خفن ترین کاری که توی اینترنت کردی چی بود؟
از اینکه یک پسری راضی هستی؟
دوست داشتی کجا زندگی کنی؟
نظرت راجع به جوکهای بیمزه من چیه؟:17:
خفن ترین کاری که توی اینترنت کردی چی بود؟
از اینکه یک پسری راضی هستی؟
دوست داشتی کجا زندگی کنی؟
نظرت راجع به جوکهای بیمزه من چیه؟:17:
|
|
حق آب و گل داره
طراحي سايت آژانس هواپيمايي زاگرس بود برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط upload_bahador
بله 100 درصد راضي هستم. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید دختر باشي همه بهت ميخان تجاوز كنند:95:
من از ايتاليا بسيار خوشم مياد و توي ايران هم اصفهان برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
جوكهاي تو و پسر تنها عالي هستند. هروز كلي ميخنديم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر افتخاری انجمن
رتبت توی کنکور چند شد؟!!!!
حق آب و گل داره
بهم نخنديد ولي 35000 شدم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط X Ray
سلام عزیز دلم خوبی داداشی...
یه سوال؟
نظرت در مورد من چی بید؟
حق آب و گل داره
ازون بچه هاي بسيار با مرام و با اخلاق. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط lovergod14loversand
|
|
कभी हार
سعید همیشه الگون توی زندگی کی بوده ؟
تا حالا شده گریه کنی ؟
معدل توی دوران دبیرستان و راهنمایی چه قدر بود ؟
شاگرد خوبی بود ؟
تا حالا شده بگی کاشکی جایه فلانی بودم ؟!
میشه بگی بزرگترین سوتی ای که دادی چیه ؟
حق آب و گل داره
بي شوخي بابام بوده. تعريف الكي نميكنم ولي خيلي با سواده و من روي حرفش حرف نميزنم.:23:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar_NEO
بسيار زود رنجم و خيلي زياد گريه ميكنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
معدلم توي راهنمايي حدود 16 تا 18 بود و دبيرستان 13 تا 17 بود.
واللا من آروم بودم و مشكلم درسم بود فقط:14:
آره من خيلي دوست داشتم جاي خيلي ها بودم. يكيش بيل گيتس بود:26:
حضور ذهن ندارم ولي يبار با دوستم بوديم داشتم فحش معلممون ميدادم كه ديدم توي اتوبوسي كه ما بوديم اونم هست. ولي بروي خودش نياورد:21:
عضو VIP شهر سختافزار
سلام خدمت آقا سعید گل
اما سوالت بنده :
1- اگه بخوای برای خودت اسم بزاری چی میزاری ؟؟
2- روزی چند ساعت کانکت میشی تو نت ؟؟
3- ورزش مورد علاقت چیه و تو کدومشون حرفه ای هستی ؟
4- نماز میخونی ؟ اگه آره مرتب یا عشقی ؟
5- با 100 میلیون پول چکار میکنی ؟
6- تا حالا عاشق شدی ؟
7- اگه از یه ساختمون 100 طبقه خدای نکرده بیفتی پایین تو راه به چی فکر میکنی ؟؟
8- نظرت در مورد Mehdi MaX چیه ؟؟
9- به نظرت آینده شهر سخت افزار رو چجور میبینی ؟
10- اگه متاهل بشی بازم زیاد میای تو نت ؟
فعلا همینا بسته
موفق باشی
D J V A H I D (23-02-09)
حق آب و گل داره
مهدي جون روي صندلي كه بياي سوال بارونت ميكنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mehdi_MaX
اميد خيلي خوشم مي برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید اد
روزانه 2 تا 5 ساعت كانكت هستم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فقط كيك بوكسينگ و ژيمناستيك. كه توي هيچ كدوم حرفه اي نيستم
نماز هم عشقي ميخونم. ولي هميشه نه. تنبل هستم:26:
با 100 مليون يك خونه و بقيش هم لوازم صوتي تصويري و مهمتر از همه زن ميگيرم:15:
تاحالا عاشق موقت شدم .:17:
اگر بيفتم كه زنده نميمونم. ولي كلي فكر ميكنم چكار بدي كردم كه اين بلا سرم اومد
مهدي مكس يعني خداي گوشي . آخر بچه باحال. مهدي قرار ميزاريم باهم يبار بريم علادين:8:
اينجور كه پيش ميره تا يكي دوسال غول ميشيم :14:م. از همين حالا مقالاتمونو شروع به چاپ كردن
آره . با زنم مياييم دوتايي:83:
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks