در واقع چی ؟! :beurk:نقل قول:
من تا نفهمم کیه دست بر نمیدارم :دی :1. (7):
در واقع خودتی ... :127fs3556139:
مدرک معتبر دارم ... :1~@$S:
خب با توجه به اینکه مشکل حل شد بهتره به چیزای دیگه فکر کنم ... :1. (17)::1. (13):نقل قول:
Printable View
در واقع چی ؟! :beurk:نقل قول:
من تا نفهمم کیه دست بر نمیدارم :دی :1. (7):
در واقع خودتی ... :127fs3556139:
مدرک معتبر دارم ... :1~@$S:
خب با توجه به اینکه مشکل حل شد بهتره به چیزای دیگه فکر کنم ... :1. (17)::1. (13):نقل قول:
با توجه به صحبت های انجام شده با صاحب تاپیک ( بهادر عزیز ) این هفته میهمانی نخواهیم داشت ... :wink:
افرادی که تا بحال روی صندلی داغ ننشسته اند ... و تمایل دارند که مهمان صندلی داغ باشن و نیز فرصت کافی برای پاسخگویی به سوالات دارند به صورت پیغام خصوصی به من اعلام کنند تا در صورت صلاح و مشورت از اواخر هفته دیگه در خدمتشون باشیم ...
با تشکر ... :great:
نقل قول:برادران و خواهران عزیز، این که Gabana (مدیر سابق انجمن سخت افزار P30 ) کیه که بسیار ساده است !نقل قول:
شک نکنید، شک نکنید که من نیستم :lol:
ولی جدا همون روز اول که Xtreme ثبت نام کرد (و پس از مدت کوتاهی همکار شد ... ) من شک کردم و چون با رفتار Gabana تو P30 یه مدتی آشنایی داشتم فهمیدم این همونه ! :1. (35):
بالاخره برادر اکستریم، باید بهت بگیم علی یا پیام ؟ (مرد هزار نام خودمون ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] )
شیرم حلالت ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]نقل قول:
به دلیل قول سوالات 200 تائی که دادم بهت و با توجه به اینکه وقت کافی ندارم مجبور شدم از یک سری سوالات دیگر دوستان هم به خصوص علی که دیدم جالب بود استفاده کردم ... امیدوارم حلال کنه ... :دی :3925:
سوالات جالب انگیز made in ALI با اندکی تصرف و ویرایش ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
خوبه یه فلسفه واسه له کردن فرد رو صندلی ما احداث کردیم ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
مگر دستم بهت نرسه ! کارت دارم ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]نقل قول:
مخلصیم ... :1. (35):
سلام نیمای عزیز.
سلام دادش مهراد گلم .
ببخشید بابته تاخیر
نظرت در مورد این عکسها:
[1]
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
اون سایه ها چهره واقعی افراده و اون پیر ها نقاب افراد .
[2]
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
خدارو شکر میکنم برای تمام برکاتی که در اختیارم گذاشته .
واقعا عکس ناراحت کننده بود :cry:
سپاس
خوب به نظر من اسمش پیام بود و هیچ آخر و عاقبت خوبی نداشت. خدا به راه راست هدایتش کنه :wink:
1 - تا حالا از طرف تیم مدیریت اخطار گرفتی؟
نه فقط 10 15 بار پستم پاک شده :دی
2 - تا حالا به جنبه سخت زندگی رسیدی؟
آره به نسبت .
3 - اگه مشکل غیر قابل حلی داشته باشی چکار میکنی؟
همه چیز رو میسپرم به خدا و به زندگیم ادامه میدم .
4 - با پدرت راحت تری یا با مادرت؟
مادرم
5 - تا حالا جایی بهترین بودی؟ (منظورم از نظر خودته نه بقیه)
آره .
6 - از شخصیت های کارتونی قدیم کدوما رو دوست داشتی؟
جواب دادم :دی
7 - پاتوقت بیشتر کجاهای تهرانه؟
ایران زمین :دی
8 - دریای جنوب رفتی تا حالا؟ به نظرت دریای جنوب بهتره یا شمال؟ (تعصب شمالی نداشته باشیا!!!)
دریای جنوب زیاد رفتم خیلی بیشتر از دریای شمال - ولی دریای شمال رو بیشتر دوست دارم .
9 - جنگل یا دریا؟
دریا
10 - کل کل زیاد میکنی؟
کمو بیش - معمولا نه :دی اگه کسی بره رو مخم تا تهش میرم . :11():
با تشکر از همه دوستانی که تو این Ice Chair مارو همراهی کردن :1. (21)::1. (21)::1. (21):
دوستاني كه تمايل به نشستن روي صندلي داغ دارن هر چه زودتر اعلام آمادگي كنند ...
اولويت بادوستاني هست كه تا حالا تجربه نشستن روي صندلي داغ رو نداشتن ...
با کمال احترام برادر وحید اگر دعوت بشن بهتر نیست البته این جمله حالت پرسشی داشت نه پیشنهادی؟
كدوم وحيد ؟ اگه منظورت منم كه من يه بار نشستم ... صفحات پيشين رو ببين ... VIVID هم كه نشسته ... كدوم وحيد ؟ :1. (23):نقل قول:
اشتباه شده :gasp:بین برادر وحید و دعوت بشن باید یه کاما بزاری تا معنی حرف درست بشه.
منظورم این بود به جای اینکه فرد خودش بگه دعوت بشه:lol:
گرفتم ...نقل قول:
آره ولي خب طرف هم بايد خودش آمادگي داشته باشه ... به اينصورت كه در اينجا يا پ.خ اعلام آمادگي كنه ... :yes: