برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط faranak
سلام اقا مهراد
خوبی ؟
1- اسمتو کی انتخاب کرده مامان یا بابا ؟
2- دوست داری به جای مهراد اسمت شاهین بود ؟
3- چرا این قدر به سخت افزار علاقه مندی ؟ تو ایران وضعیت علمی و کاریش چه طوره ؟
4- چه رنگی را دوست داری ؟
5- اهل ادبیات و شعر و اتین جیزا هستی ؟
6- چند نفر تو ادلیستت هستن ؟
7- تا حالا اصفهان اومدی ؟
8- چند تا خواهر و برادر داری ؟
9- خجالتی هستی ؟
10- سونی اریکسون ؟ نوکیا ؟ ستامسونگ ؟موتورالا یا اصلا بی خیال همه اش صا ایران ؟
11- زیاد سوتی می دی ؟
12- از خواننده های مجاز کدوما بیشتر از همه دوست داری ؟
13- تاریخ تولدت ؟
14- هیچ سازی را بلدی بزنی خودت ؟
15- اون کبوتر ی بود که پرید و رفت ایا ؟

چه سوالای اسونی
سلام عزیز جان ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

به خوبی شما که نیستیم ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

1. ظاهراً این کار مشترکاً انجام شده ولی ایده اصلیش فکر کنم برای پدرم بوده ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

2. والا ما که دوست نداریم ولی مثل اینکه شما خیلی دوست دارید ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

3. خودم هم نمیدونم اما شاید بخاطر رقابتی بودن و اینکه هر لحظه هر کمپانی تشنه محصول قدرتمندتریه ...
توی ایران متاسفانه خیلی وضعیت خوبی نداره ... مخصوصا قیمتها که هر فروشنده برای خودش یه قیمت منحصر بفرد داره ! حتی گاهی اوقات قیمت یک پردازنده بین دو مغازه کنار هم 20-30 تومن اختلافه !

4. همه خوبن ولی آبی کمرنگ و همچنین قرمز تیره رو دوست دارم (چه تفاهمی !!! )

5. بله ! بیشتر هم به متون اشعار ترانه سراها مثل آقایون ایرج جنتی عطایی و اردلان سرفراز و نادرپور و ... علاقه دارم ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید چون همه شون آهنگاشون در وصف وطن هست (اکثرا) و همچنین ترانه هاشون رو خواننده های بزرگی مثل داریوش می خونند . البته به سایر شاعران داخلی هم علاقمند هستم مثل سهراب سپهری .... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

6. زیاد نیستن ... خیلی خوشم نمیاد آدم جمع کنم توی اد لیست ... فقط افراد خاص رو ADD میکنم ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
7. بله اومدم . ولی خیلی وقت پیشا بود ... دوست دارم دوباره بیام تا بعضی از دوستان نازنینم رو مثل شهریار و ... از نزدیک ببینم ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

8. یک خواهر دارم ، برادر هم ندارم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

9. تقریبا میشه گفت آره ... ولی جلوی آدمای از خود راضی و متکبر می ایستم . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

10. فکر میکنم سونی اریکسون از همه بهتر باشه ... بعدش هم موتورولا که متاسفانه خیلی توی ایران ساپورت نمیشه ( به قول یکی از دوستان : اون موقع که سونی اریکسون و نوکیا داشتند توی توهمات سیر میکردند ، موتورولا داشت توی امریکا بی سیم میساخت !)

11. نه زیاد ... چون توی جمع کمتر صحبت میکنم (بیشتر مستمع هستم تا سخنور برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )

12 . آقایان محمد اصفهانی و علیرضا عصار + آقای افتخاری برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

13. همین چند روزه پیش بود ... 7 بهمن ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

14. خیلی وارد نیستم ولی ارگ رو تا حدودی بلدم ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

15. " کسی " نبود ... یعنی منظورم از کبوتر شخص خاصی نبوده ... شاید منظورم خودم بودم که توی این چند روزه از خودم دور شده ام ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

به نظر شما این سوالا آسون بود ؟!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

ممنون که قابل دونستید و تشریف اوردید ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

سپاس برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید