Quick (06-09-09)
عضو VIP شهرسختافزار
بچه ها چشمام داره از حلقه میزنه بیرون ... هر چی سوال دارید بپرسید خوشحال میشم ... فردا همه رو یه جا ... کامل جواب میدم ... موفق باشید ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Quick (06-09-09)
آره با 33 تا سوال اون عزیز حقم داری برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1- بزرگترین حیوونی که از نزدیک دیدی چی بوده؟
2- به جر وطنم وطنم وطنم چه کشور دیگه ای رو دوست داری؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
3- دلت میخواد بعد از اینکه خدایی نکرده از دنیا رفتی توی کفنت چی باشه؟
4- چرا هیچ وقت یاهو نیستی!؟
5- تا حالا شده یه کار مهم رو برنامه ریزی کنی که انجام بدی همه چی رو پیشبینی کنی بعد که کار شروع میشه همه چی برعکس بشه؟ اگه آره توضیح بده لطفا . . .
6- اگه معتاد آدامسی Super Hiper Acido رو بهت پیشنهاد میکنم روی خودش نوشته Extremely Sour البته اگه خرسی دوست داری فک کنم شیرین بیشتر دوست داشته باشی . . . بهترین مارک آدامس چیه؟
7- بدترین مارک گوشی؟
8- این اسمایلا جدا باعث میشه آدم سوالارو تا تهش بخونه !!! کدومو بیشتر از همه دوست داری؟
با سپاس از برادر . . .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
.:: Things Are The Way They Were Before ::.
Bahador (06-09-09), D J V A H I D (07-09-09)
1 - خوب خوابیدی؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2 - توی دوران مدرسه از کدوم درس فراری بودی؟
3 - کدوم درست رو خیلی دوست داشتی؟
4 - در حال حاضر مدرک تحصیلیت چیه؟
5 - بیشتر چه سبک موسیقی گوش میدی؟
6 - چقدر از وقتت رو با دوستات خارج از دنیای مجازی میگذرونی؟
7 - دوست داری درباره چه چیزایی ازت بیشتر سوال بشه؟
8 - گوشیت چیه؟
9 - چقدر به آیندت اهمیت میدی؟
10 - از برنامه های گرافیکی به کدوم ها آشنایی؟
Failure is not an option
D J V A H I D (07-09-09), Quick (07-09-09)
عضو VIP شهرسختافزار
1-وحيد اگر خداي نكرده عشقت بهت خيانت كنه چه عكس العملي نشون ميدي ؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2-تنهائي رو دوست داري يا پيش جمع بودن ؟
قبلا هم گفتم ... اون موقع ها تنهایی ... ولی الان وضع فرق کرده !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
3- اگر دلت بگه يك كاري كني ولي عقلت بگه نه حرف كدومشون رو ميپذيري ؟
قطعا عقل !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
4-دشمن قسم خورده بهتره يا رفيقي كه از پشت خنجر ميزنه ؟
هیچ کدومش ... ولی دشمن قسم خورده رو بیشتر میشه تحمل کرد !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
5-چرا بعضي از آدمها فكر ميكنن و به خودشون اجازه ميدن آدم رو تحقير كنن ؟
بعضی از آدما غلط میکنن !!! اگه در برابر من باشه که کاری میکنم که دیگه از سرشون بپره !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
6-چرا بعضي از آدمها كاري ميكنن كه دل آدم بشكنه ؟
اگه واقعا کسی حقش باشه باید دلش رو بشکنی !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
7-اينتل ياamd
خیلی وقت نیست به این نتیجه رسیدم !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید AMD>INTEL
8-مطمئني سر بي گناه تا پاي چوبه دار ميره ولي بالاش نميره ؟
تو این دنیا میره ولی تو اون دنیا نه !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
9-تفاوت حقيقت با واقعيت ؟
والله به نظر یکی میان ...!!! مخم الان درست جواب نمیده !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
10-خودت رو جاي دكتري بذار ميبينه كه مريضش درد ميكشه و راهي براي درمانش نيست كمكش ميكني راحت بشه ؟
بهترین راه اینه که طرف رو خلاصش کنی !!! چون راهی واسه درمانش نیست و فقط زجر میکشه !!! پس نبودنش بهتر از بودنشه !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
11- چرا آدم ها اينقدر زود درباره هم قضاوت ميكنن ؟
میشه اسمش رو غیبت یا بدبینی گذاشت !!! نمیدونم والله !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
12-وقتي تنهائي رنگ اطرافت به چه رنگي شبيه هست ؟
سبز !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
13-از خدا چي ميخواهي ؟ دوست داري دعا تو رو مستجاب كنه يا كسي كه از تو بيشتر به كمكش نياز داره ؟
سلامتی ... پول ... دوست دارم دعام مستجاب بشه ... به اونم کمک میکنم خودم !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
14-فرض كن كسي رو ميبيني كه قصد خودكشي دارد آيا تلاشي به كمكش ميكني ؟ در اون موقع چي بهش ميگي ؟
آره ... همین چند وقت پیش دوستم رو نجات دادم ... چیز خاصی نمیگم ... یه خورده نصیحت ... میارمش چند روزی تو جمع ... که خوش بهش بگذره و یادش بره که میخواسته چیکار کنه !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
15-همه ما به اميدي زنديم تو به چه اميدي ؟
ما نیز به امید بهادر امید زنده ایم !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
16-چرا كسي كه تو فكرش هستيم معمولا به فكر ما نيست ولي كسي كه به فكرش نيستيم ياد ما هست ؟
اتفاقن من به فکر هر کی باشم بعد میفهمم اونم به فکر من بوده !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
17-اگر عجله داشته باشي يك شخص نابينا ازت درخواست كمك كنه قبول ميكني يا ناديده ميگري ؟
کمک میکنم ... تا حالا چند بار انجام دادم !!! ثواب داره !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
18- به نظرت درسته اين دنيا دارالمكافات هست ؟
بله !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
19-فكر ميكني ميشه دل شكسته رو مثل چيني بند زد ؟
در بعضی موارد چرا که نه ؟! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
20-سكوت علامت رضاست يا تسليم شدن ؟
من فکر میکنم هردوتاش !!! ولی اولی بیشتر معروفه !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این سری سوالات خیلی سخت تر بود !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضو VIP شهرسختافزار
1 - تا حالا شده از عصبانیتت پشیمون بشی؟
آره ولی من خیلی کم عصبانی میشم ... گفتم که من آدم خونسردی هستم درکل ...!!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2 - چرا به آشپزی علاقه داری؟
تنوع در آشپزی رو دوست دارم !!! بیشتر مواقع که تنها هستم واسه خودم میشینم آشپزی میکنم !!! بعضی وقتها هم خودم غذا اختراع میکنم ... کلا با فر گازمون زیاد ور میرم !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
3 - غذای مورد علاقت چیه؟
ای شیطون ... اینو قبلا هم گفتم ... کلم پلو شیرازی ... فسنجون ... خورشت بادمجون ... و غذاهای فرانسوی که خیلی عالین !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
4 - از چه غذایی بدت میاد؟
در کل از کشمش و شکر پلو و کدو بیزارم ... آی هیت ایت !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
5 - شکمو هستی؟
آره ... ولی هرچی میخورم انگار نه انگار ... همون 76 کیلو ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
6 - خصوصیات یه آدم خوب از نظر وحید عزیز چیه؟
احترام گذار ... خوش اخلاق ... مهمون نواز ... غیبت نکنه ...وراج نباشه ... وجدان کاری داشته باشه !!! و خیلی چیزای دیگه که الان تو ذهنم نیستن !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
7 - خصوصیات یه همسر ایده آل به نظرت چیا هست؟
مهربون باشه ... به فکر زندگیش باشه !!! ولخرج نباشه !!! خوشکل باشه !!!و قد بلند !!! کمی تپلی !!! اعتقاد داشته باشه !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
8 - فکر میکنی خوبه که از اوایل جوانی در باره آینده تصمیم گیری و برنامه ریزی کنیم؟
آره ... چرا که نه !!! ولی متاسفانه بعضیا مثل خودم به فرض بی اطلاع وارد رشته ای مشن و خیلی تو زندگی آدم تاثیر - میذاره !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
9 - اهل کارای فنی هم هستی؟
من کلا کارم فنیه و همچنین رشته هنرستانم ... خلاقیت و ابتکار رو دوست دارم ... و به فرض این نیست که تو خونمون به فرض لوله ای خراب بشه ... کولری با هر وسیله ای دیگه مشکل پیدا کنه کسی رو بیارم ... خودم ترتیبش رو تا حد امکان میدم !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
10 - کدوم یکی از شاخه های هنر رو دوست داری؟
خطاطی و نقاشی ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مرسی از سولای خوبت برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Quick (07-09-09)
عضو VIP شهرسختافزار
آره با 33 تا سوال اون عزیز حقم داری برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام میلاد جان ... نه از اون نیست ... 33 تا که چیزی نیست !!! 1000 تا هم بپرسن یه جا جواب میدم ... چون کلاس داشتم ... ظهر هم نخوابیده بودم خسته شده بودم !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1- بزرگترین حیوونی که از نزدیک دیدی چی بوده؟
یه شیر تو باغ وحش که به نظر من از فیل هم بزرگتر بود !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2- به جر وطنم وطنم وطنم چه کشور دیگه ای رو دوست داری؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اسپانیا ... ایتالیا ...و استرالیا !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
3- دلت میخواد بعد از اینکه خدایی نکرده از دنیا رفتی توی کفنت چی باشه؟
مگه باید چیزی توش باشه ...!!! اگه منم که یه لبتاپ قوی با اینترنت وایرلس ...!!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
4- چرا هیچ وقت یاهو نیستی!؟
از اون جریان انتخابات که یاهو ها رو تعطیل کردن ... دیگه یکی دوبار بیشتر نیومدم ... اونم از کافی نت ... کلا خاطرات خوبی از یاهو ندارم ... گذاشتمش کنار واسه همیشه !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
5- تا حالا شده یه کار مهم رو برنامه ریزی کنی که انجام بدی همه چی رو پیشبینی کنی بعد که کار شروع میشه همه چی برعکس بشه؟ اگه آره توضیح بده لطفا . . .
تا حالا واسم اتفاق نیفتاده و خدا کنه اتفاق هم نیفته !!! ما همین جوری چند سالی از زندگی عقب افتادیم !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
6- اگه معتاد آدامسی Super Hiper Acido رو بهت پیشنهاد میکنم روی خودش نوشته Extremely Sour البته اگه خرسی دوست داری فک کنم شیرین بیشتر دوست داشته باشی . . . بهترین مارک آدامس چیه؟
من نگاه به مارک آدامسای دیگه نمیکنم ... مستقیم میرم یه بوکس خرسی میگیرم و برمیگردم ... طعمش دل انگیزه ... خیلی هم خوب باد میشه !!! حالا اگه کسی چیزی تعارفمون کرد هم میخوریم !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
7- بدترین مارک گوشی؟
ال جی !!! و این گوشی چینیها که مثل پهین ریخته تو بازار ... همین 1 بار مصرف هارو میگم !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
8- این اسمایلا جدا باعث میشه آدم سوالارو تا تهش بخونه !!! کدومو بیشتر از همه دوست داری؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با سپاس از برادر . . .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ما مخلصیم میلاد جون !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Quick (07-09-09)
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
1 - خوب خوابیدی؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نه بابا ... زهر مارمون شد ... خروس بی محل همسایه نصف شب وایساده اذون گفتن ... تازه زبونش باز شده یه صدای ضایعی هم داره !!! 1:30 خوابیدم ... 5 پاشدم رفتم حموم ... یکم خوندم ساعت 7 رفتم کلاس ... خرد و خسته ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2 - توی دوران مدرسه از کدوم درس فراری بودی؟
محاسبات فنی 2 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
3 - کدوم درست رو خیلی دوست داشتی؟
ادبیات و جغرافی ... عاشق جغرافی بودم !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
4 - در حال حاضر مدرک تحصیلیت چیه؟
فوق دیپلم ... الکترونیک !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
5 - بیشتر چه سبک موسیقی گوش میدی؟
آوریل ... مارلین ... انریکو ... ان سینک ... دایدو !!! همه چی گوش میکنم ... ولی ملایم بیشتر دوست دارم ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
6 - چقدر از وقتت رو با دوستات خارج از دنیای مجازی میگذرونی؟
بیشتر اوقات ... دور همیم ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
7 - دوست داری درباره چه چیزایی ازت بیشتر سوال بشه؟
فرقی نمیکنه ... در مورد کامپیوتر و الکترونیک بیشتر دوست دارم !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
8 - گوشیت چیه؟
سامسونگ ... اس 8300 و نوکیا 1203 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
9 - چقدر به آیندت اهمیت میدی؟
بیشتر از اون چیزی که فکرشو بکنی !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
10 - از برنامه های گرافیکی به کدوم ها آشنایی؟
فتو ایمپکت ... واقعا کارش عالیه ... از فتوشاپ خیلی سرتره به نظر من !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تانکیو سو ماچ بهادر ...!!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خیلی مخلصیم وحید جان.
1 - چی شد از الکترونیک سر در آوردی؟
2 - آرشیو فیلم هم داری؟
3 - به نظرت چه شغلی آبرو مندانه و با کلاسه؟
4 - بین طعم های اصلی کدوم ها رو دوست داری؟
5 - تا حالا توی انجمن با کسی مشکلی داشتی؟
6 - اهل کوهنوردی هم هستی؟
7 - دریای جنوب رو بیشتر دوست داری یا شمال؟
8 - چه سبک فیلمی رو خیلی دوست داری؟
9 - بازیگر مورد علاقت بین بازیگرای هالیوودی کیه؟ هم زن بگو هم مرد
10 - توی بازیگرای ایرانی کی رو دوست داری؟
کا دمت گرم !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Failure is not an option
D J V A H I D (07-09-09), Quick (07-09-09)
عضو VIP شهرسختافزار
1 - چی شد از الکترونیک سر در آوردی؟
من رشته تحصیلیم ساخت و تولید بود که بدون آشنایی رفتم داخلش ... این بود که تغییر رشته دادم و رفتم تو این !!! و کلا از طراحی مدار و ابتکار و نوآوری یا همون اختراع الکترونیکی و نیز ربات خوشم میاد !!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2 - آرشیو فیلم هم داری؟
نه ... فقط یه سری فیلم دارم که قبلا هم گفتم ... هنوز ندیدمشون ... وقت نکردم ... به محض اینکه ببینمشون پاکشون میکنم !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
3 - به نظرت چه شغلی آبرو مندانه و با کلاسه؟
استاد دانشگاه ... پزشک متخصص ... و خیلی شغلهای دیگه !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
4 - بین طعم های اصلی کدوم ها رو دوست داری؟
ترش و شیرین ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
5 - تا حالا توی انجمن با کسی مشکلی داشتی؟
آره ... چرا که نه !!! ... اسم نمیارم ... من کلا آدم بخشنده ای هستم ولی این یکی رو هرگز نمیبخشم و مطمئن باش یه روز گیرش میارم ... الان چند وقته که از تو فروم رفته ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
6 - اهل کوهنوردی هم هستی؟
آره بعضی جمعه ها با دوستان میریم بابا کوهی !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
7 - دریای جنوب رو بیشتر دوست داری یا شمال؟
هر دو ... شمال رو به خاطر تمیزیش و جنوب رو به خاطر تنوع موجودات و لوازم جانبی کنار دریا !!! ولی در کل شمال !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
8 - چه سبک فیلمی رو خیلی دوست داری؟
خیلی اونقدر که فکرشو کنی اهل فیلم نگاه کردن نیستم ... ولی سبک رزمی و اکشن و ترسناک رو بیشتر میپسندم !!! به درام علاقه ای ندارم ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
9 - بازیگر مورد علاقت بین بازیگرای هالیوودی کیه؟ هم زن بگو هم مرد
من براد پیت .. آنتونیو باندراس ..... آنجلینا برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
10 - توی بازیگرای ایرانی کی رو دوست داری؟
مهدی فخیم زاده !!! الهام حمیدی !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کا دمت گرم !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ماااااااااا مخلصیم !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضو VIP شهرسختافزار
همش 2 روز دیگه درخدمتتون هستم اینجا ... نمیدونم چرا این جمعیت 000 85 نفری فروم فقط 2-3 نفر میان شرکت میکنن ؟! بابا زشته به خدا !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks