بله این درسته
Printable View
بله این درسته
من از قبل هم اعلام آمادگی کردم اگر کسی رو نجستید من هستم :1. (35):
البته بنده هم حاظرم با یک لایه زخیم از ابررسانایی بر روی صندلی بنشینن!!! :دی
دوست می داریم ببینیم حل مسائل دیفرانسیلی سختره یا جواب دادن به سوالات دوستان :1. (26):
با سلام
دوستان تايپيك زنده كنيم چه تايپيك جالبي بود ه و من متاسفانه تازه ديدمش
آقا ما هم هستيم
با تشكر
پروژه احیا سازی صندلی داغ..! (با کسب اجازه از بهادر عزیز)
مهمون این هفته امیر عزیز (Labyrinth) هستند.
خوشامد میگیم بهشون و تقاضا داریم مثل همیشه برای آغاز، یک بیوگرافی از خودشون برامون بذارن.
ایشون تا پایان روز پنجشنبه هفته جاری روی صندلی هستند.
دوستان میتونن به فراخور خودشون از امیر جان پذیرایی کنند! :دی
سپاس
با سلام خدمت تمام دوستان عزیزم ، بعد مدتی نزدیک به دو سال یکبار دیگه نوبت به بنده رسید تا در خدمت شما عزیزان باشم :1. (35):
مختصری درباره ی من :
نام و نام خانوادگی : سیدامیرسیادتی
تاریخ تولد : بیست و هفت بهمن سال 1367
مدرک تحصیلی : دیپلم کامپیوتر گرایش گرافیک
آدمی خوش بینی هستم و بیشتر اوقات در حال حل کردم مشکلات دیگران !! البته بعضی مواقع شدیدا تغییر میکنم
آدم متفاوتی در ظاهر هستم و متفاوت تر در باطن و درون ، عاشق این هستم برم جایی که هیچکسی نباشه
حدودا 3 سال قبل از اینکه کامپیوتر بخرم توی یک کافی نت کار میکردم ( کمک میکردم بهشون ) و در سال 1381 کامپیوتر خریدم
سال سوم راهنمایی و پاسی از اول دبیرستان رو بیشتر اوقات در منطقه 1 گذروندم ( تجریش )
عاشق همه کاری هستم و انجام هم دادم [ الکتریکی ، خدمات کامپیوتر ، فروشگاه سخت افزار ، لوازم بهداشتی و آرایشی و ... ]
علاقه شدیدی به طراحی با دست دارم و یک سبک هم برای خودم دارم ، از چند وقت پیش هم طراحی چهره رو شروع کردم
از نزدیک دو سال پیش هم در این انجمن مشغول فعالیت هستم و دیگه الان شده محل زندگیم !!
کینه ای نیستم و هیچ وقت هم نخواهم بود
یک عقیده هم دارم اونم اینکه : همه جانداران این کره خاکی حق و حقوقی دارند که دیگران نباید به خودشون اجازه بدن این حق پایمال بشه
در مورد نفر قبلی : من و نیما دقیقا آینه ی همدیگه هستیم :1. (35): ولی من شدیدا بهش ارادت دارم
این بود بیوگرافی ما
موفق باشید ، امیر :give_rose:
به قول جیگسای PCN (مهراد) : Hello Amir, I Want to play a game! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
چرا اسمتو گذاشتن امیر؟ :دی
شوخی میکنم.
1 - امیر چرا بین اتین همه انجمن توی اینترنت اینجا رو انتخاب کردی؟
2 - چرا این همه اسم کاربری داشتی؟
3 - چرا؟
4 - چند بار به شهریار اینا!!! (منظور اساتید ادمین هست) گفتی اسم کاربریت رو عوض کنن؟
5 - هر کدوم از اسمای کاربریت رو چرا انتخاب کردی؟
6 - بسه؟
P.s. : See you tomorrow so its not over برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
دیشب جواب دادم ولی گویا نیومده !!نقل قول:
1 - دلیل اصلیش اینه توی اکثر فروم ها فقط باید یاد بدی ولی اینجا هم یاد میدی هم یاد میگیری
2 - دلیلش تغییرات شخصیتی هست ، هر تغییر باعث میشد نوع تفکرم عوض بشه و همچنین نام کاربریم
3 - چون .... آ ....
4 - گمونم 7 ، 8 باری شده که یکی دوبارش مورد موافقت شهریار قرار نگرفته
5 - توضیحات به شرح زیر است :
Micron : بخاطر معنیش و نزدیک بودن به نوع تفکرم در اون زمان
Zerox : نسخه بروز شده ی میکرون ولی زیاد دوام نیاورد و عوض شد
Destiny : خوب این در زمانی بود که اعتقاداتم در حال تغییر بود و عقیده داشتم ( سرنوشت درختی هست با هزار شاخه و برگ ، شاخه ها کارهای ما هستن و برگ ها نتیجه ی اونها که گاهی سبز ، زرد ، نارنجی و .. میشوند
لابیرنت : خوب این نام کاربری یکی از بهترین موارد بود که انتخاب کردم این کلمه در اصل به زبان آلمانی هست و به یک سبک خواست تلفظ میشه دلایل زیادی داشتم برای انتخاب این کلمه که یکیش برمیگرده به نوع شخصیتم و ...
6 - نمیدونم !!
سلام امیر عزیز ...
چند تا قاطی پاتی :
1- به ریاضیات علاقه داری ؟
2- دوست داری تنها باشی و ریاضت کنی ؟
3- کتاب مطالعه می کنی ؟ بیش تر چه موضوعی؟
4- یکی از فیلم های سه گانه مورد علاقه ات ؟
5- کاربر مورد علاقه ات تو فروم ؟
6- بازی چند نفره مورد علاقه ات ؟
7- شدیدترین چیزی که رو تفکرت تاثیر گذاشته ؟
8- یه بیت زیبا از اشعاری که شنیدی بگو !
9- یه خاطره شیرین تعریف کن .
10- به این چیزا اعتقاد داری ؟ {همین چیزا که نمیش گفت... ! عجب سوال گنگی !}
موفق باشی هم فرومی گرامی. با اجازه ...
ببخشید دیشب مشکل داشتم با لاگین کردن توی انجمن.
1 - گوشه گیری یا شلوغ پلوغ؟
2 - عصبی یا آروم؟
3 - کم حرفی یا پر حرف؟
4 - اهل کتاب خوندن هم هستی؟ اگه آره چیا میخونی؟
5 - ادبیات چطور؟ باهاش رابطه داری (منظورم فقط ادبیات فارسی نیست)
6 - تا اونجایی که میدونم موسیقی راک و متال زیاد گوش میدی. چی شد سمت این سبک رفتی؟ (امیدوارم اشتباه نکرده باشم)
7 - گروه های موسیقی مورد علاقت؟
8 - چقدر از اعتقادات و افکارت رو از موزیک - فیلم - کتاب میگیری و چقدرش رو خودت بدست آوردی؟
9 - چقدر به اعتقاداتت پایبندی؟ راحت تغییرشون میدی؟
10 - تا چقدر میشه سوالات شخصی پرسید ازت؟