1 - چی شد از الکترونیک سر در آوردی؟
من رشته تحصیلیم ساخت و تولید بود که بدون آشنایی رفتم داخلش ... این بود که تغییر رشته دادم و رفتم تو این !!! و کلا از طراحی مدار و ابتکار و نوآوری یا همون اختراع الکترونیکی و نیز ربات خوشم میاد !!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2 - آرشیو فیلم هم داری؟
نه ... فقط یه سری فیلم دارم که قبلا هم گفتم ... هنوز ندیدمشون ... وقت نکردم ... به محض اینکه ببینمشون پاکشون میکنم !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
3 - به نظرت چه شغلی آبرو مندانه و با کلاسه؟
استاد دانشگاه ... پزشک متخصص ... و خیلی شغلهای دیگه !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
4 - بین طعم های اصلی کدوم ها رو دوست داری؟
ترش و شیرین ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
5 - تا حالا توی انجمن با کسی مشکلی داشتی؟
آره ... چرا که نه !!! ... اسم نمیارم ... من کلا آدم بخشنده ای هستم ولی این یکی رو هرگز نمیبخشم و مطمئن باش یه روز گیرش میارم ... الان چند وقته که از تو فروم رفته ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
6 - اهل کوهنوردی هم هستی؟
آره بعضی جمعه ها با دوستان میریم بابا کوهی !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
7 - دریای جنوب رو بیشتر دوست داری یا شمال؟
هر دو ... شمال رو به خاطر تمیزیش و جنوب رو به خاطر تنوع موجودات و لوازم جانبی کنار دریا !!! ولی در کل شمال !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
8 - چه سبک فیلمی رو خیلی دوست داری؟
خیلی اونقدر که فکرشو کنی اهل فیلم نگاه کردن نیستم ... ولی سبک رزمی و اکشن و ترسناک رو بیشتر میپسندم !!! به درام علاقه ای ندارم ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
9 - بازیگر مورد علاقت بین بازیگرای هالیوودی کیه؟ هم زن بگو هم مرد
من براد پیت .. آنتونیو باندراس ..... آنجلینا برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
10 - توی بازیگرای ایرانی کی رو دوست داری؟
مهدی فخیم زاده !!! الهام حمیدی !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کا دمت گرم !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ماااااااااا مخلصیم !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks