پاسخ: ::. صندلي داغ با حضور حسین - 2sib
نقل قول:
سلام داش حسین گل:love:
1. نظرت در مورد قهرمانی پرسپولیس در لیگ ؟
2. نظرت در مورد درصد موفقیت پرسپولیس در لیگ قهرمانان آسیا ؟
3. نظرت در مورد اظهار نظرهای جناب ساکت (مدیرعامل سپاهان) بعد از باخت به پرسپولیس ؟
4. امیدی به قهرمانی استقلال در جام حذفی هست ؟
5. بهترین بازیکن استقلال و پرسپولیس ؟
6. پورحیدری یا حجازی یا قلعه نوعی ؟
7. داریوش گوش میدی؟ چه آهنگاییش ؟
ممنون از زحماتت حسین جان:1. (21):
سپاس
به سلام مهراد عزیز ....اقا ارادتمندیم ...
1- به نظر من قهرمانی حق پرسپولیس بود با وجود این که 6 امتیاز هم ازش کم کردن ولی خوب خودش رو نشون داد ...بهتون تبریک میگم
2- اگه به همین روندی که توی لیگ بود اونجا هم بازی کنه مطمینا میتونه یکی از2 تیم برتر اسیا بشه
3- خوب خداییش نباید یه طرفه قضاوت کرد .....دیگه پرسپولیس قهرمان شده ساکت هم نباید دیگه اینقدر شلوغش کنه .... خوب تیمشه ، دوست داشت که قهرمان میشد ولی....
4- راستش با این وضعی که الان استقلال داره من چشمم اب نمی خوره ...مگه این که قلعه نوعی شاهکار کنه ...ما اگه فولاد رو هم ببریم ...مطمینا از دست سپاهان نمیتونیم قسر در بریم ... مخصوصا این که الان سپاهان فقط جام میخواد ...... ولی امیدوارم بتونیم قهرمان شیم
5- تو این فصل به نظر من هیچ کدوم از بازیکنان استقلال خودشون نبودن گاهی یه بازی خیلی خوب بودن گاهی یه بازی خیلی ضعیف ...ولی تو تیم پرسپولیس خلیلی بهترین بود
6- قلعه نوعی
7- اره داریوش گوش میدم .......بیشتر اهنگ های داریوش رو دوست دارم ...ولی یه اهنگش که به نظر من خیلی ها دوسش دارن و موندگار شده ....به من نگو دوست دارم و نون و پنیر و سبزی هست
ممنون از سوالاتت
یا علی
Bi TaFaVoT یا I<3!(-)@N یا KEihan 550
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
نظرت رو بگو :1. (38):
نقل قول:
Bi TaFaVoT یا I<3!(-)@N یا KEihan 550
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
نظرت رو بگو :1. (38):
همین بی تفاوت بهتره :give_rose::love::great:
اولیش که اوتور خودته قشنگه !!!
دومیش هم نمیدونم چیه ...یاد فیلم خط قرمز میفتم ...اخه تیتراژ اولش اینطوری بود ...همش یه خط قرمز رد میشد :1. (38)::1. (38):
بعدیش رو هم نمیدونم
بازم بعدیش رو نمیدونم ....داره یه چیزایی یادم میاد .....اره فکر کنم نوشته کانتر ...واسه بازی کانتره :D
ولی بعدیش رو میدونم:1. (38)::1. (38): نوشته پی سی نت ورک :1. (38)::1. (38):
باورت میشه اولین باری که این تاپیک ها رو میبینم:1. (38)::1. (38): جالب بودن :cool:
سلام مجدد
1. نظرت در مورد افشین قطبی و رفتنش از پرسپولیس ؟
2. دوست داری استقلال تو فینال با برق بازی کنه یا پگاه ؟
3. چلسی هم آخه شد تیم ؟!
4. نظرت در مورد این عکس:1. (38): :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
5. نظرت در مورد این یکی عکس :
فعلا:11():
سپاس
نقل قول:
اولیش که اوتور خودته قشنگه !!!
دومیش هم نمیدونم چیه ...یاد فیلم خط قرمز میفتم ...اخه تیتراژ اولش اینطوری بود ...همش یه خط قرمز رد میشد :1. (38)::1. (38):
بعدیش رو هم نمیدونم
بازم بعدیش رو نمیدونم ....داره یه چیزایی یادم میاد .....اره فکر کنم نوشته کانتر ...واسه بازی کانتره :D
ولی بعدیش رو میدونم:1. (38)::1. (38): نوشته پی سی نت ورک :1. (38)::1. (38):
باورت میشه اولین باری که این تاپیک ها رو میبینم:1. (38)::1. (38): جالب بودن :cool:
:1. (27)::1. (38):
راستی هر کدوم از عکس ها لینک هستن میرن به یک تاپیک !!!
نظرت رو راجع به تاپیک ها بگو با عک بگو بفهمیم :1. (38)::1. (38)::1. (38):
نقل قول:
سلام مجدد
1. نظرت در مورد افشین قطبی و رفتنش از پرسپولیس ؟
2. دوست داری استقلال تو فینال با برق بازی کنه یا پگاه ؟
3. چلسی هم آخه شد تیم ؟!
4. نظرت در مورد این عکس:1. (38): :
5. نظرت در مورد این یکی عکس :
فعلا:11():
سپاس
مخلصم مهراد عزیز
1- به نظر من افشین قطبی با این کارش خودش رو بین هواداران پرسپولیس جاودانه کرد .....خودش هم گفته بود ..گفت من نمیخوام به سرگذشت پروین دچار بشم ....به نظر من (( حالا اگه بخوایم از نظر منطقی نگاه کنیم )) بهترین کار رو کرد ...چون هم اسم خودش رو موندگار کرد و همین این که تا سالیان سال اسم افشین قطبی سر زبون هوادارانشه
2- به نظر من تو این شرایط برق بیاد بالا خیلی بهتره ...چون پگاه خطرناک بازی میکنه :1. (38):
3- خوب دیگه هر کی یه علاقه ایی داره ..من هم از چلسی خوشم میاد ..البته از وقتی مورینیو رفت حال و هوای چلسی هم رفت
4- به احتمال زیاد افشین قطبی پرش با مانع دوره دیده بود ...خدایش من با این قدم نمیتونم اونطوری بپرم :1. (38):
5- خوب این هم عکس تاس :1. (38): ولی اینگار خطای دید داره ..چون از 3 زاویه میشه نگاش کرد :1. (38):
یا علی مشهد عزیز
نظرت در مورد این یکی عکس :
این عکس قبلا توی یک سایت خارجی برسی شده بود و کسی که بررسیش کرد کی بود ؟ من :1. (38):
این 75 درصد یک منشور یا یک آینه است شاید یکم غیر عادی بیاد ولی ... جای بحث داره :1. (40):
این رو از همین الان بگم اون موقع هم عده ای موافق بودن و عده ای مخالف :yes:
نقل قول:
:1. (27)::1. (38):
راستی هر کدوم از عکس ها لینک هستن میرن به یک تاپیک !!!
نظرت رو راجع به تاپیک ها بگو با عک بگو بفهمیم :1. (38)::1. (38)::1. (38):
:1. (27)::1. (27)::1. (27)::1. (27)::1. (27)::1. (27)::1. (27)::1. (27)::1. (27)::1. (27)::1. (27)::1. (27):
چیزی ازش سر در نیاوردم :1. (38)::1. (38):