چاکری پروین خانوم گل.
سوال ندارم خوب :دی
Printable View
چاکری پروین خانوم گل.
سوال ندارم خوب :دی
بهادر جان زود رفتید سر سوالاتون :1. (38):
اول طبق معمول یه بیو گرافی کامل باید از ایشون داشته باشیم!
:11():
خوب منم یه بیوگرافی خواستم دیگه :whistle:نقل قول:
اگه طبق معمول پیش نرفتم شرمنده.من خیلی وقت بود با یسری از قوانین تغیر کرده سر و کاری نداشتم.
پس کوش این پروین خانوم ؟ بیا شروع کن دیگه !!! منم یه عالمه سوال دارم ... اول اینا رو جواب بده تا بعد !!! اگه دیر بیای مجبوریم یه نفر دیگه رو بشونیم اینجا :yes:
فکر کنم تا ایشون تشریف مبارک بیارن این صندلی یخ زده!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
کسی بهشون اطلاع رسانی کردند؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
مورد از مجموعه متفاری می باشد
میگم بهتر نیست فعلا یه نفر دیگه رو رو صندلی بنشونید تا بعد که پروین خانوم از خواب زمستانی برخیزند ...اونوقت ؟ :lol:
سلام ببخشیداا... شما همه رو بی خبر میشونید رو این صندلی داخخخخخخخ !!!
یه اِهِنی یه اُهُنی ....
****************************************نقل قول:
1-اسمم پروین هست. متولد 59 / امیدیه- دبستان و راهنمایی و دبیرستان رو شوش خوندم- 3 بار کنکور دادم تا بالاخره سازمان سنجش از رو رفت و اسمم رو جزء قبولیا اعلام کرد. شیمی کاربردی . سال 80. دانشگاه رو امیدیه خوندم( آزاد)- سال 84 فارغ التحصیل شدم. مدتهـــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــای مدیدی من دویدم و کار دوید. .. تا اینکه................... در حال حاضر در شورای حل اختلاف مشغول بیدم
2-: قبلاً ( زمان دایناسورها) اون ور بودم (p30)و از اینجا خبر نداشتم . برادرم اینجا عضو بود. تا اینکه رفت شیراز(دانشگاه) یه بار ازم خواست در مورد قیمت یکی دوتا گوشی براش سوال بپرسم بعدم گفت هم اون ور بپرس هم اینجا ( برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] ) ولـــــــــــــــــــــــ ــــــی پسوردش یادش نمی اومد!!!منم خودم عضو شدم و ......(بقیه اش رو پائین میگم )
3-: تصمیم !؟ بیشتر پیش اومد... میدونی اول قسمت موبایل (تم و والپیپر) یکم هم موسیقی ( زنگ موبایل و آهنگهای کم حجم) کنار ایناهم سری به بخش عکس میزدم. از قضا اونجا خاکش دامنگیر بود :1. (38): البته دوستان هم خیلی لطف داشتن ... موندگار شدیم
4-: تقریباً همه چیز پلیسی ، درام ، تاریخی ، فانتزی ( عشقِ ارباب حلقه ها) البته فیلم ترسناک و جک و جونوری نمیبینم:gasp:. آخرین فیلم وحشتناکی که دیدم اسمش wish master بود . فرداش هم امتحان زبان داشتم. تا صبح هم قرار بود بیدار بمونم( سال سوم دبیرستان بودم):cry: بیشتر قضیه رو کم کنی بود!! نیم ساعت بعد از اینکه فیلم شروع شد دیدم پرده های اتاق رو خیلی وقتِ به دقت نگاه نکردم!!!:1. (27):
5- شون پن- ال پاچینو - کیت بلانچت - با اینی که گزاشتم آواتارم لیو تایلر :1. (40)::love:
6-همه جوره گوش میدم به جز رپ
7-کاوه یغمایی ( عاشق صدای گیتارشم ) - ابی- سیروان - الکس
8-آبی- صورتی - سفید
9-به طور متوسط 2 تا 3 ساعت ( اگه فقط بیام نت) در صورتی که فیلم بخوام ببینم 4 تا 5 ساعت( البته اگه بیکار باشم)
10- بستگی به موضوع داره و شخصی که صحبت میکنه یا باهاش صحبت میکنم!
میشه در مورد انتخاب id تون یه توضیحی بفرمایید منظورم arven هستش.
ممنون.