سلام.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط pooya007
آخه میدونی چیه ؟! من توی پیچوندن دکترای افتخاری از دانشگاه سوربن فرانسه دارم !
از بابت تبریک هم ممنونم ...
سپاس
Administrator
سلام.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط pooya007
آخه میدونی چیه ؟! من توی پیچوندن دکترای افتخاری از دانشگاه سوربن فرانسه دارم !
از بابت تبریک هم ممنونم ...
سپاس
|
|
عضو VIP شهر سختافزار
بازم سلام مهراد جان
1- مهراد جان ما آخر نفهمیدیم چند سالته ؟!! بابا دقیق بگو
2- از کدوم روز هفته خوشت میاد از کدوم بدت میاد ؟
3- Satellite دارین یا نه ؟
4- بیشترین حجمی که از نت دانلود کردی چقدر بوده ؟
5- خوش قولی یا بد قول ؟
6- نوشابه زرد دوست داری یا سیاه ؟
7- اسپیکرت چیه ؟
8- چقدر بهت بدن استقلالی میشی ؟
9- دوست داشتی جای کی بودی ؟
10- گذشته بهتر بود یا آینده ؟
ممنون
Administrator
سلام مهدی جان ... خیلی مخلصیم برادر ارشد ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mehdi_MaX
1. ای بابا ، شما هم عجب گیری دادید ها !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید خب یه ذره فکر کن ، بیشتر ، باز هم بیشتر ، نفهمیدی ؟ خوب 17 سالمه دیگه ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2. از پنجشنبه خوشم میاد و از شنبه متنفرم ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
3. نــوچ ! ما از این چیزای فرنگی نداریم ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
4. نمی دونم والا ! ولی فکر کنم حدود 8 مگابایت بوده ... اصولا زیاد دانلود نمیکنم ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
5. خوش قول عزیز دل ! به من میاد بد قول باشم ؟! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
6. هیچ کدوم ! Only 7Up
7. تی وی ام TVM هست ...
8. چیز زیادی نمیخوام ... فقط اگه یه Core2Extreme QX6700 و GiGa DQ6 و 4GB RAm Corsair 800MHz و XFX GeForce 8800GTX x 2 (SLI) و Monitor LCD Sony 19" بدند استقلالی میشم ! (چه کم توقع) برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
9. جای هیچکس ... جای خودم ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
10. هر کدومشون مزیتهای خودشون رو دارن ... گذشته پر از خاطره است ، آینده پر از امید و آرزو برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون مهدی جان - عشق است K750 جواتی ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سپاس برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مهراد جان دوباره سلام.
1-الان داری چه آهنگی گوش میدی؟
2-آخرین فیلمی که دیدی چی بود؟
3-دوست داشتی جای شهریار بودی؟
4-اگه جای شهریار بودی چه کاری ممکن بود توی این فروم بکنی که شهریار نکرده؟
ممنون
Administrator
سلام ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Amirhossein
1. الان هیچی ولی چند دقیقه پیش داشتم آهنگ حادثه (مرد سفر باش) رو از داریوش گوش میکردم . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2. اره2 که خیلی عالی بود (ولی مثل قسمت یکش هیجان نداشت ، ولی باز خیلی خوب بود) برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
3. نـــوچ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
4. یه سر و سامان حسابی به زیرمجموعه های انجمنهای مختلف میدادم ... اوضاعشون خرابه . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سپاس برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حق آب و گل داره
فکر کنم وقت مهراد تمومه. پیشنهاد میکنم اگر کسی داوطلب هست بیاد وگرنه موقتا لینجا تعتیل بشه
|
|
Administrator
من حدود 20 روز است که روی این صندلی سوزان نشستم !
خیلی مخلصیم !
مهراد جان گفتی 2 روزه که نشستی دلم برات سوخت:23::21::23::21:
مسئول این تاپیک کی بود بهادر؟؟
سلام منم يه سوال ازت داشتم تو چه زمينه کامپيوتری کار کردی يعنی اطلاعات داری؟
بعد چه سبک موسيقی گوش ميدی خارجی منظورمه و از چه خواننده هايه خوشت مياد بازم
خارجی ها؟
چند تا فيلم نام ببر که با ديدنش خيلی کيف کردی؟
سلام دوستان عزيز
مهراد عزيز
جواب دوست عزيز Mahdi Hero رو بده
تا آقا بهنام X Ray بياريم بشونيم رو صندلي داغ
اوكي
تاپيك زدم به اسم بهنام عزيز (X Ray)
2 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 2 میهمان)
Bookmarks