پاسخ: ::. صندلي داغ با حضور ™D J V A H I D
ایول چهره های جدید دیدیم توی تاپیک :دی
1- تا حالا شده رفیقت جلو بقیه ازت تعریف کنه بعد وقتی نیستی غیبت کنه؟ کی هست مهم نیست ، چه زمان؟ پیش کیا بودی؟ چطور فهمیدی؟
2- اون HTML رو خودم تا حالا تو کارش نبودم نمیدونم :lol: فکر میکنی داغترین صندلی تا حالا دست کی بوده؟ من خودم میگم تو . . .
3- از چه آنتی ویروسی استفاده میکنی؟ به نظرت بهترین کدومه؟ چرا؟
4- از چه نرم افزاری واسه دیدن فیلم استفاده میکنی اگه WMP شماره ی 2 رو نام ببر . . .
5- از چه بروزری استفاده میکنی؟ بهترین چیه؟ بدترین چیه؟
6- pic4ever درست شد... :lol:
7- کارای Metallica رو چطور ارزیابی میکنی؟
ممنون
سلام وحید جان
به سلام ... داش علی گل و گلاب ... همشهری خوب خودم که مقیم تهرون شده !!! :1. (38)::lol:
1.اولین باری که نام کاربری من رو دیدی کی بوده ؟
اون موقع ها که داشتی کیس میساختی ... یادته بهت گفتم یه دونه هم واسه من بساز !!!؟؟؟
2.برای چه چیزهایی ناراحت میشی؟
واسه فرصتهایی که از دست دادم !!!
3- تا حالا قطعه سخت افزاری به باد فنا دادی ؟
آره ... اون موقع ها که سی پی یو 2.4 فول 478 پین دونه ای 160 تومن بود ... دوتاشو در اثر فرکانس ناشیانه سوزوندم !!!
4- نظرت در مورد احمدی نژاد و رهبری چیه ؟
آی هیت ایت !!!
5- نظرت در مورد شهدا چیه ؟
شهدای 8 سال یا شهدای راه سبز ؟!
6- اگر بهت بگن تا یک دقیقه دیگه با این دنیا باید وداع کنی و تمامی عقایدی که در طول عمر بهشون پا بست بودی درغ بوده و کل عمرت رو به اشتباه رفتی چه حالی میشی و چه کار میکنی ؟
همون موقع سکته میزنم میمیرم به ثانیه نمیکشه !!! البته از اونجایی که من آدم خونسردی هستم شاید به 2 ثانیه هم بکشه !!!
7- چقدر سعی میکنی دوستای تازه جذب کنی و اگر دوستی داشته باشی که دیگه اون افکار قبل رو نداشته باشه و خلاف تو افکار و عقاید داشته باشه باز هم دوستی خودت رو ادامه میدی اگر نه ، حتی اگر مدیون اون باشی ؟
من دوستان بسیار بسیار زیادی دارم ... سعی میکنم در برخورد اول بسیار خوشرو و خوش اخلاق و خودمونی باشم تا طرف خوشحال بشه و بازم رغبت کنه سری بعد ببینتم !!! در کل به دوستام خیلی حال میدم ...
8- از نمره 200 چه نمره ای به هوش خودت میدی ؟ بالای 130 باهوش
150
9-نظرت در مورد افراد موفق ، پولدار ، فقیر و بزرگ خانواده چیه ؟
چی بگم والله ؟! الان چیزی به ذهنم خطور نمیکنه ...
10-نظرت در مورد خلاقیت ؟
همون ابداع و نو آوری هست که در برادر علیرضا به مراتب دیدم ...
11-به نظرت کسی که در یه کنکور اول میشه باهوش بوده یا پشتکار داشته ؟
هردوتاش رو باهم داشته !!! عجب مخی بوده !!!
12- نظرت در مورد سخنان زیر چیه ؟
-بزرگترين درس زندگی اينستکه گاهی احمقها هم درست میگويند. وينستون چرچيل
آره ... منم باهاش موافقم ... گاهی وقتها حرف آخر رو اونا میزنن !!!
-آدمهای ماندگار به چیزی جز آرمان نمی اندیشند . اُرد بزرگ
یه خورده هضم جمله سخته !!!
-به كسي كه تمام حرف هاي شما را تصديق مي كند، اعتماد نكنيد. (فرانكلين)
اینو درست گفته ... هر حرفی رو نمیشه تصدیق کرد !!!
-مردم يك فكر مشترك دارند و آن هم اندوختن مال است. (ولتر)
به نوعی میشه گفت آره !!! ولی مواردی دیگه هم هست !!!
- زندگى مثل دوچرخهسوارى میمونه... واسه حفظ تعادلت هميشه بايد در حركت باشى. آلبرت اينشتين
انیشتین گل گفته ... واقعا هم همینطوره و باید اینطور باشه !!!
13. تا حالا عاشق شدی ؟
آره ... یکی دو بار
14.چرا ID(اسم کاربری) ت رو گذاشتی ™ D J V A H I D ؟!!!
علی جان ... عزیزم تو چند تا پست قبلی نوشتم مفصل ... اگه نتونستی پیداش کنی تا خودم واست بگردم پیداش کنم !!!
15.خفن ترين دعواي عمرت چي بود؟؟؟
تو 14 سالگی تمام دندانهای ردیف جلویی دختر همسایه رو پیاده کردم !!!
16.فکر کن الان بهت بگن هر سیستمی که دوست داری میتونی جمع کنی و همه قطعات داخل ایران هست و از نظر هزینه هیچ مشکلی وجود نداره حالا چه سیستمی رو جمع میکنی
علی جان اینو بعدا تو پروفایلت میذارم ... الان لیستم دست کسیه !!!
17.عكس منو ديدي؟؟ اگر نديدي فكر ميكيني چه شكليم.؟؟؟
آره دیدم ... کنار کیس دست سازت با کت و شلوار ایستادی !!! چه باحال !!! منم میخوام !!! کیس مید این علی میخوام !!!
18.بهترين آهنگي كه تو عمرت گوش دادي؟؟
کلاغ های خبرچین از لیلا فروهر جزو خاطره انگیز ترین آهنگی بوده که گوش کردم !!!
19.اسمایل مورد علاقت چیه ؟
همون آدم کله سبزه که اون موقع ها آواتار برادر اکستریم بود !!!
20.دوست داری الان کدوم از بچه ها ازت سوال کنه ؟
تمامی اون دوستانی که تو امضام اسمشون رو جزو بهترین دوستانم رد کرده بودم ... خیلیهاشون افتخار ندادن !!!
21.دوست داری خانومت شاغل باشه یا خانه دار؟
شاغل ... ترجیحا در محل کار خودم !!!
22.وقتی ازدواج بکنی روز اول عید به دیدنت مادرت می ری یا مادر زنت
مادرم !!! مادرش !!!
23.خوب کمی در مورد شیراز توضیح بده اینکه چه افراد مشهوری توی شیراز هستن و سرسبزی و فرهنگ و مهمان نوازی و ...
خوشا شیراز و وضع بی مثالش ... افراد مشهور که خدا داده ... یکی دوتا نیستن !!! مهمان نوازی که 20 ... فرهنگ روند رو به نزولی پیدا کرده ... به دلیل پر شدن شیراز از افرادی همچون شهرستانیهای اطراف که سکنی گزیدند ... افغانیها ... کلمی ها !!!:دی
فعلا همینها شاید باز هم پرسیدم .
موفق باشید
ممنون علیرضا جان ... باور کن خیلی خوشحال شدم ... تانکس...!!! :love::give_rose:
خوب وحید جان اشکال نداره که ما تازه واردا هم چندتا سوال بپرسیم همشهری؟!
سلام حسین جون ... باورت میشه الان فهمیدم همشهریم هستی ؟! چرا قبلا چیزی نگفتی؟! واجب شد ببینمت ...!!! :1. (38)::give_rose:
1. درباره آواتارت برامون توضیح بده...!
قضیه ما هستیم رو که میدونی چیه ؟! همونی که رو درو دیوارای شهر پر شده !!!
2. چرا همیشه با اندازه خاص و فقط رنگ آبی مینویسی؟ ( نگو چون استقلالی هستم! اندازه نوشته ها دیگه ربطی به استقلال نداره!)
این اندازه فونت رو دوست دارم و دلم میخواد هر کی پستم رو میخونه واسش واضح باشه !!!
3. زیباترین عکسی که تا حالا خودت گرفتی ( از منظره ) کجا و کی بوده؟
از یه منظره غروب خورشید کنار دریای بوشهر ...
جوادترین عکسی هم که گرفتم از گربمون در حین زایمان ... اصلا فیلم گرفتم ... یادم باشه واستون آپلودش کنم بعدا !!!
4. زیباترین عکسی که تا حالا دیدی ( بازم منظره ) رو تشریح کن.
منظره زمستون برفی پارک ملی گلستان !!!!
5. بیشتر از چه نوع سبک عکاسی لذت می بری؟
سبک خاصی مد نظرم نیست ... از هر چیز و هر جا برسم عکس میگیرم !!! عکس های طبیعی و غیر منتظره رو دوست دارم !!!
6. مثل اینکه شما طرفای حافظیه میشینید؟ چقدر اونجا رو دوست داری و تا الان چند وقت هست که اونجا میشینی؟ اولویت دومت کجا هست برای زندگی؟
ما 25 ساله که تو این محله هستیم ... واقعیتش دیگه عادت کردیم به اینجا !!! طرفای ستارخان رو هم خیلی دوست دارم !!!
7. چرا کشورهای ایتالیا ، اسپانیا و استرالیا رو دوست داری؟ ( بیشتر چه چیزی در این کشورها نظرت رو جلب کرده؟ )
ایتالیا به خاطر اینکه زبونشون رو خیلی دوست دارم و اینکه خوش تیپ ترین مردمان جهان رو داره !!! اسپانیا رو به خاطر بارسلونا و لیونل مسی بزرگ دوست دارم ... ( بچه ها سوکر 09 شرطی هم میزنم ) ... استرالیا هم به خاطر مولتی کانتری بودنش ... هم پیشرفتس ... هم دریا داره ... هم پرواز کردن سرعت اینترنتش !!!
در آخر هم یه نظر کوچیک درباره ما میدی؟
نه حسین جون ... اصلا باور کن درست نمیشناسمت ... باید همین روزا بیام پیشت یه صب تا شب مفصل با هم صحبت کنیم ... نظر باشه واسه بعد !!! مطمئنا پسر گلی هستی !!! البته :love:
با تشکر حسین.
ایول چهره های جدید دیدیم توی تاپیک :دی
خیلی خوشحال شدم جون تو !!! افتخاری بزرگ بود !!! :1. (21):
که نصیب ما شد !!!
1- تا حالا شده رفیقت جلو بقیه ازت تعریف کنه بعد وقتی نیستی غیبت کنه؟ کی هست مهم نیست ، چه زمان؟ پیش کیا بودی؟ چطور فهمیدی؟
آره ... تو سربازی تا دلت بخواد از این جور افراد داشتیم ... خب دیگه عناصری داشتم که خبرهارو میرسوندن !!!
2- اون HTML رو خودم تا حالا تو کارش نبودم نمیدونم :lol: فکر میکنی داغترین صندلی تا حالا دست کی بوده؟ من خودم میگم تو . . .
شاید دلیلش این بوده که در سریعترین زمان ممکن جواب سوالها رو دادم و به نوعی که خوندنش واسه دوستان لذتبخش بوده و خسته کننده نباشه ... این وسط چشمان خودم به باد فنا رفت !!!
3- از چه آنتی ویروسی استفاده میکنی؟ به نظرت بهترین کدومه؟ چرا؟
نود32 به خاطر قابلیت آپدیت خوب و سرعت بالاش ... بهترینش پانداست از نظر من ... ولی سرعت رو میترکونه !!!
4- از چه نرم افزاری واسه دیدن فیلم استفاده میکنی اگه WMP شماره ی 2 رو نام ببر . . .
مدیا پلیر ... انویدیا پلیر ... پاور دی وی دی !!!
5- از چه بروزری استفاده میکنی؟ بهترین چیه؟ بدترین چیه؟
فایرفاکس ... جدیدا خیلی داره اذیتم میکنه !!! چند تا تب که باز میکنم سی پی یو یوزج میشه 100 ... نمیدونم چیکارش کنم !!!
6
- pic4ever درست شد... :lol:
نمیدونم چرا مشکل پیدا کرده بود ... به سلامتی ... خوشحال شدم !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
ارای Metallica رو چطور ارزیابی میکنی؟
آهنگ آنفورگیونش رو خیلی دوست دارم ... بقیشو نمیپسندم !!!
ممنون
ما بیشتر میلاد جان !!! :love:
1 - تو خواب داری!!! من ندارم؟؟؟
2 - بیکار تر از من دیدی تا حالا؟
3 - سربازی ارتش بودی یا سپاه؟
4 - سربازی در کل خوبه یه بد؟
5 - این گزینه فقط جهت سر کار گذاشتن شماست :great:
6 - بهترین هدیه ای که تا حالا گرفتی از کی بوده و چی بوده؟
7 - گفتی تا حالا عشق شدی. چه چیزی باعث شد که عشقت سرد بشه؟
8 - چقدر به من اعتماد داری؟ (با توجه به اینکه تا حالا رو در رو نبودیم؟
9 - اون زمانی که فهمیدی تصادف کردم چه حسی داشتی؟
10 - دوست داری تکیه گاه باشی یا تکیه دهنده؟
1-فكر ميكنين كدوم خصوصيت شما باعث جلب نظر ديگران میشود؟
2-لطفا با خوندن این موارد زیر.... اولین برداشت ذهنیتون رو بنویسین.
عشق:
محبت:
صمیمت:
کنکور:
قرار گذاشتن:
پارتی:
پژو 206 اسپرت:
بهترین گوشی موبایل:
3-نظرتون درباره دادن مهریه و میزان بالای مهریه دخترای امروزی چیه؟
4-حالا پنج تا آرزوی مهم خودتون رو بنویسین
5-دستور طبخ پیتزا و ماکارونی و اسپاگتی رو بلدین؟
6-بهترین همدم تنهایی ات؟ و بدترین دوستی که تا حالا داشتی؟
7-دلت واسه کسی تنگ میشه؟ چرا؟
8-کدوم شاعر سنتی و کدوم شاعر معاصر رو بیشتر دوست داری ؟ از اولیه یه شعر خوبش رو که دوس داری بنویس کلا میانه ات با ادبیات چطوره ؟
9-چرا ناگهان زود دیر میشود ؟
1 - تو خواب داری!!! من ندارم؟؟؟
خیلی دوس دارم داشته باشم ولی ندارم !!!
2 - بیکار تر از من دیدی تا حالا؟
پشت کامپیوتر نشستن هم خودش یه کاره !!!
3 - سربازی ارتش بودی یا سپاه؟
ارتش ...
آموزشی تیپ 55 هوابرد شیراز ...
مابقی تیپ مستقل 37 زرهی شیراز
4 - سربازی در کل خوبه یه بد؟
واسه من که عالی بود ... بهترین دوره زندگیته ... هر چقدر هم که بد بگذره بعدا کلی ازش یاد میکنی !!!
5 - این گزینه فقط جهت سر کار گذاشتن شماست :great:
خیلی ممنون ... اونوقت میگن جوونای ما کار گیرشون میاد !!!
6 - بهترین هدیه ای که تا حالا گرفتی از کی بوده و چی بوده؟
هدیه که زیاد گرفتم !!! قیمتی ترینش یه دونه نوکیا 8800 که دور از چشمش سریع بردم آبش کردم !!!
7 - گفتی تا حالا عشق شدی. چه چیزی باعث شد که عشقت سرد بشه؟
عشق ما عشق الهیست که باید دوباره گرمش کنیم ... ( آها اونو میگی ) چیزی نیست ... هی سرد و گرم میشه !!!
8 - چقدر به من اعتماد داری؟ (با توجه به اینکه تا حالا رو در رو نبودیم؟
من به تو تا 75 درصد اعتماد پیدا کردم ... 25 درصدشو میذارم وقتی با هم روبرو شدیم ... اونوقت
9 - اون زمانی که فهمیدی تصادف کردم چه حسی داشتی؟
والله من اولش نفهمیدم چیزی ... بعدا تو پروفایل یکی از دوستان موضوع تصادفت رو دیدم که حسابی ناراحت شدم ... بازم جای شکرش باقیه که آسیب جدی تری ندیدی ... این ماشینی که من دیدم گفتم محاله (زبونم لال ) کسی از توش زنده در بره !!! که خوشبختانه خدا نگهتون داشت !!!
10 - دوست داری تکیه گاه باشی یا تکیه دهنده؟
هردوتاش میشه بود !!! اول دوست دارم تکیه دهنده باشم بعدش که دستم به دهنم برسه میتونم تکیه گاه نیز باشم !!!
ارادت !!!
1-فكر ميكنين كدوم خصوصيت شما باعث جلب نظر ديگران میشود؟
چی بگم والله ؟! باید بقیه نظر بدن !!! بالاخره احترام گذاشتن به فرد مقابل و احترام گذاشتن به عقاید و نظراتشون و خوشرو بودن ... گرم گرفتن و روابط فامیلی برقرار کردن !!!
2-لطفا با خوندن این موارد زیر.... اولین برداشت ذهنیتون رو بنویسین.
عشق: اینروزا عشقها کشکی شدن !!! دروغ شدن ( در بیشتر موارد ) بیش از 80 درصدش واقعی نیست !!!
محبت:سرآغاز دوست داشتن !!!
صمیمت:یکرنگی ... خودمونی ...
کنکور:سرنوشت زندگی و آینده بعضیا !!!
قرار گذاشتن:دیر نکنیا !!!
پارتی:دور هم بودن ... صمیمیت ... دقایق خوبی رو کنار هم گذراندن ... خوشگذرونی و نیز انواع مختلفی هم داره ...
پژو 206 اسپرت:لاک پشت تندرو با سیستم و تشکیلات !!!
بهترین گوشی موبایل:مارک HTC
3-نظرتون درباره دادن مهریه و میزان بالای مهریه دخترای امروزی چیه؟
خریت ... سرآغاز یک زندگی پر از دلهره و زجر آور واسه پسرای بدبخت ... هر چیزی متوسط و متعادلش خوبه ... نمیگیم نباشه ... باشه ولی به اندازه !!!
4-حالا پنج تا آرزوی مهم خودتون رو بنویسین
سلامتی ... پول ... زن خوب ومهربون ... سرعت 1 ترا در ثانیه اینترنت در ایران ... ریشه کن شدن فقر و بدبختی در جهان !!!
5-دستور طبخ پیتزا و ماکارونی و اسپاگتی رو بلدین؟
آره بابا اینا که چیزی نیستن !!!
6-بهترین همدم تنهایی ات؟ و بدترین دوستی که تا حالا داشتی؟
خدا در وهله اول ... بدترین دوستی که داشتم کسی بوده که از پشت بهم خنجر زده ... به خاطر اطمینان زیاد من !!!
7-دلت واسه کسی تنگ میشه؟ چرا؟
از اونجا که من آدم بسیار خونسردی هستم نه!!! ولی استثنا هم داره !!!
8-کدوم شاعر سنتی و کدوم شاعر معاصر رو بیشتر دوست داری ؟ از اولیه یه شعر خوبش رو که دوس داری بنویس کلا میانه ات با ادبیات چطوره ؟
با ادبیات میونم خیلی خوبه همیشه هم 20 بودم ولی از شعر و شاعری بیزارم ... کمی فقط از سهراب سپهری
9-چرا ناگهان زود دیر میشود ؟
به خاطر اینکه قدر فرصتهامون رو نمیدونیم ... وقت واقعا طلاست ... که با هیچ چیز نمیشه برش گردوند الی ماشین زمان :دی
:give_rose:
مبین جون برادر خودتو گرم کن ... امشب از ساعت 12 باید بیای بشینی سرجام ... :yes:
عمو وحید سوالای منو جواب بده!! :love:
1- نظرت درباره ی این شعر چیه؟ :
لاف از بازی تمام کردن چو در توان زد
آن دیفیکالتیه ایزی بود که پر توان زد
فینگلیش مینویسم که بهتر بفهمی
Laf az bazi tamam kardan cho dor tavan zad
An difficultie easy bovad ke por tavan zad
:lol:
2- نظرت درباره ی Jason Statham چیه؟
3- فکر میکنی اگه بدی نبود بهتر بود؟ همه میگن اگه نبود خوبیم معنا پیدا نمیکرد خوب اونطوری که بهتر بود نه خوبی نه بدی فقط پیشرفت علم و ادب تا ابد! :1. (38):
4- چرا رو بعضی کی برد ها جای پ و ژ فرق میکنه؟ :1. (38):
5- Crysis با Call 4 ؟ :1. (38):
ممنون :11():