Bahador (06-09-09), Labyrinth (06-09-09), Mehdi_Full (06-09-09), Quick (06-09-09), ViViD (06-09-09)
عضو VIP شهرسختافزار
وحید جان یه بیو گرافی خوشگل از خودت برای بچه ها وبعد از اون به سوالای زیر جواب بده
سلام ... وحید هستم از شیراز ... 23 روز پیش در چنین روزی شد 23 سالم !!! اصلیتمون خوزستانی ... من شیراز به دنیا اومدم ... البته مامان و بابا هم از 5 سالگی اومدن شیراز ... خیلی دوست دارم ببینیم خوزستان چه شکلیه !!! علایق من سخت افزار ... تعمیرات قطعات ... اورژانس رایانه ... بدنسازی و ... فکر کنم فعلا تا اینجا کافی باشه!!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 - چی شد که به تاپیک صندلی داغ علاقه مند شدی؟
هویجوری !!! از همون اول خیلی دوست داشتم !!! در کل دوست دارم سوال ... جواب بدم !!!
(نکته : نه که دیگه بلایی مثل اردلان و علی به سرم بیارید ) برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2 - دوست داری چه کسایی ازت سوال بپرسن؟
فرقی نمیکنه ... فقط دوست دارم سوال تکراری نباشه !!! طرز سوال پرسیدن تو رو خیلی دوست دارم !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ساده و مفید !!!
3 - چی شد که به PCN اومدی؟
از طریق پسر عمه ام !!! ramin_e1 ...ما رو اینجا معتاد کرد و خودش در رفت !!! رفیق ناباب به این میگن !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
4 - اولین دوستت اینجا کی بود؟
مهدی موسوی عزیز برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
5 - صمیمی ترین دوستت اینجا کی هست؟
والله یکی دوتا نیستن ... اگه یادت باشه یه لیستی گذاشته بودم تو امضام که بعضی دوستان گله کردن که اسم ما کو ؟! منم برداشتمش !!! باز میترسم اسم یکی رو ببرم ... بقیه ناراحت بشن !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
6 - به نظرت اطلاعات عمومی بچه های گل PCN چطوره در کل؟
واقعا من که خیلی از مشکلات خودم اینجا برطرف شد !!! تجربشون مهمه !!! خیلی از نظرات شخصی هم میتونه مشکل گشا باشه !!! مدیران فروم به خصوص بخش سخت افزار اطلاعات بسیار خوبی دارن ... ولی از حق نگذریم که خیلی از کاربرهای معمولی هم هستن که واقعا گره گشا هستن !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
7 - بیشترین فعالیتت در کدوم قسمتها هست؟
اینجور که معلومه و بوش میاد تو قسمت عکس !!! ولی تو هر انجمنی بری ... حداقل چند اثر از من میبینی !!! ولی بیشتر از عکس خوشم میاد و سخت افزار !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
8 - اگر به عنوان مدیر انتخاب بشی توی کدوم بخش فعالیت میکنی؟
سخت افزار رو از همه بیشتر دوست دارم !!! ولی هنوز خیلی مونده که اطلاعاتم تکمیل بشه !!! بخش عکس رو هم خیلی دوست دارم ... به خاطر تنوع ... در کل من به نظم و انضباط و مرتب بودن یه انجمن خیلی حساسم !!! درکل مدیری مسئولیت داره ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
9 - روزانه چند ساعت آنلاین میشی و چقدرش به PCN تعلق داره؟
الان که تعمیرات داریم ... و از داشتن ADSL محروم ... قبلا بیشتر وقت آزاد داشتم روزی حداقل 6-7 ساعت در روز که 5-6 ساعتش به pcn تعلق داشت !!! ولی الان روزی 1-2 ساعت... که 2 ساعتش تقریبا به pcn تعلق داره ... در کل ارادت خاصی به pcn دارم !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
10 - صندلی داغ چطوره؟
خوبه خیلی ممنون ... سلام داره خدمتتون !!! فعلا تازه نشستیم ...!!! تا ببینیم دنیا دست کیه !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Bahador (06-09-09), Labyrinth (06-09-09), Mehdi_Full (06-09-09), Quick (06-09-09), ViViD (06-09-09)
ممنونم.شما به من خیلی لطف داری.
خوب طبق روال گذشته نظرت رو راجع به کاربرایی که اسماشون رو این پایین نوشتیمو بیان کنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Shahryar
M A H R A D
Mehdi_MaX
AMD>INTEL
arven_andomil
™Ali
™ D J V A H I D
ViViD
Labyrinth
KING
Bahador
Failure is not an option
D J V A H I D (06-09-09), Quick (06-09-09)
|
|
به به مثل این که داش وحید اومده نوبتش شده که گرم شه یه ذره . . .
1 - a1+(n-1)d = an این فرمول چیه؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2- اصل نسبیت رو در شاخه ی نیسبیت عام بررسی کن!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
3- چرا DJ ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
4- چرا ™ ؟ با علی گروه ساختین همه اسمارو ترید مارک میکنین؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
5- Moodت الان در حالت تعجب هست ؛ چرا؟
.:: Things Are The Way They Were Before ::.
D J V A H I D (06-09-09)
عضو VIP شهرسختافزار
#1426بهادر جون برادر ... دیگه قرار نبود سوالهای سخت سخت بپرسی ...!!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید :دی
Shahryar
رئیس بزرگ ... صاحب فروم ... یه پسر دوست داشتنی ... اما سفت !!! خب دیگه باید یکم سفت بگیره که بچه ها سو استفاده نکنن یه وقت !!! هر وقت اسم شهریار به زبونم میخوره ... فیلم ماتریکس جلو چشمام ظاهر میشه ... و نیز همچنین یکی از بزرگترین اورکلاکرهای ایرونی که افتخارات بسیاری نیز کسب کرده !!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
M A H R A D
داریوش ؟! پرسپولیس ؟! مردی که اولین مقاله اورکلاک رو تو pcn قرار داد و ما هم کلی استفاده کردیم ... کارش 20 ... کمی ضد با بروبچ استقلالی فروم !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Mehdi_MaX
از با شخصیت ترین و معتقد ترین افراد فروم هست که واقعا یه الگوی خوب مدیریتی به شمار میاد .. از دوستان اولیه من در فروم هستن که ارادت خاصی نسبت بهشون داریم !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD>INTEL
یکی از مدیران موفق سخت افزاری فروم که هر روز مطالب جدید رو از سایتهای خارجی گرفته و حلال مشکلات بسیاری از مشکلات دوستان هست ... دستشون درد نکنه !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
arven_andomil
رئیس خودم در بخش عکس ... یه فرد بسیار منظم و دقیق مثل خودم ... از محدود دختران فعال در فروم ... که شخصیت دوست داشتنی هم داره !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
™Ali
علی نگو بلا بگو ... فکر کنم بعد از شهریار بیشترین پست دهنده فروم باشه ... نمیدونم آخرش میخواد چیکار کنه ؟! ولی از حق نگذریم واقعا اطلاعات عمومی خوبی در بیشتر زمینه ها داره ... با این قد کوچکش همه فن حریفه !!! به نظرم باید مدیر بخش موبایل بشه ... مطمئنم از پسش بر میاد !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
™ D J V A H I D
هاااااااااااااااااااااااا ااااااااا ؟! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ViViD
همنام بی نام ... در کل وحید های فروم همگی کارشون درسته ... همگی مهربون ... یه دوست سخت افزاری بزرگ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Labyrinth
حاج سید امیر معروف ... مردی از تبار طهران ... یکی از دوستان اولیه من در فروم که اون موقع با نام کاربری xmicron به یاد دارم ... تورنت رو امیر عزیز بهم معرفی کرد ... خیلی به کارم اومد ... خیلی هم پسر خوش قولیه ...یه بسته واسه ما پست کرد کمتر از 24 ساعت به دستم رسید که جای بسی تعجب داره !!! خیلی مخلصم امیر جان ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
KING
بازم یکی دیگه از مدیران موفق فروم که اینروزا خیلی خیلی دیگه کمرنگ شده !!! عرض ادب دارم خدمتشون ... امیدوارم هر جا که باشن صحیحی و سالم و تندرست باشن ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Bahador
یه پسر باحال و دوست داشتنی و تقریبا میشه گفت در اصلیت باهاش مشترکم ... واقعا نحوه سوال پرسیدنش و اخلاقش رو دوست دارم ... امیدوارم یه روز بیاد شیراز تا کلی حال بهش بدم ... مدیر موفق در بخش عکس و عکاسی و از بر و بچ قدیمی فروم که pcn رو خیلی دوست داره مثل خودم ... کارش واقعا 20 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD>INTEL (06-09-09), Bahador (06-09-09), Labyrinth (06-09-09), Mehdi_Full (06-09-09)
برای بار اول سوال میپرسم به خاطر روی گل بهادر و وحید جان
1-لطفا با خوندن این کلمات اولین برداشت ذهنیتون رو بنویسین:
بی وفائی:
بد قولی:
بدگوئی:
برداشت بد:
بد ذاتی:
بد نامی:
2-لطفا با خوندن هر كدوم از كلمه هاي زير اولین چيزي به ذهنتون ميرسه رو سریع بنویسید.
