فکر میکنم مهراد فعلا نتونه بیاد یعنی کمتر بیاد چون یه کم مشکلات داره
امیدوارم مشکلاتش زودتر حل بشه و بیاد انشاالله
کاربر افتخاری انجمن
عضو VIP شهر سختافزار
فکر میکنم مهراد فعلا نتونه بیاد یعنی کمتر بیاد چون یه کم مشکلات داره
امیدوارم مشکلاتش زودتر حل بشه و بیاد انشاالله
Administrator
سلام دوستان ...
من اووووووومدم ...
در خدمتم ولی قبلش چند تا خواهش دارم از دوستای نازنینم :
اول اینکه سوالا بصورت شماره گذاری شده باشه ...
دوم اینکه خواهشاً کپی پیست نکنید ...
سوم اینکه مخلص همه هم هستیم
چهارم اینکه ممکنه یه مقدار کم بیام ... (ولی میام)
پنجم اینکه مخلصیم مجدداً ...!
سپاس (شروع کنیم؟)
سلام اقا مهراد
خوبی ؟
1- اسمتو کی انتخاب کرده مامان یا بابا ؟
2- دوست داری به جای مهراد اسمت شاهین بود ؟
3- چرا این قدر به سخت افزار علاقه مندی ؟ تو ایران وضعیت علمی و کاریش چه طوره ؟
4- چه رنگی را دوست داری ؟
5- اهل ادبیات و شعر و اتین جیزا هستی ؟
6- چند نفر تو ادلیستت هستن ؟
7- تا حالا اصفهان اومدی ؟
8- چند تا خواهر و برادر داری ؟
9- خجالتی هستی ؟
10- سونی اریکسون ؟ نوکیا ؟ ستامسونگ ؟موتورالا یا اصلا بی خیال همه اش صا ایران ؟
11- زیاد سوتی می دی ؟
12- از خواننده های مجاز کدوما بیشتر از همه دوست داری ؟
13- تاریخ تولدت ؟
14- هیچ سازی را بلدی بزنی خودت ؟
15- اون کبوتر ی بود که پرید و رفت ایا ؟
چه سوالای اسونی
|
|
حق آب و گل داره
1خوب. ببن کی اومده. چرا انقد نگران فیلتری؟
2 پیتزا یا آبگوشت؟
3 سوسول یا مشتی؟
4. amd با intel
nvidia or ati5
farasoo or logitech6
red or blue6?
کاربر شهرسختافزار
به به
آقا مهراد عزیز
1. خوبی داداشی؟
2.خیلی مخلصیما
3. چیزی که باعث میشه به زندگیت و ادامه اون امیدوار باشی چیه؟
4. هوای کرج چطوره؟
5. یادت هست من بچه کجا بودم؟
6. زندگی رو تو یه جمله تعریف کن (در حالت کلی)
7. زندگی خودتو تو یه جمله تعریف کن
8. چی شده که عاشق گیگابایت شدی؟
9. از کی شهریار رو میشناسی؟
10. اگه تو یه جاده ای باشی که هیچی ازش ندونی و به یه دو راهی برسی که ندونی هیچ کدوم به کجا میرن سمت راستی رو انتخاب میکنی یا چپی رو؟
11. مودم من گیگابایت هست و من هنوز با کالر آی دی و دی سی شدن هنگام زنگ زدن به خط مشکل دارم . مودم من اینجوریه یا اینکه کلا گیگابایت اینجوری؟
12. پس کی میخوای زن بگیری؟
13. ای بابا آخه چرا زوده؟
14. نکنه زن گرفتی شیطون؟
15. اگه زن داری بگو چند تا بچه داری ؟
16. اجازه میدی بازم مسیرم خورد بیام ازت سوال بپرسم؟
ممنون
خیلی دوست دارم مهراد
کاربر افتخاری انجمن
اول طبق معمول يه بيو گرافي بده...!
Administrator
سلام عزیز جان ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط faranak
به خوبی شما که نیستیم ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1. ظاهراً این کار مشترکاً انجام شده ولی ایده اصلیش فکر کنم برای پدرم بوده ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2. والا ما که دوست نداریم ولی مثل اینکه شما خیلی دوست دارید ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
3. خودم هم نمیدونم اما شاید بخاطر رقابتی بودن و اینکه هر لحظه هر کمپانی تشنه محصول قدرتمندتریه ...
توی ایران متاسفانه خیلی وضعیت خوبی نداره ... مخصوصا قیمتها که هر فروشنده برای خودش یه قیمت منحصر بفرد داره ! حتی گاهی اوقات قیمت یک پردازنده بین دو مغازه کنار هم 20-30 تومن اختلافه !
4. همه خوبن ولی آبی کمرنگ و همچنین قرمز تیره رو دوست دارم (چه تفاهمی !!! )
5. بله ! بیشتر هم به متون اشعار ترانه سراها مثل آقایون ایرج جنتی عطایی و اردلان سرفراز و نادرپور و ... علاقه دارم ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید چون همه شون آهنگاشون در وصف وطن هست (اکثرا) و همچنین ترانه هاشون رو خواننده های بزرگی مثل داریوش می خونند . البته به سایر شاعران داخلی هم علاقمند هستم مثل سهراب سپهری .... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
6. زیاد نیستن ... خیلی خوشم نمیاد آدم جمع کنم توی اد لیست ... فقط افراد خاص رو ADD میکنم ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
7. بله اومدم . ولی خیلی وقت پیشا بود ... دوست دارم دوباره بیام تا بعضی از دوستان نازنینم رو مثل شهریار و ... از نزدیک ببینم ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
8. یک خواهر دارم ، برادر هم ندارم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
9. تقریبا میشه گفت آره ... ولی جلوی آدمای از خود راضی و متکبر می ایستم . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
10. فکر میکنم سونی اریکسون از همه بهتر باشه ... بعدش هم موتورولا که متاسفانه خیلی توی ایران ساپورت نمیشه ( به قول یکی از دوستان : اون موقع که سونی اریکسون و نوکیا داشتند توی توهمات سیر میکردند ، موتورولا داشت توی امریکا بی سیم میساخت !)
11. نه زیاد ... چون توی جمع کمتر صحبت میکنم (بیشتر مستمع هستم تا سخنور برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
12 . آقایان محمد اصفهانی و علیرضا عصار + آقای افتخاری برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
13. همین چند روزه پیش بود ... 7 بهمن ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
14. خیلی وارد نیستم ولی ارگ رو تا حدودی بلدم ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
15. " کسی " نبود ... یعنی منظورم از کبوتر شخص خاصی نبوده ... شاید منظورم خودم بودم که توی این چند روزه از خودم دور شده ام ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به نظر شما این سوالا آسون بود ؟!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون که قابل دونستید و تشریف اوردید ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سپاس برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Administrator
سلام سعید جان ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Emperatour
1. چون اگه فیلتر بشیم هیچ راه برگشتی نداره ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2. پیتزا
3.هر کدومشون کاربرد خاص خودشون رو دارند ! ولی مشتی باحالتره ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
4. -=- InTel-=-
5. nVIDIA ... چون همیشه یه قدم جلوتره ...
6. معلومه که لاجیتک بهتره ... فراسو هم خوبه ولی نه همه محصولاتش (مثلا بعضی از کیبردهاش واقعا زجرآوره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
7. همینی که داری می بینی ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سپاس برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Administrator
سلام.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط armin_goodboy
به به آرمین جان گل گلاب برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1. قربانت ... به خوبی شما . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2. ما مخلص هر چی آدم با مرام مثل شما هم هستیم ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
3. اگه بخوام توی یک کلمه بگم میشه " آینده " ... واقعا این آینده است که آدم رو امیدوارد میکنه ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید یه فاکتور دیگه هم شهر سخت افزار هست ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
4. خیلی خوبه ... حدود 3-4 درجه از تهران سردتره همیشه ... جاتون خالی دیروز طووووفان شده بود ... رگبار شدید هم بود ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
5. بله ... شما بچه بندرگز (استان گلستان) هستید ... (البته بهتره که بگیم "ساکن" اونجا هستید ! ) برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
6. زندگی برای بعضی ها یعنی خوش گذرونی محض ... برای بعضی ها همش درد و رنجه ... بعضیها هم که وضعشون خرابتره نمیدونند حتی زندگی چیه ؟!؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
درحالت کلی میشه گفت زندگی یعنی : امروز بکار ، فردا بردار ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
7. زندگی من به لطف خدا عالی است ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
8. من عاشق گیگابایت شدم ؟!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید اصلا به من بیاد عاشق کسی بشم ؟!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ... خارج از شوخی : قیمت محصولاتش مقرون بصرفه است + گارانتی بسیار خوب (آواژنگ) برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید به قول گیگابایت = Upgrade Your Life
9. حدودا از تابستان امسال ... توی P30W با هم آشنا شدیم ... الان که می بینید من اینجام به خاطر تاپیک "قیمت انواع رم در بازار و بررسی آنها" واقع در پی سی است ... (حداقل یه چیز پی سی به دردمون خورد! ) برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
10. روی این سوالتون خیلی فکر کردم ... در حالت کلی آدم باید "راست" رو انتخاب کنه ولی چون "جاده ها دروغگویند" چپ رو انتخاب میکنم ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
11. گیگابایت هیچ مشکلی نداره ... میدونی مشکل از کجاست ؟ مشکل از روترهای مخابراته ... روترها دو نوع دارند : امریکایی . چینی ــ در ایران اول از چینی استفاده شد (به خاطر قیمت کمتر) ولی چون کیفیش خیلی خوب نبود الان دارن کم کم اونا رو با روترهای امریکایی جایگزین می کنند ... حالا مشکل ار اینجاست که اغلب قریب به اتفاق مودمهای موجود در بازار از روترهای امریکایی برای کالرآی.دی پشتیبانی میکنند در صورتیکه روترهای ایران چینی هستند ! البته مخابرات قول داده تا n سال دیگه همه روترها امریکایی بشن که تا اون موقع مودم رفته به موزه و من و شما با WireLess کار میکنیم ! ( بگو ایشالله ! ) برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
12. آخه زوده !
13. چون هنوز به 40 سال نرسیده ام !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
14. نه بابا ... ما از این کارا بلد نیستیم ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
15. بچه کجا بود ؟؟!!!؟! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
16. شما سرور مایی ... هر موقع امر بفرمائید در خدمتیم ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من هم ممنونم .
من هم دوستتون دارم ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
4 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 4 میهمان)
Bookmarks