اول بهتره عنوان تاپیک تغییر کنه تا Start رو بزنیم !!
منتظر سوالات هستم...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط X Ray برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اول بهتره عنوان تاپیک تغییر کنه تا Start رو بزنیم !!
اینم از اسم تاپیک برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M A H R A D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام
خب من شروع میکنم
1.چرا اسمت رو گذاشتی دارک دویل؟
2.چند سالته؟
3.چطوری افتادی تو کار اینترنت و از چه زمانی؟
.:: Things Are The Way They Were Before ::.
|
سلام عزیزمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Quick برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1- علاقه شدید به مسائل دویل بازی و خون آشامی!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2- من متولد شهریور 69 هستم حالا خودتون حساب کنین (من چند بار حساب کردم تو 16 یا 17 بودنش شک دارمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
3- با انلود آهنگ معتاد شدم از اول دوم راهنمایی بود به نظرم
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پس سن اعتیاد به اینترنت همون 13...14 سالگی منم از اول دوم راهنمایی معتاد شدم به اینترنت...
.:: Things Are The Way They Were Before ::.
سلام شایان جان
فکر نمیکردم سنت اینقدر باشه
آخه نام کاربریا بیشترشون به سن نمیخورن
با اینحال :
1- معمولا رسم بر اینه که یه بیوگرافی کامل کامل از خودت بگی قبل از اینکه دوستان سوالارو شروع کنن
2- نظرت راجع به شیطان چیه ؟
3- دوست داری کی ازدواج کنی ؟
4- چرا تو انجمن کم میای ؟ (این سوال خیلی از دوستانه)
5- تو پی سی هم فعالیت میکنی ؟ اگه بله چند تا پست و عنوانت چیه
6- نظرت راجع به مافیا (مهران) تو پی سی چیه ؟ البته اگه اونجا کار کنی
7- خونتون کجاست ؟ دقیق بگوها
8- اصلا منو میشناسی ؟ نظرت در مورد بنده
فکر کنم باسه شروع کافی باشه
موفق باشی
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mehdi_M@X برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببخشید که نگفتم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1-من شایان اوصیا هستم سنمم که گفتم از بابلبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2- کلا چیز خوبیه بیشتر شبیه یه احساس درونیه ولی به هر حال طرفش نیاین که بدجوری جیز میکنه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
3- بعد پایان دانشگاه
4- به علت سنگینی دروس و گیر دادن مدیر مدرسه به والدین که هی میگن کامپیوترشو جم کنین!! سال دیگه هم که کنکور دارم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
5- بله فعالیت میکردم با دوستان به اینجا اثاث کشی کردیمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید تعداد پستم حدودا 1100 تا باید باشه و آخر فروم باز عنوانم بیده
6- تا اون موقع که من بودم اونم نبود ولی این آخریا که داشتیم رفتنی میشدیم زیاد ازش خوشم نیومد
7- پشت دانشگاه نوشیروانی مصلی 8 اولین کوچه سمت چپ ( از پذیرش مهمان در ایام تعطیل معذوریم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
8- نه والا خودتون میبینین که مدت زیادی نیست برگشتم
سلام.
1. چرا اینتل ؟
2. چرا سوکت 478 ؟
3. چرا ATI ؟
4. بین Nehalem و Fusion کدوم رو انتخاب میکنی ؟ چرا؟
5. داریوش گوش میدی ؟ اگه آره ، از کدوم آهنگاش خوشت اومده ؟!
ببخشبد یکم (!) سخت افزاری شد !
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام مهراد جانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M A H R A D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1- الان اینو میگم : چون قویترهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2- البته این سوکت رو فقط برای P4 ها بیشتر قبول دارم چون به نظرم اینتل با P4 LGA775 آبروی هرچی پنتیوم بود برد!!! هنوزم پرسکات های 478 از معادلاشون قویترن
3- چون اکثرا عقب میمونه ولی یکهو یه جوری جبران میکنه که همه تو کفش میمونن
4- منظورت Power House ه؟؟ خوب معلومه دیگه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید Nahalem چون حتما قویتر خواهد بود !!
5- نه عزیزم کلا آهنگ ایرانی گوش نمیدمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خواهش میکنم هر چی باشه ما موهامونو تو سخت افزار سفید کریمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks