پاسخ: ::. صندلي داغ با حضور Labyrinth - امیر
سلام و وقت بخیر !
1. اولین چیزی که از PCN تو خاطرت هست؟
2. "پیشکسوت" و "استاد" به کی میگن؟
3. تلخ ترین خداحافظیت ؟
4. آیا به این اعتقاد داری که برای اینکه بتونی تو این جامعه زندگی کنی باید بیشتر دروغ بگی تا راست ؟!
5. در اوج دلتنگی هات چیکار میکنی؟
6. کدوم فیلم بیشتر روی نگرش ـت به زندگی تاثیر گذاشته؟
7. چقدر به مرگ فکر میکنی؟ تصورت از مرگ چطوره؟
8. دنیای ایده آلی که مدنظر داری چه ویژگی هایی داره؟
9. یه سوال که دوست داشتی ازت بپرسم از خودت بپرس و جواب بده!
10. پیشاپیش ممنون بابت جوابهات
سپاس
نقل قول:
سلام امیر عزیز ...
چند تا قاطی پاتی :
1- به ریاضیات علاقه داری ؟
2- دوست داری تنها باشی و ریاضت کنی ؟
3- کتاب مطالعه می کنی ؟ بیش تر چه موضوعی؟
4- یکی از فیلم های سه گانه مورد علاقه ات ؟
5- کاربر مورد علاقه ات تو فروم ؟
6- بازی چند نفره مورد علاقه ات ؟
7- شدیدترین چیزی که رو تفکرت تاثیر گذاشته ؟
8- یه بیت زیبا از اشعاری که شنیدی بگو !
9- یه خاطره شیرین تعریف کن .
10- به این چیزا اعتقاد داری ؟ {همین چیزا که نمیش گفت... ! عجب سوال گنگی !}
موفق باشی هم فرومی گرامی. با اجازه ...
1- نه ، فقط در حد تنفر
2 - دوست دارم تنها باشه آره ولی ترجیح میدم بجای ریاضت جدول حل کنم : دی
3 - آره - روانشانسی ، تاریخی و علمی
4 - والا اگر فقط سه گانه بخوام بگم ماتریکس رو میتونم بگم و دزدان دریایی کارائیب
5 - وحید سرابندی با نام کاربری VIVID : دی
6 - بازی هایی مثل کانتر و ورلد اف وارکرفت رو هرچی تعداد بیشتر بهتر ولی توی کنسول بازی دو نفره : دی
7 - فکر کردن به اینکه چرا دیگران توانستند و من نتوانم این بزرگترین فکری هست که هرکسی میتونه بکنه
8 - ناکرده گنه در این جهان کیست بگو *** آن کس که گنه نکرد چون زیست بگو | من بد کنم و تو بد مکافات دهی *** پس فرق میان من و تو چیست بگو
9- برای من شیرین ترین خاطره بودن کنار بچه ها در زمان الکامپ هست و خواهد بود
10 - اعتقاد دارم که اعتقاد به چیزی که نمیشه گفت خودش سرتاسر اعتقاد هست : چه جواب گنگی !!
فعلا این جواب علی تا برسم به بهادر عزیز
موفق باشی علی جان
نقل قول:
ببخشید دیشب مشکل داشتم با لاگین کردن توی انجمن.
1 - گوشه گیری یا شلوغ پلوغ؟
2 - عصبی یا آروم؟
3 - کم حرفی یا پر حرف؟
4 - اهل کتاب خوندن هم هستی؟ اگه آره چیا میخونی؟
5 - ادبیات چطور؟ باهاش رابطه داری (منظورم فقط ادبیات فارسی نیست)
6 - تا اونجایی که میدونم موسیقی راک و متال زیاد گوش میدی. چی شد سمت این سبک رفتی؟ (امیدوارم اشتباه نکرده باشم)
7 - گروه های موسیقی مورد علاقت؟
8 - چقدر از اعتقادات و افکارت رو از موزیک - فیلم - کتاب میگیری و چقدرش رو خودت بدست آوردی؟
9 - چقدر به اعتقاداتت پایبندی؟ راحت تغییرشون میدی؟
10 - تا چقدر میشه سوالات شخصی پرسید ازت؟
سلام ، میرم سر جواب دادن به سوالای برادر بهادر
1- 15 روز شلوغ و 15 روز گوشه گیر کلا سیستمم همیشه در حال تغییر هست
2 - بیشتر اوقات آروم هستم ولی خوب بعضی مواقع دریای آروم هم طوفانی میشه !!
3 - کم حرف هستم چون کلا نیازی نمیبینم زیاد حرف بزنم بیشتر گوش میدم از قدیم هم گفتن کسی که زیاد حرف میزنه مشکل داره
4 - آره هستم ، کلا دوست دارم کتاب هایی رو بخونم که عجیب هستن
5 - آره ، ادبیات خوبه ادیباتم هم خوبه کلا از زمان مدرسه اینجوری بودم و هستم
6 - درسته ، من کلا از سبک های کمی تند خوشم میاد یا بهتر بگم سبک هایی که توش درام و گیتار الکترونیک باشه رو دوست دارم از همین رو متال و راک رو میپسندم البته نه هر متال ی رو !!
7 - Within Temptation | Breaking Benjamin | System of a Down | Seether | The Delain | Silent Force | Schiller | Shinedown | 3 Doors Down و .... :دی
8 - من کلا آدمی نیستم که از چیزی تقلید کنم کلا دوست دارم نو باشم ولی اگر منظورت عبرت گرفتن باشه از هرکسی آمادگی یادگرفتن و ... رو دارم و بعد از تحلیل یادگرفته ها و بهینه سازی مورد اجرا قرار میدم
9 - بستگی داره چه توع اعتقاداتی باشه کلا اعتقادات غلط رو باید تغییر داد و بعضی ها رو بروز کرد ولی بعضی مسایل رو نمیشه درش تغییر داد چون ویرایش ناشدنی هستن
10 - در مورد خودم تا حدودی زیاد میشه ولی اگر در مورد مسایل خصوصی دیگران سوال ازم بپرسی نم پس نمیدم
بابت سوال ها ممنون
موفق باشی عزیز
نقل قول:
سلام و وقت بخیر !
1. اولین چیزی که از PCN تو خاطرت هست؟
2. "پیشکسوت" و "استاد" به کی میگن؟
3. تلخ ترین خداحافظیت ؟
4. آیا به این اعتقاد داری که برای اینکه بتونی تو این جامعه زندگی کنی باید بیشتر دروغ بگی تا راست ؟!
5. در اوج دلتنگی هات چیکار میکنی؟
6. کدوم فیلم بیشتر روی نگرش ـت به زندگی تاثیر گذاشته؟
7. چقدر به مرگ فکر میکنی؟ تصورت از مرگ چطوره؟
8. دنیای ایده آلی که مدنظر داری چه ویژگی هایی داره؟
9. یه سوال که دوست داشتی ازت بپرسم از خودت بپرس و جواب بده!
10. پیشاپیش ممنون بابت جوابهات
سپاس
سلام به برادر مهراد
1 - جایی که من تونستم چیزی که میخواستم رو پیدا کنم ، خودم رو !!
2 - به گرد و خاک خورده ی ، بزرگ ، ... هر کاری میگن استاد و پیشکسوت در اصل این دو کلمه به کسانی گفته میشه که توی اون کار حرف های زیادی برای گفتن دارند
3 - خداحافظی با دوران کودکی !!
4 - نه ولی این اعتقاد رو دارم که بعضی مواقع باور کردن دروغ راحت تر از واقعیت هست برای همین دروغ گفته میشه ولی در مورد زندگی کردن توی جامعه ای که پر از دروغ هست فقط میشه گفت چیزی هست که خودت انتخاب میکنی که باشی یا نباشی !!
5 - یک آهنگ غمگین میزارم و لذت میبرم کلا دلتنگی های هم برای من لذت بخشه ولی بعضی مواقع واقعا دلم میخوای فریاد بزنم ولی صدایی بیرون نمیاد که بخواد فریاد بشه !!
6 - هرچی فکر میکنم یادم نمیاد فیلمی دیده باشم که توی نگرشم به زندگی تاثیر گذاشته باشه ولی فیلم راز محصول سال 2007 توی طرز تفکرم تاثیر گذاشت
7 - سوالت رو با سوال جواب میدم ، وقتی چیز انقدر بهت نزدیک هست نیاز هست بهش فکر کنی ؟ به نظرم من مرگ رو تصور نکنی بهتره !! چون غیر قابل تصور هست تا وقتی باهاش رو به رو نشدی
8 - دنیایی که هیچکسی به اون یکی ظلم نکنه و همه با هم برابر باشند و میزان درجه افراد به دانسته هاشون باشه نه به داشته هاشون !!
9 - زندگی رو تعریف کن ؟ زندگی مجموعه ای است از کارهایی که نمیتونی انجام بدی ولی وانمود به انجام دادنش میکنی
10 - خواهش میکنم عزیز
پی نوشت : فیلم راز محصول 2007 با اون سکرت که همه جا میفروشن فرق میکنه
موفق باشید
سلام داداش امیر خودم .
1- از درس خودن متنفری ؟
2- نظرت در مورد خدمت مقدس سربازی چیه ؟
3- از کی به گرافیک علاقه مند شدی ؟
4- چه قدر به آینده فکر میکنی !
5- تا حالا از خودت بدت اومده ؟
6- نظرت در مورد این جمله چیه ؟
- به سگ تماعی میمانیم که استخوان پس مانده غذای زائران را به دنبال کاروان در شن های بی نام و نشان دفینه میسازد از ترس فردایی که هرگز نخواهد آمد .
7- معمولا چه چیزی بیشتر از همه چیز نارحتت میکنه ؟
8- چقدر آدم احساسی هستی ؟
9- نظرت در مورد اورکلاک چیه و چرا انجامش میدی گاهی اوقات ؟
10- نظرت درمورد گیگابایت چیه ؟ ((:
تا بعد !
نقل قول:
سلام داداش امیر خودم .
1- از درس خودن متنفری ؟
2- نظرت در مورد خدمت مقدس سربازی چیه ؟
3- از کی به گرافیک علاقه مند شدی ؟
4- چه قدر به آینده فکر میکنی !
5- تا حالا از خودت بدت اومده ؟
6- نظرت در مورد این جمله چیه ؟
- به سگ تماعی میمانیم که استخوان پس مانده غذای زائران را به دنبال کاروان در شن های بی نام و نشان دفینه میسازد از ترس فردایی که هرگز نخواهد آمد .
7- معمولا چه چیزی بیشتر از همه چیز نارحتت میکنه ؟
8- چقدر آدم احساسی هستی ؟
9- نظرت در مورد اورکلاک چیه و چرا انجامش میدی گاهی اوقات ؟
10- نظرت درمورد گیگابایت چیه ؟ ((:
تا بعد !
1 - از درس خوندن متنفر نیستم در شرایطی که کسی که بهم قراره درس بده هم علمش بالا باشه هم نقد پذیر
2 - دیگه اینجور که دارن پیش میرن این سوال توی کنکور هم میاد : دی ولی نظرم ، اینه که برای همه نبود خیلی بهتر بود یا در همون حد آموزشی کافی بود چون اکثرا مشکلشون زمان سربازی هست وگرنه با قسمت مقدماتیش مشکلی ندارن
3 - من گرافیک رو از زمان پنجم دبستان که توی مسابقه نقاشی منطقه شرکت کردم و سوم شدم از اون زمان علاقمند شدم بعد هم گرافیک با کامپیوتر رو با فتوشاپ 6 شروع کردم ( اصلا یادم نمیاد توی Paint نقاشی کرده باشم : دی )
4 - والا بستگی داره آینده رو چی ببینی از نظر من اینده یعنی 3 - 4 سال بعد و گذشته هم همینجور ولی در مورد اصل سوالت من برای آینده ی خودم نقشه هایی دارم که 3 - 4 سال دیگه مقدمات اجراش پیش میاد شایدم یکم زودتر !!
5 - دروغ اگر بگم نه ولی طولی نکشیده از خودم بیشتر خوشم اومده کلا این یک قسمت از زندگی هر انسانی هست ولی سر مسایل مالی از خودم بدم نیومده بیشتر سر مسایلی که میتونستم انجام بدم و ندادم و ندم ولی انجام دادم !!
6 - این جمله در مورد کسانی هست که برای چیزی که میخوان دست به هرکاری میزن و زیاده روی میکنن در جمع کردن و انقدر به اینده فکر میکنن که حال رو از دست میدند ( سوال سختی بود )
7 - کسی سرم کلاه بزاره ، بهم دروغ بگه ، زیر آبی بره و من رو بپیچونه !!
8 - آدم احساسی نیستم ولی عاطفی چرا !! کلا دست پیدا کردن به قسمت عاطفی من برای دیگران سخت هست
9 - من اورکلاک رو دوست دارم چون عملا نمیتونم سر یک کاری زیاد وقت بزارم ولی اورکلاک چون همیشه در حال تست قطعات مختلف هستی دیرتر باعث خستگی ادم میشه
10 - نظرم در مورد محصولات گیگابایت خویه ولی PWM مین هاش شدیدا منفی هست چون بالاترین آمار کشته رو داده حتی بیشتر از 50 سال جنگ ف لس طین : دی
موفق باشی عزیز
دارمت داش امیر ... بذار برم کلاس و برگردم 50 تا یه جا میپرسم ازت LOL
هی سلام
1-کلا خودتو توصیف کن...
2-چرا هر روز احلاقت یک جوره کلا؟!
3-مادربرد مورد علاقت؟
4-بیشترین چیزی که تا الان خوشحالت کرده چیه؟
5-قصد ازدواج نداری؟! :دی
6-بیشترین تخصصت؟
اینا باشه من برم تست دوباره میام با 10 15 تا دیگه...