سوال میلاد :
چرا ریپورت منو دادی ؟ مگه من چه هیزم تری به شما فروخته بودم
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید میلادجان هیزمت که تر نبود ولی خوب جزو قوانینه دیگه ..
سوال های بهادر :
مبین جان طبق معمول میشه یه بیوگرافی خوشگل از خودت بدی و توضیحات خاصی رو که فکر میکنی نیاز هست رو بگی؟
حتما .. من مبین هستم 20 سالمه دانشجوی نرم افزار ..برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
- چی شد با PCN آشنا شدی؟
والا آقا سعید Security منو به تیم مدیریت دعوت کرد . توی انجمن سایت برنامه نویس فعالیت منو دیده بود
2 - تیم مدیریت اینجا رو در چه سطحی میدونی؟
واقعا عالیه و دوستان و مدیران گلی داره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
3 - چی شد که رفتی سراغ بخش برنامه نویسی؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید والا اینش که مشخصه تخصصم آخه برنامه نویسی و کامپیوتره
4 - روزانه چقدر از وقتت رو آنلاین میشی؟ چقدرش مربوط به PCN میشه؟
قدیما که ADSL نداشتم روزی 4 ساعت ولی الان اگر ADSL شارژش ته نکشیده باشه تقریبا کل روز آنلاینم و توی روز هر چند ساعت میام PCN
5 - اولین دوستت توی PCN کی بود؟
اولین دوست من خوب معلومه کسی که منو معرفی کرد بود ..آقا سعید
6 - صمیمی ترین دوستت اینجا کیه؟
والا همه اینجا دوست خوب و صمیمی من هستن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
7 - تا حالا از تیم مدیریت بهت اخطار هم شده؟
فکر نمیکنم .
8 - توی انجمن با کسی هم مشکلی داشتی تا حالا؟
والا مشکل خاصی که نه جز نقض قوانین
9 - غیر از بخش برنامه نویسی به کجاها علاقه داری؟
همرو دوس دارم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
10 - برنامه نویسی رو از کی شروع کردی؟
من حدود 9 سالم بود کامپیوتر خریدم و 2 سال بعدش شروع کردم ( البته از سطح خیلی سادش )
ممنون از سوالای بهادرجان و میلادجان برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید .. منتظر بقیه هستیم

Bookmarks