به به ! ببین کی داره سوال می پرسه ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Saeid.Online
سلام عرض میکنم سعید جان ... خیلی مخلصیم ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1. بیشتر تنهایی ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2. خدا که هست ، چرا ناامید بشم ؟! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
3. توی تابستون گرمایی و توی زمستون سرمایی ! جالبه نه ؟!؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
4. بیشتر درون گرا هستم . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
5. با جفتشون ولی مادر بیشتر ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
6. گوش کردن به آهنگای داریوش ، فکر کردن به مسائلی که مردم بهش توجه نمی کنن و ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
7. فکر میکنند که END کامپیوتر هستم ... ! (شما جدی نگیرید !) برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
8. خـــیـــر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
9. معشوق بیشتر کیف میده ! عاشق شدن دردسر داره ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
10. اینکه مردم فکر چیزایی که باید باشند ، نیستند - فکر اینکه همه به هم بی اعتنا شده اند و غیره ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
11. سعی میکنم داشته باشم ... که تا حدودی دارم ! شما لطف داری ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
12. احساسی که البته خیلی بده ! در کنار احساس باید عقل هم مدنظر داشته باشیم ... در کل عقل بر احساس ارجحیت داره . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
13. به دست خود ما رقم می خوره ... (سوال جالبی بود) برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
14. وسط میدون بهتره ... *** به قول بختیار : من موجم ، نه آن موجی که از دریا گریزد !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
15. آقا امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف)
16. به نظر میرسه آدم خیلی با مرام و معرفت و همچنین خیلی خداجو و خدادوست و خداپرست باشی ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
17. خـــیـــلی ، ولی عاقبت شیرینی داره ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
18. آره ، فکر کردن به این جور مسائل لازمه ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
19. گل محمدی - گل مریم - گل داودی
20. همیشه کنار هم باشیم و سلامت باشند ... برای خودم هم دعا نمی کنم (دلت بسوزه !) ... آرزو بزرگتر : ظهورش برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خواهش میکنم - سپاس برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks