پاسخ: ::. صندلي داغ با حضور unknown64 - محمد امین
ظاهرا من اشتباه خونده بودم
سلام
بله
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
نمیدونم چرای با MKV حال نمیکنم...
اشتباه میکنی برادر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] البته شاید غذای روسی دوست نداری برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] چون دستچخت اوناست
1 - امسال فیلم2 Transformers خیلی سر و صدا راه انداخت و اینجور که مجله های معتبر هم گفتن محبوبیت Megan Fox حتی از آنجلینا جولی هم بیشتر شد.
به نظرت این فیلم چجوری از آب در اومده؟ واقعا به سر و صداش می ارزید؟
فیلم رو نداره هنوزم تهیه نکردم اما نسخه ی یک رو دارم و اونم البته هنوز ندیدم اما یک سری فیلم ها هست قشر خاصی میپسندند و اونم فیلم هایی از این دست هست خوب همین افراد هم توی سایت های زیادی عضو هستن و توی آمارگیری ها شرکت میکنند که ما بهشون میگیم Fan Boy
مثلا من این فیلم Iron Man رو اون روز دیدم به نظرم اون نمره ی 8 که توی Imdb داره برازندنش نیست گرچه کلا امتیاز دهتی این سایت رو قبول ندارم من فیلم هایی دیدم که ارزششون از اون امتیاز های اونجا بسیار بالاتر هست یا بالعکس اینم به خاطر اینه اونجا همه نوع سنی رای میدن + همه نوع قشری
ممکن شما از یک فیلم درک نکنی بری اونجا بهش 1 بدی خوب این تاثیر میذاره دیگه
2 - روزانه چندتا فیلم میبینی؟
بستگی به این داره کسی مزاحمم چی توی نت چی خونه بشه یا نه ! بستگی به حالم هم داره اما روزی 2 تا رو میانگین میبینم آمار 7 فیلم یک روز هم دارم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
3 - غیر از فیلم درگه از چیا آرشیو داری؟
موزیک حدود 200 گیگ هم موزیک دارم و البته به زودی زیاد میشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] طوری که تا چند وقت دیگه شاید یکی از برترین آرشیو های نیو ایج ایران رو داشته باشم بالای چندترا موزیک
4 - چقدر از سخت افزار سر در میاری؟
در این زمینه همیشه سوال کنندم تا جواب دهنده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
5 - توی دانشگاه هم شیطنت میکردی؟
نه ! من با کسی که خو بگیرم یا رفیق باشم شوخی میکنم توی جمع اینطوری نیستم مگه جمع خودمونی اونم باز فرق میذارم بین این کس اونکس
کلا شوخم اما
6 - چرا سر به سر پروین میزاری؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
چون خانم مدیر بدی هست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] خودش میدونه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
7 - تا حالا شده آرشیوت رو از دست بدی؟
آقا نفرین نکنین دیگه اصلا و ابدا برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
8 - چقدر وقتت رو از روز با خانوادت میگذرونی؟
منظورت دقیق از این جمله چیه ؟
9 - با پدرت راحت تری یا با مادرت؟
اندکی با هیچ کدوم ! اما در مقایسه با مادرم
10 - برادر و خواهر هم داری؟ رابطه ات باهاشون چجوریه؟
2 تا برادر همین . معمولی .
سلام برادر :1. (38): چه سوالهایی که ازت بپرسم :1. (38):
سلام .سوال هایی کن که سایت رو فیل.تر نکنن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
آقا کدوم رو ترجیح میدی
از عدد 1 تا عدد هزار رو عدد های اولش رو بگی یا بشینی یک فیلم چرت ببینی ؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] فیلم چرت ! چون میفهمم معنای یک فیلم بد چیه و بررسی میکنم بدی هاش رو به قوی تشخیصم بعدا برای تشخیص فیلم خوب کمک میکنه !
فیلم رو با زیرنویس داغون ببینی یا بدون زیرنویس ببینی ؟
فیلم رو من زیرنویس انگلیسی داشته باشه فارسی نه برام مهم نیست
من اکثر فیلم هایی که دیدم زیرنویس فارسی داره اما با انگلیسی دیدم به علت زیرنویس بدشون .کلا در این زمینه مشکل ندارم . 3 4 فیلم هم کلا بدون زیرنویس دیدم چون یا زیرنوس انگلیسی هم نداشتن یا ااگه داشتن اونا هم بد بودند !
10 هزارتا فیلم داشته باشی بدون کیفیت یا همین فیلم هات با بهترین کیفیت ؟
تا زمانی که چاره باشه من فیلم رو کیفیت تهیه میکنم یا کیفیتش رو بعدا بهبود میدم یعنی یک نسخه ی بهتر میگیرم اما بعضی فیلم ها هستن قدیمی هستن و کیفیتی بهتر از VHS پیدا نمیشه اونجا کاری نمیشه کرد که برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] پس ترجیح میدم کم کم آرشیو خودم رو غنی تر کنم اما با کیفیت های بهتر .چشمام مهم هست + اینکه بعضی فیلم ها دیدن جزئیات یا کیفیت صدا درشون نقش بسزایی داره
اینترنت رو ازت بگیرن بجاش 4000 هزار تا فیلم بهت بدهند یا اینترنت رو داشته باشی ؟
آقا علت و معلول رو حذف نکن یکیش رو برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] من بدون جفتش میمیرم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
اگر یک روزی ارشیوت رو ازت بدزدن و تو بدونی کی این کار رو کرده باهاش چکار میکنی؟
ببین برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] با اعصاب من بازی نکنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] این فیلم اسلشر ها رو دیدی ؟ مثلا Wrong Turn 2 ?
َاگه دیدی شروعش رو یادته زنه رو با تبر از وسط نصف کرد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
یاا ین کشتار با اره برقی رو دیدی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] من بلایی بدتر سرش در میارم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
اگر ارشیوت اتیش بگیره ( خدا نکنه ) چه حالی میشی ؟
نه تو یک چیزیت میشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] :1. (38):میمیرم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
از صحنه های خشن فیلم ها لذت میبری ؟
از هرچی در خدمت فیلم نباشه بدم میاد چی خشونت چی صحنه های جنسی و ....
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
قشنگترین صحنه ی فیلم فهرست شیدلر کجاش هست ؟
ندیدم فیلم رو ! اما دارمش و اتفاقا روی هارد هست
خوب من خیلی فیلم ها رو که خیلی ها دیدن ندیدم ! بگم ؟! مثلا سه گانه ی پدرخوانده !!
وزنت چقدر هست و روزانه چه نوشیدنی و چند تا میخوری ؟
سبکم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] حدود 60 اینا , چه نوشیدنی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] ؟ منظورت چی بود الان برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] ؟
آب مینوشم اونم خیلی زیاد همیشه پارچ آبم کنارمهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] چنتا میخورم؟
مگه تخم مرغ بازیه ؟ پس چنتا من میزنم دویست ها برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
هاچین و پاچین یک پاتو برچین برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
آرشیوت رو چطور نگه میداری ؟ روی هارد یا روی دی وی دی ؟
روی دی وی دی میزنم فیلم ها رو اما الان حدود 500 تا فیلم روی هارد دارم
همه رو میزنم اما روی دی وی دی
اگر ارشیوت دی وی دی هست چند تا اگر هارد هست چند تا ؟
آمار دقیق ندارم اما تخمین میزنم برات که بالای 600 تا دی وی دی دارم الان
چرا بعضی ها هرفیلم زباله ای رو نگه میدارن ؟
خوب راستیتش منم نگاه میدارم ! اما سعی میکنم که اصلا تهیه نکنم که نگاه دارم !
بعضی ها آرشیو برای فروش دارن کلا کارشون همینه برای همین هرچی دستشون بیاد یا ... تهیه میکنند . من یک آرشیو دیدم بالای 3000 تا فیلم بود و حدود 500 600 تاش 2008 اینا بود اما خوب یک تیپا میزدی به اون 600 تا سرجمع 50 تا فیلم خوب در میومد ! اما نه اینکه همه دوست دارن فیلم جدید ببینند به روز منظورمه این افراد هم باید آرشیو فروششون رو اینطور تکمیل کنند
اما کلا نداشتن و ندیدنش هم بهتر تا داشتن و ندیدنش !
نظرت درمورد فیلم ( دختر ماشینی ) ؟
اوپس !؟ همون ژاپنی ؟! معرفیش کردم توی تاپیک آخرین فیلمی که دیدم.
خشونت بسیار بی جایی توی فیلم هست + فیلم نامه ی پرچالش
شما فیلم بهتر میخوای توی همون زمینه ؟!
دو شاهکار عزیز من : کیل بیل 1 & 2 ( من این 2 رو بالای 4 بار دیدم )
یا عروس سیاه پوش تروفه و یک فیلم ژاپنی که میگن کیل بیل از روی اون ساخته شده که الان حضور ذهن ندارم
البته اینکه این آقای تارانتینو فیلمش رو از روی چی ساخته و... معلوم نیست چون ایشون از اون فیلم خور هایی بوده که از این طریق نابغه ی سینما شده و ما هم به قدری کیل بیل رو دوست داریم که دنبال این نریم که ار زوی چی ساخته !
مانیتورت چیه ؟
6 7 ساله همین رو دارم ال جی 17 اینچ
نظرت در مورد این افراد :
من بوس بوس
بهادر بوس بوس بغل برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
شهریار بوس بوس بالای سر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] خیال کردی بد میگم که بندازم بیرون برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
Unknown64
عینش نیست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
فلسفه نام کاربریت چیه ؟
ولا من همه جای نت یوزرم اینه : piishii
اما یکی دوجا اینه ! فلسفه ی خاصی نداره اگه دادا شهریار یوزر عوض میکنه خیلی دوست دارم همون پیشی باشم اینجا هم .
میدونستی خیلی با لیستت حال میکنم ؟
چیز مفت به کسی نمیدیم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] حالا چون تعریف کردی ارزون جساب میکنم باهات برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
میخوامت برادر
:1. (40):
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
سلام محمد امین جان خوبی رئیس ؟!
صندلی داغ خوش میگذره ؟!
چرا هیچ وقت یه آواتار نداشتی ؟!
شما که صب تا شب پای سیستمی چشمات اذیت نمیشه ؟! شکم نیاوردی ؟!
به نظرت فعالترین فرد فروم کیه ؟!
تو چه فرومهای دیگه عضو هستی و تو کدومش بیشتر فعالیت میکنی ؟!
فیلمات رو با چه نرم افزاری میبینی ؟!
شیراز اومدی تا حالا ؟!
آشپزی هم میکنی ؟!
از پرنده و جک و جونور خوشت میاد ؟!
میونت با افراد زیر 7 سال چطوره ؟!
شده تا حالا کسی بهت گیر بده که اینهمه نشین پای کامپیوتر ؟!
جر و دعوای جدی هم داشتی تو زندگیت ؟! آخرش چی شد ؟!
بیشتر از چه مارک سی دی و دی وی دی واسه آرشیوت استفاده میکنی و به دوستان چه مارکی رو پیشنهاد میدی ؟!
چه تیپی میگردی و از چه تیپی خوشت میاد و از چه تیپی بدت میاد ؟!
میبینم که ارادت خاصی نسبت به اسمایلی ( همون آدم زرده که دهنش تا بناگوش بازه و میخنده و به شکل بیضی در اومده ) داری !!!
حجم هاردت چقدره ؟!
حال میکنی چه سوالهای آسونی میپرسم ؟!
بهترین و بدترین مارک گوشی موبایل از نظر شما !!!
نظرت در مورد این گوشی چینی های بلوتوٍث چیه که مثل پهن ریخته تو بازار ؟!
اهل بازی فوتبال ... سوکر یا فیفا هم هستی ؟!
آیا سیستم صوتی خاصی واسه مشاهده فیلمهات داری ؟!
راحت ترین کشور جهان واسه زندگی کجاست ؟! و در کل دوست داری کجا زندگی کنی ؟!
وضع مالی چطوره ؟!
به زبان خارجی خاصی تسلط داری ؟!
چرا خیلی کم از پستهای بچه ها تشکر میکنی ؟!
ای وای این مودت چرا گریونه ؟؟!
چرا این همه کرایه تاکسی تو مشهد گرونه ؟!
تو سربازی دوستان مشهدی بد جوری زیرآب دوستان و همشهریاشون رو میزدن ... در کل مخبر پادگان بودن ... چرا ؟!
چند باری تا حالا رفتی حرم ؟!
چند تا هتل و مسافرخونه تو مشهد وجود داره ؟!
از کدوم آنتی ویروس استفاده میکنید ؟!
یه بیت شعر مورد علاقت لطفا !!!
یه نظر کوچولو در مورد من لطفا ...
مرسی از اینکه وقت گذاشتی !!!
خوش باشی !!!
سلام خوره ی فیلم :1. (40):
دیگه خیلی اصرار کردی نتونستم روتو زمین بندازم
هفته ای چند تا فیلم میبینی؟
نظرت در مورد اینا چیه
1- عشولانه خودم ( لیو تیلور)
2- آل پاچینو( تو بودی می گفتی آل پاسینو؟)
3- Evangeline Lilly
4-Last Samurai 5- The_Oxford_Murders
6- معجزه در سنت آنا
7- When Nietzsche Wept
خوب امین جان تخصصت در مورد فیلم هست و بیشتر مجبورم روی فیلم سوال بپرسم اما سوالات زیادی هم در مورد موسیقی ازت دارم که یکی یکی ازت میپرسم
نظر رو راجع به بازیگرایی که میگم بگو:
* همه بازیگرای مورد علاقه من هستن...البته از بازیگرای کهنه کاری که دوست ندارم نامی نبردم چون نظرت رو قبلا گفتی
1- Natalie Portman خصوصا در فیلمهای V For Vendetta و Leon
2 - کریستن استوارت Kristen Stewart خصوصا در فیلم زیبای Twilight
3 - جان تراولتا John Travolta خصوصا در فیلم Pulp Fiction
4 - ژان رنو خصوصا در فیلم Leon
5 - جیم کری خصوصا در فیلم Yes Man و Dumb & Dumber (که برام خاطره آمیز بود)
نظرت رو راجع به این فیلمها بیان کن لطفا:
6 - فیلم مفهومی و زیبای V For Vendetta
7 - فیلم رمانتیک و زیبای Modigliani
8 - فیلم Secret Window
9 - فیلم Leon : The Professional
10 - مجموعه فیلمهای Saw
سوالات متفرقه:
11 - چقدر از جملات فیلمها توی گفتگوی عامیانه ات استفاده میکنی؟
12 - فیلمهایی که دیدی چقدر تاثیر مثبت و چقدر تاثیر منفی توی زندگیت داشتن؟
13 - فیلمی بوده که باعث بشه متحول بشی؟
14 - چه چیزی توی یه فیلم باعث میشه اونو چند بار ببینی؟
15 - خانواده ات هم اهل فیلم هستن؟
سوالات موسیقی:
1 - چرا به سبک New Age که سبک بسیار عالی ای هست علاقه پیدا کردی امین جان؟
2 - کدوم خواننده ها و کدوم گروه ها رو میپسندی توی این سبک؟
3 - موسیقی رو به صورت حرفه ای گوش میدی؟ (منظورم این هست که آیا Lyric ها رو ترجمه میکنی یا درباره گروه ها و ... تحقیق میکنی یا فقط میشنوی؟)
4 - آثار Anathema رو هم گوش دادی؟
5 - به سبک های دیگه هم علاقه نشون میدی؟
6 - موسیقی ایرانی رو میپسندی؟
7 - کدوم یکی از خواننده های ایرانی رو دوست داری و چرا؟
8 - خودت هم موسیقی کار میکنی؟ مثلا نوازندگی
9 - دوست داری کنسرت زنده شرکت کنی؟ چه گروهی؟
10 - موزیک هات رو با HeadPhone گوش میدی یا Speaker؟
سلام محمد امین جان خوبی رئیس ؟!
سلام برادر شما خوبی :1. (38):
صندلی داغ خوش میگذره ؟!
هوس داری دوباره بشینی :1. (38):؟
چرا هیچ وقت یه آواتار نداشتی ؟!
دارم تهیه کردم. این آواتور تخصصی من توی یاهو و جاهایی که عضوم و آواتور میذارم
این آواتور به نوعی نمادی از هویت درونی من هست :1. (26):
مدت 4 سالی میشه بهش وفادارم و عوض هم به هیچ وجه نمیشه نه اینجا نه جاهای دیگه نه یاهو.
شما که صب تا شب پای سیستمی چشمات اذیت نمیشه ؟! شکم نیاوردی ؟!
عینک داریم دیگه مگه اون اذیت شه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]شکم چیه برادر من سیخم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
به نظرت فعالترین فرد فروم کیه ؟!
روت شد جلوی خودم سوالی کنی که بگن جوابش میشه خود تعریفی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
تو چه فرومهای دیگه عضو هستی و تو کدومش بیشتر فعالیت میکنی ؟!
ایرانی ؟! : اینجا + p30world توی این دومی 4 سال عضو هستم و فعالیتمم با اینجا متفاوت هست اونجا همکار یکی از زیربخش های فیلم هستم
توی فروم های دیگه ی ایرانی هم عضوم اما به یاد ندارمشون فقط برای احتیاج خاصی عضو شدم
خارجی ؟! بیش از 10 فروم عضو و بیشتر استفاده کننده هستم
فیلمات رو با چه نرم افزاری میبینی ؟!
Km Player
شیراز اومدی تا حالا ؟!
آدرس میخوای بدی مهمون نوازی کنی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] ؟
یکبار قدیم اومدیم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
آشپزی هم میکنی ؟!
آره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] خاکینه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
از پرنده و جک و جونور خوشت میاد ؟!
پرنده دوست دارم مثل قناری برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] جک رو نمیشناسم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] جونور هم مجوز میخواد حسش نیست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
میونت با افراد زیر 7 سال چطوره ؟!
از سخف برو بالا بیا پایین برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] آقا این برچسب ها به ما نمیچسبه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
بعد این همه هم تبلیغ چسب رازی رو میکنند برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
شده تا حالا کسی بهت گیر بده که اینهمه نشین پای کامپیوتر ؟!
خودشون خسته شدند برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
جر و دعوای جدی هم داشتی تو زندگیت ؟! آخرش چی شد ؟!
یکیمون اشکش در اومد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] جدی یعنی بکش بکش برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] ؟
میخوای که یک دعوا باهات راه بندازم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
بیشتر از چه مارک سی دی و دی وی دی واسه آرشیوت استفاده میکنی و به دوستان چه مارکی رو پیشنهاد میدی ؟!
برای آرشیو یا برای مشتری برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] ؟
برای آرشیو من بسته به نوع فیلم روی دی وی دی متفاوتی میزدم تا قبل و عمده استفاده ام از T-Gate بود که هم مارک خوبی هست هم ارزون
و برای فیلم های ارزنده از دی وی دی قاب دار مثل TDK یا سونی استفاده میکردم اما الان برای همه فیلم هایی که جدیدا رایت میکنم از TDK استفاده میکنم یک پک 25 تاییش میشه حدودا 9500 اینا
چه تیپی میگردی و از چه تیپی خوشت میاد و از چه تیپی بدت میاد ؟!
زیاد اهل این چیزا نیستم اما ساده پوشم
جین و مین هم نه
از تیپی که شخصیت انسان رو کوچک نشون بده بدم میاد
از تیپی که انسان برای خودنمایی بزنه بدم میاد
از تیپی که ارزنده ی ذات انسانی نباشه بدم میاد میبینم که ارادت خاصی نسبت به اسمایلی ( همون آدم زرده که دهنش تا بناگوش بازه و میخنده و به شکل بیضی در اومده ) داری !!!
تو هم فهمیدی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
حجم هاردت چقدره ؟!
یک هارد 250 + 500 روی هم 750 تاست
اما به کی بگم روی هم رفته 5 گیگ جا خالی داره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] هرروز باز این 5 گیگ هم پر میشه من باید هی فیلم ببینم و رایت کنم و پاک کنم تا جا باز شه باز
خلاصه مشکلات داریم با این فضای اندک هارد
حال میکنی چه سوالهای آسونی میپرسم ؟!
چرا اینجا همه از حال حرف میزنند برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
بهترین و بدترین مارک گوشی موبایل از نظر شما !!!
بهترین و بدترین برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] ؟
هرکی آش داره پولش رو بده بخوره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
نظرت در مورد این گوشی چینی های بلوتوٍث چیه که مثل پهن ریخته تو بازار ؟!
مثل چی چی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] ؟
وقتش رو کمتر کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
اهل بازی فوتبال ... سوکر یا فیفا هم هستی ؟!
اوه ! سوکر 2006 میزنیم با داداشمون گاه به گاه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
آیا سیستم صوتی خاصی واسه مشاهده فیلمهات داری ؟!
بله بله ! یک هدست 10 تومنی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
راحت ترین کشور جهان واسه زندگی کجاست ؟! و در کل دوست داری کجا زندگی کنی ؟!
نمیدونم مگه مارکوپولوام که همه جا رو دیده باشم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] اما از بچگی هلند و سوئیس و سوئد رو دوست داشتم
وضع مالی چطوره ؟!
بخور و نمیر و نون و بوقلمون برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
به زبان خارجی خاصی تسلط داری ؟!
چرا خیلی کم از پستهای بچه ها تشکر میکنی ؟!
چون دیده نمیشه پست هاشون برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
ای وای این مودت چرا گریونه ؟؟!
دست رو دلم نذار آبجی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
چرا این همه کرایه تاکسی تو مشهد گرونه ؟!
فحش های راننده تاکسی ها که ارزونه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
تو سربازی دوستان مشهدی بد جوری زیرآب دوستان و همشهریاشون رو میزدن ... در کل مخبر پادگان بودن ... چرا ؟!
بابا به پیر پیغمبر من بچه طرقبه ام برای خودش شهریه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
مشهدی ها بدن اوخن الهی بمیرن اصلا برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
چند باری تا حالا رفتی حرم ؟!
دوباره تخم مرغ بازی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] ؟
چند تا هتل و مسافرخونه تو مشهد وجود داره ؟!
چند میدی بهت بگم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] ؟
از کدوم آنتی ویروس استفاده میکنید ؟!
Nod32
یه بیت شعر مورد علاقت لطفا !!!
مو مارٌم / کار نِگیرین به کارٌم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
یه نظر کوچولو در مورد من لطفا ...
مرسی از اینکه وقت گذاشتی !!!
همچنین بابت پرسش ها و شما برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
خوش باشی !!!
شما هم پسرم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
گمونم سوالای من رو جا انداختی
سلام!!!!
سوالای منو جواب بده لطفا!
1- بهترین فیلم از نظر کارگردانی؟ (نظر شخصی خودت)
2- بهترین بازیگر ژانر Action ؟
3- بدترین فیلمی که تا حالا دیدی در حالی که بازیگرای سرشناس توش بودن . . .؟
4- نظرت درباره ی 300 چیه؟
5- فیلمای Scary movie - disaster movie و . . . رو قبول داری؟ به نظرم فقط گند میزنن به فیلمای قشنگ . . .
6- نظرت درباره ی تگ ها تاپیک چیه؟
7- چرا سوالای بهادر رو جا انداختی!؟؟!؟!؟ :lol:
8- تاثیر گذارترین فیلم زندگیت؟
9- خشک ترین بازیگر هالیوود؟
10- بهترین استودیو فیلم؟
در آخر هم ممنون از اینکه نشستی رو صندلی و ممنون از بهادر و دیگر دوستان . . . :11():
ممنون از دوستانی که سوال میپرسن.امین جان یکم سرش شلوغه به زودی میاد جواب میده.
امین جان بریم سراغ سلایق شخصیت اگه اشکالی نداشته باشه
1 - از نظر تو ویژگی یه آدم خوب چیه؟
2 - همسر ایده آلت چه خصوصیت هایی داره؟
3 - توی زندگی چه چیزایی برات خیلی مهمه؟
4 - به رسم و رسومات قدیمی ها چقدر وفاداری؟
5 - بیشترین چیزی که آزارت میده چیه؟
6 - مشکلاتت رو حل میکنی یا بیخیالشون میشی؟
7 - اهل درد و دل هستی؟ اهل شنیدن درد و دل دیگران چطور؟
8 - به دوستان و آشناهات چقدر کمک میکنی؟
9 - نظرت راجع به سربازی چیه؟
10 - به نظرت یه آدم چجوری میتونه موفق باشه؟
11 - به شانس اعتقاد داری؟
12 - به سرنوشت چطور؟ فکر میکنی سرنوشت همه از قبل تعیین شده هست؟
13 - چقدر به دین مذهبت احترام میزاری؟
14 - بیشتر منطقی هستی یا احساساتی؟
15 - این یک سوال نیست :دی فقط یه تشکر از شماست
سلام خوره ی فیلم :1. (40):
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
ببین کی اینجا اومده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] ببین اون دو نمره ی انظباط من رو بده تا باز در مدرسه رو نبستم و .......برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
دیگه خیلی اصرار کردی نتونستم روتو زمین بندازم
مگه تو قلقلیه که بزنم زمین هوا بره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
هفته ای چند تا فیلم میبینی؟
بالا رو بخون روزانه چنتاس * 7 کن خانم مدیر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] اوه ببخشین شما اصلا سواد دارین برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] ؟
نظرت در مورد اینا چیه
1- عشولانه خودم ( لیو تیلور)
کاش Model می بود برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] به خودت هم گفتم بازیش توی Stealing Beauty برام ماندگار هست یعنی همونطوری که فیلم هست
توی 9 10 اثر دیگه ای که ازش دیدم بازیگر معمولی میدونمش
مخصوصا فیلم آخری که دیدم ازش یعنی " غربیه ها " کامل فیلم بی خودی بود !
2- آل پاچینو( تو بودی می گفتی آل پاسینو؟)
ولا ! به ما یکی یک جایی گفت و هنوز هم میگه تلفظ اسم ایشون به درستی و لهجه ی ایتالیایی پسینو هست اما توی آمریکا و ... برای احترام بهش میگن پاچینو خوب ما هم برای اینکه کسی دلخور نشه یکمی از این میگیم یکی از اون برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] میخوای از حالا به جاش بگیم پروینوچو برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
3- Evangeline Lilly
داره میاد خواستگاریم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] ؟
4-Last Samurai
اوه ! هنور کار داره ارزش های این فیلم به پای فیلم هایی مثل هفت سامورایی برسه !! اما برای خودش فیلم خوبی هست گرچه من از این تام کروز دل خوشی ندارم اما بازیش رو توی خیلی از فیلم ها به شخصه تحسین کردم مخصوصا Collateral
6- معجزه در سنت آنا
7- When Nietzsche Wept
مرگ من این فیلم رو از کجا پیدا کردی الان برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
بچه برو کتاب های نیچه رو بخون با بیوگرافیش این فیلم میگن نصف انگشت پای روی سر شاخ نیچه هم نشون نمیده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]