پاسخ: ::. صندلي داغ با حضور Bahador - بهادر
نقل قول:
خیلی کم شده که من چیزی رو از یاد ببرم توی این شک نکن
اون روز داشتیم در باره Linkin Park صحبت میکردیم و شما یا توی مدرسه یا توی دانشگاه در دفتر مدیر بودی و داشتی یک چیز رو جستجو میکردی و هم زمان با من چت میکردی
یادش به خیر قرار بود آخرین لایو این گروه رو دانلود کنم ولی هیچ وقت این اتفاق نیوفتاد :whistle:
سوال چند تا دارم :
1 - کدوم فصل از سال رو دوست داری
2 - هر چند وقت یکبار عکس پس زمینه ویندوزت رو عوض میکنی
3 - دوست داشتی جای چه کسی نباشی
4 - اگر از پدرت بزرگوارت چیزی بخوای اول ازت سوال میپرسه برای چی میخوای یا همون موقع برات اون چیز رو تهیه میکنه ( این سوال رو روش فکر کن )
5 - چرا من رو متهم به مرد هزار نام کردی با توجه به اینکه فقط 4 بار اسم کاربریم رو عوض کردم :whistle:
6 - از چه جانوری بیشتر خوشت میاد ( توجه کن جانور )
7 - اگر یک روز بیدار بشی ببینی همه ی زندگیت خواب بوده چی میشه
8 - آیا حاضری روی عقایدت پا بگذاری تا یکی رو شاد کنی
9 - چقدر با طبیعت همخونی داری
ده - چرا لیست فیلم ها و موزیک هات رو برای من نگذاشتی :1. (27):
11 - موفق باشی
12 - قربانت امیر
:1. (35):
زدی تو خال!!! عجب حافظه ای داریا:1. (27):
1 - پاییز رو به خاطر بارون هاش و سرماش و سکوت آرامش بخش شب هاش برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
2 - زمان خاصی نداره...هروقت عکسی رو ببینم که از اینی که هست قشنگتره...معمولا یه Wallpaper رو دوبار نمیزارم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
3 - خیلیا هستن که نمیخوام جاشون نباشم. شاید جای یه آدم منفور نبودن نعمت بزرگی باشه
4 - خوب قبلا گفتم که با پدرم خیلی راحتم. معمولا قبل از اینکه اون ازم بخواد خودم دلیلش رو میگم (میدونی پدرم به خاطر موقعیت کاریش دور از ماست و هر 3 هفته که کار میکنه 2 روز میبینمش و نمیخوام توی استرس کارای من باشه) اما اگه خودم نگم ازم قبلش و گاهی بعدش میپرسه
5 - مرد هزار چهره هم هزار تا چهره عوض نکرد که!!!:wink: خوب میدونی وقتی اسم کاربریت عوض شد چقدر دنبال شخصی با نام کاربری X.Micron میگشتم توی انجمن و نمیدونستم اسمش عوض شده؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
6 - تا منظورت از جانور چی باشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] اگه بخوا از بین حیوان ها انتخاب کنم خرس کوالا (چون به من میگن Mr.Koala) و یا لاکپشت رو انتخاب میکنم
7 - خیلی حس بدی پیدا میکنم اینکه همه چیزای خوب رو یه دفعه از دست بدی... یه شعری هست که میگه : همه زندگی یه جور فاجعست!!! وقتی بهترین چیزا تو دنیا یا دروغ یا افسانه یا خاطرست
اونوقت شاید بیشتر به این شعر ایمان بیارم اگه اون هم خواب نباشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
8 - یه سری عقایدم رو نه چون با اونها زنده هستم و اگه تغییرشون بدم یا بهشون بی اعتنایی کنم دیگه بهادر نیستم و یه شخص دیگه ای هستم اما آدم ها باید منعطف باشن...روی بعضی هاش پا میزارم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
9 - عاشق طبیعتم اما منظورت رو از همخونی نمیفهمم. عاشق سکوت شبهام مخصوصا اگه کنار دریا باشمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
10 - شاید چون فراموش کردم...بهتر بود یاد آوری میکردی. بهت میدم حتما برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
11 - سعی میکنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
12 - آقایی امیر جانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
جهت عرض ارادت و اعاهده ی حیثیت [از بعضی ها ..] ما نیز آمدیم ...
برادر از همین الان بگم، چون رفیقمون هستی زیاد ازت سوال نمی پرسم !
فعلا سوال تخصصی ازت می پرسم !
1- از موزیک های Linkin Park کدوم یک رو بیش تر می پسندی ؟
2-Listening ت چطوره ؟
3- چه انتشارات خارجی رو می پسندی ؟ [یه مشاوره درباره فلش کارت هم به من بده ! ]
4- نویسنده ی مورد علاقت در رابطه با داستان های انگلیسی ؟
5- Oliver Twist اثر چه کسی بود ؟ [نری سرچ بکنی ! :دی]
6- بهترین زبان دنیا برای دشنام ؟ [معروفه ! ]
7- کدوم نوع انگلیسی : United Kingdom یا Unites States ؟
8- نرم افزار دیکشنری مورد علاقت ؟
9- تلفظ کلمه ی Labyrinth که میشه لبی رینگ ؟ [یعنی لبی که دارای رینگ ماشین است ! ]
10- "میلیونر زاغه نشین" رو دیدی ؟ [فک کنم برنده ی جایزه ی OSCAR 2008 شد ! ]
11- دیکشنری آریان پور، حییم و ... ! کدام یک ؟
12- اصطلاح "No Spring Chicken" یعنی چه ؟ "Pull String" چطور ؟
13- بالاخره عرب کجا نی انداخت ؟
14- یادت هست چند وقت پیش چطور حال اردلان رو گرفتم ؟ [طفلی! ای بید می لرزید و تا ساعت 4 نصفه شب داشت جواب سوالای منو می داد ! Forgive me GOD ! ]
15- میونت با Enrique چطوره ؟
موفق باشی بهادر عزیز...
با تشکر OOC !
نقل قول:
فعلا سوال تخصصی ازت می پرسم !
1- از موزیک های Linkin Park کدوم یک رو بیش تر می پسندی ؟
2-Listening ت چطوره ؟
3- چه انتشارات خارجی رو می پسندی ؟ [یه مشاوره درباره فلش کارت هم به من بده ! ]
4- نویسنده ی مورد علاقت در رابطه با داستان های انگلیسی ؟
5- Oliver Twist اثر چه کسی بود ؟ [نری سرچ بکنی ! :دی]
6- بهترین زبان دنیا برای دشنام ؟ [معروفه ! ]
7- کدوم نوع انگلیسی : United Kingdom یا Unites States ؟
8- نرم افزار دیکشنری مورد علاقت ؟
9- تلفظ کلمه ی Labyrinth که میشه لبی رینگ ؟ [یعنی لبی که دارای رینگ ماشین است ! ]
10- "میلیونر زاغه نشین" رو دیدی ؟ [فک کنم برنده ی جایزه ی OSCAR 2008 شد ! ]
11- دیکشنری آریان پور، حییم و ... ! کدام یک ؟
12- اصطلاح "No Spring Chicken" یعنی چه ؟ "Pull String" چطور ؟
13- بالاخره عرب کجا نی انداخت ؟
14- یادت هست چند وقت پیش چطور حال اردلان رو گرفتم ؟ [طفلی! ای بید می لرزید و تا ساعت 4 نصفه شب داشت جواب سوالای منو می داد ! Forgive me GOD ! ]
15- میونت با Enrique چطوره ؟
موفق باشی بهادر عزیز...
با تشکر OOC !
نقل قول:
منظورت که با من نیست؟ :lol: شما هرچی دوست داری بپرس.من از جواب دادن لذت میبرم
1 - خوب بستگی به Moodام داره اما در کل از آلبوم Hybrid Theory آهنگ One Step Closer , از آلبوم Meteora آهنگ Breaking The Habit و از آلبوم Minutes To Midnight آهنگ No More Sorrow رو بیشتر میپسندم
2 - بد نیست خیلی اما باید بهتر بشه. استادی داریم توی دانشگاه به اسم خانم خزائی نژاد که به خاطر تبحرش مطمئنم میتونم بهترش کنم این ضعف ها رو برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
3 - من کلا با انتشارات دانشگاه Cambridge خیلی حال میکنم...دیکشنریش رو خیلی قبول دارم
من از فلش کارت استفاده نمیکنم...بهتره همه چیز رو توی جایگاه خودش یاد بگیری تا یادت بمونه...برای مثال کلمه ها رو توی متن یادت باشه چه معنی میده که تا یه جمله دیدی یادت بیوفته به متنی که خوندی و Overlearning بشه برات. البته برای کنکور فلش کارت تاثیر داره. کلمات رو بنویس توی برگه و توی اوقات بیکاریت بخون
4 - راستش هنوز اونقدر ها مطالعم زیاد نبوده که افراد زیادی رو بشناسم اما Victor Hugo رو دوست دارم
5 - نیاز به سرچ نیست...اثر چارلز دیکنز هست. بچه بودم از فیلمش میترسیدم. نمیدونم چرا اما فضای فیلمش رو دوست نداشتم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
6 - متاسفانه نمیدونم اما گمونم همون انگلیسی باشه. مخصوصا Negro ها که اصطلاحات عجیبی بهش اضافه کردن... جدیدا هم به جای استفاده از does برای she/he/it از DO استفاده میکنن:1. (27): باورت میشه؟
ولی اگه اشتباه میکنم بهم بگو چون مشتاق شدم بدونم
7 - US رو بیشتر دوست دارم چون منعطف تره و لهجه زیبا تری دارن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
8 - نرم افزار Cambridge Advanced Learner's Dictionary رو خیلی استفاده میکنم...میتونی از طریق آدرس برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] به صورت آنلاین ازش استفاده کنی
9 - بهتره بگی لب.رنتlæb.ə.rɪnθ اما خوب تحلیلت قشنگ بود... بعضیا چه اسمایی میزارن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
10 - دارمش اما هنوز حس دیدنش نیومده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
11 - راستش اگه استادا بفهمن از دیکشنری فارسی استفاده میکنیم میگن SHAME ON YOU ... راستش خیلی وقت پیش ها (حدودا 4 سال پیش) حییم گرفتم اما آریان پور کامل تر بود
12 - spring chicken رو برای دخترای جوان به کار میبرن...حالا نمیدونم No Spring Chicken مخصوص افراد پیر باشه یا نه (متاسفانه اطلاعاتم کامل نیست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]) دومی هم تا حالا نشنیدم. باید بهم از این Idiom ها یاد بدیا!!!
13 - راستش خیلی گشتم ببینم کجا انداخت اما آخرش نفهمیدم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]...از اردل بپرس اون خوب میدونه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
14 - آره زمانی که این پایین یه تگ اضافه شد به اسم بیچاره اردل برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] . ولی اردل هم کم نیاوردا برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]....دیدی که پروفایلش شده کاروانسرا؟ [Now forgive me God because of new short stories]
15 - صدای خوبی داره و هر از گاهی موزیک هاش رو گوش میدم اما کم ولی راستش از ویدئو هاش اصلا خوشم نمیاد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
ممنون Out Of Control برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
علی این اسمایلیش بوی خون میدادبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
جای تو بودن دخل پروفایلش رو میوردم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
چرا فتنه میکنی؟ پروفایلت داغون شده میخوای انتقام بگیریبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] خوب راست میگم ویدئو هاش همه اینجورین : برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
نقل قول:
6 - متاسفانه نمیدونم اما گمونم همون انگلیسی باشه. مخصوصا Negro ها که اصطلاحات عجیبی بهش اضافه کردن... جدیدا هم به جای استفاده از does برای she/he/it از DO استفاده میکنن:1. (27): باورت میشه؟
ولی اگه اشتباه میکنم بهم بگو چون مشتاق شدم بدونم
برادر بهادر من قصد توهین ندارم ولی 1 شفاف سازی می کنم ..!
Nigger یا Niggero ..!
این کلمه در دهه ی 50 و 60 و 70 زمانی که پدید نژاد پرستی شایعه داشته مردان سفید پوست از این کلمه برای تمسخر و کوچک شمردن مردان سیاه پوست استفاده می کردن ...!
این کلمه معنی شبیه به Slave یا برده داره ..!
من این رو میگم که فقط شفاف سازی بشه ..!
شما اگه این کلمه رو جلو ی یک شخص سیاه پوست استفاده کنید 1 کتک سیر میخورید ..! :lol:
مثل این میمونه که یکی به یک ایرانی بگه تروریست
فقط می گم که استفاده نکنید ..!
نقل قول:
برادر بهادر من قصد توهین ندارم ولی 1 شفاف سازی می کنم ..!
Nigger یا Niggero ..!
این کلمه در دهه ی 50 و 60 و 70 زمانی که پدید نژاد پرستی شایعه داشته مردان سفید پوست از این کلمه برای تمسخر و کوچک شمردن مردان سیاه پوست استفاده می کردن ...!
این کلمه معنی شبیه به Slave یا برده داره ..!
من این رو میگم که فقط شفاف سازی بشه ..!
شما اگه این کلمه رو جلو ی یک شخص سیاه پوست استفاده کنید 1 کتک سیر میخورید ..! :lol:
مثل این میمونه که یکی به یک ایرانی بگه تروریست
فقط می گم که استفاده نکنید ..!
نه نه اشتباه نکن اینها با هم فرق میکنن. Nigger کلمه توهین آمیزی هستش به معنی کاکاسیاه ...همونطور که گفتی برای تحقیر استفاده میشده اما Negro به معنای سیاه پوست هستش. تعریف هاشون رو با هم مقایسه کنی متوجه میشی:
Negro : a member of a dark-skinned group of peoples originally native to Africa south of the Sahara
Nigger : offensive name for a Black person
توی ادبیات زبان انگلیسی هم کلمه Negro به مراتب استفاده شده و منظورش مهاجرینی هستن که حالا چه به خواست خودشون یا به زور به آمریکا اومدن
من اگه یه سیاه پوست بببینم بش میگم: Yo How you doin? (how are you doing)
بازم تو T-BAG ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
بهادر از یه نظر راست میگه، چون که اکثر شعراش تو حال و هوای برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] میچرخه ! مخصوصا کلبپ PUSH !
اردل اگه میخوای من فتوا بدم و رسما پروفایلم رو بکنم Spam Party Center تا از زیر فشار دوستان خلاص بشی ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
من که عین خیالم نیست ولی ظاهرا تو زیر فشار له شدی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
سلام بهادر جان
مخلصم
-خانه ای که میپسندی، رو به دریاست را تو کوهستان؟
-انگلیسی که میخونید باید چند واحد فرانسوی پاس کنید (البته اگر مترجمی باشید) تا جالا اقدامی کردید؟
-از فلاسفه غرب از کی خوندی و کدومارو میپسندید؟
بهادر جان این برای فعلا، تا برگردم بازم بپرسم ازت.
:give_rose:
:1. (1):
:3925:
نقل قول:
سلام بهادر جان
مخلصم
-خانه ای که میپسندی، رو به دریاست را تو کوهستان؟
-انگلیسی که میخونید باید چند واحد فرانسوی پاس کنید (البته اگر مترجمی باشید) تا جالا اقدامی کردید؟
-از فلاسفه غرب از کی خوندی و کدومارو میپسندید؟
بهادر جان این برای فعلا، تا برگردم بازم بپرسم ازت.
:give_rose:
:1. (1):
:3925:
سلام اردلان گل
1 - من ترجیح میدم رو به دریا باشه چون صدای دریا و شبهاش آرامش بهم میده
2 - ادبیات زبان ها هم میخودنن. 5 واحد فرانسه داریم و 3 واحد انتخابی بین آلمانی و ایتالیایی هم خواهیم داشت.
تو فکرشم که فرانسه رو برم کلاس اما تا بعد عید اسم نویسی نداره هیچ جای معتبری برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
3 - راستش فلسفه نخوندم تا حالا. نمیدونم چرا. اما کتاب های روانشناسی خوندم. اگه نویسنده های روانشناسی رو بخوای میگم : برایان تریسی رو از همه بیشتر دوست دارم
خوشحال میشم دوباره بیایبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]