فداكاري:
عشق:
پاييز:
زندگي:
ایمان:
بهار:
ایثار:
انسان:
مهمان:
ایران:
3-از چه تیپ آدمی خوشت میاد و چرا؟
4-جلوی آینه با خودتون حرف میزنین؟ چرا؟
5-گریه کردی؟ آخرین بار؟ اولین بار؟
عضو VIP شهرسختافزار
به به مثل این که داش وحید اومده نوبتش شده که گرم شه یه ذره . . .
به سلاااااااااام به برادر میلاد بزرگ ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 - a1+(n-1)d = an این فرمول چیه؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فرمولش رو که نمیدونم چیه ... فقط راه حلش رو بلدم ... واقعیتش من ریاضیم ضعیفه !!! 10 به زور گرفتم ... چیزای آسونتر سوال کن ... تنها چیزی که یادم میاد ANDY ...همین برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2- اصل نسبیت رو در شاخه ی نیسبیت عام بررسی کن!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قرار شد میلاد جان ... سوالات خیلی سخته ... بابا یکم آسونتر بپرس ... نفهمیدم منظورت چی بود !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
3- چرا DJ ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از قدیم الایام از وقتی برنامه dance ejay اومده بود چند تا آهنگ توپ ساختم باهاش ... واسه همه هم فرستادمش ... دیگه از اون موقع بهم گفتم DJVAHD دیگه ما هم هر جا میرسیدیم اینو میذاشتیم ... دیگه دوستان ما رو به این اسم میذارن ... خیال هم ندارم که عوضش کنم !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
4- چرا ™ ؟ با علی گروه ساختین همه اسمارو ترید مارک میکنین؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این ™ رو هم علی یادمون داده ...!!! دیدم قشنگه ... و از آنجا که نیز به گروه TM علاقه دارم ... واسه چاشنی گذاشتم جلوش ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
5- Moodت الان در حالت تعجب هست ؛ چرا؟
در کل از رنگ سبز خوشم میاد ... Green line ... از برخی مسایل شخصی هست که تعجب کردم !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشکر از میلاد QUICK بزرگ ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضو VIP شهرسختافزار
سلام بهادر جان ... ممنون که افتخار دادی و اومدی سوال پرسیدی ... الان دارم میرم کلاس ... با اجازت امشب جوابها رو میدم !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Bahador (06-09-09)
دوستان گرامی و عزیز لطفا یه بار این پست رو که همین پایین لینک دادم مشاهده کنن.
Failure is not an option
|
|
1 - چرا میگی سوال پرسیدن من رو دوست داری؟
2 - توی زندگی چی بیشتر از همه شادت میکنه؟
3 - چی خیلی ناراحتت میکنه؟
4 - تنهایی رو دوست داری یا جمع رو؟
5 - دوران کودکیت شیطون و بازیگوش بودی یا آروم؟
6 - بهترین اسباب بازی دوران کودکیت چی بوده؟
7 - با پدرت راحت تر هستی با مادرت؟
8 - گوشه گیر و منزوی هستی یا بجوش و خون گرم؟
9 - توی چه زمینه ای اطلاعاتت بیشتره؟
10 - در پایان هم یه خاطره خوب از دوران کودکیت تعریف کن لطفا
Failure is not an option
Administrator
سلام وحید جان.
خوشحالم که روی صندلی داغ نشستی.
1. تاثیرگذارترین فرد توی زندگیت کی بوده ؟
2. کجای شهرتون رو بیشتر از همه دوست داری ؟
3. آیا فکر میکنی نسل و نسل های قبلی در حق ما ظلم کردن ؟
4. آیا فکر میکنی ما هم به نسل های بعدی ظلم میکنیم ؟
5. چه چیز Marilyn Manson شما رو جذب کرده ؟ هنرش ؟
6. به جز فوتبال به چه ورزشی علاقه داری ؟
7. یه روز با خودت فکر میکنی و می بینی که کاملا از سادگیت و صداقتت سو ء استفاده شده ، چیکار میکنی؟
8. به نظرت این کلمات زیر چه رنگی هستن: تهران / احساس / عدالت
9. چه چیزی باعث شده که به PCN علاقه پیدا کنی ؟
10. گذشته های فروم رو یادت هست ؟ چه تصویری از اون موقعها داری ؟
11. حدس میزنی در آینده برای ازدواجت از روی احساس تصمیم بگیری یا عقل ؟
12. اگه این اختیار رو داشتی که یک مشکل یا صفت رو از جهان پاک کنی چه چیزی رو انتخاب میکردی ؟
13. راز نگه دار هستی ؟
14. چرا خلبانان کامیکازی از کلاه ایمنی استفاده میکردند ؟!!
15. و سوال آخر ، به نظرت صندلی نشین بعدی کیه ؟
پیشاپیش ممنون به خاطر جوابهات و وقتی که میذاری برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سپاس
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks