تاحالا تجدید شدی؟
چرا میگی داریوش اما آواتارت نیست؟
مهراد هستم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط X Ray
متولد تهران
ساکن کرج
محصل
سپاس برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
[/align]
تاحالا تجدید شدی؟
چرا میگی داریوش اما آواتارت نیست؟
1.طرفدار كدوم تيم فوتبال هستي؟
2.از چه ورزشي خوشت مي ياد؟!
3.چه ورزشي مي كني؟!
4.كدوم شبكه رو بيشتر نگاه مي كني؟
5.با كدام برنامه بيشتر حال مي كني؟
سلام مهراد جون خوبي
1 از چه نوع فيلم هاي خوشت مياد
2 سريال نگاه ميكني
3 روز چند ساعت انلاين هستي
4 تا حالا از برادرات کتک حسابی خوردی؟
5-نظرت راجب غیرت برادر نسبت به خواهر یا شوهر نسبت به زن چیه؟ به نظرت این به این معنی نیست که زنها به تنهایی نمی تونن از حق خودشون دفاع کنن؟
6 بهترين مدير کيه ؟ بهترين همکار کيه ؟ بي تعراف بگو فکر نکنم کسي ناراحت بشه !
7 چه ورزشي رو انجام ميدي ؟
8 کدوم نرم افزار گرافيکي رو مثل فارسي صحبت کردن بلدي ؟
9 كدوم يك از آشناهات عضو اين انجمن هست ؟
10 به نظرت چند سال عمر مي كني ؟
11 چرا ميگن آنان كه غني ترند محتاج ترند ؟
12 نام مورد علاقه شما البته از پسر و دختر يک نام بگيد ؟
13 چرا همه شما رو به اسم مهرداد ميشناسن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
14 فکر مي کني اگر بهت 1 ميليارد بدن ميذاري بانک يا توي کار ديگه اي سرمايه گذاري مي کني ؟
15 بين ياهو گوگل کدوم رو انتخاب مي کني ؟
16 هات ميل بهتره يا ياهو ميل ؟
17 چند تا پست توي قسمت اخبار دادي ؟ ( توي اخبار گيتي )
18 كدوم شبكه تلويزيون رو نگاه مي كني ( تلويزيون ايران) ؟
19 كدوم شبكه تلويزيون رو نگاه مي كني ( تلويزيون ايران) ؟
20 بازك ميخاي كه ازت بپرسم يا بسه
فعلا"اينها رو جواب بده تا بعد
به به ببین کی اومده رو صندلی داغ مهراد جان یکی دیگه از دوستان گلم
1- حالت چطوره دوست خوبم ؟ سلامتی ؟
2- بالاخره گوشی خریدی یا نه ؟
3- کجای کرج میشینی ؟ بعد از تهران خیلی از کرج خوشم میاد جای باکلاسی هستش
4- تو بیوگرافیت نگفتی دقیقا چند سالته ؟
5- حاضری کامپیوترت رو با چی عوض کنی ؟
6- تو خونه نون میخری ؟ (سوالو حال کن)
7- با چه ورزشی بیشتر حال میکنی ؟ تو کدومش حرفه ای هستی ؟
8- از پی سی چه خبر ؟ مثل اینکه زیاد باهات خوب نیستن ؟
9- نظرت در مورد مادربرد های ایسوز - بهترین DVD Writer - بهترین مانیتور - بهترین CPU - بهترین هارد - بهترین رم
10- عاشق کسی هستی ؟ (راستش رو بگو)
11- پرسپولیسی هستی یا استقلالی ؟
12- کدوم فصل رو میپسندی ؟ چرا ؟
13- خسته شدی نه ؟
14- دوست دارم از نزدیک ببینمت تو چی ؟
15- بعنوان آخرین سوال : نظرت در مورد بنده حقیر ؟
خیلی لطف کردی که وقت گذاشتی و پاسخ دادی
انشاالله همیشه موفق و موید باشی
سپاس
نظرت چیه که منو تو 3 بار بن شدیم تو p30?
چرا عشق داریوش؟ غمگین نیست؟
|
1. خیربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Emperatour
2. نمی دونم والا ولی باید یه فکری واسش بکنم !
سپاس
1. پرسپولیس (از نوع دو آتشه !)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط X Ray
2. شنا - بسکتبال - فوتبال - بدمینتون
3. بدمینتون - شنا - پینگ پنگ
4. شبکه تهران و شبکه سه
5. اگه منظورت برنامه تلوزیونی هست باید بگم که برنامه های علمی (مخصوصا اگه مربوط به کامپیوتر باشه) رو دوست دارم مثل برخی برنامه های شبکه آموزش
سپاس
سلام بهنام جان ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط X Man
1. فیلمهای ژانر وحشت برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2. نه زیاد
3. حدود 2 - 3 ساعت برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
4. برادر ندارم !
5. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید غیرت خوبه ولی به اندازش - "برخی" زنها متاسفانه به دلیل شرایط جامعه امروزی نمی تونند به تنهایی از خودشون دفاع کنن
6. نمیگم ! چون میدونم کدورت پیش می برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید اد ...
7. بدمینتون برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
8. فتوشاپ و یولید ویدئو استودیو (البته نه مثل فارسی حرف زدن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید !)
9. الان یکی دو نفر هستند (نه از اقوام) ولی قبلا بودند که متاسفانه انجمن خراب شد و.......... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
10. حدود 70 سال - البته عمر دست خداست ولی حدس خودم همینه
11. چون همیشه ظاهر با باطن فرق داره ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
12. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید پسر : امیرحسین | دختر : فاطمه
13. ای بابا ، داغ دلم رو تازه کردی ... والا به نظر من باید قبل از نام نهادن برروی من فرهنگ سازی میشد !!! حالا بعضیها هم که میگن "مهراد" در اصل میگن Mehrad که درستترش Mahrad است برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ...
14. من خوشم نمیاد پول توی بانک بذارم ... اگه 1 میلیارد میدادن اول خرج شهر سخت افزار میکردم بعدش هم سیستم توووووپ و خونه و ماشین و گوشی تووووووپ و البته کمک به فقرا و نیازمندان واقعی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
15. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید گــــــوگـــــــل
16. یاهو بهتره به نظرم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
17. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید نمی دونم ولی تعدادشون کمه ...
18. بیشتر شبکه تهران + سه + آموزش برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
19. این هم که همون قبلیه ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
20. هر جور راحتی ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سپاس برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوستان عجب تاپیک باحالی شده.
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks