پاسخ: ::. صندلي داغ با حضور Labyrinth - امیر
کدوم عرب ها!!!
وحید جان با این حرفت یه جامعه رو به چالش کشوندی :دییی
عرب های ایران هم ایرانی هستن مگه غیر از اینه!؟
بخاطر حجم زیاد مطلب وحید نقل قول نکردم
1 - ما اصلیتمون برای گلپایگان هست و بیشتر تهرانی صحبت میکنیم ولی من قابلیت این رو دارم زبان اصفهانی و گلپایگان رو بصورت کامل صحبت کنم ( چیز ماوراء تصور )
2 - من عدد شانسم چیز خواستی نیست گاهی 3 گاهی 9 گاهی هم 7 !!
3 - به خودم 169.99 میدم ولی توجه کنید هیچ وقت به 170 نمیرسه !!
4 - نیما [ Extreme ] عزیز
5 - تو زندگی یکی از بزرگان رو الگو قرار دادم ، کسی که همیشه آرزو داشتم مثل اون باشم
6 - و اینک شب به سر رسیده است و خورشید از ان سو برون آمده ، برخیز اکنون زمان ان رسیده است تا چیزی را ثابت کنی !!
7 - یادم نمیاد با دبیری سر نمره بحث کرده باشم ، بیشتر اوقات بهم اضافه میدادن به جای کم !!
8 - ترجیح میدم عالم باشم تا پولدار نه بخاطر اینکه با علم میشه پول به دست اورد بخاط اینکه میرسه روزی که میزان دانسته ها باشه نه داشته ها !!
9 - صورتک مورد علاقه ی من اینه : :1. (35):
10 - یکی از بچه های قدیم پی سی نتورک ، یاد زمان قدیم بخیر
11 - من کلا جزو اون دسته نیستم که میگن چو ایران مباشد تن من مباد : دی
12 - MediaCoder یکی از نرم افزار هایی هست که عاشقش هستم البته نرم افزار های گرافیکی رو هم در نظر بگیرید
13 - : دی کلا زمانی به کار میره که طرف حس این رو نداره که کیبرد رو انگلیسی کنه بعد بنویسه از سمت دیگه بخاطر مشکلات چپ چین و راست چین این سبک ابداع شد
14 - فهرست شیندلر ، به دنبال سریاز رایان
15 - کلا آدم دعوایی نیستم ترجیح میدم فقط بحث کنم تا یا موضوع حل بشه یا ...
16 - نه ، بچه که بودم 80 درصد مواقع بالای دیوار بودم یا داشتم دوچرخه سواری میکردم
17 - توی اتاری اون هواپیما سفیده ، توی میکرو قارچ خور ، توی سگا هم شورش ، مرتال کمبد ، Sonic و جیمز باند
18 - اردلان : دی
19 - بستگی داره به قدمت شلوار ، از به قتل رسیدن شروع میشه تا مجبور کردن طرف به خوردن همون آدامس : دی
20 - چون ریش بهم میاد و وقتی ریشم رو میزنم سنم شدیدا میاد پایین
21 - من کلا از این کارها نمی کنم شرمنده
22 - با خودم و اون بالایی در میان میگذارم
23 - بستگی داره چرا عصبانی باشم بیشتر اوقات انقدر باهاش بحث میکنم تا خسته بشه فرار کنه شایدم یکم موضوع جسمانی بشه
24 - واقعیتش نزدیک به 500 تایی هست که بعلاوه مستند ها میشه یک ترابایت
25 - گاهی ساده گاهی شیک بستگی به حس اون روز و جایی که میخوام برم داره
26 - شهریار ، پیام ، مهراد ، سید مهدی ، نیما ، شایان ، معین ، آرمان ، وحید سرابندی و خودت ، بهادر و چند نفر دیگه
27 - قبلش چند تا میزنم توی صورت خودم اگر خواب بودم بیدار میشم اگر واقعا بود اول یک وام میدم به بچه ها اینجا بعد مقام رو واگذار میکنم
28 - هیچکدوم ، شوخی میکنم
29 - آره من از زندگیم راضی هستم هرچند میشد بهتر هم باشه ولی این مشکل از خودم بوده نه زندگی !!
30 - من کلا چیزی احساس نمیکنم چون چند روز بعد از نشستن روی صندلی نیما روم نیتروژن ریخت
31 - هیچی مگه باید کاری کنم ؟ نهایش دو تا میزدم پشتت میگفتم خیلی باحالی
32 - دیپلم گرافیک دارم البته دانشگاه هم رفتم ولی به خاطر یکسری مسایل انصراف دادم
33 - هیچ وقت بدون اینکه حرف دوطرف رو بشنوید قضاوت نکنید
34 - دوست ندارم توی دوره ای غیر الان زندگی کنم همین دوره خوبه
35 - بلد هستم ولی نه نمیرقصم
36 - توی فروم های زیادی عضو هستم ولی فعالیت خیر فقط اینجا فعالیت میکنم
37 - آره ولی به شرطه اینکه مهمون کنگر نخوره لنگ بندازه البته بازم مشکلی نیست اگر کاری به کار من نداشته باشه
38 - با هر دو راحت جور میشم مشکلی از این بابت ندارم
39 - دائی بزرگم ، خدا بیامرزدش ، روحش شاد
40 - جوابی در این مورد نمی دهم چون باید بعدش دلایلی رو بگم که اصلا دوست ندارم
41 - دوست دارم بهترین رو بهش هدیه بدم + آرزوی موفقیت در تمام مراحل زندگی براش
42 - کسی که از پشت خنجر میزنه رو نمیشه کاری باهاش کرد فقط آرزو میکنم براش هیچ وقت کسی بهش از پشت خنجر نزنه
43 - هیچ کدوم به زمانش خرج میکنم به وقتش خرج نمیکنم و ذخیره میکنم
44 - فرار از دست هرچی که باعث محدودیت بشه رو میگن آزادی + یک جایی توی تهران که بهش میگن آزادی
45 - هیچکدوم اول خروس بود بعد بخاطر اینکه خروسه تنها نباشه خدا مرغ رو آفرید و بخاطر اینکه مرغ تنها نباشه تخم مرغ
46 - چون اگر قرار بود توی جیب خودش باشه همش ازش سوء استفاده میکرد و حق مردم رو ضایع میکرد بعلاوه کلا کایکو ادم کثیفی بود دیر به دیر میرفت حمام برای همین ریس کومون براش دستمال رو نگه میداشت
47 - خیر ندیدم یا شاید دیدم یادم نمیاد
48 - خیر ، چون حرفی نمیزنم که باعث بشه ضایع بشم
49 - در مورد اینکه چرا دوباره روی صندلی نشستم
50 - آرزو میکنم توی همه ی مشکلات سربلند و پیروز باشه
سوال های جانبی : این قضیه رو اگر فهمیدی به منم بگو ولی در مورد اعراب حضرت محمد هم میگه من عرب هستم ولی عرب ها رو قبول ندارم منم میگم من سید هستم و در اصل عرب ولی ....
چون اگر فعال باشه بعضی ها سوء استفاده میکنن
نظرم رو در مورد این افراد :
Shahryar : یک آدم کاملا آروم که اگر 1 متر و 80 قدش باشه به همین اندازه + 3 سانت زیر زمین هست ، کلا آدمی خوبی هست فقط یک مشکل داره که اونم اصفهانی بودنشه : دی
Arven_Andomil : پروین عزیز ، خوب کلا بیشتر اوقات فکر میکنم خواهرمه چون دقیقا مثل خواهرم عاشق عکس و ... هست ، کلا انسانی شریفی هست : دی
Ali : برادر علی ، کلا این پسر بعضی مواقع باعث میشه طرف مقابلش به مرز جنون برسه اطاعاتش خیلی خوبه در مورد موبایل و کنجکاو هم هست ، انشالله خدا برا مادر و پدرش نگهداردش : دی
Jagvar : معروف به دلاور ، خوب مسله محمد علی یک مسله کاملا پیچیده هست ولی این پسر با امکانات و توانایی هایی که داره میتونه به همه جا برسه ولی چکار کنه یکم سر به هواست : دی
Labyrinth : ترجیح میدم چیزی در مورد این نام نگم
M A H R A D : برادر مهراد ، بزرگ مرد پی سی نتورک ، اولین فردی که عاشق آهنگ های داریوش شد و باهاش فیت داد : دی ، این مرد رو جور دیگه نمیشه تعریف کرد
Mahdi_Moosavi : وقتی به دنیا اومد داشت دوتا سیم برق رو به هم میزد و از همان زمان کودکی عاشق الکترونیک بود و مو بلند : دی | یادمه در زمان های قدیم بحث هایی کردیم با برادر سید مهدی یادش بخیر : دی
nima_hl : مذاکراتی شده و در حال بررسی مسائلی هستیم و بزودی خبر های خوشی خواهید شنید
MoBiN.R : یک آدم وحشتناک فشن و یک برنامه نویس با مرام که من از اذیت کردنش لذت میبرم
BaRaN : برادر معین معروف به شمشیر دو لبه ، وقتی عصبی میشه عاشقشم ( اول خواستم بگم شمشیر سامورایی یادم افتاد این شمشیر باریک هست : وحشتناک دی )
PCminister : اولین کسی که بعد از بسته شدن شرکت ابیت یک روز گریست : دی من تا زنده ام بحث هایی که در مورد IP35 Pro با هم کردیم رو فراموش نمیکنم
Quick : بک بازی خوره به تمام عیار
Saeed0c : تو الکامپ نزدیک بود اولین شهید راه اورکلاک بشه ، بماند قضیه ولی آدم باحالی هست فقط حیف یکم زیادی اهل بحث و جدل هست و گرنه باطنش بسیار صاف و شفاف هست
sAsAn.K : برادر ساسان ، یک گیم خوره ، نرم افزار یاز ، عشق 50Cent و ....
Serpens13 : برادر سیاوش ، یک اورکلاکر خوب با اهدافی نیک و با خالکوبی که همه رو میکشه : دی
Stream : برادر آرمان ، فوق العاده کلاس بالا و باحال ، ابر اسپمر و بسیار با سواد و با مرام
ViViD : عشق من یک شیر مردادی ، بسیار رک و همچنین باحال ، آخرت هرچی به نظرت برسه
Unknown64 : فرا فیلم باز و یک بررسی کننده فیلم عالی ، یکم بیش از حد ساکت
AMD>INTEL : کسی که فروش دریا کامپیوتر رو 4 برابر کرد : دی
Xtreme : فرمانده اسکادرانی که گریخت و الان بی فرمانده مونده ، یک آدم بحال و خوشحال ، البته نمیشه بگی واقعا خوشحال هست یا فقط میخنده ، توضیحات بیشتر نداره
Emperatour : یکی از بچه های قدیم فروم و یکی از دوستان عزیزم توی سری قبلی صندلی داغ از ما سوالهای زیادی پرسید انشالله هر کجا هست موفق باشه
.D3VIL. : این پسر زمان تولدش داشت میخندید به جای گریه !! یک آدم گاهی رو مخ که خیلی هم کنجکاوه و دوست داره همه چیز رو بدونه ولی 90 درصد مواقع تو کف می مونه : دی
Computex : هنوز الکامپ رو یادم نرفته : دی یک انسان پاک که دوست داره دیگران چیزهایی که اون میدونه رو بدونن ولی در اخر پشیمون میشه : دی
Curtis : دومین نفری که تو نمایشگاه نزدیک بود شهید بشه : خودت یادته نه ؟ پسر باحالی هست ، با اخلاقی جالب
Bahador : صاجب این صندلی که پولش رو به قدیمی ها داد - در حال حاضر هم بزودی پیداش میشه و سر من هوار
Extreme : بیگ برادر ، خوب گمونم نمیکنم نیاز باشه زیاد توضیح بدم ، تا حالا به زندگیم کسی رو ندیدم اینجوری عصبانی بشه مشالله مشالله چشمام کف پاش نه که همچین کوچولو هم هست وقتی عصبانی میشه اطرافیان هم که گناهی نکردن در میرن ، انسان باحالی هست ، عشق اورکلاک داره و نیتروژن بازی ،اگر به این پسر باشه با نیتروژن دوش میگیره ولی در کل دوستش دارم : دی
Ravegoat : یک برنامه نویس خوب و آروم که نه کاری به کسی داره و نه دیگران زیاد بهش کاری دارند
D J V A H I D : حالا میرسیم به قهرمان وحید ، ایشون یک شیرازی به تمام عیار همراه با فشن بودن هستن و عشق عکس و ... در کل ترجیح میدم درباره اش زیاد چیزی ننویسم : دی
اشکال نداره برادر دیگه پیش میاد دیگه : 22 بهمن
فعلا تا بعد
:wink:
نقل قول:
هی سلام
1-کلا خودتو توصیف کن...
2-چرا هر روز احلاقت یک جوره کلا؟!
3-مادربرد مورد علاقت؟
4-بیشترین چیزی که تا الان خوشحالت کرده چیه؟
5-قصد ازدواج نداری؟! :دی
6-بیشترین تخصصت؟
اینا باشه من برم تست دوباره میام با 10 15 تا دیگه...
1 - من توصیف کردن نیاز ندارم ولی باشه : یکی که دوست داره با هر کسی دوست بشه تو دوست داری با من که دوست دارم با هرکسی دوست بشم تست بزنی : دی
2 - اخلاقم توی تمام روز ها یک شکل هست برخورد ها با هر نفر فرق میکنه مثلا الان با تو میخندم فرداش نمی خندم این دیگه بر میگرده به شرایط اون روز و حال و حوصله ی من نسبت به طرف !!
3 - من مین مورد علاقه زیاد دارم ، توی 775 رمپج و کماندو ، TPower I45 و ...
4 - من کلا زمانی خیلی خوشحال میشم که دیگران خوشحال باشن ف خوشحالی تنهایی حال نمیده
5 - من قبلا ازدواج کردم با سیستمم فعلا نیازی نمیبینم کسی رو جایگزینش کنم
6 - من بیشترین تخصصم بررسی چیز هاست حالا از سخت افزار بگیر تا ....
ممنون بایت سوالها
سلام امیر جان :ایکس. من که از این سوالا که وحید می پورسه بلد نیستم اما چند تا سوال.
- از کدوم بازی PC بیشتر خوشت می آد ؟ و کدومش رو مخت بود؟!
-بهترین انیمیشنی که دیدی؟
-چند سالته؟
-دانشگاه می ری؟
همین.
نقل قول:
سلام امیر جان :ایکس. من که از این سوالا که وحید می پورسه بلد نیستم اما چند تا سوال.
- از کدوم بازی PC بیشتر خوشت می آد ؟ و کدومش رو مخت بود؟!
-بهترین انیمیشنی که دیدی؟
-چند سالته؟
-دانشگاه می ری؟
همین.
1 - من عاشق بازی هایی مثل شاهزاده ایرانی و ندای وظیفه و ... هستم ولی از بعضی بازی های Fun هم خوشم میاد
2 - بهترین انیمشین که دیدم سری بیلیچ و ناروتو بوده اینا دو تا معروف ترین ها هستن
3 - من دقیقا 21 سال و خرده ای که این خرده ای نزدیک به 7 ماه هست
4 - نه دانشگاه نمیرم الان
ممنون بایت سوال ها
از دوباره !
1- چقدر به عکاسی علاقه داری ؟
2- اگه الان 1 ملیون داشتی برای خرید دوربین چی میخریدی ؟
3- بیشتر علاقه مند به چه سبک عکاسی هستی ؟
4- نظرت در مورد Deviant چیه ؟ و به نظرت چرا هیتلر شد !
5-یکی از بهترین عکسهایی که تاحالا گرفتی و دوستش داری رو بزار ببینیم ! این که سوال نیست :دی
6- همینطور یکی از بهترین طراحی هات !
7- واقعا چرا ریش هاتو نمیزنی ؟ عکس بدون ریش داری؟
8- اعتماد به نفست چطوره ؟
9- Westfall City دقیقا کجا میشه ؟
10- آرامش داشتن رو تو چی میبینی ؟
11- شب یا روز ؟
12-با کدوم نرمافزار گرافیکی بیشتر حال میکنی ؟
13- حال کردن از نظر تو چیه ؟
14- حاظری کامپیوترتو با چی عوض کنی ؟
15- بیشتر چه فصلی رو دوست داری ؟
16- تا حالا شعر گفتی ؟ .... چی :دی ؟
17- تا حالا عاشق شدی ؟
18- نظرت در مورد من چیه ؟ کامل تر از چیزی که بالا گفتی ؟ خوب و بد !
19- کانن یا نیکون ؟
20 - غذای مورد علاقت چیه ؟
21- راستی چرا از دوباره نشستی رو صندلی ؟
قربانت نیما
نقل قول:
از دوباره !
1- چقدر به عکاسی علاقه داری ؟
2- اگه الان 1 ملیون داشتی برای خرید دوربین چی میخریدی ؟
3- بیشتر علاقه مند به چه سبک عکاسی هستی ؟
4- نظرت در مورد Deviant چیه ؟ و به نظرت چرا هیتلر شد !
5-یکی از بهترین عکسهایی که تاحالا گرفتی و دوستش داری رو بزار ببینیم ! این که سوال نیست :دی
6- همینطور یکی از بهترین طراحی هات !
7- واقعا چرا ریش هاتو نمیزنی ؟ عکس بدون ریش داری؟
8- اعتماد به نفست چطوره ؟
9- Westfall City دقیقا کجا میشه ؟
10- آرامش داشتن رو تو چی میبینی ؟
11- شب یا روز ؟
12-با کدوم نرمافزار گرافیکی بیشتر حال میکنی ؟
13- حال کردن از نظر تو چیه ؟
14- حاظری کامپیوترتو با چی عوض کنی ؟
15- بیشتر چه فصلی رو دوست داری ؟
16- تا حالا شعر گفتی ؟ .... چی :دی ؟
17- تا حالا عاشق شدی ؟
18- نظرت در مورد من چیه ؟ کامل تر از چیزی که بالا گفتی ؟ خوب و بد !
19- کانن یا نیکون ؟
20 - غذای مورد علاقت چیه ؟
21- راستی چرا از دوباره نشستی رو صندلی ؟
قربانت نیما
شما 1000 بار سوال بپرس چشمم ... جواب میدم : دی
01 - علاقه من به عکاسی زیاده ولی همیشه زیاد نمیمونه دلیل اینکه اون روز دوربین فوجی رو زیاد باهاش کار نکردم این بود که زیاد توی فاز دوربین نبودم وگرنه همه سوراخ سمبه هاش رو پیدا میکردم : دی
02 - دو حالت انتخاب میکردم یا اون پول یا دوربین HS10 فوجی رو میگرفتم یا دوربین 500D با لنز 18 - 200 ولی احتمال گزینه ی دوم یکم کمتر هست چون حدودا 1200 - 1300 اینا میشه روی هم
03 - پورتره و ماکروشات البته یک سبک دیگه هم هست که نیازمند یک لنز خواست هست که اونم تاریک و روشن هست یا بهتر بگم ست همون عکسی که خودت گرفتی که نور محو میشه
04 - این سایت عشق من هست و میتونم تمام روزم رو توش بچرخم فقط باید پهنای باند مصرفیم رو هم در نظر بگیرم : دی در مورد هیتلرینگ هم بخاطر بی جنبه بودن عده ای از بچه های ب ب اس اینجوری شد
05 - مشکلی از این بابت نیست دو تا عکس میزارم - فقط قبلش بگم این دو تا عکس هیچ وقت رلیز یا بصورت عمومی قرار داده نشده : دی [ آخر جواب ها عکس ها رو میتونید ببینید ]
06 - در مورد بهترین طرح هام توی پروفایلم توی Devianart میتونید ببینید | آدرس پروفایل : Labyr1nth.Deviantart.com
07 - دلایل زیادی دارم برای این مسله شاید یکیش مسله اعتماد به نفس و ... باشه ولی درمورد عکس آخرین باری که ریش هام رو کامل زدم زمانی بود که رفته بودیم شیراز ، اگر پیدا کردم اسکن میکنم میزارم
08 - قبلا زیاد اعتماد به نفسم قوی نبود اوایل که اینجا اومده بودم ولی الان مشکل اعتماد به نفس ندارم چون میدونم اگر امکاناتش در دسترسم باشه همه کاری میتونم انجام بدم
09 - تو بازی World of Warcraft یک دهکده هست که استراحت گاه من بود و برای من پر از خاطرات تلخ و شیرین هست ، توی بازی باید این دهکده رو حتما Quest هاش رو انجام بدی دهکده ای پر از مترسک های ترسناک !!
10 - آرامش توی خیلی چیزها هست یکی اینکه برای انجام کاری تحت فشار دیگران نباشی یکی دیگه مسله مالی هست که انقدر داشته باشی که بتونی به نیمی از خواسته هات برسی
11 - شب رو عشق است ولی اگر روز نباشه از کجا قدر شب رو بدونیم ؟ پس روز هم خوبه در کل زندگی خوبه حالا شب یا روزش هر دو مهم هست
12 - مشخص هست دیگه فتوشاپ ولی در کنار تاریک خونه : دی این دو در کنار هم چیزی فراتر از انتظار میشن
13 - یعنی از انجام کاری لذت ببری لذتی که نشه باز هیچ جمله ای گفت و با هیچ روشی به زبون اوردش
14 - کلا کامپیوتر یک چهارم زندگی من هست ولی نقشش به حدی مهم هست که اگر باهاش کار نکنم توی بقیه سه چهارم تاثیر بزاره برای همین حاضر نیستم با چیزی عوضش کنم
15 - وای زمستون رو خیلی دوست دارم و بعدش پاییز کلا از فصل های نیمه تاریک خوشم میاد ، چه صفایی داره توی مه و وقتی داره برف میباره آدم قدم بزنه : دلم تنگ شده برای زمستون
16 - آره ولی شاید شعر نباشه ، بیشتر به سمت جمله ی معنی دار هست | شاید این بار از این مسله باید بگذری که تو تنها هستی و مشکلات و زندگی تو را خرد کرده چون در این دوره سختی های تو اسان تصور میشود اره عزیزم
17 - اره ، عشقی که هنوز هم وقتی بهش فکر میکنم پشیمون نیستم ( خاطره هایی زنده شد که باعث شد یکم سیستمم تغییر کنه )
18 - ببین من نظرم در مورد تو شدیدا مثبت هست فقط یکم زود رنج هستی ، فردی هستی که ادم از باهات بودن لذت میبره و سختی هاش رو فراموش میکنه ، یک قسمت توی شخصیتت داری که هیچ وقت نمیزاری کسی اون قسمت رو ببینه ، انتظار نداری کسی بهت بد کنه ولی برادر من عزیز من یا هرچی دیگه این زندگی کلا بد هست | من هرچی میدونم فقط در مورد چند سال پیش تو هست و برای همین به خودم اجازه نمیدم در موردت قضاوت کنم | من همیشه هرکسی رو اونجور که هست قبول کردم و تو رو هم هرجوری که هستی دوست خودم میدونم و تا اونجایی که بتونم زمانی که کاری از دستم بر بیاد برات کار انجام میدم در کل شخصیتت قوی هست و دست و دلباز هستی و مهربون و ... ( دیگه چیزی نیاز ندیدم بگم )
19 - کانن رو ترجیح میدم قبلا یک دوربین حرفه ای نیکون یک ماه دستم بود همه چیش خوب بود فقط یکم گیج کننده بود منو هاش و یکم هم بعضی مواقع شوت میزد
20 - توی غذا های خانگی زرشک پلو با مرغ و باقالی پلو رو خیلی دوست دارم ولی بقیه غذا ها رو هم دوست دارم و در غذا های بیرون هم ساندویچ های سرد و گرم رو دوست دارم
21 - زمانی که اولین بار روی صندلی داغ نشستم سوال ها اکثرا چیزهایی که من میخواستم نبود و از سمت دیگه هنوز سیستمم تغییر نکرده بود و زیاد اعتماد به نفس بالایی نداشتم برای همین خواستم دوباره روی صندلی بشینم تا هم بچه های جدید من رو بهتر بشناسن و هم سوال های پرسیده نشده پرسیده بشه و ...
عکس های مربوط به مورد 5
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
فوق العاده سوال های خوبی بود و ازت ممنونم بابت سوال ها
قربانت امیر
رفتی راهپیمایی ؟ چرا نرفتی ؟ :دی {}[] !
نقل قول:
رفتی راهپیمایی ؟ چرا نرفتی ؟ :دی {}[] !
به خاطر دلایل خواص ، که یکیش اینه یک پروژه دستم هست باید زودتر تحویل بدم بعلاوه توی خونه هم میشه شعار داد : دی