پاسخ: صندلی داغ با حضور ( H O J J A T) حجت
سلام آقا حجت حالت که خوبه انشاالله ؟!
1- چرا اینقدر غلط املایی داری اصلا دقت کردی ؟! :1. (37):
2- نظرت در مورد کلمه احترام ؟
3- کجای تهران میشینی (دقیقا) ؟
4- به نظرت زود نبود بشینی رو صندلی داغ ؟ :1. (11):
5- نظرت در مورد من چیه ؟ قبلا منو میشناختی ؟ :1. (23):
6- کاربر فعال انجمن بازیها هستی اما از اون روز به بعد اصلا پست بازی ندادی به نظرت چرا ؟؟! :1.:
7- اهل ورزش هم هستی ؟ اگه آره تو چی مهارت داری ؟
8- اگه از یه ارتفاع 10000 متری سقوط کنی تو راه به چی فکر میکنی؟ (عجب سوالی) :1. (27):
9- موبایل داری ؟ گوشیت چیه ؟
10- آرزوت چیه ؟ (الآن میگه برم پی سی و .....):1. (25):
موفق باشی
مهدی:1. (23):
پاسخ: صندلی داغ با حضور ( hOjjAt_PcNeTwOrK) حجت
سلام آقا حجت حالت که خوبه انشاالله ؟!
سلام آقا مهدي ميگم اين MAX كه گذاشتي يه وقت پليس نياد جريمت كنه؟!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
1- چرا اینقدر غلط املایی داری اصلا دقت کردی ؟!
دمت گرم بردي! ميخواستم شما ها رو تست كنم ببينم كي هوش داره كه متاسفانه كسي جز شما نداشت(شوخي)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
2- نظرت در مورد کلمه احترام ؟
كلمه خوبي به شرط ااينكه به كسي احترام ميذاري اونم به تو بذاره 2 طرفه باشه!
3- کجای تهران میشینی (دقیقا) ؟
غرب ، سازمان آب
4- به نظرت زود نبود بشینی رو صندلی داغ ؟
من نميدونم بهنام يهو اومد گفت بيا صندلي بشين منم نشستمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
5- نظرت در مورد من چیه ؟ قبلا منو میشناختی ؟
نه تو رو نميشناختم قبلا!
اولا شهريار منو از آيدي قبليم تو مجيد آنلاين پيدا كردو گفت بيا عضو شو منم اومدم و پس از 3 سماه فقط 3 تا پست داشتم!
ديگه بيكار شدم ديدم بيام پيسينتورك حال كنم!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
6- کاربر فعال انجمن بازیها هستی اما از اون روز به بعد اصلا پست بازی ندادی به نظرت چرا ؟؟!
گفتم كه من ديگه حسشو ندارم تو بازيا كار كنم يعني انجمنبازيا چيز خاطي نداره
به شمام گفتم لطفا منو از اين كاربر فعال انجمن بازيا در بيار...
7- اهل ورزش هم هستی ؟ اگه آره تو چی مهارت داری ؟
فعلا دارم بسكت ميرم!
8- اگه از یه ارتفاع 10000 متری سقوط کنی تو راه به چی فکر میکنی؟ (عجب سوالی)
فكر ميكنم كه چه روزايي داشتيم با پيسنتورك و سريع چتر نجاتو در ميارم!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
9- موبایل داری ؟ گوشیت چیه ؟
فعلا ندارم ولي اگه 14 سالم شد ميرم يه P990 ميگرم يا اينكه اصلا پاكت پيسي ميگرم
10- آرزوت چیه ؟ (الآن میگه برم پی سی و .....)
نه ديگه پيسيورلد آرزوش محاله
الان آرزو دارم اينجا بشم Super Moderator كه ميشه احتمالا ولي يكم فعاليت ميخوادبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
چون ميخوام تكراري نباشه ميگم:
موفق نباشي!!
نقل قول:
حجت جان ، بحث شوخی با توهین کردن فرق میکنه ...
اینجا اسمش هرچی باشه همه موظفیم که ادب رو رعایت کنیم
شهریار جان خیلی نسبت بهت لطف داشته که با این همه توهین که کردی ( و نه شوخی) چیزی بهت نگفته
ضمنا من چندبار باید بگم که مسایل خارج از فروم رو داخل فروم نیارید ... اینکه فلان جا اینطوریه و مثل فلانی اینکارو نکن ، من از فلان مدیر فلان فروم بدم میاد و ... اینا هیچ ربطی به پی سی نتورک نداره و عنوان کردن همچین حرفایی هیچ ارزشی نداره
اگه بنده میخواستم طبق قوانین با شما برخورد کنم الان شما تا حالا 2-3 بار بن شده بودی ...
پس همونطور که این فرصت به شما داده شده که در فروم فعالیت کنید شما هم به ما این فرصت رو بدید تا بتونیم مسالمت آمیز در کنار هم باشیم و دوستانه با هم رفتار کنیم
وگرنه مجبور میشیم که دسترسیتون رو مسدود کنیم ... ( که امیدوارم این اتفاق نیفته)
امیدوارم که حرفام رو درک کرده باشی و تونسته باشی شوخی و توهین رو از هم تفکیک کنی
سپاس
كاربر محترم ( hOjjAt_PcNeTwOrK ) قبلا هم به شما در مورد حد و حدوده خودتان تذكر دادم ولي باز از الفاظ و بحث هاي بي مربوط استفاده ميكنيد براي بار آخر عرض ميكنم در صورت تكرار مطمئن باشيد براي مدت طولاني دسترسي شما بسته خواهد شد . اميدوارم كه منظورم رو رسونده باشم .
بچه ها من ميخوام 4 روز برم مسافرت
ميشه اين 4 روز جمع بشه؟
يعني حساب نشه وقتي برگشتم اون 1 روزي كه ميمونه بعضافه اين 4 روزي كه مسافرتم باشه؟
يعني برگشتم 5 روز بيام؟
نقل قول:
عزيز اينجا اسمش صندلي داغه
منم گفتم يه كمي كيزه بريزم داغ بشه
موضوع من و شهريار جداست!
نه ديگه
بيا مثل بهروز (پيسيورلد) پايين پستات بنويس تيم هدايت صندلي داغ!
چون اينجا هر چي پست بود تو پاك كردي:d:d:d:d
حجت جان من این تاپیک را چند روزی بود نخونده بودم این آخرین اخطار بنده به من شماست ...
ممکنه بنده با شما دوست باشم اما اینجا انجمن هست نه یاهو و ... و مطمئن باش حتی اگه پسر خاله بنده هم این طوری صحبت کنند بر خورد میشه ....
لطفا طرز صحبت کردنت را عوض کن و رعایت سن ، مقام و قوانین انجمن را بکن ...
متاسفانه بعضی وقت ها دوستان عزیز از صمیمی بودن من و دوستان تیم مدیریت سوء استفاده می کنند که امیدواریم دیگه نبینیم ...
موفق باشید
شهریار:1. (23):
آقا خیلی با حاله این تاپیک !
تبریک می گم بهتون .
به کی؟
کسی نمیاد که از ما سوال کنه
میخوای تو بیای بشینی؟
خب نفر بعدی رو انتخاب کنیم تا صندلی سرد نشه
از بین دو دوست عزیز برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] و یا برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] عزیز هر کدوم
میتونن اعلام آمادگی کنن تا سوالات دوستان شروع بشه
فقط دوستانی که رو صندلی داغ میشینن لطف کنن و وقت بزارن
برای پاسخ به سوالات
با تشکر
مهدی
چرا کسی مدیریت این تاپیکو نمیکنه
این تاپیک باید همیشه آپ باشه که نیست...