سلام شايان جان خوبي
يه سوال گوچلو هم من داشتم
1 تو چرا تو بازي اينقدر مهارت داري بابا پدرم در اومد بازم نميتونم بهت برسم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
Printable View
سلام شايان جان خوبي
يه سوال گوچلو هم من داشتم
1 تو چرا تو بازي اينقدر مهارت داري بابا پدرم در اومد بازم نميتونم بهت برسم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
سلام مهدی جان ایول به اون سلیقت که مثل همیم منم ATB دوست دارم:1. (5):نقل قول:
1- به نظرم چون تنها گروهی بود که با یک آلبوم تونستن ملیاردر بشن و آهنگهاشون نوعی سبک جدید بود کلا (البته اگر درست گفته باشم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] )
2- نمیونم ولی یکی میگفت همین Tiesto ه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
3- زندگی نامشو دارم ولی تا حالا وقت نکردم بخونم :1. (35):
4- اینو نمیدونستم ولی اینکه ATB تونست این کارو بکنه زیاد عجیب نیست چون واقعا کارش 21 ه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
5- اینو نمیدونم ولی این ساعت که پست شما رو دیدم و هنوز مرسه نرفتم و ر مورد فیلم من فقط بینندم... (یکی هست تو کلاسمون خدا ازش میپرسم میگم تقلب و این حرفا.... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] )
6- شرمنده ندیدم اگر هم دیده باشم اسم فیلم ها یادم نمیمونه معمولا:1. (28):
امیازم تو بازی ها همچین زیادم هم نیست بهنام جان ولی همینجا بگم که بابا یکم بیاین PacMan بازی کنین یکم تلاش کنین اول بشین تا منم حوصلم سر نره بیام بازی کنم انگیزم رو از دست ادم آخه!:1. (27): :1. (11):نقل قول:
نظرت درباره Snake چیه و آیا من میتونم رکوردت رو بزنم یا نه ؟ ( قطعا میتونم ، شکی نیست !)
شما هم میتونید:1. (22): همه میتونن بعد از اینکه تونستین منم میتونم:1. (31):نقل قول:
اواتارن نشانه چيه؟ دوس دار كجا زندگي گني؟ يك بيت شعر از مولوي بخون.
گوگل ياي ياهو
اينتل يا اي ام دي؟
چرا انقدر بازي ميكني؟ بهترين بازي عمرت
آواتار من نشان Devil بیده:1. (31): برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]نقل قول:
فعلا همینجا که هستم خوبه حالا ببینیم تا بعد چی پیش میاد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
هیچ آدابی و ترتیبی مجو
هرچه میخواهد دل تنگت بگو
حتما گوگل برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
پر واضح است که اینتل برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
چون بازی دیگه با زندگی من پیوند خورده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] Counter Strike
شعرت مشکل داره عزیز :نقل قول:
هیچ آدابی و ترتیبی مجو
هرچه میخواهد دل تنگت بگو
هیچ آدابی و ترتیبی مجوی
هرچه میخواهد دل تنگت بگوی
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
1- مهراد جان بیخیال اصل شعر همین شکلیه (تو کتابای ما که این شکلی نوشته)نقل قول:
از نظر دستور زبان فارسی هم حساب کنی اون ی اضافیه:1. (35):
تازه فهمیدم شعر خودمم مشکل داره !! :نقل قول:
هیچ ترتب و آدابی مجوی
هرچه میخواهد دل تنگت بگوی