برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Saeid.Online
به به آقا مهراد گل رفیق عزیزم. داداشی چند تا سوال هم از من ...

1- تنهایی رو ترجیح میدی یا توی جمع بودن ؟

2- خدایی نکرده وقتی از همه جا درمونده میشه و نا امید چی کار میکنی ؟

3- سرمایی هستی یا گرمایی ؟

4- آدم درون گرایی هستی یا برون گرا ؟

5- بیشتر با مادر رفیق هستی یا با پدر ؟

6- چه کارهایی میتونه حالو هواتو عوض کنه ؟

7- فکر میکنی اطرافیانت در موردت چه طور فکر میکنند ؟

8- تا حالا عاشق شدی ؟

9- دوست داری عاشق باشی یا معشوق ؟

10 - چه چیزهایی اعصابتو میریزه به هم ؟

11- توی کارهات نظم داری ؟ البته حدس من اینه که داری

12 - به نظرخودتو اطرافیانت بیشتر به مسائل احساسی نگاه میکنی یا عقلانی

13- به نظرت تقدیر یه چیز شانسی هست یا به دست خود ما رقم میخوره ؟

14- بیشتر دوست داری توی حاشیه باشی یا وسط میدان

15- به کدوم از ائمه ارادت بیشتری داری ؟

16- نظرت در مورد شخصیت بنده ( برام مهمه )

17- انتظار سخته ؟

18- تا حالا به مرگ و اون ور فکر کردی ؟

19- از چه گلی بیشتر خوشت میاد ؟

20- اگه قرار باشه برای مادر و پرد دعا کنی چه دعایی میکنی و همین طور برای خودت ؟

شرمنده اگه زیاد شد . یا حق .
به به ! ببین کی داره سوال می پرسه ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

سلام عرض میکنم سعید جان ... خیلی مخلصیم ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

1. بیشتر تنهایی ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

2. خدا که هست ، چرا ناامید بشم ؟! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

3. توی تابستون گرمایی و توی زمستون سرمایی ! جالبه نه ؟!؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

4. بیشتر درون گرا هستم . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

5. با جفتشون ولی مادر بیشتر ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

6. گوش کردن به آهنگای داریوش ، فکر کردن به مسائلی که مردم بهش توجه نمی کنن و ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

7. فکر میکنند که END کامپیوتر هستم ... ! (شما جدی نگیرید !) برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

8. خـــیـــر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

9. معشوق بیشتر کیف میده ! عاشق شدن دردسر داره ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

10. اینکه مردم فکر چیزایی که باید باشند ، نیستند - فکر اینکه همه به هم بی اعتنا شده اند و غیره ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

11. سعی میکنم داشته باشم ... که تا حدودی دارم ! شما لطف داری ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

12. احساسی که البته خیلی بده ! در کنار احساس باید عقل هم مدنظر داشته باشیم ... در کل عقل بر احساس ارجحیت داره . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

13. به دست خود ما رقم می خوره ... (سوال جالبی بود) برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

14. وسط میدون بهتره ... *** به قول بختیار : من موجم ، نه آن موجی که از دریا گریزد !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

15. آقا امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف)

16. به نظر میرسه آدم خیلی با مرام و معرفت و همچنین خیلی خداجو و خدادوست و خداپرست باشی ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

17. خـــیـــلی ، ولی عاقبت شیرینی داره ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

18. آره ، فکر کردن به این جور مسائل لازمه ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

19. گل محمدی - گل مریم - گل داودی

20. همیشه کنار هم باشیم و سلامت باشند ... برای خودم هم دعا نمی کنم (دلت بسوزه !) ... آرزو بزرگتر : ظهورش برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

خواهش میکنم - سپاس برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید