پاسخ: ::. صندلي داغ با حضور مجبتی ( *MoJtAbA* )
نقل قول:
من اسم این تاپیک رو که دیدم فک کردم الان یه نفر سئوال سخت افزاری میپرسه ، نفر مقبال باید اونو جواب بده
این جوری کنین ، خوبه ها
اطلاعات بچه ها (چه کسایی که اطلاعات شون ضعیف یا قوی هه) بالا میره
حالا پیشنهاد من بود
ببینید سجاد جان ، در مورد همه چیز سوال میشه حالا شما میتونی سوالات سخت افزاری بپرسی یه نفر دیگه میاد میپرسه وزنت چه قدره ! خلاصه هر کس یجور میخواد کسی رو که روی صندلی نشسته سوال پیچ کنه.
نقل قول:
سلام وسال نو مبارك
اين دوستمون مجتبي نسبت به سنش واقعاًٌ فعاليت بالايي داره اميدوارم هميشه موفق و تو پله هاي بالاتر ببينيمش
سلام آرش عزیز سال نو شما هم مبارک:give_rose:
شما لطف داری ، من تمام اطلاعات و فعالیتی که دارم در مورد گیم هستش از وقتی هم که توی این انجمن عضو شدم اطلاعاتم درمورد هر چیزی ( نه فقط کامپیوتر ) بالا رفته اون هم به لطف حرفه ای هایی که این انجمن داره از جمله خود شما تا هر وقت هم که بتونم به این فعالیتم ادامه میدم :love:
دوستان منتظر سوال های شما هستم سری قبل کم سوال پرسیده شد و تاپیک هم زود رفت پایین !
خیلی ممنون از سجاد عزیز که تاپیک رو بالا آوردند برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
سلام.
ایا تاپیک دوباره فعال میشه؟؟؟
:1. (28)::1. (28)::1. (28):
نقل قول:
سلام.
ایا تاپیک دوباره فعال میشه؟؟؟
:1. (28)::1. (28)::1. (28):
مرصاد جان تمایل داری که روی صندلی بشینی؟ :wink:
نقل قول:
مرصاد جان تمایل داری که روی صندلی بشینی؟ :wink:
اره ,چرا که نه!
مگه چیه خوب (یاد پسر خاله افتادم:lol:)
هم بیشتر با بقیه اشنا میشم.
هم دوره همیم.
من که تمایل 100% دارم.:wink:
نقل قول:
اره ,چرا که نه!
مگه چیه خوب (یاد پسر خاله افتادم:lol:)
هم بیشتر با بقیه اشنا میشم.
هم دوره همیم.
من که تمایل 100% دارم.:wink:
خب مرصاد جان به صندلی داغ SSA خوش اومدی :1. (35):
از امروز تا شنبه هفته آینده (2 اسفند 93) به مدت یک هفته روی صندلی داغ هستید.
دوستان لطفاً سوالاتتون از مرصاد عزیز رو شروع کنید!
سپاس
پاسخ: ::. صندلي داغ با حضور مرصاد (M3RS4D 50062)
نام کاربری شما چرا این طوری هست؟ این اعداد نشانه چه چیزی هست؟"
- - - Updated - - -
حدودا 19 ساله هستید درسته؟
سلام دوستان چه تاپیک خوبی دارید:give_rose:
چند تا سوال از مرصاد جان:1. (31)::
1-رشته تحصیلی
2-سن
3-کدوم بازی کامپیوتری یا کنسول رو از همه بیشتر دوست داری
4-کدوم سیستم عامل رو از همه بیشتر میپسندی(ورژنش رو هم بگو)
چه سوالایی پرسیدم:1. (35):خخخخخخخ
عکس موجود در امضا رو بیشتر برامون باز کن...
نقل قول:
نام کاربری شما چرا این طوری هست؟ این اعداد نشانه چه چیزی هست؟"
- - - Updated - - -
حدودا 19 ساله هستید درسته؟
سلام
MERSAD ==> M3 RS 4D
فک کنم متوجه شدین. بجای حرف E از عدد 3 استفاده کردم و بجای حرف A هم از عدد 4 استفاده کردم. بعد هر حرف رو هم با یه صدا اوردم مثل ME یا AD .
اون RS هم که چون وسط موندن بدون صدا اونم را یه دو حرفی کردم.
در مورد اعداد 2 06 50
منظورم از 50 اینه که من هنوز وسط هستم و کامل نشدم. هر وقت به اهدافم رسیدم و به اون بلوغی که خواستم رسیدم 50 رو به 100 تبدیلش میکنم.
در مورد 06 هم اینکه 6 یک عدد شیطانی هست. من شاید اینم بدونید که 10 عدد خداست و 11 عددی هست که یه واحد از خدا بزرگتر هست.(پس الان متوجه میشید که چرا 911 شماره اظطراری پلیس هست. چون اکثر این کشور ها مذهب های شیطان پرستی دارن)
و وقتی هم که تو مبحث خداشناسی و قدرت های برتر و ماوراء طبیعه به حدی برسم که بتونم قضاوت کنم و بد و خوب رو از هم تشخیص بدم 06 رو به 10 تغییر میدم.
2 هم که من نسل دوم هستم و منظورم از نسل دوم ,فرزند پدرم بودن هست.
دوس دارم یکی بشم مثل پدرم ولی نه این که ازش برتر بشم. ولی دوس دارم بهم افتخار کنه و تمام تلاشم هم میکنم. 1 هم پدرم هست.
من متولد 15 خرداد 1373 هستم.
جالبه نمیدونم اینا اتفاقی هست یا اینکه واقعا خیلی اتفاقی اینجوری پیش اومده
معنی اسم من کمینگاه هست. و جالبه 15 خرداد یعنی دقیقا وسط ماه بدنیا اومدم.(میگن کسایی که وسط ماه بدنیا میان مدیوم هستن ولی تا الان که من چیزی حس نکردم:love:) و جالب تر از اونم جایی هست که تو اون دنیا جایی هست به اسم مرصاد.
نقل قول:
شیخ صدوق در این مسئله (بسان دیگر مسایل کلامی) بیشتر به ظواهر توجه نموده و حاصل آنچه را که از ظاهر روایات در این باره به دست میآید، به عنوان اندیشه کلامی خود ابراز نموده است. وی میگوید:
«اعتقاد ما در مورد عقبههایی که بر طریق و راه محشر قرار دارد، این است که هر یک از آنها به نام یکی از فرایض دینی نامگذاری شده، و انسان موظف است از آنها عبور نماید، هرگاه به خاطر کارهای نیک و در پرتو رحمت الهی از یکی از آن عقبهها بگذرد به عقبه دیگر میرسد که باید از آن نیز عبور نماید، و به این ترتیب باید از همهی موقفها و عقبهها بگذرد و در غیر این صورت به دوزخ سقوط خواهد کرد آنگاه میگوید: عقبه های یاد شده همگی بر «صراط» قرار دارند و نام یکی از آنها «ولایت» است که همهی اهل محشر در آنجا بازداشت میشوند و در مورد ولایت امامان معصوم (علیهم السلام) مورد سۆال قرار میگیرند خطرناکترین عقبه های صراط، عقبه ای است که به نام «مِرْصاد» نامگذاری شده است و خداوند به عزت و جلال خود سوگند یاد کرده است که در این «عقبه» ستمگران را بازداشت نماید چنان که میفرماید:
(إِنَّ رَبَّکَ لَبِالْمِرْصادِ) .([2])
«حقّا که آفریدگار تو در کمینگاه (ستمگران) است».
حضرت علی (علیهالسلام) نیز به ستمگران هشدار داده میفرماید:
«وَلَئِنْ أَمْهَلَ اللّهُ الظّالِمَ فَلَنْ یَفُوتَ أَخْذُهُ وَهَولَهُ بِالْمِرصادِعَلی مَجازِ طَریقِهِ» .([3])
«اگر خداوند به ستمگران مهلت میدهد ولی هرگز آنان را رها نخواهد کرد و در کمین گاهی در مسیرشان از آنان انتقام خواهد گرفت».
همان گونه که یادآور شدیم نظریهی مرحوم صدوق در مورد مواقف و عقبه های قیامت در حقیقت تلخیص روایاتی است که در این باره آمده است، وما در اینجا نمونههایی را یادآور میشویم:
1. از رسول گرامی (صلی الله علیه وآله وسلم)روایت شده است که فرمودند: بر روی «صراط» سه «قنطره»(پل) نصب شده است:
الف. قنطره امانت و خویشاوندان.
ب. قنطره نماز.
ج. قنطره عدل الهی.
هرگاه انسان از دو قنطره نخست با موفقیت عبور نماید، در موقف عدل الهی قرار میگیرد و از وی دربارهی رعایت حقوق دیگران سۆال میشود و اگر به کسی ستم نموده است حق عبور از آن به وی داده نمیشود تا مجازات گردد.([4])
2. صدوق در ثواب الأعمال از امام صادق (علیهالسلام) روایت کرده است که در تفسیر آیهی (إِنَّ رَبَّکَ لَبِالْمِرْصادِ)فرمودند:
«قَنْطَرةٌ عَلَی الصِّراطِ لا یَجُوزُها عَبْدٌ بِمَظْلَمَة».([5])
3. از ابن عباس روایت شده است که بر جسر (پل) جهنم هفت موقف و بازداشتگاه است، در اولین موقف از توحید سۆال میشود اگر عقیدهی او در مورد توحید کامل باشد به موقف دوم میرسد که دربارهی نماز از او سۆال میشود هرگاه نماز را صحیح انجام داده است، به بازداشتگاه سوم انتقال داده میشود، و در آن از زکات سۆال میشود و پس از آن نوبت به روزه خواهد رسید و پس از آن موقف پنجم است که مربوط به حج است و ایستگاه ششم عمره و بالأخره هفتمین بازداشتگاه مربوط به مظالم (حقوق دیگران) است و سرانجام اگر از همین مواقف با موفقیت گذشت وارد بهشت میگردد.([6])
نقل قول:
سلام دوستان چه تاپیک خوبی دارید:give_rose:
چند تا سوال از مرصاد جان:1. (31)::
1-رشته تحصیلی
2-سن
3-کدوم بازی کامپیوتری یا کنسول رو از همه بیشتر دوست داری
4-کدوم سیستم عامل رو از همه بیشتر میپسندی(ورژنش رو هم بگو)
چه سوالایی پرسیدم:1. (35):خخخخخخخ
-من الان ترم 4 رشته فناوری اطلاعات و ارتباطات هستم و در موسسه غیر انتفاعی ارشاد دماوند تحصیل میکنم.
(از خونه تا دانشگاهم 3 ساعت راهه و برگشتم 3 ساعت دیگه یعنی روزایی که میرم دانشگاه 6 ساعت یعنی 1/4 روزم میپره که خیلی بده:1. (28):)
-من متولد 73 هستم و الان 20 سال دارم و 15 خرداد 94 میرم تو 21 سالگی.
-فقط NFS اونم فقط Most Wanted
البته Medal of Honor: Warfighter هم خیلی دوس دارم و بعدش COD
از بچگی هم counter lمیزدم و خواهم زد.:Love-ssa~! (1):
من بیشتر سیستم های گیمینگ دسکتاپ رو دوس دارم(اگه هم از برد X99 باشه که دیگه هیچی) علتشم دوتا چیزه:1. دستمون برای تغیرات خیلی بازه(چه سخت افزاری چه نرم افزاری) 2.قدرت دسکتاپ بمراتب چندین برار کنسول های Xbox و PS4 و . . . هست.
-ویندوز اونم جدید ترین ورژنش الان 10 هست ولی خودم از 8.1 استفاده میکنم.(Pro x64)