سلام آقا مهرداد خیلی مخلصیم.
بریم سراغ سوالا.
1.ساز میزنی؟
2.داریوش رو بیشتر دوست داری یا سخت افزار رو؟
3.دوست داشتی اگه مدیر انجمن سخت افزار نبودی مدیر کجا میشدی؟بانک صادرات یا Ati؟
4.کرج رو چقدر دوست داری؟
5.Intel یا amd ؟
موفق باشی.
Printable View
سلام آقا مهرداد خیلی مخلصیم.
بریم سراغ سوالا.
1.ساز میزنی؟
2.داریوش رو بیشتر دوست داری یا سخت افزار رو؟
3.دوست داشتی اگه مدیر انجمن سخت افزار نبودی مدیر کجا میشدی؟بانک صادرات یا Ati؟
4.کرج رو چقدر دوست داری؟
5.Intel یا amd ؟
موفق باشی.
سلام مهدی جان ... خیلی مخلصیم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] ...نقل قول:
ارسالی توسط Mehdi_MaX
1. ممنونم ، به خوبی شما برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] ...
2. آره ! آخر سر یه K750 جواتی خریدم ... اون موتورولا L7 رو میگفت 185 تومن من هم گفتم 15 تومن میذاریم روش یه گوشی عالی (و در عین حال جواد !) میگیریم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] !!!
3. با کلاسی از خودتونه ! من ساکن شاهین ویلای کرج هستم ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
4. خب میخواستم حس کنجکاوی شما رو بر انگیزم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] !
5. با یه سیستم تووووپ ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
6. بله ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
7. با بدمینتون و بسکتبال - حرفه ای نیستم ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
8. ولشون کن ! بی خیال ... عشق است برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] SSA
9. مانیتور : سونی - رم : کرسیر - مادربردهای ایسوز : خوبن ولی نه همه مدلهاش - دی وی دی : سونی - ایسوز - سوزوکی - لایت ان | سی پی یو : اینتل !!! (الان دعوا میشه ، الفرار !) برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
10. عاشق نه ! ولی دوست داشتن آری ... دوستدار همه هستم ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
11. پرسپولیسی دو آتشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
12. زمستان | چون برف داره ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
13. نـــــــــه ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
14. من هم همینطوره ... افتخاره . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
15. یک آدم بامرام و محبت که The GOD Of Mobiles هستی ! این حرف رو از ته دلم زدم ... خیلی مخلصیم ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
سپاس برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
سلام العیکم
عزیز
1. تا حالا اومدی نصفه جهان؟
1.5. اگه اومدی کجا را دیدی و دوست داشتی؟
2. شهرام ناظری دوست داری؟ کودوم البمشونو؟
3. امسال واسه تولدت چی کادو گرفتی؟
فعلا همینا باشه تا باز هم یادم بیاد
مرسی هزار بار و هزار تا
سلام ... بنده " مهراد " Mahrad هستم نه مهرداد ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]نقل قول:
ارسالی توسط Amirhossein
بفرمائید ... Let's Go
1. خیر ... یه زمانی تو نخ ارگ بودم ... البته نه حرفه ای برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
2. نمیدونم والا ... ولی فکر کنم داریوش رو بیشتر دوست داشت باشم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] ...
3. معلومه ATI ... اونوقت همچین حال انویدیا رو میگرفتم که کف کنه ...R1000 میدادم بیرون برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] !!!
4. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] خیلی ، متاسفانه مهاجرت تهرانی ها به کرج یه مقدار اوضاع رو نابسامان کرده ...
5. چه سوالی ! جوابش فکر کنم اینتل بشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] !
شما هم به همچنین ...
سلام دوست بسیار نازنینم ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]نقل قول:
ارسالی توسط Kheizaran
1. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] بله
1.5 . سی و سه پل که زبانزد است (چه شماره گذاری کردی شما ! ) برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
2. زیاد گوش ندادم تا حالا ولی طبق گفته دوستان " آتش در نیستان " خوبه ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
3. گوشی و سیم کارت و یه سری چیز میزه دیگه ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
منتظرم عزیز جان ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
.آدم احساساتي هستي ؟مغرور چطور؟
2.اهل شعر خوندني يا شعر گفتن؟
3.يه جمله يا يه شعر در مورد مادر بگو.
به به آقا مهراد گل رفیق عزیزم. داداشی چند تا سوال هم از من ...
