با اجازتون ما هم چند تا سوال از آقا بهادر کنیم
1- از کدوم کشور خوشت میاد؟
2- کدوم یکی از شهرهای جهان رو دوست داری؟
3- از موسیقی خوشت میاد یا نه؟
4- چه سبکی گوش میدی؟
5- خواننده مورد علاقت؟
Printable View
با اجازتون ما هم چند تا سوال از آقا بهادر کنیم
1- از کدوم کشور خوشت میاد؟
2- کدوم یکی از شهرهای جهان رو دوست داری؟
3- از موسیقی خوشت میاد یا نه؟
4- چه سبکی گوش میدی؟
5- خواننده مورد علاقت؟
لطف کردی واقعا. خیلی خوشحالم کردی که وقت گذاشتی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]نقل قول:
1 - توی ایران از شهر های شمالی که به دریا نزدیکن. مثل سنگاچین (نزدیک بندرانزلی) برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
2 - واتیکان (ایتالیا) و نیویورک و لندن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
3 - دیوانه موسیقیم...همیشه درحال گوش دادن به موسیقیم...پشت سیستم, توی ماشین, توی سرویس دانشگاه و هرجا که هم صحبتی نباشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
4 - بیشتر راک گوش میدم اما خوب سبک های دیگه مثل کلاسیک یا Jazz یا New Age هم گوش میدم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
5 - واقعا نمیتونم یکی رو انتخاب کنم اما توی ایرانی ها داریوش و گروه کیوسک و توی انگلیسی زبان های Linkin Park و EvaneScence و Anathema برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
بهادر جان شرمنده واقعا!
قرار بود 30 تا سوال بپرسم اما . . . من قولم رو شکستم و تو رو مایوس کردم . . . من دوست خوبی نبودم! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
خوب برویم سر بقیه ی سوال ها 30 دقیقه بود که داشتم سوالای بچه ها رو میخوندم!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
1- توی این ماه تولد سه تا از دوستامه (10th - 17th - 18th)
Any recommendation?
2- ببخشید سوال قبی درباره ی خودم بود بیشتر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
تا خالا شده کار خاصی رو عقب بندازی و اون روزی که قرار شد انجامش بدی هرگز نیاد؟
3- به پیشگویی اعتقاد داری؟
4- چه اسمی رو از همه بیشتر دوست داری؟ (ایرانی/خارجی/دختر/پسر) (فقط یکی)
5- وصیتت در زمان مرگ؟ ( که ایشالله تا 116 سال دیگن نرسه این زمان)
ممنون برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
لطفا اینا رو بجواب !! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
سوالات رو کمی متفاوت کنیم.
بهادر و احساسات و نظراتش در مقابل این عکسها ؟
[1]
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
[2]
[3]
سپاس
یه چند تا سوال دیگه خدمت بهادر کبیر !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
1-لهجت چیه بهادر جان ؟ اصفهانی ؟ خوزستانی ؟ لری ؟ یا مخلوطی از هر سه ؟!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
2-فکر میکنی عدد شانست تو زندگی چیه ؟! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
3-از نمره 200 چه نمره ای به هوش خودت میدی ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
4-آواتار کدوم یکی از بروبچ رو دوست داری؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
5- تو زندگی کسی رو الگو قرار دادی ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
6- یکی از جمله های زیبایی که شنیدی ؟و باهاش خاطرات داری !!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
7-تا حالا شده با دبیری سر نمره درگیر بشی؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
8-بیشتر دوست داری پولدار باشی یا عالم؟البته منظورم اینه که کدوم رو ترجیح میدی!پس نگی هر دو!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
9-اسمایل مورد علاقت ؟!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
10- دلت برای کی خیلی تنگ شده الان؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
11- چقدر وطن پرستی؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
12- خوره کدوم نرم افزار هستی؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
13-منظور از :دی چیه ؟! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
14- فیلم نامبر وانت چیه ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
15-خفن ترين دعواي عمرت چي بود؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
16-بچه که بودی با دخترها خاله بازی هم میکردی؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
17- بهترین بازی زمان بچگی ( سگا ، میکرو ، آتاری و ... )برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
18- بداخلاق ترین عضو فروم کیه ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
19-اگر کسی زیرت آدامس بزاره باهاش چکار میکنی؟!:دیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
20-این Gabana چیه ؟ کیه ؟ یا بهتره بگم چی بود ؟ کی بود ؟! بدجوری تو فکرشم ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
21-کارت اهدای عضو داری؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
22- مشکلات روحیت رو با کی دی میون میزاری؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
23-وقتی از کسی عصبانی هستی باهاش چیکار می کنی ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
24- چند گیگ عکس توی سیستمت داری ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
25-ساده می گردی یا فشن یا شیک ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
26-بهترین دوستات کیان تو فروم ؟؟!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
27-اگه یه روز از خواب پاشیو ببینی که ریاست جمهوری ایران رو به تو واگذار کردن چه تغییراتی ایجاد میکردی ؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
28-لاف میزنی یا بلوف ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
29-از زندگیت راضی هستی ؟؟!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
30-صندليه چقدر داغه؟ کجا ؟ بشین هنوز سوالام تموم نشده...:دیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
31-اگه من دمه دستت بودم چیکار میکردی ؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
32-این همه عکس رو از کجا می یاری ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
33-يك تجربه رو در اختيار دوستان بذار(در هر زمينه اي)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
34-دوست داشتي تو دوره ي كدوم يكي از شاه هاي ايران زندگي ميكردي؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
35-رقص بلدی یا بهتر بگم رقاصی ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
36-در چه سايت هاي ديگر عضو هستي؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
37-مهمون نواز هستی ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
38-با دخترا راحت تر جور میشی یا با پسرا ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
39-عزیز ترین کسی که از دست دادی کی بوده؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
40-نماز هم میخونی ؟ مرتب یا گه گاه ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
41-دوست داری به بهترین دوست چی هدیه بدیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
42-اگه یکی بهت از پشت خنجر بزنه چی کار می کنی؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
43-خسیس هستی یا ولخرج؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
44-ازادی رو در چی معنا میکنی؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
45-اول مرغ به وجود اومد یا تخم مرغ ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
46-چرا کایکو دستمال قدرتش رو توی جیب خودش نمیزاشت ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
47- تا حالا معجزه دیدی؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
48- تا حالا شده جلوی پدر و مادر بدجور ضایع بشی؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
49-دوست داشتي چه سوالي ازت مي پرسيدن كه تا حالا نپرسيدن؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
50-واسه pcn چه آرزوئی میکنی ؟! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
سوال جانبی :
* نظرت در مورد آواتار و امضا جدید من + آوریل لاوین ؟!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
*یه سوال دیگه زائیده شد:دی ... : میگم چرا تو پرچم ایران به جای اسم خدا نوشته الله ؟! مگه ما عربیم ؟!پس یادگار کورش کبیر و زرتشت کبیر و هخامنشیان چی شد ؟! همش کشک بود ؟! و اینکه من دشمن بی چون و چرای این عربها هستم و به عرب جماعت رحم نمیکنم ... تو چطور ؟! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
* چرا
نقل قول:
فعلا کافیه ... سری بعد با 100 تا میام ... ضعف کردم جون تو ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
فدای سرت عزیز. کمیت مهم نیست...کیفیت مهمهنقل قول:
1 - خوب توی شرایط سختی گیر افتادی. نظرت راجع به یه هفته مسافرت چیه؟ :lol: راستش اگه من بودم هر روز پیش هرکدومشون میرفتم یه هدیه کوچیک فقط جهت یادگاری بهش میدادم و خیلی گرم تبریک میگفتم. کار ساده ایهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
2 - خوب اینو باید بزاری به عهده ما چون من یه مسافرت یه هفته ای در پیش دارم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
فکر میکنی IQ من چنده؟ 220؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] چه سوال پیچیده اینقل قول:
تا حالا شده کار خاصی رو عقب بندازی و اون روزی که قرار شد انجامش بدی هرگز نیاد؟
اصلا متوجه نمیشم :1. (28):
3 - اصلا اعتقاد ندارم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
4 - ساراناز (اسم دخترونست که ریشش زبان ترکیه) برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
5 - اینکه دوستانی رو که ناراحت کردم رو (هرچند ناخواسته) پیدا کنید و بهش بگید که معذرت میخوام هرچند که دیر شده
1 - راه دراز و بدون همراه...تنها چیزی که میتونه کمکت کنه امیدهنقل قول:
2 - اجبار!!! این عکس واقعا تکنم داد...سخته
3 - دوست دارم توی این جاده تنها باشم....سکوت و آرامش
1 - لهجه ندارم اما خوب گاهی اصطلاحات خوزستانی رو ناخواسته به کار میبرم. جدیدا دارم اصطلاحات اصفهانی هم یاد میگیرم...مثل نادلگرون یا دلنگون برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] (شهریار میدونه چی میگم)نقل قول:
2 - راستش اعتقادی ندارم اما خوب مهمولا توی اعداد 6 یا 25 رو انتخاب میکنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
3 - خوب میدونم که حد نرمال چقدره اما اگه بخوام خوشبین باشم به خودم 130 رو میدم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
4 - آواتار خودم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] - آواتار مهراد و آواتار پیام (کوتلاس) برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
5 - آره خیلیا رو... پدرم نزدیکترینشون بوده اما خوب از نویسنده ها و بازیگران و ... هم گاهی استفاده کردم
6 - به جای آنکه به تاریکی لعنت بفرسید یک شمع روشن کنید (خواهرم این جمله رو جایی و به شکل خاصی گذاشته که همیشه میبینمش) برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
7 - نه هیچوقت برای نمره بحث نکردم. اما سر چیزای دیگه بحث زیاد کردم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
8 - اگه واقعا عالم باشی میتونی پولدار هم باشی...پس عالم
9 - توی یاهو کدش اینه ??-:
10 - اجازه بده اسم نیارم اما یه دوسته...یه دوست که برام عزیزه
11 - در حدی که به اعتقاداتم, شخصیتم , افکارم و آرامشم لطمه ای نزنه. اما درکل از سیاست اصلا حالیم نیست و خوشم هم نمیاد
12 - واقعا هیچ کدوم!!! از هر کدوم یکم بلدم
13 - خوب یه چیزی توی این مایه هاست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] البته نیت مهمه که نیت صرفه جویی در وقته برای پیدا کردن شکلک مورد نظر توی لیست شکلک هاست :دی
14 - Leon
15 - یه بار دوم دبیرستان بودم دعوا کردم اونم به خاطر اینکه مجبور شدم و خوب کاسه صبرم سرریز شد اما در کل دعوا نمیکنم.
16 - آره یه چیزهایی یادم هست که با 3تا از دختر عموهام این بازی رو کردم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
17 - توی سگا خوره Mortal Combat بودم...اکثرا مردم بازی رو با اون مرد سیاه رنگ (اسمش یام نیست) تموم میکردن اما من با اکثر این شخصیتای مسخره تمومش کردم. توی Play1 هم خوره بازی Crash بودم
18 - راستش من از کسی بد اخلاقی ندیدم
19 - توی دلم بهش میگم : Oh you are a dead man .... یه بار یکی به موهام آدامس چسبوند که منم جور دیگه ای بعدها حالش رو گرفتم....میدونی که لذتی که در انتقام هست در بخشش نیست :lol:
20 - جدا میگم اگه فهمیدی به منم بگو
21 - نه ندارم. یه مدت تو فکرش بودم برم بگیرم اما از جزئیات خبر ندارم. دروغ نگم اما حسش هم نبوده :1. (27):
22 - معمولا با دوستای خیلی صمیمیم (2 نفرن) و پدرم ولی خوب گاهی مادرم بهتر از هر کسی آرومم کرده
23 - سعی میکنم باهاش شروع به بحث کردن بکنم و ناراحتیم رو تخلیه کنم تا کار به جای باریک نکشه اما همیشه موفق نیستم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
24 - الان که نگاه کردم دقیقا 31.7 گیگ عکس دارم....چقدر زیاد شده
25 - دوست دارم همیشه شیک باشم و ساده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
26 - مهراد - شما - پروین - vivid - علی - بهادر - مهدی موسوی - شهریار - ادلان - Agne و تمام اونایی که توی لیست دوستانم هستن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
27 - اگه به 2 تا پست بالاتر نگاه کنی با میلاد درباره سفر یه هفته ای صحبتایی کردم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] اما راستش 2 تا کار میکردم. یکی اینکه وضعیت اینترنت رو درست میکردم مخصوصا اینکه اکثر سایت ها جدیدا .......تر شدن و به دانشجو ها (اونهایی که واقعا میخوان درس بخونن) تسحیلات میدادم
28 - یه مثل معروف دارم من : کا دمت گرم!!! وقتی این رو میگم و بعدش یه جمله رو میگم یعنی دارم لاف میزنم برای خنده
29 - شکر خدا آره راضیم. مشکلات خیلی بزرگی دارم که فشار زیادی دارن بهم میارن اما خدا هست...همش حل میشه
30 - امروز خوب بود اما روزای قبلی دوستان کمی سوال کردن.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] دوست داشتم دوستان خوبی مثل پیام - مهدی موسوی - شهریار - بهادر - پروین هم سوالاتی میکردن اما خوب قابل ندونستن
31 - خوب شاید میرفتیم بیرون و یه گشتی میزدیم
32 - هر بار سایتی میرم که عکسهای HQ یا بزرگی داره ودانلود میکنم و سر فرصت دسته بندیشون میکنم
33 - همیشه توی کارای مهم زندگی راه حل دیگه ای (به اصطلاح Plan B) هم داشته باشید که اگه به نتیجه دلخواه نرسیدین ناامید نشین
34 - خوب همه میگن دوران هخامنشیان خیلی عدالت بوده و همه راحت بودن...شاید اون موقع اما چه فایده وقتی که اینترنت و PCN و اینچیزا نبوده...نظرت چیه توی همین دوران بمونیم؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
35 - آره یکم بلدم اما نه خیلی خوب
36 - هر سایتی که میتونه به اطلاعاتم کمک کنه عضوم اما فعالیتم اکثرا اینجاست ولی چند تا سایت هستن که مال دوستامن و کمک میکنم که رو پا بشن. مثل انجمن طرفداران Avril برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
37 - فکر کنم مهمان نواز خوبی باشم. کلا مهمان رو دوست دارم
38 - تفاوتی نداره اما خوب میدونی توی ارتباط با دخترا باید خیلی مراقب احترام و اینچیزا باشی. یکی از دوستای خیلی صمیمیم دختره و خوب شاید نقش خواهر رو داره برام. توی دانشگاه هم اکثر کلاسمون خانم هستن و طبیعیه که اکثر دوستام اونجا دختر باشن که اتفاقا یکی دوتاشون اینجا عضو هستن:yes:
39 - یه دایی داشتم یه اسم مرتضی. ای کاش اون الان بود چون شخصیتش دقیقا مثل من بود. روحش شاد:1. (21):
40 - آره میخونم اما اصلا مرتب نمیخونم
41 - یه چیز دست ساز خودم که همیشه همراهش باشه. :1. (27):
42 - خنجر رو درمیارم و حالش رو میگیرم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] خوب دیگه بهش اعتماد نمیکنم
43 - ولخرج...مخصوصا تو خصوص خوراکی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
44 - سوالت خیلی سخته...اگر برای انجام کاری نترسم از حاشیه هاش میگم آزادی دارم.
45 - اگه از نظریه تکاملی بهش نگاه کنی احتمالا تخم مرغ
46 - اگه دستمال دست پدربزرگه نبود پس قرار بود چه نقشی رو بهش بدن؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] بعدشم کایکو که جیب نداشد
47 - آره دیدم...واست که تعریف کردم قضیه عمل جراحی خودم رو که قبول کردی معجزه بوده
48 - آره شده و خیلی هم بد بوده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
49 - راستش سوال های زیادی هست که دوست داشتم پرسیده بشه که ترجیح میدم نگم...مزه اش میره :yes:
50 - آرزو میکنم همیشه وسیع تر, پر کاربر تر و مشهور تر بشی. امیدوارم که مدیران و ادمین ها ترکش نکنن
** جواب جانبی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] : آواتارت رو دوست دارم...امضات یکم شلوغه به نظرم...استقلال کجا و کتیبه های قدیمی کجا برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] آوریل هم نمیبینم...کجاست؟
** خوب راستش من ایدئولوگ سیاسی نیستم اما خوب یه پیشنهاد دارم. اگه دوست داری واقعا یادگار اون پادشاه های بزرگ رو داشته باشی کتاب های زیادی در بارشون بخون. پیشنهاد من کتاب تاریخ تمدن نوشته ویل دورانت هستش....خیلی معرکست...دارم میخونمش و فعلا هنوز توی جلد 1 هستم
از عرب های خارج از ایران اصلا خوشم نمیاد!
پس سری بعد میای یه آب قند بخور یکی هم واسه من بیار :دی
ادامه سوالات من
1. تا حالا خودتو از کسی گرفتی؟
2. تا حالا شده با نگاهت بخوای احساس نیاز و اشتیاق خودتو به کسی نشون بدی؟ و آیا موفق شدی؟
3. تا حالا کسی رو از زندگیت پاک کردی؟ اصلا به نظرت این کار امکان پذیره؟
4. نگاه جامعه ما به زیبارویان (بطور خاص دختر خانمها) چطوره؟ زیبا بودن گناهه؟ چند درصد از مردم (بطور خاص آقا پسرها) که ادعای دلبستگی میکنن اون شخص رو برای "خودش" ، برای "شخصیتیش" و برای "دوست داشتن" دوست دارن؟
(منظورم آمیختن جذابیت جسمی با عشق و احساس هست، چیزی که بیش از هر چیزی منو آزار میده)
5. تا حالا شده فکر کنی احساستو بی دلیل خرج یک نفر کردی؟
6. قدرت و صلابت یک مرد به چیه؟ به پهن بودن شونه هاش؟ یا به اینکه چقدر میتونه تکیه گاه مطمئنی برای آشنای خودش باشه؟
7. تا حالا شده به دیواری تکیه بدی که یک بار زیر آوارش «له» شده باشی؟
8. بزرگترین متهم تاریخ کیه به نظرت؟ (بدیهیه که منظورم شخص خاصی نیست، منظور بیشتر علت اتهام هست)
9. رابطه "تنهایی" و "دوست داشتن" رو چطور میدونی؟
10. در یک رابطه دو نفره، حرف و رابطه صمیمانه با کسی دیگه رو خیانت میدونی؟ و در حالتی بدتر، این صمیمیت پنهان باشه. حالا چطور؟
11. "زنهای نابالغ خیلی کم اند اما تا دلتان بخواهد کودکان در هیئت مرد وجود دارند." چقدر موافقی؟
صندلی نشینی با باقی دوستان خوش بگذره بهادر جان.
ببخشید اگه سوالهام کمی تا قسمتی احساسی بود.
سپاس
1 - نه تا حالا نشدهنقل قول:
2 - آره خیلی شده اما معمولا آدما تا چیزی رو به زبون نیاری درک نمیکنن یا شاید نمیخوان درک کنن
3 - تا حالا نشده اما به نظرم امکانش هم نیست چون اگه ببینیش یا حتی اسمش رو هم بشنوی تمام خاطره هاش بر میگرده...در واقع اونایی که میگن پاک کردیم فرار کردن
4 - سوال خوبی بود. متاسفانه وقتی دختری که زیباست میره بیرون انقدر اذیت میشه که اگه نتونه بهش عادت کنه به نظرم خیلی سختی میکشه...راستش معمولا کسی دیگری رو به خاطر خود اون دختر نمیخواد. معمولا میخوانش چون بهش نیاز دارن, چون زیباست و .... که بهتره همه چیز رو نگم. یه ضرب المثل خیلی زشت هم داریم که میگه زن زیبا فقط مال خودت نیست که این نشونه بی تمدنیه. اگر کسی زیباست نشونه این نیست که همه باید بهش نگاه کنن. و اما یه چیز دیگه. به نظرم وقتی دخترا در طول زمان به خودشون احترام نذاشتن, به بدنشون احترام نذاشتن و برای کارهاشون بهانه پیدا کردن باعث شد این اتفاق بیوفته پس گناه 50 50 بین پسر و دختر تقسیم شده
(در مورد توضیحاتت باید بگم من هم آزار میبینم...ترجیح میدم همسری داشته باشم که منو دوست داشته باشه و فقط و فقط من باشم...حالا زیبا باشه یا نه تفاوتی نداره)
5 - در کل نظر من اینه که اکثر ما احساساتمون رو الکی خرج میکنیم و کمتر کسی میشه که به معنای واقعی ما رو دوست داشته باشه. البته در مورد خودم هم صدق میکنه چون ممکنه منم به معنای عشق واقعی کسی رو دوست نداشتم
6 - به نظرم تکیه گاه بودن وظیفه سنگینیه و واقعا کسی که بتونه از پسش بر بیاد مرده. مرد بودن به زور بازو نیست مرد کسیه که مردانگی داشته باشه...از لحاظ روحی و احساسی قوی باشه
7 - منظور سوالت رو خوب میفهمم. آره شده متاسفانه
8 - راستش داوری توی این زمینه خیلی سخته.ولی اگه سمبولیک به نظر نیاد متهم ترین افراد خود ما هستیم و نیازی نیست توی تارخ دنبالش بگردیم
9 - به نظرم وقتی کسی رو دوست داری بیشتر و بیشتر تنها میشی. هرچقدر بیشتر به سمتش میری بیشتر تنها میشی.
10 - خوب صمیمیت و صحبت با جنس مخالف تا زمانی که توی یه دایره اخلاقی خاصی باشه بد که نیست هیچی خیلی هم به رابطه میتونه کمک کنه. اما پنهان کردن یه چیزی و دروغ در رابطه با اون برگترین خیانته از نظر من. البته نمیتونم اینو کتمان کنم که این رابطه خوب و صمیمی باعث حسادتم میشه اما خوب حسادت من اشتباهه نه اون رابطه (البته تاکید میکنم تا زمانی که رابطه پاک باشه)
11 - صد درصد مخالفم. اگر به خانم ها توهین نمیشه واقعا رفتار هایی که این روزهای میبینم از خانم هایی که فکر میکنن خیلی بزرگ شدن خیلی بچگونست. چطور یه دختر میتونه بگه بزرگ شده وقتی برای بدن خودش و برای شخصیت خودش احترامی قائل نیست. شاید دلیل اینکه مردها بچه به نظر میان رفتار نادرست خانم هاست
خوشحال میشم دوباره بیای. سوالاتت واقعا سخت , جذاب و پیچیده بود. باعث شد که به هر کدومش مدت زیادی فکر کنم. حتما بیا یاور همیشه مومن :1. (21):