پاسخ: ::. صندلي داغ با حضور ™D J V A H I D
با نشکر از وحید عزیز.نمیدونم چرا دوستان یکم به تاپیک صندلی داغ کم لطفی میکنن.من که دلم ازشون پره اما خوب کاری نمیشه کرد.
1 - توی دانشگاه هم شیطنت میکردی؟
2 - تا حالا بر حسب کاری که میکنی (کارای فنی) بهت آسیب هم رسیده؟ بدترینش چی بوده؟
3 - چقدر به مذهب و دینت معتقدی؟ نماز میخونی یا روزه میگیری؟
4 - تا حالا شده با تمام وجودت خدا رو حس کنی؟
5 - فیلمهای Natalie Portman رو دوست داری؟ (بازیگر نقش زن در Leon The Professional و Goaya's Ghosts)
6 - به اطرافیانت اعتماد میکنی یا اول امتحانشون میکنی؟
7 - صادق ترین آدمی که دیدی کی بوده؟
8 - تا حالا احساس پوچی و بی هدفی کردی؟
9 - SMS بازی هم میکنی؟
10 - اهل مارک بازی برای لباس هستی؟
با نشکر از وحید عزیز.نمیدونم چرا دوستان یکم به تاپیک صندلی داغ کم لطفی میکنن.من که دلم ازشون پره اما خوب کاری نمیشه کرد.
نمیدونم والله !!! شاید افتخار نمیدن یا از چیزی میترسن !!! به هر حال ما خوشحال میشیم سوال جواب بدیم !!! بهادر زنده باشه !!! خودش تنهایی جور همه رو میکشه !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
1 - توی دانشگاه هم شیطنت میکردی؟
چرا که نه ؟! بالاخره پستی و بلندی هایی داره که ماهم ازش مستثنا نبودیم !!! ولی وضعم از بقیه بهتر بود !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
2 - تا حالا بر حسب کاری که میکنی (کارای فنی) بهت آسیب هم رسیده؟ بدترینش چی بوده؟
آره ... یه بار برق 3 فاز حدود 2-3 متری پرتم کرد تو دیوار ... الان هم قاچاقی زنده هستم !!! :دی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
3 - چقدر به مذهب و دینت معتقدی؟ نماز میخونی یا روزه میگیری؟
قبلا آره هم نماز میخوندم هم روزه ... یادمه اون موقع ها تو مسجد اقامه و اذون هم میگفتم ... الان کمی شل شدم !!! ولی یزودی از سر میگیرم ... واقعا تو زندگی آدم تاثیر داره !!! از نظر اعتقاد هم که واقعا معتقدم ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
4 - تا حالا شده با تمام وجودت خدا رو حس کنی؟
آره ... چندین و چند بار !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
5 - فیلمهای Natalie Portman رو دوست داری؟ (بازیگر نقش زن در Leon The Professional و Goaya's Ghosts)
آرررررررره ... واقعا دوسش دارم ... خیلی باهاش حال میکنم !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
6 - به اطرافیانت اعتماد میکنی یا اول امتحانشون میکنی؟
معمولا در دراز مدت اگه باشه و طرفم رو خوب بشناسم اعتماد میکنم ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
7 - صادق ترین آدمی که دیدی کی بوده؟
خودم !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
8 - تا حالا احساس پوچی و بی هدفی کردی؟
آره ... چند سال پیش ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
9 - SMS بازی هم میکنی؟
قبلا آره ... الان وقتشو ندارم ... تا 30 تومنم شده پول اس ام اسم بیاد !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
10 - اهل مارک بازی برای لباس هستی؟
خواه...ناخواه مارک میپوشم ... من الان چند ساله که هیچی نخریدم حتی یه زیر پیرهنی !!! داداش مغازه داره و از همه لحاظ تامینمون میکنه !!! خودم بیشتر با مارک جیوون جنتیل و ایفور حال میکنم !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
بدون تعارف میگم واقعا صداقتت تحسین برانگیزه
1 - تا حالا از من ناراحت شدی؟
2 - من چه خصوصیت خوبی دارم؟
3 - رفتارم با دوستام از نظر تو خوب هست؟
4 - چه چیزی بهت خیلی آرامش میده؟
5 - یه نظرت آرامش رو میشه با پول به دست آورد؟
6 - هنوز با Dance DJ کار میکنی؟
7 - اگر که میتونستی موسیقی کار کنی توی کدوم گروه میرفتی و چه سازی میزدی؟
8 - چندتا سفر خارج از کشور داشتی؟
9 - خاطره انگیز ترین سفرت به کجا بود و چی شد که خاطره انگیز شد؟
10 - این یه سوال نیست و فقط یه خسته نباشی برای قشنگ جواب دادنت به سوالا هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
دوباره سلام . . . :love:
چند تا سوال :
1- بدترین خصوصیتت چیه؟ از نظر خودت و از نظر دیگران جداگانه . . .
2- بهترین خصوصیتت از نظر خودت و دیگران چیه؟
منظورم از خصوصیت کلا چیزیه که اخلاقیات تو رو از بقیه متمایز میکنه یعنی چیز که اطرافیان ندارن . . .
3- تو زندگی حس میکنی امیدواری یا نا امید؟
4- بی تفاوتی و داری همینطوری میری به سمت آینده یا هدف مشخص داری و مصممی که برسی بهش؟
5- نظرت درباره ی موزیک چیه؟ اگه معتادی مثل ما :دی بگو بی موزیک چطوریه زندگی اگه نیستی هم هیچی . . .
6- چطور میشه HTML رو فعال کرد؟ :lol: :1. (38):
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] is فعال
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] فعال
HTML غیرفعال
7- تا حالا شده یه تاپیک داری مینویسی کلی نوشتی توش بعد به هر دلیلی نتونستی پستش کنی؟ مثلا PC ریست شده یا برقا رفته یا . . . اگه آره اسمش چی بود تاپیکه؟
8- تا حالا شده یه مطلب جالب خودت بنویسی و ببینی که به نام یکی دیگه تو یه سایت دیگه ثبت شده؟ اگه آره توضیح بده . . .
9- مثل اینکه شیرازو خیلی دوست داری ؛ چرا؟
10- منم یه تشکر از شما آقا وحید که زحمت پاسخگویی میکشی و یه تشکرم از بهادر جان که تاپیکو فعال نگه داشتن و سوالای جالب میپرسن میکنم :love::give_rose:
بدون تعارف میگم واقعا صداقتت تحسین برانگیزه
ما مخلصیم ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
1 - تا حالا از من ناراحت شدی؟
ما جز خوبی چیزی از شما ندیدیم ... واقعا میگم !!! کاش همه مثل شما بودن ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
2 - من چه خصوصیت خوبی دارم؟
شوخ طبع ... مودب ... زودجوش ... خوش قول ... عشق آوریل !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
3 - رفتارم با دوستام از نظر تو خوب هست؟
آره ... میبینم که به پروفایل اکثر بچه ها سر زده و احوالشونو جویا میشی و این خیلی مهمه !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
4 - چه چیزی بهت خیلی آرامش میده؟
اینروزا خواب مکفی که من از داشتنش تقریبا محروم شدم !!! خدا کنه دوباره روزی برسه که بتونم یه سیر راحت و منظم بخوابم !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
5 - یه نظرت آرامش رو میشه با پول به دست آورد؟
تا حدودی آره ولی خیلی موارد دیگه هست که با پول نمیشه خرید یا بدست آورد !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
6 - هنوز با Dance DJ کار میکنی؟
نه زیاد ... وقت نمیکنم به خدا !!! ولی واقعا کار باهاش لذت بخشه !!! Dance Ejay هست ... اصلش !!! Techno Ejay هم خوبه ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
7 - اگر که میتونستی موسیقی کار کنی توی کدوم گروه میرفتی و چه سازی میزدی؟
پیانو ... ویولن!!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
8 - چندتا سفر خارج از کشور داشتی؟
یه ترکیه !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
9 - خاطره انگیز ترین سفرت به کجا بود و چی شد که خاطره انگیز شد؟
تبریز ... مفصله ... نمیشه اینجا توضیح داد ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
10 - این یه سوال نیست و فقط یه خسته نباشی برای قشنگ جواب دادنت به سوالا هست
ما مخلص شما و همه برو بچ فروم هم هستیم !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
خوب دیگه بریم سراغ سوال های جواد:wink:
1 - جواد ترین ماشین؟
2 - جواد ترین بازیگر مرد هالیوودی؟
3 - جوادترین بازیگر زن هالیوودی؟
4 - جوادترین بازیگر مرد ایران؟
5 - جواترین بازیگر زن ایرانی؟
6 - جوادترین خواننده خارجی؟
7 - جوادترین خواننده ایرانی؟
8 - جوادترین تفریح؟
9 - جوادترین کاری که کردی؟
10 - جوادترین مارک لباس؟
دوباره سلام . . . :love:
ســــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــلــــا م ...!!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
چند تا سوال :
1- بدترین خصوصیتت چیه؟ از نظر خودت و از نظر دیگران جداگانه . . .
از نظر خودم کمی کمرو ... و از این آدمهایی هستم که کار امروز رو به فردا موکول میکنن !!! نظر دیگرون رو نمیدونم !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
2- بهترین خصوصیتت از نظر خودت و دیگران چیه؟
مودب ... خوش اخلاق ... دست و دلباز ... زرنگ !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
منظورم از خصوصیت کلا چیزیه که اخلاقیات تو رو از بقیه متمایز میکنه یعنی چیز که اطرافیان ندارن . . .
خب اینایی رو که گفتم بقیه هم دارن دیگه !!! چیز خاصی نیست ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
3- تو زندگی حس میکنی امیدواری یا نا امید؟
من کاملا به زندگی و آینده امیدوارم ... البته قبلا بوده که ناامید بشم ولی بعدش سر عقل اومدم !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
4- بی تفاوتی و داری همینطوری میری به سمت آینده یا هدف مشخص داری و مصممی که برسی بهش؟
من بی تفاوت بودم تا چند سال پیش ولی الان هدف مشخصی دارم که باید بهش برسم !!! و مطمئن هستم که به یاری خدا میرسم !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
5- نظرت درباره ی موزیک چیه؟ اگه معتادی مثل ما :دی بگو بی موزیک چطوریه زندگی اگه نیستی هم هیچی . . .
موزیک واقعا تو زندگی آدم لازمه ... بعضی وقتها از خیلی قرص و دواها هم اثرش بیشتره !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
6- چطور میشه HTML رو فعال کرد؟ :lol:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] is
فعال
HTML
غیرفعال
اتفاقا تا حالا چندین و چند بار جلو چشمم ظاهر شده !!! نمیدونم والله !!! شما که مدیری باید بهتر بدونید !!! دقیقا کاربردش چیه ؟! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
7- تا حالا شده یه تاپیک داری مینویسی کلی نوشتی توش بعد به هر دلیلی نتونستی پستش کنی؟ مثلا PC ریست شده یا برقا رفته یا . . . اگه آره اسمش چی بود تاپیکه؟
آخ ... دست رو دلم نذار... گل گفتی !!! یادم نیست چه تاپیکی ولی چند بار ضد حالی اساسی خوردم که هر چی از دهنم در اومد زنگ زدم و نثار اداره برق کردم !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
8- تا حالا شده یه مطلب جالب خودت بنویسی و ببینی که به نام یکی دیگه تو یه سایت دیگه ثبت شده؟ اگه آره توضیح بده . . .
آره ولی خیلی چیز مهمی نبوده ... با ذکر منبع مجاز بود که طرف هم منبع رو آورده بود !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
9- مثل اینکه شیرازو خیلی دوست داری ؛ چرا؟
یکی به خاطر آب و هواش که تو ایران تکه و چهارفصله !!! عید که میشه بوی بهار نارنج دیوونت میکنه !!! از آنجا که ما دو کوچه پشت سر آرامگاه حافظ میشینیم و روزانه با افراد مختلف از شهرها و کشورهای مختلف آشنا میشیم و باهاشون خوش و بش میکنیم ... خلاصه دیگه عادت کردیم حسابی ... ولی افسوس که شهر داره پر میشه از افغانی و دهاتی و کولی ... اگه اومدین شیراز شیرازی اصیل خیلی کم خواهید دید !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
10- منم یه تشکر از شما آقا وحید که زحمت پاسخگویی میکشی و یه تشکرم از بهادر جان که تاپیکو فعال نگه داشتن و سوالای جالب میپرسن میکنم :love::give_rose:
منم هم از شما هم از بهادر عزیز کمال تشکر رو دارم !!! پاسخ دادن سوالات هم وظیفمونه !!! به هر حال خودم خواستم که بشینم رو صندلی داغ و پشیمون هم نیستم ... خیلی هم خوشحال شدم ... ولی ای کاش که باقی دوستان هم شرکت میکردن !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
سوالای من وحید جان .. ببینم چیکار میکنی دیگه :1. (5):
1 - چرا بهت میگن DJ ? :1. (38):
2 - بین دوربین مداربسته و انجمن PCN کدومو انتخاب میکنی ؟ :1. (5):
فعلا همینا :lol::1. (10):
نقل قول:
منم یه تشکر از شما آقا وحید که زحمت پاسخگویی میکشی و یه تشکرم از بهادر جان که تاپیکو فعال نگه داشتن و سوالای جالب میپرسن میکنم :love::give_rose:
خواهش میکنم.از شما هم تشکر میکنم.
یادم میاد یه روز به شهریار پیشنهاد دادم 120 صفحه از تاپیک رو پاک کنه که سبک تر بشه اما شهریار یه حرف قشنگ زد که واقعا پیش خودم شرمنده شدم....شهریار بهم گفت که بزار باشه آرشیو قشنگیه برای خودش
1 - تاپیک برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] رو دوست داری؟
2 - چقدر از تورنت دانلود میکنی و بیشتر چه چیزایی؟
3 - حرف دیگران چقدر برات مهمه؟
4 - بیشتر برای چه کاری با دیگران مشورت میکنی؟
5 - چه اتفاقی افتاد که خدا رو با تمام وجودت حس کردی؟
6 - دوست داشتی کدوم یکی از دوستان ازت سوال میپرسید؟
7 - اگه یه روز بیام شیراز میای ما رو ببینی؟:whistle:
8 - قشنگ ترین خاطره ای که از PCN داری چی بوده؟
9 - فسنجون رو چجوری دوست داری؟ شیرین - ترش یا ملس؟
10 - چندتا زبان خارجی بلدی؟
خوب دیگه بریم سراغ سوال های جواد:wink:
بزن بریم !!! :lol:
1 - جواد ترین ماشین؟
ام وی ام !!! :lol:
2 - جواد ترین بازیگر مرد هالیوودی؟
ویل اسمیت !!! :lol:
3 - جوادترین بازیگر زن هالیوودی؟
گلشیفته فراهانی !!! :lol:
4 - جوادترین بازیگر مرد ایران؟
قنبرک !!! :lol: