منتظر سوالات هستم...:1. (31):نقل قول:
Printable View
منتظر سوالات هستم...:1. (31):نقل قول:
اول بهتره عنوان تاپیک تغییر کنه تا Start رو بزنیم !!
اینم از اسم تاپیک برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]نقل قول:
سلام
خب من شروع میکنم
1.چرا اسمت رو گذاشتی دارک دویل؟
2.چند سالته؟
3.چطوری افتادی تو کار اینترنت و از چه زمانی؟
سلام عزیزمنقل قول:
1- علاقه شدید به مسائل دویل بازی و خون آشامی!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
2- من متولد شهریور 69 هستم حالا خودتون حساب کنین (من چند بار حساب کردم تو 16 یا 17 بودنش شک دارم:1. (27): )
3- با انلود آهنگ معتاد شدم از اول دوم راهنمایی بود به نظرم
:1. (3):
پس سن اعتیاد به اینترنت همون 13...14 سالگی منم از اول دوم راهنمایی معتاد شدم به اینترنت...
سلام شایان جان
فکر نمیکردم سنت اینقدر باشه
آخه نام کاربریا بیشترشون به سن نمیخورن
با اینحال :
1- معمولا رسم بر اینه که یه بیوگرافی کامل کامل از خودت بگی قبل از اینکه دوستان سوالارو شروع کنن
2- نظرت راجع به شیطان چیه ؟
3- دوست داری کی ازدواج کنی ؟
4- چرا تو انجمن کم میای ؟ (این سوال خیلی از دوستانه)
5- تو پی سی هم فعالیت میکنی ؟ اگه بله چند تا پست و عنوانت چیه
6- نظرت راجع به مافیا (مهران) تو پی سی چیه ؟ البته اگه اونجا کار کنی
7- خونتون کجاست ؟ دقیق بگوها
8- اصلا منو میشناسی ؟ نظرت در مورد بنده
فکر کنم باسه شروع کافی باشه
موفق باشی
سلامنقل قول:
ببخشید که نگفتم :1. (29):
1-من شایان اوصیا هستم سنمم که گفتم از بابل:1. (35):
2- کلا چیز خوبیه بیشتر شبیه یه احساس درونیه ولی به هر حال طرفش نیاین که بدجوری جیز میکنه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
3- بعد پایان دانشگاه
4- به علت سنگینی دروس و گیر دادن مدیر مدرسه به والدین که هی میگن کامپیوترشو جم کنین!! سال دیگه هم که کنکور دارم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
5- بله فعالیت میکردم با دوستان به اینجا اثاث کشی کردیم:1. (35): تعداد پستم حدودا 1100 تا باید باشه و آخر فروم باز عنوانم بیده
6- تا اون موقع که من بودم اونم نبود ولی این آخریا که داشتیم رفتنی میشدیم زیاد ازش خوشم نیومد
7- پشت دانشگاه نوشیروانی مصلی 8 اولین کوچه سمت چپ ( از پذیرش مهمان در ایام تعطیل معذوریم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] )
8- نه والا خودتون میبینین که مدت زیادی نیست برگشتم
سلام.
1. چرا اینتل ؟
2. چرا سوکت 478 ؟
3. چرا ATI ؟
4. بین Nehalem و Fusion کدوم رو انتخاب میکنی ؟ چرا؟
5. داریوش گوش میدی ؟ اگه آره ، از کدوم آهنگاش خوشت اومده ؟!
ببخشبد یکم (!) سخت افزاری شد !
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
سلام مهراد جاننقل قول:
1- الان اینو میگم : چون قویتره:1. (35):
2- البته این سوکت رو فقط برای P4 ها بیشتر قبول دارم چون به نظرم اینتل با P4 LGA775 آبروی هرچی پنتیوم بود برد!!! هنوزم پرسکات های 478 از معادلاشون قویترن
3- چون اکثرا عقب میمونه ولی یکهو یه جوری جبران میکنه که همه تو کفش میمونن
4- منظورت Power House ه؟؟ خوب معلومه دیگه :1. (5): Nahalem چون حتما قویتر خواهد بود !!
5- نه عزیزم کلا آهنگ ایرانی گوش نمیدم:1. (31):
خواهش میکنم هر چی باشه ما موهامونو تو سخت افزار سفید کریم:1. (27): برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]