وحید جان یه بیو گرافی خوشگل از خودت برای بچه ها وبعد از اون به سوالای زیر جواب بده
سلام ... وحید هستم از شیراز ... 23 روز پیش در چنین روزی شد 23 سالم !!! اصلیتمون خوزستانی ... من شیراز به دنیا اومدم ... البته مامان و بابا هم از 5 سالگی اومدن شیراز ... خیلی دوست دارم ببینیم خوزستان چه شکلیه !!! علایق من سخت افزار ... تعمیرات قطعات ... اورژانس رایانه ... بدنسازی و ... فکر کنم فعلا تا اینجا کافی باشه!!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 - چی شد که به تاپیک صندلی داغ علاقه مند شدی؟
هویجوری !!! از همون اول خیلی دوست داشتم !!! در کل دوست دارم سوال ... جواب بدم !!!
(نکته : نه که دیگه بلایی مثل اردلان و علی به سرم بیارید ) برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2 - دوست داری چه کسایی ازت سوال بپرسن؟
فرقی نمیکنه ... فقط دوست دارم سوال تکراری نباشه !!! طرز سوال پرسیدن تو رو خیلی دوست دارم !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ساده و مفید !!!
3 - چی شد که به PCN اومدی؟
از طریق پسر عمه ام !!! ramin_e1 ...ما رو اینجا معتاد کرد و خودش در رفت !!! رفیق ناباب به این میگن !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
4 - اولین دوستت اینجا کی بود؟
مهدی موسوی عزیز برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
5 - صمیمی ترین دوستت اینجا کی هست؟
والله یکی دوتا نیستن ... اگه یادت باشه یه لیستی گذاشته بودم تو امضام که بعضی دوستان گله کردن که اسم ما کو ؟! منم برداشتمش !!! باز میترسم اسم یکی رو ببرم ... بقیه ناراحت بشن !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
6 - به نظرت اطلاعات عمومی بچه های گل PCN چطوره در کل؟
واقعا من که خیلی از مشکلات خودم اینجا برطرف شد !!! تجربشون مهمه !!! خیلی از نظرات شخصی هم میتونه مشکل گشا باشه !!! مدیران فروم به خصوص بخش سخت افزار اطلاعات بسیار خوبی دارن ... ولی از حق نگذریم که خیلی از کاربرهای معمولی هم هستن که واقعا گره گشا هستن !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
7 - بیشترین فعالیتت در کدوم قسمتها هست؟
اینجور که معلومه و بوش میاد تو قسمت عکس !!! ولی تو هر انجمنی بری ... حداقل چند اثر از من میبینی !!! ولی بیشتر از عکس خوشم میاد و سخت افزار !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
8 - اگر به عنوان مدیر انتخاب بشی توی کدوم بخش فعالیت میکنی؟
سخت افزار رو از همه بیشتر دوست دارم !!! ولی هنوز خیلی مونده که اطلاعاتم تکمیل بشه !!! بخش عکس رو هم خیلی دوست دارم ... به خاطر تنوع ... در کل من به نظم و انضباط و مرتب بودن یه انجمن خیلی حساسم !!! درکل مدیری مسئولیت داره ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
9 - روزانه چند ساعت آنلاین میشی و چقدرش به PCN تعلق داره؟
الان که تعمیرات داریم ... و از داشتن ADSL محروم ... قبلا بیشتر وقت آزاد داشتم روزی حداقل 6-7 ساعت در روز که 5-6 ساعتش به pcn تعلق داشت !!! ولی الان روزی 1-2 ساعت... که 2 ساعتش تقریبا به pcn تعلق داره ... در کل ارادت خاصی به pcn دارم !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
10 - صندلی داغ چطوره؟
خوبه خیلی ممنون ... سلام داره خدمتتون !!! فعلا تازه نشستیم ...!!! تا ببینیم دنیا دست کیه !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks