شهریار جان ممنون بابت اطلاع رسانیتونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
منم آخرین پاراگراف گفتم که احتمال حرف و حدیث بودن این قضیه زیاده! چون این تکنولوژی وجود داره دلیل بر استفاده ازش روی مین برد نیست! این هم علتش اینه که برد تو دست ما نیست که از این قضایا مطمئن شویم! مثلا من خودم به دلیل تغییرات بسیار زیادی که پاورپردازنده از لحاظ چینش با طراحی اینتل داره حدس میزنم که یک Power Integrity Analysis روی برد انجام شده باشه اما نمیشه مطمئن بود!
البته اینم اضافه کنم که لزوما تابش نباید در برد نورهای مرعی باشه و می تونه در رنجهای دیگه باشه! البته به اون لحلظ تمام فلزات تابش دارند ولی به جهت اینکه امواج فرو سرخ همان جا سریعا جذب محیط می شوند خیلی تاثیر ندارند ولی اگر تابش به محدوده گاما و x و غیره بره می تونه گرما را از داخل کیس هم به بیرون بفرسته! زیاد جالب نیست ولی ممکنه! البته از آنجایی که کیس معمولا در یک محفظه بسته است این تابش باعث گرم شدن یک محدوده می شود نه مثل الان نقطه ای باشد و از روی مین برد فراتر نرود!

Bookmarks