1- تنهایی رو ترجیح میدی یا توی جمع بودن ؟
2- خدایی نکرده وقتی از همه جا درمونده میشه و نا امید چی کار میکنی ؟
3- سرمایی هستی یا گرمایی ؟
4- آدم درون گرایی هستی یا برون گرا ؟
5- بیشتر با مادر رفیق هستی یا با پدر ؟
6- چه کارهایی میتونه حالو هواتو عوض کنه ؟
7- فکر میکنی اطرافیانت در موردت چه طور فکر میکنند ؟
8- تا حالا عاشق شدی ؟
9- دوست داری عاشق باشی یا معشوق ؟
10 - چه چیزهایی اعصابتو میریزه به هم ؟
11- توی کارهات نظم داری ؟ البته حدس من اینه که داری
12 - به نظرخودتو اطرافیانت بیشتر به مسائل احساسی نگاه میکنی یا عقلانی
13- به نظرت تقدیر یه چیز شانسی هست یا به دست خود ما رقم میخوره ؟
14- بیشتر دوست داری توی حاشیه باشی یا وسط میدان
15- به کدوم از ائمه ارادت بیشتری داری ؟
16- نظرت در مورد شخصیت بنده ( برام مهمه )
17- انتظار سخته ؟
18- تا حالا به مرگ و اون ور فکر کردی ؟
19- از چه گلی بیشتر خوشت میاد ؟
20- اگه قرار باشه برای مادر و پرد دعا کنی چه دعایی میکنی و همین طور برای خودت ؟
شرمنده اگه زیاد شد . یا حق .
سلام. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]نقل قول:
ارسالی توسط Emperatour
1. احساساتی هستم ولی مغرور رو دوستان باید نظر بدند ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
2. بیشتر شعر خوندن ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
3. از داریوش میگم :
...
ببین آن گوش از بن کنده را در موج خون ، مادر
که همچون لاله از لالای نرم جوی در خواب است
بمان مادر ، بمان در خانه خاموش خود مادر
که باران بلا می باردت از آسمان بر سر
سپاس
به به ! ببین کی داره سوال می پرسه ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]نقل قول:
ارسالی توسط Saeid.Online
سلام عرض میکنم سعید جان ... خیلی مخلصیم ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
1. بیشتر تنهایی ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
2. خدا که هست ، چرا ناامید بشم ؟! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
3. توی تابستون گرمایی و توی زمستون سرمایی ! جالبه نه ؟!؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
4. بیشتر درون گرا هستم . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
5. با جفتشون ولی مادر بیشتر ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
6. گوش کردن به آهنگای داریوش ، فکر کردن به مسائلی که مردم بهش توجه نمی کنن و ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
7. فکر میکنند که END کامپیوتر هستم ... ! (شما جدی نگیرید !) برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
8. خـــیـــر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
9. معشوق بیشتر کیف میده ! عاشق شدن دردسر داره ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
10. اینکه مردم فکر چیزایی که باید باشند ، نیستند - فکر اینکه همه به هم بی اعتنا شده اند و غیره ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
11. سعی میکنم داشته باشم ... که تا حدودی دارم ! شما لطف داری ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
12. احساسی که البته خیلی بده ! در کنار احساس باید عقل هم مدنظر داشته باشیم ... در کل عقل بر احساس ارجحیت داره . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
13. به دست خود ما رقم می خوره ... (سوال جالبی بود) برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
14. وسط میدون بهتره ... *** به قول بختیار : من موجم ، نه آن موجی که از دریا گریزد !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
15. آقا امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف)
16. به نظر میرسه آدم خیلی با مرام و معرفت و همچنین خیلی خداجو و خدادوست و خداپرست باشی ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
17. خـــیـــلی ، ولی عاقبت شیرینی داره ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
18. آره ، فکر کردن به این جور مسائل لازمه ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
19. گل محمدی - گل مریم - گل داودی
20. همیشه کنار هم باشیم و سلامت باشند ... برای خودم هم دعا نمی کنم (دلت بسوزه !) ... آرزو بزرگتر : ظهورش برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
خواهش میکنم - سپاس برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
خب دوتا !!سوال هم من از این مهراد گل بپرسم:
1-دوست داری چند سالگی ازدواج کنی؟
2- نظرت در مورد سربازی چیه؟
3- کدوم شهرهای ایران سفر کردی و کدوم رو بیشتر دوست داری
4-اخلاقت چه جوریه؟ عصبی، زودرنج، بی خیال ،.....؟
5-اهل دعوا هستی یا نه؟
6-یه مورد مثبت و یه مورد منفی در مورد خودت بگو
ببخشید که دوتا سوالم شد 6 تا!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]