1-وحيد اگر خداي نكرده عشقت بهت خيانت كنه چه عكس العملي نشون ميدي ؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2-تنهائي رو دوست داري يا پيش جمع بودن ؟
قبلا هم گفتم ... اون موقع ها تنهایی ... ولی الان وضع فرق کرده !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
3- اگر دلت بگه يك كاري كني ولي عقلت بگه نه حرف كدومشون رو ميپذيري ؟
قطعا عقل !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
4-دشمن قسم خورده بهتره يا رفيقي كه از پشت خنجر ميزنه ؟
هیچ کدومش ... ولی دشمن قسم خورده رو بیشتر میشه تحمل کرد !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
5-چرا بعضي از آدمها فكر ميكنن و به خودشون اجازه ميدن آدم رو تحقير كنن ؟
بعضی از آدما غلط میکنن !!! اگه در برابر من باشه که کاری میکنم که دیگه از سرشون بپره !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
6-چرا بعضي از آدمها كاري ميكنن كه دل آدم بشكنه ؟
اگه واقعا کسی حقش باشه باید دلش رو بشکنی !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
7-اينتل ياamd
خیلی وقت نیست به این نتیجه رسیدم !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید AMD>INTEL
8-مطمئني سر بي گناه تا پاي چوبه دار ميره ولي بالاش نميره ؟
تو این دنیا میره ولی تو اون دنیا نه !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
9-تفاوت حقيقت با واقعيت ؟
والله به نظر یکی میان ...!!! مخم الان درست جواب نمیده !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
10-خودت رو جاي دكتري بذار ميبينه كه مريضش درد ميكشه و راهي براي درمانش نيست كمكش ميكني راحت بشه ؟
بهترین راه اینه که طرف رو خلاصش کنی !!! چون راهی واسه درمانش نیست و فقط زجر میکشه !!! پس نبودنش بهتر از بودنشه !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
11- چرا آدم ها اينقدر زود درباره هم قضاوت ميكنن ؟
میشه اسمش رو غیبت یا بدبینی گذاشت !!! نمیدونم والله !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
12-وقتي تنهائي رنگ اطرافت به چه رنگي شبيه هست ؟
سبز !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
13-از خدا چي ميخواهي ؟ دوست داري دعا تو رو مستجاب كنه يا كسي كه از تو بيشتر به كمكش نياز داره ؟
سلامتی ... پول ... دوست دارم دعام مستجاب بشه ... به اونم کمک میکنم خودم !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
14-فرض كن كسي رو ميبيني كه قصد خودكشي دارد آيا تلاشي به كمكش ميكني ؟ در اون موقع چي بهش ميگي ؟
آره ... همین چند وقت پیش دوستم رو نجات دادم ... چیز خاصی نمیگم ... یه خورده نصیحت ... میارمش چند روزی تو جمع ... که خوش بهش بگذره و یادش بره که میخواسته چیکار کنه !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
15-همه ما به اميدي زنديم تو به چه اميدي ؟
ما نیز به امید بهادر امید زنده ایم !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
16-چرا كسي كه تو فكرش هستيم معمولا به فكر ما نيست ولي كسي كه به فكرش نيستيم ياد ما هست ؟
اتفاقن من به فکر هر کی باشم بعد میفهمم اونم به فکر من بوده !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
17-اگر عجله داشته باشي يك شخص نابينا ازت درخواست كمك كنه قبول ميكني يا ناديده ميگري ؟
کمک میکنم ... تا حالا چند بار انجام دادم !!! ثواب داره !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
18- به نظرت درسته اين دنيا دارالمكافات هست ؟
بله !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
19-فكر ميكني ميشه دل شكسته رو مثل چيني بند زد ؟
در بعضی موارد چرا که نه ؟! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
20-سكوت علامت رضاست يا تسليم شدن ؟
من فکر میکنم هردوتاش !!! ولی اولی بیشتر معروفه !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این سری سوالات خیلی سخت تر بود !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks