Bahador (15-09-09), Labyrinth (16-09-09), M A H R A D (16-09-09)
کاربر افتخاری
صندلی داغ رو چطور دیدی؟
سلام
خوب بود با اونکه سوال ها رو فقط شما پرسیدی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2 - دوست داری چه اتفاقی برات بیوفته؟
به آرامش برسم
3 - دوست داشتی چیا داشتی که الان نداشتی؟
که الان ندارم ؟ آرامش
4 - بزرگترین آرزوت چیه؟
آرامش
5 - بزرگترین هدفت چیه؟
رسیدن به آرامش ( خوب کسی واقعا من رو بشناسه میفهمه دارم از چی حرف میزنم ! )
6 - یه جوک تعریف کن بخندیم.
بی ادبی هم باشه عیب نداره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ؟
دو تا دیوانه با هم حرف میزدند اولی به دومی میگی خاله ی تو چیکارته ؟
دومی جواب میده عممه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
7 - به دوستانی مثل من که ازت کوچکتریم نصیحت بکن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید (نرود میخ آهنین در سنگ)
نصحیت کردن فایده نداره بهادر جان اگه طرف عاقل باشه نیاز نداره نباشه هم عمل نمیکنه
توصیه فقط میکنم توی هر مرحله از زندگیت مواظب اتفاقاتی که برات میافته باشی که چه تاثیری روی روحیه و احساساتت میذاره . مرد هرقدر هم مثل کوه محکم باشه کمرش زیر بار عواطف خم میشه .
8 - یه عکس از خودت میزاری؟
دیدن ندارم . معافم کنید از این کار برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
9 - پیشنهاد خاصی برای صندلی داغ داری؟
خیر
10 - آخرین حرفات رو روی صندلی داغ میزنی؟
من مدت زیادی دیگه اینجا نیستم و شاید کلا از نت برم . کلا سربازی هم که در پیش هست . اما جدا از اون باید روزی رفت منم مثل بقیه و عمر 8 ساله ی من توی دنیای مجازی بسر میاد و اگه هم نیاد به این صورت حتما دیگه نیست . برای همین از اینک توی این مدتی که اینجا عضو بودم دوستان خوبی مثل شما داشتم و بخش فیلمی بود و... خوشحال هستم.ایشالا در غیاب من هم همگی دوستان سرحال و خندان باشن که هیچ چیز بهتر از اون نیست انسان روحیه اش رو در هر مرحله ی زندگی حفظ کنه .
یک آهنگ هم میذارم که به شماها تقدیم میکنم.
یعنی دوتاست
حجم کمی داره و دوتاش رو پشت سر هم کسی دانلود کرد گوش کنه
http://rapidshare.com/files/262284539/02_BY_THE_SEA.rar
http://rapidshare.com/files/26228454...NITY_THEME.rar
این دو آهنگ مال یکی از فیلم های یکی از بزرگترین کارگردان های سینما و یونان هست
فیلم های شاعرانه ,،پرمعنا و گاه فیلسوفانه و سرشار از معنای زندگی
این آهنگ ها مربوط به این فیلم است
فیلمی که نظریش رو هیچ استودیویی در هالیوود قادر به ساختش نیست.
Mia aioniotita kai mia mera
امیدوارم پس از شنیدنش اون آرامشی که به من دست میده به شما هم دست بده و به قدرت پیانو پی ببرین که از آلات موسیقی مورد علاقه ی من هست.
اشک به چشمان میاره زیبایی این آهنگ .
ممنونم از هر عزیزی که حتی 2 دقیقه وقت گذاشت و یک سوال پرسید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
A Human Being Who's Tired Of Being Here
Bahador (15-09-09), Labyrinth (16-09-09), M A H R A D (16-09-09)
ممنون از امین جان.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خیلی کامل و خوب جواب داد.امیدوارم از سوال ها یوقت ناراحت نشده باشه.مین هیچ قصدی ندارم و فقط گاهی دوست دارم شوخی کنم.اصلا راضی نیستم که بدونم یه شب یه نفر با ناراحتی از من میخوابه.اون شب اصلا آرامش نخواهم داشت.
از صمیم قلب برای امین عزیز آرزو و دعا میکنم که خدا آرامشی بهش بده که چیزی نتونه آرامشش رو بهم بزنه.آرامشی که دوست داره داشته باشه.
خوب این مهمون عزیزمون هم از روی صندلی رفتبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Failure is not an option
D J V A H I D (17-09-09), unknown64 (16-09-09)
خوب امروز که چهارشنبه هست یه استراحت به تاپیک میدیم.
ایشالا از ساعت 12 شب مبین عزیز مدیر بخش برنامه نویسی مهمونمونه.
خوشحال میشم همتون رو اینجا ببینم حتی اگه 1 سوال داشته باشید!
Failure is not an option
D J V A H I D (17-09-09), MoBiN.R (16-09-09), Shahryar (16-09-09)
خوب نوبت به مبین عزیز رسید.چقدر خوب شد که مبین جان حاضر شدن به این تاپیک بیان چون خیلی دوست دارم باهاش بیشتر آشنا بشم.
مبین جان طبق معمول میشه یه بیوگرافی خوشگل از خودت بدی و توضیحات خاصی رو که فکر میکنی نیاز هست رو بگی؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Failure is not an option
D J V A H I D (17-09-09)
|
|
1 - چی شد با PCN آشنا شدی؟
2 - تیم مدیریت اینجا رو در چه سطحی میدونی؟
3 - چی شد که رفتی سراغ بخش برنامه نویسی؟
4 - روزانه چقدر از وقتت رو آنلاین میشی؟ چقدرش مربوط به PCN میشه؟
5 - اولین دوستت توی PCN کی بود؟
6 - صمیمی ترین دوستت اینجا کیه؟
7 - تا حالا از تیم مدیریت بهت اخطار هم شده؟
8 - توی انجمن با کسی هم مشکلی داشتی تا حالا؟
9 - غیر از بخش برنامه نویسی به کجاها علاقه داری؟
10 - برنامه نویسی رو از کی شروع کردی؟
Failure is not an option
کاربر شهرسختافزار
سلام
من فقط یه سول دام خوش حال میشم جواب بدی : برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چرا ریپورت منو دادی ؟ مگه من چه هیزم تری به شما فروخته بودم . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مدیر بازنشسته
سوال میلاد :
چرا ریپورت منو دادی ؟ مگه من چه هیزم تری به شما فروخته بودم
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید میلادجان هیزمت که تر نبود ولی خوب جزو قوانینه دیگه ..
سوال های بهادر :
مبین جان طبق معمول میشه یه بیوگرافی خوشگل از خودت بدی و توضیحات خاصی رو که فکر میکنی نیاز هست رو بگی؟
حتما .. من مبین هستم 20 سالمه دانشجوی نرم افزار ..برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
- چی شد با PCN آشنا شدی؟
والا آقا سعید Security منو به تیم مدیریت دعوت کرد . توی انجمن سایت برنامه نویس فعالیت منو دیده بود
2 - تیم مدیریت اینجا رو در چه سطحی میدونی؟
واقعا عالیه و دوستان و مدیران گلی داره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
3 - چی شد که رفتی سراغ بخش برنامه نویسی؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید والا اینش که مشخصه تخصصم آخه برنامه نویسی و کامپیوتره
4 - روزانه چقدر از وقتت رو آنلاین میشی؟ چقدرش مربوط به PCN میشه؟
قدیما که ADSL نداشتم روزی 4 ساعت ولی الان اگر ADSL شارژش ته نکشیده باشه تقریبا کل روز آنلاینم و توی روز هر چند ساعت میام PCN
5 - اولین دوستت توی PCN کی بود؟
اولین دوست من خوب معلومه کسی که منو معرفی کرد بود ..آقا سعید
6 - صمیمی ترین دوستت اینجا کیه؟
والا همه اینجا دوست خوب و صمیمی من هستن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
7 - تا حالا از تیم مدیریت بهت اخطار هم شده؟
فکر نمیکنم .
8 - توی انجمن با کسی هم مشکلی داشتی تا حالا؟
والا مشکل خاصی که نه جز نقض قوانین
9 - غیر از بخش برنامه نویسی به کجاها علاقه داری؟
همرو دوس دارم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
10 - برنامه نویسی رو از کی شروع کردی؟
من حدود 9 سالم بود کامپیوتر خریدم و 2 سال بعدش شروع کردم ( البته از سطح خیلی سادش )
ممنون از سوالای بهادرجان و میلادجان برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید .. منتظر بقیه هستیم
آخرین ویرایش توسط MoBiN.R در تاریخ 17-09-09 انجام شده است
___________________________________________My Resume/CV
Mobin Ranjbar
Programmer / App Developer / Software Engineer / Scrum Master / Student
My System Config Validation
2 - از کدوم سیستم های برنامه نویسی بیشتر خوشت میاد و با کدوم میونه خوبی نداری؟
3 - خفن ترین برنامه ای که نوشتی با چی بود و چکار میکرد؟
4 - از برنامه نویسی تا حالا برای شوخی یا اذیت کردن هم استفاده کردی؟
5 - سر کار میری؟
6 - قصد این رو داری که درست رو ادامه بدی؟
7 - دوست داری چکاره باشی؟
8 - اهل فیلم هم هستی؟ چه ژانری حال میکنی؟
9 - موسیقی چطور ؟ گوش میدی؟ چه سبکی؟
10 - چقدر توی برنامه نویسی حرفه ای هستی؟
Failure is not an option
D J V A H I D (17-09-09), MoBiN.R (17-09-09)
مدیر بازنشسته
1 - بیشتر با چیا برنامه نویسی میکنی؟
والا واسه برنامه نویسا فرقی نمیکنه با چه زبانی برنامه بنویسی چون پایه و مفهوم توی کل زبان ها برابر هستن و برای همین هرچی پیش بیاد مینویسیم .. اما من با ویژوال بیسیک ، سی شارپ ، سی ، ASP.Net ، ُSQL Server ، جاوا ( ورژن موبایلش ) و Smart Device ( Windows Mobile ) بیشتر کار میکنم .
2 - از کدوم سیستم های برنامه نویسی بیشتر خوشت میاد و با کدوم میونه خوبی نداری؟
نمیدونم منظورت از سیستم های برنامه نویسی چیه .. اما اگه زبان باشه خوب هر زبانی یک قدرتی و یک سطحی داره .. ولی من از سی شارپ خیلی بیشتر از زبان های دیگه خوشم میاد . از پاسکال متنفرم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
3 - خفن ترین برنامه ای که نوشتی با چی بود و چکار میکرد؟
والا برنامه که زیاد نوشتم . بستگی داره از چه نظر خفن باشه
4 - از برنامه نویسی تا حالا برای شوخی یا اذیت کردن هم استفاده کردی؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید بله تا دلت بخواد ویروس و برنامه اذیت کن نوشتم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
5 - سر کار میری؟
نه ولی سابق تیم برنامه نویسی داشتم کارم همون بود الانم فعلا دانشجو هستم و در کنار این هم فعلا پروژه ای دارم برای یکی از شرکت هاست ( البته به خاطر درسام فعلا پروژه ها و برنامه های دیگه قبول نمیکنم )
6 - قصد این رو داری که درست رو ادامه بدی؟
بله . 100 % ..
7 - دوست داری چکاره باشی؟
والا سرانجام این کارای ما سبزی فروشی که نیست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید میشیم مهندس نرم افزار
8 - اهل فیلم هم هستی؟ چه ژانری حال میکنی؟
اهل فیلم نمیشه گفت ، بیشتر مستندهایی میبینم که موضوعشون نظرمو جلب کنه . توی فیلم هم ژانر هایی مثل پدرخوانده ، مکس پین و ... رو دوس دارم . توی فیلم هم اصلا وقتمو برا دیدن موضوعات و فیلم های سبک و بی محتوا دوس ندارم تلف کنم .
9 - موسیقی چطور ؟ گوش میدی؟ چه سبکی؟
موسیقی که کار هر ثانیه من هست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید . هم گوش میدم ، هم ساز میزنم . سبک Progressive Rock یکی از سبک هایی هست که روحمو به پرواز درمیاره .
10 - چقدر توی برنامه نویسی حرفه ای هستی؟
والا اینو که دیگه خودم نمیتونم بگم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید دیگران باید بگن
منتظر سوالات دوستان هستیم . متاسفانه نمیدونم چرا دوستان اصلا همکاری نمیکنن .. فقط بهادرجان اینجا سوال مطرح میکنن
آخرین ویرایش توسط MoBiN.R در تاریخ 17-09-09 انجام شده است
___________________________________________My Resume/CV
Mobin Ranjbar
Programmer / App Developer / Software Engineer / Scrum Master / Student
My System Config Validation
شما هم صندلی نشین شدی؟!
خب با اجازه بریم سراغ سوال ها:
1. به نظرت جای چه بخش هایی توی فروم خالیه ؟
2. مبین در چه فصلی شاداب تره و در چه فصلی افسرده ؟
3. بالاترین لذتی که در زندگیت داشتی چی بوده ؟
4. بین برنامه نویسی و نت کدوم رو انتخاب میکنی ؟
5. اگه در مورد چیزی اطمینان داشته باشی برای اثباتش پافشاری میکنی ؟
6. آدم رمانتیکی هستی ؟
7. بهترین جمله ای که از زبان کسی شنیدی ؟
8. اولین پستت در پی سی نتورک رو یادت میاد ؟
9. اگه روزی شهرت زیادی کسب کردی دوست داری چه تیتری توی روزنامه برات بزنن ؟
10. حاضری به همسر آینده ات حق طلاق بدی ؟
11. چقدر به صداقت وفاداری؟ اگه بدونی تنها کسی که برات مهمه به خاطر حرف راستی که میزنی ازت ناامید بشه، بازم راستش رو میگی؟
12. آیا نت روی شخصیتت تاثیرگذار بوده ؟
13. روزگار بر خلاف آرزوهایت گذشت ؟
14. روز تودلدته ، دوست داری چی کادو بگیری ؟
15. اهل شعر هستی ؟ شاعرای مورد علاقت رو نام ببر.
16. دو خط موازی در چه شرایطی به هم میرسن ؟
17. میتونی کسی رو از زندگیت خط بزنی ؟ یعنی شهامتش رو داری ؟
18. تا حالا خودتو از کسی گرفتی ؟
19. به «سلامها» دل می بندی یا از «خداحافظیها» غمگین میشی ؟
20. تا حالا کسی بهت گفته « مبین ، چشماتو ورق بزن... » ؟
21. فرق عشق ورزیدن با دوست داشتن چیه ؟
22. تا حالا شده به احساس کسی بخندی ؟
23. چه مسئله ای هست که هیچ کاریش نمیشه کرد و باید باشه ، خیلی هم خوب است...؟
24. گنجشک ها که شبیه هم هستند چطوری همدیگه رو میشناسن؟
25. غروب یک روز زمستانی دلگیر ، پاتو میذاری خونه. حالا میفهمی که چقدر تنهایی ؟
باز هم ،
نرسيده به سطر آخر تمام شديم
با چند علامت مشكوک سوال...
ممنون بابت وقتی که صرف میکنی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سپاس
آخرین ویرایش توسط M A H R A D در تاریخ 17-09-09 انجام شده است
D J V A H I D (17-09-09), MoBiN.R (17-09-09)
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks