پاسخ: ::. صندلي داغ با حضور مرصاد (M3RS4D 50062)
نقل قول:
عکس موجود در امضا رو بیشتر برامون باز کن...
اشخاص توی عکس از سمت چپ به راست. به ترتیب:
1. Martin Luther King, Jr : رهبر مذهبی و فعال حقوق مدنی سیاهپوستان آمریکایی و برندهٔ جایزهٔ صلح نوبل سال ۱۹۶۴
2.John Lennon : خواننده، ترانه سرا، موسیقیدان، آهنگساز و شاعر، از معروفترین، شناختهترین و برجستهترین چهرههای دنیای موسیقی راک، در انگلستان
3.Steve Jobs : کارآفرین، مخترع، بنیانگذار و مدیر ارشد اجرایی شرکت رایانهای اپل و یکی از چهرههای پیشرو در صنعت رایانه بود
4.Albert Einstein : فیزیکدان نظری آلمانی بود. او بیشتر به خاطر نظریّه نسبیت و بویژه برای همارزی جرم و انرژی (E=mc۲)(که از معروف ترین روابط فیزیک بین غیرفیزیکدانهاست) شهرت دارد.
نقل قول:
اشخاص توی عکس از سمت چپ به راست. به ترتیب:
1. Martin Luther King, Jr : رهبر مذهبی و فعال حقوق مدنی سیاهپوستان آمریکایی و برندهٔ جایزهٔ صلح نوبل سال ۱۹۶۴
2.John Lennon : خواننده، ترانه سرا، موسیقیدان، آهنگساز و شاعر، از معروفترین، شناختهترین و برجستهترین چهرههای دنیای موسیقی راک، در انگلستان
3.Steve Jobs : کارآفرین، مخترع، بنیانگذار و مدیر ارشد اجرایی شرکت رایانهای اپل و یکی از چهرههای پیشرو در صنعت رایانه بود
4.Albert Einstein : فیزیکدان نظری آلمانی بود. او بیشتر به خاطر نظریّه نسبیت و بویژه برای همارزی جرم و انرژی (E=mc۲)(که از معروف ترین روابط فیزیک بین غیرفیزیکدانهاست) شهرت دارد.
ممنون من بیشتر منظورم دلیل انتخاب این افراد و جمع کردن انها رد یک عکس بود.
نقل قول:
ممنون من بیشتر منظورم دلیل انتخاب این افراد و جمع کردن انها رد یک عکس بود.
علاقه شخصیم به سبک راک هست و البته اعتیاد شدید به صنعت کامپیوتر و این که کلا از بچگی با این که بهم یا به کسی زور بگن سخت عصبی میشدم و برخورد فیزیکی میکردم و در اخر ایینکه عاشق درس خوندن هستم.
کلا اشخاص بزرگ دنیای من هستن.
براشون احترام خیلی زیادی قائلم.
منم بپرسم
اوستا مرصاد متغییر چیه و زیان برنامه نویسی های معروف یه چن تاشو نام ببر :Love-ssa~! (1):
راستی آدم هر چی علمش بیشتر شه ، بیشتر متوجه میشه که خیلی چیزا رو نمیدونه پس امیدوارم 50 ات هر روز کمتر شه :great: 06 ات هم امیدوارم منتظر کامل شدن نباشه و حذف شه چون اعتقاد حتی ذره ای به این افکار ، نمیزاره که به خدا نزدیک شه
:give_rose:
نقل قول:
منم بپرسم
اوستا مرصاد متغییر چیه و زیان برنامه نویسی های معروف یه چن تاشو نام ببر :Love-ssa~! (1):
راستی آدم هر چی علمش بیشتر شه ، بیشتر متوجه میشه که خیلی چیزا رو نمیدونه پس امیدوارم 50 ات هر روز کمتر شه :great: 06 ات هم امیدوارم منتظر کامل شدن نباشه و حذف شه چون اعتقاد حتی ذره ای به این افکار ، نمیزاره که به خدا نزدیک شه
:give_rose:
سلام عمو سجاد خوبی دادا؟؟؟ (امتحان میگیری دیگه حالا !!!:lol:)
از اخر بگم
زبان برنامه نویسی معروف رو میتونی MVS یا پایتون یا پاسکال یا دلفی یا . . . چیزای دیگه گفت (راستی اینم یادم رفت. جاوا که خدایی برا خودش)
متغیر ها هم حافظه هایی هست که داده های ما توی اون قرار میگیره و دستوراتی که ما براش تعریف کردیم روش اجرا میشه و توی حافظه قرار میگیره.
(در واقع همون متغییر هایی هستن که تو ریاضی میخوندیم دیگه مثل : ax^2 + bx + c)
نه اتفاقا میخاستم به آقا مهرادشون پیشنهاد بدم که این سئوالات بیشتر از مسائل خانوادگی و شخصی ، جنبه ی علمی پیدا کنه (تو هر سطح علمی) که تو دراز مدت به درد کاربران بخوره
امتحان گرفتم . موفق شدی :Love-ssa~! (1): شوخی کردم استاد مایی
حالا گفتی اگه لوا چه زبونی هه با چه ویژگی هایی؟ :Love-ssa~! (1):
یه سئوال دیگه هم میکنم بین این دو اختیاری جواب بده . حلقه تو زبان های برنامه نویسی اغلب چند تان؟
مرصاد جان هدفت از زندگی چیه ؟؟؟؟
سربازی ، نظرت راجبش چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟
نظرت در مورد خدا و یکتا پرستی ؟؟؟؟؟؟؟
نظرت در مورد اورکلاک ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
برای آینده می خوای چی کاره شی ؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
نه اتفاقا میخاستم به آقا مهرادشون پیشنهاد بدم که این سئوالات بیشتر از مسائل خانوادگی و شخصی ، جنبه ی علمی پیدا کنه (تو هر سطح علمی) که تو دراز مدت به درد کاربران بخوره
امتحان گرفتم . موفق شدی :Love-ssa~! (1): شوخی کردم استاد مایی
حالا گفتی اگه لوا چه زبونی هه با چه ویژگی هایی؟ :Love-ssa~! (1):
یه سئوال دیگه هم میکنم بین این دو اختیاری جواب بده . حلقه تو زبان های برنامه نویسی اغلب چند تان؟
lua که اتفاقا یکی از رفیقام داشت در موردش برای مبانی برنامه نویسی تحقیق میکرد یه چیزایی ازش شنیدم (ولی تا حالا باش کار نکردم)
کلا تو بازی ها ازش استفاده میشه و انچنان حرفه ای نیست. فقط اینا رو میدونم.یه زبان المانی یا مکزیکی هم فکر کنم باشه. یا المانیه یا امریکایی.که فکر میکنم امریکایی باشه.
حلقه هم for , while , if , do while , . . . بقیشم یادم نیست.:Love-ssa~! (1):
نقل قول:
مرصاد جان هدفت از زندگی چیه ؟؟؟؟
سربازی ، نظرت راجبش چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟
نظرت در مورد خدا و یکتا پرستی ؟؟؟؟؟؟؟
نظرت در مورد اورکلاک ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
برای آینده می خوای چی کاره شی ؟؟؟؟؟؟؟
ارامش و اسایش داشته باشم. و در اخر بفهمم که برای چی بوجود اومدم وظیفم چی بود و باید چیکار کنیم.
بشدت چیزه چرتی هست. البته اگه بجای خودش و زمان مناسب باشه چرا که نه. خیلی هم خوبه ادم رو مرد میکنه . نه اینکه بیخ گوشت باشه و حتی اگه بخوای درس نخونی سریع بری سربازی. باید یجوری باشه که ما خودمون بریم نه اینکه بازور ببرنمون.
خدا ماهارو خلق کرده و این همه افرینش هم اتفاقی نبوده .واقع قبول دارم خدا رو. ولی اگه از نظر دینی بخوام بگم کاملترینشون اسلام هست.
من دوس داشتم رانندگی رو بصورت حرفه ای یاد بگیرم که نشد. برا همین رفتم سراغ اورکلاک. دوس دارم یه 6 7 تا رکورد خوشگل بزنم که تا چند وقتی پرچم ایرانی ها بالا باشه و ثابت کنیم که خیلی قوی هستیم.
دوس دارم یه برنامه نویس حرفه ای بشم. یه شبکه کار قوی . ویه فروشگاه بین الملی سخت افزار از ساده ترین مدار تا پیشرفته ترین ابر کامپیوتر هارو داشته باشم.