Bahador (29-01-10), Curtis (30-01-10), D J V A H I D (29-01-10), Quick (29-01-10)
01 - اگر میخواستی از بین بد و بدتر انتخاب کنی چکار میکردی ؟ ( قشنگ بهش فکر کن )
02 - آیا تاحالا شده خودت رو هم گول بزنی ؟
03 - تا حالا به خودکشی فکر کردی ( فکر کردن فرق داره ها )
04 - شخصیتت سرد هست یا گرم ؟ ( فقط خودت میتونی به این سوال جواب بدی )
05 - در کل زندگیت چند بار شده خوبی کنی و بهت بدی کنن
06 - به نظرت این درسته که از هر دستی بدی از همون دست میگیری ؟ نظرت در مورد این جمله چیه
07 - نظرت درمورد اواتاز قبلی و جدید من چی هست ؟
08 - اگر سرعت اینترنتت 4 مگابایت بود چه کارهایی انجام میدادی ؟
09 - آیا آدم های باهوش موفق هستن ؟
10 - نظرت در مورد این جمله ( شک عین یقین است ) چیه ؟ آیا واقعا با شک کردن میشه به یقین رسید ؟
11 - به عالم غیب اعتقاد داری ؟
12 - به اسم های کاربری من نگاه کن و بگو فکر میکنی چه نوع شخصیتی داشته باشم Micron - ZeroX - Destiny - Labyrinth |
13 - از چه غذایی بیشتر خوشت میاد و از چه غذایی متنفر هستی
14 - از چه ابزار موسیقی خوشت میاد و دوست داری یاد بگیری
15 - چرا هنوز لیستت رو برای من نگذاشتی ( در زمان نوشتن این سوال هنوز من لیستت هات رو ندیدم ) : دی
16 - جانکی به انگلیسی یعنی چی ؟
17 - موبایل مدل بالا داری یا ضد ضربه
18 - نقش خواهر کایکو و تسوکه توی میتیکومون چی بود ؟
19 - از چه میوه ای خوشت میاد
20 - آیا خدا اونجوری هست که ما فکر میکنیم یا اونجوری که اونا فکر میکنن ؟ ( همیشه دوست داشتم این رو بپرسم ! )
موفق باشی و همیشه سلامت
انشالله همیشه زندگی به کامت Sugar باشه ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Bahador (29-01-10), Curtis (30-01-10), D J V A H I D (29-01-10), Quick (29-01-10)
مهراد جان طبق معمول سوالایی رو پرسیدی که بدجوری آدم رو درگیر میکنه لطفا ادامه بده حتما ممنون!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M A H R A D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوب یه چند تا سوال دیگه:
1- تا حالا شده یه یکی خوبی کنی فقط برای اینکه یه ذره بیشتر بهت توجه کنه؟
2-1- یکنواخت گرا هستی یا تنوع طلب؟ ( البته معمولا آرشیوجمع کن ها بسیار تنوع طلب هستن )
2-2- اگه تنوع طلب هستی برای ارضای این نیاز خودتو عوض میکنی یا محیط اطرافت رو؟
3- به نظرت "عشق" وجود داره؟
به نظر من نه چون لیلی و مجنون افسانه بودن همیشه مثال عشق واقعی عشق اوناست ، من در حیطه ی فلسه هیچ اطلاعاتی ندارم ولی به نظرم عشق مجموعی از چند احساسه که میتونن همیشه همه با هم صدق نکنن.
4- میدونی Limerence چیه؟ اگه نه یه سرچ تو ویکی بزن وقت کردی.
5- تا حالا شده یه کار خوبی واسه یکی انجام بدی خودت خیلی حال کنی؟ و بعد طرف نمک نشناس از آب در بیاد و بخوره تو ذوقت.
6- وسواس داری؟
7- نظرت در مورت این بچه کوچولوی گوگولی چیه؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
8- نظرت درباره ی این عکس که پروفایلم رو باهاش مزین کردی چیه؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
9- چرا هنوز موضوع جنگ جهانی دوم برات جذابه؟
10 - tainted6 یعنی چی؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بازم میام پیشت بهادر جان . . .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
.:: Things Are The Way They Were Before ::.
Bahador (29-01-10), Curtis (30-01-10), D J V A H I D (29-01-10)
1 - نه دوست ندارم محبت و توجه رو گدایی کنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Quick برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2 - 1 - خوب توی یه سری چیزا تنوع رو دوست دارم مثل همون آرشیو که گفتی اما یه چیزایی هستن دوست ندارم هیچوقت تغییر کنن. بینابینه
2 - 2 - برای خودم این کار رو میکنم همیشه اما برای اینکه برای افرادی که دوستشون دارم هم یکنواخت نشم هم گاهی این کار رو میکنم
3 - راستش یه عمه دارم یه حرف قشنگی بهم زد. گفت که عشق اونیه که بهش نرسی...تا نرسیدی براش تلاش میکنی و همه سختی ها رو تحمل میکنی. به نظر من هم عشق به این شکلی که بیان میشه وجود نداره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
4 - نه نمیدونستم اما الان نگاه کردم...سر فرصت باید با دقت بخونمش...به نظر جالب میاد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
5 - آره خیلی وقتا شده. مثلا معمولا برای دوستای خوبم بهترین چیزای آرشیوم رو انتخاب میکنم و به عنوان هدیه بهش میدم. یه بار هم یه هدیه به کسی دادم که جلوم خیلی الکی خوشحالی کرد بعد خودش گفت که اون چیز رو به راحتی داده برای کس دیگه ای برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ...این چیزا زیاد پیش میاد اما اهمیتی نمیدم بهش
6 - آره توی نگه داری از فایل هام خیلی وسواس دارم...روی کتاب هام به شدت حساسم و حتی خودمم به سختی ازشون استفاده میکنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
7 - این عکس مال زمانیه که اضافه وزن داشتم و دکتر گفت که رژیمم بدن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید میبینمش خندم میگیره
8 - راستش یه بار رفتم سایت Katy Perry برای پیدا کردن یه خبر بعد رفتم به وبلاگش. واقعا آدم باحالیه. وبلاگش مثل مال آدمای عادی بود...هرچی خوشش اومده بود رو گذاشته بود اونجا...این عکس هم مال وبلاگشه
خیلی این عکس رو دوست دارم مخصوصا اینکه میتونم باهاش راحت حالگیری کنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
9 - راستش خیلی داستان های قشنگی داره...آدمای مهمی توش بودن. فیلمای مربوط به اون زمان رو خیلی دوست دارم. به نظرم یه چیز خاصی توی اون زمان هست که بهش علاقه دارم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ...به عکسهاشون به لباساشون و ....
10 - Tainted به معنای نفرین شده هستش (باز هم معنی داره) و خوب چون روز تولدم 6 تیر هست خیلیا من رو به اسم 6 میشناسن. کلمه tainted رو از روی آهنگ مورد علاقم tainted love برداشتم
خوشحال میشم واقعا برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Failure is not an option
Curtis (30-01-10)
اول یه عذر خواهی کنم که جابجه سوال ها رو جواب دادم. ناخواسته بوده...اول سوالای میلاد رو جواب دادم اشتباهیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Labyrinth برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 - خوب گاهی بدتر رو انتخاب میکنم. مثل وقتی که مجبورم نبخشم و تلافی کنم
2 - آره خیلی شده اما آخرش به این نتیجه رسیدم تا یه حدی میشه این کار رو کرد و آخرش بر میگردم سر خونه اول برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
3 - نه اصلا...خود کشی رو اصلا دوست ندارم. دوست دارم حداقل حالا که زندگی سخته یه مرگ راحت داشته باشم
4 - یه مدت دوست داشتم سرد باشم (قضیه همون گول زدن) اما نوتنستم. گرم هستم
5 - بارها و بارها
6 - معمولا درست در میاد مخصوصا این که این یکی از قوانین طبیعته. اگر هم کسی جواب خوبیت رو با بدی بده تنبیه خواهد شد چون قوانین طبیعت مو لای درزش نمیره
7 - قبلی خیلی هنری بود و این جدیده خیلی تهاجمیه... گمونم عصبانی هستی
در کل آواتار قبلیت رو بیشتر دوست داشتم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
8 - خوب اولین کاری که میکردم Discography هامو کامل میکردم و به آرشیوم بیشتر افتخار میکردم...بزار یه چیز واقعی نشونت بدم
همه فکر میکنن دروغه اما شهریار میدونه که پارس آنلاین اصفهان (ایرانگیت) به خاطر لج با صبانت این سرعت عجیب رو به قیمت 128 ارائه میده...امیدوارم لج بازیشون عمیقتر بشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
9 - آره باهوش ترها برتری خاصی دارن اگه له نشن زیر زور
10 - شک توی رابطه خوب نیست اصلا و رابطه رو خراب میکنه اما توی یه سری چیزا مثل علم همیشه خوب بوده و باعث پیشرفت شده
11 - آره اعتقاد دارم
12 - راستش حدس زدن شخصیت از روی اسم ها غیر ممکنه اما حس میکنم چیزی هست که داری باهاش مبارزه میکنی
13 - عاشق فسنجون هستم و از خورشت کرفس متنفرم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
14 - من درام و گیتار الکتریک خیلی خوشم میاد اما سازی رو که هم دوست دارم هم دوست دارم بنوازم پیانو هستش
15 - خوب راستش دوست داشتم مرتب ترش بکنم و برات بزارم اما خوب فرصت نکردم واقعا
16 - راستش یه junky هست به معنی بی مصرف هستش یکی هم هست junkie به معنی معتاد ... کدوم منظورته؟
17 - یه W580 سونی اریکسون دارم که بارها بردمش تعمیر و امیدوارم به زودی دست و بالم باز بشه از شرش خلاص بشم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
18 - راستش میخواستن بگن که مردا با زنا برابرن ولی مردا برابرترنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید اما خوب چون گفتن شاید اروپایی ها هم این فیلم رو ببینن و پیش خودشون فکر کنن که سازنده های این کارتون همجنس بازن گفتن بزار یه زن هم بزاریم تابلو نشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید اگه یادت باشه به وسط کارتون که رسید شکل شخصیت عوض شد
19 - انار و پرتقال رو خیلی دوست دارم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
20 - راستش باید یه انقلابی درون آدم اتفاق بیوفته که واقعا خدا رو حس کنه. خدا زیبا تر از هرچیزیه که فکرش رو میکنی. همیشه حرفات رو میشنوه, مسخرت نمیکنه, برای کمک هاش ازت انتظار بالایی نداره و همیشه به نفع ما کار میکنه (باور کن حرفهای من سمبولیک نیست. اگر هرکدوم از دوستان بخواد میتونم براش توضیح بدم که چی شد که اعتقادم به خدا زیاد شد)
ممنون بابت آرزوی قشنگت...منم برات آرزوی شادابی و آرامش میکنم مرد هزار نامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Failure is not an option
خوب دوستان عزیز 5 روز من هم خوب یا بد تموم شد عزیزان. تمام سعیم رو کردم که کامل و با فکر جواب دوستان رو بدم. باور کنید که بهترین چیزی که از دستم بر میومد رو گفتم و همش عین حقیقت بود
این گل زیبا تقدیم به همه دوستان عزیز
یه نصیحت هم از من به عنوان برادر کوچکتر همه شما : خدا رو قبول داشته باشید و بدونید همه چیز از خدا بر میاد پس از اون کمک بخواید....و دیگه اینکه خودتون باشید و همیشه به سمت پیشرفت و بهتر شدن برید
دوست دار و ارادتمند همه شما عزیزان
بهادر حدادی
10 بهمن 1388
Failure is not an option
D J V A H I D (30-01-10), Hessam_7800gtx (30-01-10), M A H R A D (30-01-10), Shahryar (30-01-10), ViViD (30-01-10)
صندلی داغ در زمستان عجب صفایی دارد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نفر بعدی کی باشه ؟
تا ساعت 00:00 امشب سعی کنید انتخاب کنید
موفق باشید
|
|
خوب طبق صحبت هایی که کردم با وحید عزیز (ViVid) قرار شدش که اون مهمون عزیزمون باشه این دفعه.
از اولین دقایق یکشنبه 11 بهمن 88 وحید جان مهمون ما هستن تا پایان روز پنج شنبه 15 بهمن 88
Failure is not an option
Curtis (30-01-10), D J V A H I D (30-01-10), serpens13 (30-01-10), Shahryar (30-01-10), ViViD (30-01-10)
عضو VIP شهرسختافزار
با تشکر از دوستان عزیز
فقط همین ابتدا یک نکته هم عرض کنم من چون بیشتر روزها سایت میام و از اداره هم سر میزنم همون طی روز بیشتر پاسخگوی شما عزیزان خواهم بود
یک بار صندلی داغ نشستم خداییش اینقدر داغ شدم که دیگه کباب شدم پس: زیاد سوال نپرسید نامردا برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Going To Change New HardWare Soon
Bahador (30-01-10), Curtis (30-01-10), D J V A H I D (30-01-10), Labyrinth (31-01-10), serpens13 (30-01-10)
عضو VIP شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید چه زود رفتی بهادر جان ؟!!! سری 100 تائی داشتم آماده میکردم واست ... حالا اشکال نداره 100 تا دیگه میذارم روش ازوحید (ویوید) ... جیگر بابا میپرسم ... یه 200 تایه 400 تا و یه 600 تا ... آماده باش که دارم میام ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
कभी हार
به در خواست بهادر عزیز دوست عزیزمون ، وحید جان از الان مهمان صندلی داغ بچه های PCN هستند .
به امید لحظاتی خاطر انگیز برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
Bahador (30-01-10), Curtis (30-01-10), D J V A H I D (30-01-10), Labyrinth (31-01-10), ViViD (30-01-10)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks