پاسخ: ::. صندلي داغ با حضور ™D J V A H I D
ایول به میلاد عزیز.
خوشحالم که دوستان در این تاپیک شرکت کردن.
یه خبر : مبین عزیز چند روزی ADSL نداره که بیاد (اینجوری که به من گفت) برای همین با اجازه از مبین جان امشب یه نفر دیگه رو میاریم تا مبین به جمع ما دوباره اضافه بشه
1 - کارتون مورد علاقت در کودکی چی بود؟
2 - دوست داشتی جای کدوم شخصیت باشی توی کارتون ها؟
3 - به نظرت ترحم چقدر بده؟
4 - اگر بدونی که یکی از دوستات مشکل مالی داره و بدونی اگه بهش پولی قرض بدی به این زودی ها نمیتونه بهت پس بده کمکش میکنی؟
5 - قدر پدر و مادرت رو میدونی؟
6 - اهل آتیش بازی (ترقه نه!!!) توی چهارشنبه سوری هستی؟
7 - عید نوروز رو دوست داری؟
8 - چند وقته که روی پای خودت ایستادی؟
9 - تا حالا شده که نسبت به کسی که دوستش داشتی (هر کسی) تنفر پیدا کنی؟
10 - احساست رو نشون میدی یا مخفیش میکنی؟
وحید !!! این پست رو نگا!! اون موقع 14 سالم بود!!! :lol:
کد:
http://www.pcnetwork.ir/showpost.php?p=10780&postcount=455
چه قدر غلط املایی داشتم!!! :lol: زمانو میبینی چه زود میگذره؟ انگار همین دیروز بود 3 سال به این شکل گذشت . . .
1- این کدی که زمان تشکر رو نشون میده چرا هی میره هی میاد؟ :lol:
2- قضیه ی این آواتارت چیه؟
3- X ± 2 = 0 پس X مساوی است با چند؟ :دی
4- بالایی اسپم بود فقط :1. (38):
5- به نظرت بهترین دوست آدمه یا غیر آدم؟
6- کتاب چقدر میخونی در طول ماه؟
7- صبحانه چی توصیه میکنی به هم سن و سالای خودت؟
8- قلت املائی حای این ثوال رو بشمر :1. (38):
ممنون :11():
عمو وحید سوالای منو جواب بده!! :love:
سلام قربان !!! این سری خیلی سوالات پیچیدست میلاد جان ... :gasp:
1- نظرت درباره ی این شعر چیه؟ :
لاف از بازی تمام کردن چو در توان زد
آن دیفیکالتیه ایزی بود که پر توان زد
فینگلیش مینویسم که بهتر بفهمی
Laf az bazi tamam kardan cho dor tavan zad
An difficultie easy bovad ke por tavan zad
:lol:
میشه میلاد جون حلاجیش کنی واسم ؟! اون مصرع دومش یه جورایی جالب انگیزه !!!
2- نظرت درباره ی Jason Statham چیه؟
گفتم میلاد جون اهل فیلم نیستم زیاد ... فکر کنم یه فیلمشو دیدم !!! ولی دقیق یادم نمیاد ... حالا اگه ممکنه ازش بیشتر واسم توضیح بده !!!
3- فکر میکنی اگه بدی نبود بهتر بود؟ همه میگن اگه نبود خوبیم معنا پیدا نمیکرد خوب اونطوری که بهتر بود نه خوبی نه بدی فقط پیشرفت علم و ادب تا ابد! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
باور کن مخم جواب نمیده ... سطح سوالات رفته بالا اساسی ... واقعا هم همینطوره ... اگه بدی نبود کسی چه میفهمید خوبی چیه !!! اونوقت زندگی هم بی معنا میشد !!!
4- چرا رو بعضی کی برد ها جای پ و ژ فرق میکنه؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
خودمم توش موندم ... البته بعضی مواقع یادم نیست چی نصب میکنم ... جاش درست میشه !!!
5- Crysis با Call 4 ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
هردوش عشقه ... ولی کال 4 رو بیشتر میپسندم !!!
ممنون برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
به قول ترکها : خواهش دارم !!! :دی :1. (23):
ایول به میلاد عزیز.
ایول نیز به خودت !!! :1. (40):
خوشحالم که دوستان در این تاپیک شرکت کردن.
ما بیشتر خوشحال شدیم ... ای کاش افراد بیشتری شرکت میکردن ... صندلی داغ یعنی نفس طرف رو بگیری ...
یه خبر : مبین عزیز چند روزی ADSL نداره که بیاد (اینجوری که به من گفت) برای همین با اجازه از مبین جان امشب یه نفر دیگه رو میاریم تا مبین به جمع ما دوباره اضافه بشه
هنوز آدمش معلوم نیس ؟!
1 - کارتون مورد علاقت در کودکی چی بود؟
چوبین ... می تی کمان ... حنا دختری در مزرعه ... اولک و ولک
2 - دوست داشتی جای کدوم شخصیت باشی توی کارتون ها؟
چوبین !!!
3 - به نظرت ترحم چقدر بده؟
کم بد نیست !!!
4 - اگر بدونی که یکی از دوستات مشکل مالی داره و بدونی اگه بهش پولی قرض بدی به این زودی ها نمیتونه بهت پس بده کمکش میکنی؟
اگه داشته باشم آره ... ولی نمیتونم برم بخاطر اون خودم رو بدهکار کنم !!! فعلا وضع خرابه :دی
5 - قدر پدر و مادرت رو میدونی؟
آره ... خیلی زیاد ... ولی نمیتونم درست و حسابی بروز بدم !!!
6 - اهل آتیش بازی (ترقه نه!!!) توی چهارشنبه سوری هستی؟
اوففف ... میترکونم ... داش وحید رو دست کم گرفتی ؟! 4 شنبه سوری خوراکه جون تو !!! اون موقع داش وحیدت یه نفر دیگست !!!
7 - عید نوروز رو دوست داری؟
خیلی خیلی زیاد ... بسیار عالی ...
8 - چند وقته که روی پای خودت ایستادی؟
من هنوز کاملا روی پا خودم نیستم ... با این شهریه سنگین کلاسها هنوز خیلی مونده !!!
9 - تا حالا شده که نسبت به کسی که دوستش داشتی (هر کسی) تنفر پیدا کنی؟
آره ... دست رو دلم نذار که خونه !!!
10 - احساست رو نشون میدی یا مخفیش میکنی؟
خیلی سعی دارم بروزش بدم ولی مخفیش میکنم ... کم روهستم !!!
:11():
وحید !!! این پست رو نگا!! اون موقع 14 سالم بود!!! :lol:
کد:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
چه قدر غلط املایی داشتم!!! :lol: زمانو میبینی چه زود میگذره؟ انگار همین دیروز بود 3 سال به این شکل گذشت . . .
آخیییییییی ... یادش به خیر !!! همچین خیلی قلت هم نداشتیا !!! :دی :دی :دی :دی :دی :1. (23):
1- این کدی که زمان تشکر رو نشون میده چرا هی میره هی میاد؟ :lol:
ا منم میخواستم همینو سوال کنم از شهریار ... نمیدونم والله ... احتمالا جزو سیاستهای پی سی نتورک هست !!! :دی
2- قضیه ی این آواتارت چیه؟
قبلا گفته بودم ... ما هستیم !!! میدونی یعنی چی ؟! اگه نه در پ.خ در خدمتتم !!!
3- X ± 2 = 0 پس X مساوی است با چند؟ :دی
وایییییییییی ... چیشم روشن میلاد .... توام ؟!
4- بالایی اسپم بود فقط برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
نخیر ... واییییییییی بچه ها ... دیدین میلاد چی گقت ؟! واییییییی !!! :دی
5- به نظرت بهترین دوست آدمه یا غیر آدم؟
چمیدونم والله ...!!! میلاد تو هم با این سوالات !!!
6- کتاب چقدر میخونی در طول ماه؟
هر شب و هر ظهر که میخوام بخوابم مطالعه میکنم !!!
7- صبحانه چی توصیه میکنی به هم سن و سالای خودت؟
توصیه میکنم که اگه میخوان چاق نشن صبحونه رو کامل بخورن !!! چرا ؟! چون که اگه صبحونه نخورن تا ظهر هی میرن تنقلات میخورن که سیر بشن ولی این ضرر خالیه ...!!! من کله پاچه ... آش شیرازی ... کره و عسل با نون بربری تازه و یه لیوان شیر رو حتما توصیه میکنم !!!
8- قلت املائی حای این ثوال رو بشمر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
5 تا با این بشمر که در اصل بشمار هست میشه جمعا 6 ...:دی
ممنون برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
سالاری !!! ™
وحیییید!!! سوال 3 فقط یه معادله ی ساده بود نه اون چیزی که تو فکر کردی!!! :lol:
جواب میشه +2 و -2 :1. (38):
ممنون
:1. (38):
نقل قول:
اگر بدونی که یکی از دوستات مشکل مالی داره و بدونی اگه بهش پولی قرض بدی به این زودی ها نمیتونه بهت پس بده کمکش میکنی؟
اگه داشته باشم آره ... ولی نمیتونم برم بخاطر اون خودم رو بدهکار کنم !!! فعلا وضع خرابه :دی
یه سوال کلی بود فقط.
1 - این چند روزه دائم اشاره کردی که وقت کمی داری!!! مگه پروژه خاصی انجام میدی؟
2 - نکنه افتادی توی کار فاچاق؟ :wink:
3 - تصمیم نداری دیگه یاهو بیای؟
4 - اهل وبلاگ نویسی نیستی؟
5 - اگه ازت دعوت کنن که به عنوان مجری یه جشن بری با توجه به این که میگی کم رویی میری؟
6 - چجور کتابایی رو مطالعه میکنی؟
7 - چقدر با کامپیوترت بازی میکنی؟ قبلا چقدر بازی میکردی؟
8 - به نظرت فیلمهای ایرانی ارزش دیدن دارن؟
9 - یه مقایسه کلی بین فیلمهای جدید و قبل از انقلاب میکنی؟
10 - چه حسی داری صندلی داغ داره تموم میشه؟
1 - این چند روزه دائم اشاره کردی که وقت کمی داری!!! مگه پروژه خاصی انجام میدی؟
آره ... هم کلاسهام خیلی سنگینه ... ( آموزشگاه تعمیرات سخت افزار ... الکترونیک ... شبکه ... زبان انگلیسی ) و جدیدا داریم رباتی طراحی میکنم ... ونیز کار بنایی و سر ساختمون و ... و ... و ...
2 - نکنه افتادی توی کار فاچاق؟ :wink:
کراک و شیشه کار میکردیم که اونا دیگه قدیمی شدن ... الان زدیم تو کار نخ ... کریستال ... زولی و ...
بلا نسبت ... داش وحید و قاچاق ... !!! :دی
3 - تصمیم نداری دیگه یاهو بیای؟
خاطرات خوبی گفتم ازش ندارم ... حالا شاید روزی دوباره نظرم برگشت ... خدا رو چه دیدی ؟!
4 - اهل وبلاگ نویسی نیستی؟
قبلا وبلاگ داشتم ... الان که دیگه نه وقتشو دارم نه حوصلش رو ... سعی میکنم اگه وقت آزاد داشتم صرف PCN کنم !!!
5 - اگه ازت دعوت کنن که به عنوان مجری یه جشن بری با توجه به این که میگی کم رویی میری؟
اگه با هل و ززور باشه آره ... پایین اومدنمم اون موقع کار حضرت فیله !!! چون اگه گرم شدم دیگه ول کن ماجرا نیستم !!!
6 - چجور کتابایی رو مطالعه میکنی؟
طنز بیشتر و اطلاعات عمومی و ...
7 - چقدر با کامپیوترت بازی میکنی؟ قبلا چقدر بازی میکردی؟
خیلی بازی میکردم ... هنوزم بازی میکنم ... حالا دارم کال آف خوارز 2 بازی میکنم ... اگه فرصت باشه حتما بازی میکنم ... راستی سوکر 09 شرطی هم میزنیم ...!!!
8 - به نظرت فیلمهای ایرانی ارزش دیدن دارن؟
من هر از گاهی نگاه میکنم ... ولی در کل نه !!!
9 - یه مقایسه کلی بین فیلمهای جدید و قبل از انقلاب میکنی؟
این که مشخصه !!! ما بعد از انقلاب همه چیزمون رو از دست دادیم ... فرهنگمونم داره فراموش میشه ...
10 - چه حسی داری صندلی داغ داره تموم میشه؟
هم خوشحالم هم ناراحت ... ولی واسه رعایت حق دیگرون میکشم کنار !!! 5 روز هم بنظرم خوب بود ولی یکم بالا بود بگی نگی !!! در کل مرسی !!!
خب خب خب !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
میبینم که دیگه فرصتی نمونده !!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
صندلی داغ تجربه بسیار جالبی واسه من بود و از اونجا که اشتیاق زیادی داشتم که اینجا بشینم سعی کردم به بهترین نحو جواب سوالات دوستان خوبم رو بدم ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
خب ببخشید دیگه این آخر کاریها کمی سرد بودم و کمی بی حوصله به سوالات جواب دادم ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
امیدوارم این صندلی همیشه داغ باقی بمونه و این امر میسر نمیشه جز همکاری همه دوستان ...!!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
واقعا حیفه از دستش ندید ... فرصتهای خوبی واسه آشنایی بیشتر با کاربران و صمیمیت بیشتر هست !!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
به نظر من 5 روز کمی زیاد به نظر میرسه ... اگه 3 روز باشه بهتره و افراد بیشتری نیز میتونن شرکت کنند !!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
™
™
™
یه خسته نباشید حسابی به بهادر عزیز که این تاپیک رو راه انداخت و نیز یه تشکر از تمامی دوستانی که افتخار دادن ... اومدن و سوالات مورد نظر خودشون رو مطرح کردن ...
امیدوارم جواب مورد نظرشون رو گرفته باشن !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
™
™
™
در پایان هم یه عکس جدید از خودم به عنوان یادگاری واستون میذارم ...واسه تکمیل صندلی داغ نشینی !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
با تشکر !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
تریپ این مجریها :wink:: جا داره اینجا از دوست عزیزمون وحید یه تشکر ویژه بکنم به خاطر صب و حوصله اش.
واقعا خیلی عالی بود وحید جان.تبریک میگم به خاط صداقتت.
خوشحالم که بیشتر با اخلاقیاتت آشنا شدم.
و اما مهمان ویژه این دفعه!!!! حدس میزنین کی باشه؟؟؟
در کمال نا باوری باید عرض کنم که مدیر بخش فیلم محمد امین عزیز ( برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]) مهمون عزیز بعدی هستن.
ایشون از ساعت 12 شب رسما روی این صندلی بسته میشن.