برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]نقل قول:
Printable View
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]نقل قول:
خب اینایی که گفتی اصلا چی هست ؟! :1. (27):نقل قول:
مخلصتم . :11():
ها ها :1. (38): سوال که خیلی دارم اما قدم به قدم :1. (38):
1- بچه که بودی از تاریکی میترسیدی ؟ حالا چی ؟ :1. (38):
2- روز را بیشتر دوست داری یا شب ؟
3- رفاقت را ترجیح میدی یا رقابت ؟
4- تا حالا شده از دست من این قدر عصبانی بشی که توی دلت کلی فحش بارم کنی ؟ :1. (38): در رابطه با بقیه بچه های دور و بر چی ؟
5- اگه قرار بود یک بار دیگه به دنیا بیای ترجیح میدادی توی کدوم شهر به دنیا بیای ؟
6- اگه روزی بهت بگند تنها یک 1 ساعت دیگه زنده ای توی اون یک ساعت به انجمن سر میزنی ؟
7- قشنگ ترین شعری که خوندی چی بوده ؟
8- قشنگ ترین بیت هایی که تا حالا شنیدی را دو تاش را اگه میشه بگو .
9- Tuniq جان خوبه ؟ :1. (1):
10- نظرت در مورد بخش " از مرد یخ فروشی ... " چیه ؟
11- علم بهتره یا ثروت ؟ :1. (27):
12- تا حالا شده جلوی دختری ضایع بشی به صورت بدفرم ؟ :1. (38):
13- آخرین سوتی که دادی چی بوده ؟
14- نظرت در مورد این عکس چیه ؟ :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
15- نظرت در مورد آواتار فعلی یاهوم ، قبلیش و فعلی فروم ؟
16- قبول داری FF 3.1 > Opera 9.6 ؟ :1. (38):
17- کشک یا علم :lol: ؟
18- قشنگ ترین جلمه ای که از کسی شنیدی تا حالا چی بوده ؟ ( 3 تاش را بگو و بگو از کی ) .
19- نظرت را در مورد این ها با یک اسمایل بگو :
پی سی نتورک
شهر سخت افزار
من
خودت
پول
OC
پشمک !
چشمک !
4WD
روزه
عرب :1. (27):
کوروش
بسه فعلا :1. (38):
20- تا حالا شدی بگی ای خدا کاش جای فلانی بودم ؟
21- چرا از رپ خوشت میاد ؟ :1. (38):
22- نظرت راجع به برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]صفحه چیه ؟ :1. (21):
23- ممنون که وقت میگذاری می پرسی
24- شهریار
25-:give_rose:
26- :1. (38):
با سلام خدمت مالک سخت افزار
اگر اینها هم جواب بدین ممنون میشم .
1- اگر بهت بگن تا یک دقیقه دیگه با این دنیا باید وداع کنی و تمامی عقایدی که در طول عمر بهشون پا بست بودی درغ بوده و کل عمرت رو به اشتباه رفتی چه حالی میشی و چه کار میکنی ؟
2- چقدر سعی میکنی دوستای تازه جذب کنی و اگر دوستی داشته باشی که دیگه اون افکار قبل رو نداشته باشه و خلاف تو افکار و عقاید داشته باشه باز هم دوستی خودت رو ادامه میدی اگر نه ، حتی اگر مدیون اون باشی ؟
3- از نمره 200 چه نمره ای به هوش خودت میدی ؟ اینو بدون به بالای 130 فرد باهوش میگن
4-نظرت در مورد افراد موفق ، پولدار ، فقیر و بزرگ خانواده چیه ؟
5-توی درس دوست داری تا کجا ادامه بدی ، فوق لیسانس، دکترا... ، و اینکه به نظرت یه فرد تحصیل کرده زندگی بهتر و راحتری داره یا کسی که درس نخونده و کار کرده و پولدار شده .
6-نظرت در مورد خلاقیت ؟
7-نظرت در مورد واحد دانشگاهی که میری و اینکه اگر بگن میتونی بجز رشته الکترونیک یه رشته دیگه رو هم بخونی چی رو انتخاب میکنی ؟
8-به نظرت کسی که در یه کنکور اول میشه باهوش بوده یا پشتکار داشته ؟
9-و در آخر به نظرت کدوم فروم ایران از نظر قوانین خیلی خشکه یعنی به کاربر رو خیلی راحت بن میکنن و همچنین نظرت در مورد pcnetwork.ir ؟
با تشکر
اینا انواع روانگردان های به کار رفته در معماری فن هستند.نقل قول:
ازشون می خواستم بهم اطلاعات بدی :lol:
فدات :1. (21):
نقل قول:آره ، زیاد ! الان نه .نقل قول:
1- بچه که بودی از تاریکی میترسیدی ؟ حالا چی ؟ :1. (38):
روز ! شبا تریپ غمه !نقل قول:
2- روز را بیشتر دوست داری یا شب ؟
به شدت رفاقت .نقل قول:
3- رفاقت را ترجیح میدی یا رقابت ؟
آره ! اونم بله ! :1. (38):نقل قول:
4- تا حالا شده از دست من این قدر عصبانی بشی که توی دلت کلی فحش بارم کنی ؟ :1. (38): در رابطه با بقیه بچه های دور و بر چی ؟
لاس و گاس ! :1. (38):نقل قول:
5- اگه قرار بود یک بار دیگه به دنیا بیای ترجیح میدادی توی کدوم شهر به دنیا بیای ؟
انجمن !؟! :1. (27): نه آقا!! تو دنیای واقعی کارای مهم تر از دنیای مجازی دارم !نقل قول:
6- اگه روزی بهت بگند تنها یک 1 ساعت دیگه زنده ای توی اون یک ساعت به انجمن سر میزنی ؟
من شعرهای سهراب رو خیلی می خونم . ولی هنوز یه شعر اونقدر رو تاثیر نگذاشته که به عنوان بهترین قطعه انتخابش کنم .نقل قول:
7- قشنگ ترین شعری که خوندی چی بوده ؟
اونم مثل بالایی .نقل قول:
8- قشنگ ترین بیت هایی که تا حالا شنیدی را دو تاش را اگه میشه بگو .
:1. (1):نقل قول:
9- Tuniq جان خوبه ؟
خوبه ، سلام میرسونه . اتفاقا شدیدا بی تابی تو رو می کنه . :1. (38):
تاثیر گذار بود !نقل قول:
10- نظرت در مورد بخش " از مرد یخ فروشی ... " چیه ؟
11- علم بهتره یا ثروت ؟ :1. (27):
ثروت ! :great:
کلا جلوی جانور جماعت زیاد سوتی نمیدم ! ولی یه بار شده ، البته خیلی بدفورم نبود !نقل قول:
12- تا حالا شده جلوی دختری ضایع بشی به صورت بدفرم ؟ :1. (38):
دیشب ساعت 3 نصفه شب ، بین خواب و بیداری رفتم از تو یخچال آب بردارم بخورم ، شیشه از دستم لیز خورد افتاد شکست ! در همون لحظه پدر گرامی که از خواب بیدار شده بود 2 عدد حرف بد بد نثارمان فرمودند ! :cry:نقل قول:
13- آخرین سوتی که دادی چی بوده ؟
چه قدر زجر آوره ، زمانی که آزادی در دسترست باشه و نتونی خودت رو از بند رها کنی ! ( داشتی جمله رو ؟! :1~@$S: )نقل قول:
14- نظرت در مورد این عکس چیه ؟ :
[CENTER]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
قبلیه که اینقدر عینکش رو گذاشت برداشت ...آخرش دیگه خسته شده بود ! این جدیده هم که وسط آسمون رو نشون گرفته !نقل قول:
15 نظرت در مورد آواتار فعلی یاهوم ، قبلیش و فعلی فروم ؟
در کل آواتارت خیشگله ! :1. (38):
ها ! :1. (28):نقل قول:
16-قبول داری FF 3.1 > Opera 9.6 ؟ :1. (38):
همون کشک !نقل قول:
17- کشک یا علم :lol: ؟
همیشه سعی کن مرد باشی ( پدرم )نقل قول:
18- قشنگ ترین جلمه ای که از کسی شنیدی تا حالا چی بوده ؟ ( 3 تاش را بگو و بگو از کی ) .
تو آدم بشو نیستی ( پدرم ) ( :1. (38):)
هیچ وقت به خاطر درس و نمره به خودت فشار زیاد نیار ( رفیق فابریکم )
پی سی نتورک : برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]نقل قول:
19- نظرت را در مورد این ها با یک اسمایل بگو :
شهر سخت افزار : برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
من : برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
خودت : برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
پول : برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
OC : برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
پشمک ! : برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
چشمک ! : برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
4WD : برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
روزه : برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
عرب :1. (27): : برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
کوروش : برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
بسه فعلا :1. (38):
نوچ !نقل قول:
20- تا حالا شدی بگی ای خدا کاش جای فلانی بودم ؟
چون 3 فاز میده ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]نقل قول:
21- چرا از رپ خوشت میاد ؟ :1. (38):
به حق چیز های ندیده و نشنیده ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]نقل قول:
22- نظرت راجع به برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]صفحه چیه ؟ :1. (21):
23- ممنون که وقت میگذاری می پرسی
24- شهریار
25-:give_rose:
26- :1. (38):
مهدی من تا جایی که تونستم تلاش کردم پرستیژ آواتارم مثل مال تو بشه!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
نظرت در مورد آواتار من چیه؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
نقل قول:سنگکوب می کنم !نقل قول:
1- اگر بهت بگن تا یک دقیقه دیگه با این دنیا باید وداع کنی و تمامی عقایدی که در طول عمر بهشون پا بست بودی درغ بوده و کل عمرت رو به اشتباه رفتی چه حالی میشی و چه کار میکنی ؟
میشه گفت روابط عمومی خوبی دارم ، بیشتر مواقع پیش قدم می شم برای دوستی . نه ادامه می دم تا بفهمم چرا افکارش عوض شده ! شاید اون درست فکر می کنه !نقل قول:
2- چقدر سعی میکنی دوستای تازه جذب کنی و اگر دوستی داشته باشی که دیگه اون افکار قبل رو نداشته باشه و خلاف تو افکار و عقاید داشته باشه باز هم دوستی خودت رو ادامه میدی اگر نه ، حتی اگر مدیون اون باشی ؟
3- از نمره 200 چه نمره ای به هوش خودت میدی ؟ اینو بدون به بالای 130 فرد باهوش میگن
110
افراد موفق : موفقیت بدون تلاش به دست نمیاد ، من از آدم های سختکوش خیلی خوشم میاد .نقل قول:
4-نظرت در مورد افراد موفق ، پولدار ، فقیر و بزرگ خانواده چیه ؟
پولدار : پولدار ها هم آدم شریف توشون پیدا میشه .
فقیر : همیشه یه حس ترحم نسبت بهون داشتم .
بزرگ خانواده : احترام !
فعلا که تا لیسانس ، ولی مطمئنآ بیشتر از کارشناسی ارشد ادامه نخواهم داد .نقل قول:
5-توی درس دوست داری تا کجا ادامه بدی ، فوق لیسانس، دکترا... ، و اینکه به نظرت یه فرد تحصیل کرده زندگی بهتر و راحتری داره یا کسی که درس نخونده و کار کرده و پولدار شده .
هر کسی نداره ! بنده به شخصه مغز خلاق رو به مغز باهوش ترجیح می دم .نقل قول:
6-نظرت در مورد خلاقیت ؟
خوبه ، سخت افزار .نقل قول:
7-نظرت در مورد واحد دانشگاهی که میری و اینکه اگر بگن میتونی بجز رشته الکترونیک یه رشته دیگه رو هم بخونی چی رو انتخاب میکنی ؟
هر دو تاش + مغز خلاق . البته درصد هوش کمی کمتره تو نسبت .نقل قول:
8-به نظرت کسی که در یه کنکور اول میشه باهوش بوده یا پشتکار داشته ؟
مشخصه ! p30world .نقل قول:
9-و در آخر به نظرت کدوم فروم ایران از نظر قوانین خیلی خشکه یعنی به کاربر رو خیلی راحت بن میکنن و همچنین نظرت در مورد pcnetwork.ir ؟
pcnetwork جو خیلی صمیمیی داره ، واسه همینه اینجا زیاد وقت می زارم . :1. (26):
اردتمندیم . :1. (40):
حالا یه کم خودت توضیح می دی ! :1. (38): ( اینجا نه ها ! )نقل قول:
ولی هنوز خیلی فاصله داره ها ! :1. (27):نقل قول:
:11():
مال من که آواتار تو رو می خوره. Edit ش کار خودم بود نگاه چشاش داره برق میزنه :1. (38):نقل قول:
ولی هنوز خیلی فاصله داره ها ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
داری با آواتار ما کم لطفی می کنی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]