اگه يكي از دوستات بخاود واسه دوست خودش رايگان اسمبل كني و تو هم بري بعد دو روز بعد زنگ بزنه بگه بيا رايگان ويندوز عوض كن چيكار ميكني؟
Printable View
اگه يكي از دوستات بخاود واسه دوست خودش رايگان اسمبل كني و تو هم بري بعد دو روز بعد زنگ بزنه بگه بيا رايگان ويندوز عوض كن چيكار ميكني؟
آقاجون اگر یکی ازت عکسه آوارتارتو بخواد بهش می دی (شوخی کردم):wink:
اگه فقط ویندوز باشه ، حتما ! :1. (38):نقل قول:
:11():
فقط می تونم بگم : :lol:نقل قول:
:1. (1):
مهدی جون اگر یک روز مدیر سایت به شما بگه از این فروم برو بیرون و دیگه تو این فروم پیدات نشه چه می کنی ؟:1. (38)::1. (38)::1. (38):
نکنه مثل اخراجی ها میگی ما که پستامونو زدیمو و فعالیتمون کردیمو و معروف شدیمو و... ...................... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
نقل قول:
خب می رم و دیگه اینجا پیدام نمیشه ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
اون جمله دوم رو هم تقریبا خوب اومدی ! :merci:
سلام سید :give_rose:
چرا بی تفاوتی؟
همیشه بی تفاوتی یا بعضی مواقع؟
یک سوال دیگه فقط به این خاطر که اینجا صندلی داغ هست میپرسم هیچ قصد بدی ندارم
فکر نمیکنی در جواب دادن به امثال من که تجربه نداریم و یک کمی کلاس اطلاعات اندکمون رو پیش شما میگذاریم تند میری؟
(من خودم رو نمیگم مثال زدم داداش وگرنه من که آدم بی سر و صدایی هستم:1. (27): )
سلام رفیق . اسمت چی بود عزیز ؟نقل قول:
بعضی مواقع بی تفاوت هستم . :1. (26): ( مثلا الان دیگه نیستم :1. (38): ) .
تا حدودی حق با شماست . :1. (26): والا اصل قضیه اینه که ، چون اینجا انجمن تخصصی سخت افزار هست و در حال حاضر میشه گفت پربازدید ترین انجمن تخصصی سخت افزار فارسی زبان هست ، دلم نمی خواد کسی اطلاعات غلط تحویل کاربر ها بده ، بنده هر گونه حرکت یا اظهار نظر جدید رو از سوی کاربر های دیگه تحسین میکنم ، بار ها شده هواشون رو بیشتر داشتم ، ولی نمی دونم چرا ذاتا زمانی که کسی اصرار داره اطلاعات غلط رو به فروم تحمیل کنه ، از کوره در می رم ؟! :1. (28):
سعی میکنم این رفتارم رو کمی اصلاح کنم ! ولی در صورتی که کاربر های دیگه هم مراعات کنند و اینجا رو با فروم های هویج در کلمی اشتباه نگیرند ! :merci:
:1. (40):
ظاهرا اشتباهي پست زدم اينجا كجاست؟؟:1. (27):
به به اينجا كه همون جاست :1. (38):
بايد برم من كه جام اينجا نيست :1. (1):
فعلا
عـــــجــــــب!!!!! (اول از همه بگو ما رو يادت مياد :1. (26):)نقل قول:
تا حدودی حق با شماست . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] والا اصل قضیه اینه که ، چون اینجا انجمن تخصصی سخت افزار هست و در حال حاضر میشه گفت پربازدید ترین انجمن تخصصی سخت افزار فارسی زبان هست ، دلم نمی خواد کسی اطلاعات غلط تحویل کاربر ها بده ، بنده هر گونه حرکت یا اظهار نظر جدید رو از سوی کاربر های دیگه تحسین میکنم ، بار ها شده هواشون رو بیشتر داشتم ، ولی نمی دونم چرا ذاتا زمانی که کسی اصرار داره اطلاعات غلط رو به فروم تحمیل کنه ، از کوره در می رم ؟! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
از وقتي كه به ما Notice دادي رومون نمي شه بيايم انجمن سخت افزار (عامل اصليش رو خودم حفظم فكر نكني زرنگي كردي ها! آخه مي دونيم خودت رفيق بازي :1. (38):)
مي شه يكي دو تا ازشون نام ببري؟ تو كدومشون فعاليت داشتي؟ روت نمي شه PM بزن ببينيم چه فروميه؟نقل قول:
سعی میکنم این رفتارم رو کمی اصلاح کنم ! ولی در صورتی که کاربر های دیگه هم مراعات کنند و اینجا رو با فروم های هویج در کلمی اشتباه نگیرند
===================
چند سوال تست هوشي(!!!!!!!!) ازت دارم:
1- به نظرت كي بيشترين فعاليت رو در تمام انجمن هاي ايران داره؟ (تو عضو هاي PCN و غير PCNي)
2- كتاب مورد علاقت تو دبيرستان و روي كدومشون فعل Hate رو صرف مي كردي؟
3- از كدوم فيلم بيشتر لذت مي بري؟ (سينما ايران نباشه كه #$%^& نشه:1. (38):)
4- اگه Password ت بدزدن چه حسي پيدا مي كني؟
5- اگه شهريار رو ببني مي شناسيش (چه تصوري از كساني كه نديدي داري؟ مثلا خود من؟)
6- ببم يعني چي؟ (چيه تو كف اين سوال موندي ببم جان!:1. (40):)
7- به چند نفر تو اين فروم تا به حال اخطار دادي؟
8- اصلا تو بچگي پيش رفيفات "برش" داشتي؟ ( رفيق صميميت تو اين فروم؟)
9- علاقه به زدن Server داري (من خودم خيلي دارم :wink:)
10- بزرگ ترين فروم جهان؟ (تقريبي بگو!)
11- به نظرت قزوين همون منظومه شمسيه ؟؟:1. (38):
زير بار سوال له نشي ها (مي دونم تو كف سوالايي ولي دست به كارشو جيم بده ذوالسخت افزار ):11():