مهراد جان ممنون از جوابت:83:نقل قول:
ارسالی توسط M A H R A D
راستی سوال 6 رو خوب پیچوندی ها!!! اون نکات مثبت و منفی رو در مورد اخلاقت میخواستم بدونم:23:
راستی آواتار جدیدت هم مبارک:15:
Printable View
مهراد جان ممنون از جوابت:83:نقل قول:
ارسالی توسط M A H R A D
راستی سوال 6 رو خوب پیچوندی ها!!! اون نکات مثبت و منفی رو در مورد اخلاقت میخواستم بدونم:23:
راستی آواتار جدیدت هم مبارک:15:
سلام.نقل قول:
ارسالی توسط pooya007
آخه میدونی چیه ؟! من توی پیچوندن دکترای افتخاری از دانشگاه سوربن فرانسه دارم !
از بابت تبریک هم ممنونم ...
سپاس
بازم سلام مهراد جان
1- مهراد جان ما آخر نفهمیدیم چند سالته ؟!! بابا دقیق بگو
2- از کدوم روز هفته خوشت میاد از کدوم بدت میاد ؟
3- Satellite دارین یا نه ؟
4- بیشترین حجمی که از نت دانلود کردی چقدر بوده ؟
5- خوش قولی یا بد قول ؟
6- نوشابه زرد دوست داری یا سیاه ؟
7- اسپیکرت چیه ؟
8- چقدر بهت بدن استقلالی میشی ؟
9- دوست داشتی جای کی بودی ؟
10- گذشته بهتر بود یا آینده ؟
ممنون
سلام مهدی جان ... خیلی مخلصیم برادر ارشد ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]نقل قول:
ارسالی توسط Mehdi_MaX
1. ای بابا ، شما هم عجب گیری دادید ها !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] خب یه ذره فکر کن ، بیشتر ، باز هم بیشتر ، نفهمیدی ؟ خوب 17 سالمه دیگه ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
2. از پنجشنبه خوشم میاد و از شنبه متنفرم ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
3. نــوچ ! ما از این چیزای فرنگی نداریم ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
4. نمی دونم والا ! ولی فکر کنم حدود 8 مگابایت بوده ... اصولا زیاد دانلود نمیکنم ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
5. خوش قول عزیز دل ! به من میاد بد قول باشم ؟! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
6. هیچ کدوم ! Only 7Up
7. تی وی ام TVM هست ...
8. چیز زیادی نمیخوام ... فقط اگه یه Core2Extreme QX6700 و GiGa DQ6 و 4GB RAm Corsair 800MHz و XFX GeForce 8800GTX x 2 (SLI) و Monitor LCD Sony 19" بدند استقلالی میشم ! (چه کم توقع) برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
9. جای هیچکس ... جای خودم ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
10. هر کدومشون مزیتهای خودشون رو دارن ... گذشته پر از خاطره است ، آینده پر از امید و آرزو برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
ممنون مهدی جان - عشق است K750 جواتی ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
سپاس برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
مهراد جان دوباره سلام.
1-الان داری چه آهنگی گوش میدی؟
2-آخرین فیلمی که دیدی چی بود؟
3-دوست داشتی جای شهریار بودی؟
4-اگه جای شهریار بودی چه کاری ممکن بود توی این فروم بکنی که شهریار نکرده؟
ممنون
سلام ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]نقل قول:
ارسالی توسط Amirhossein
1. الان هیچی ولی چند دقیقه پیش داشتم آهنگ حادثه (مرد سفر باش) رو از داریوش گوش میکردم . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
2. اره2 که خیلی عالی بود (ولی مثل قسمت یکش هیجان نداشت ، ولی باز خیلی خوب بود) برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
3. نـــوچ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
4. یه سر و سامان حسابی به زیرمجموعه های انجمنهای مختلف میدادم ... اوضاعشون خرابه . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
سپاس برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
فکر کنم وقت مهراد تمومه. پیشنهاد میکنم اگر کسی داوطلب هست بیاد وگرنه موقتا لینجا تعتیل بشه
من حدود 20 روز است که روی این صندلی سوزان نشستم !
خیلی مخلصیم !
مهراد جان گفتی 2 روزه که نشستی دلم برات سوخت:23::21::23::21:
مسئول این تاپیک کی بود بهادر؟؟
سلام منم يه سوال ازت داشتم تو چه زمينه کامپيوتری کار کردی يعنی اطلاعات داری؟
بعد چه سبک موسيقی گوش ميدی خارجی منظورمه و از چه خواننده هايه خوشت مياد بازم
خارجی ها؟
چند تا فيلم نام ببر که با ديدنش خيلی کيف کردی؟