منو چقدر میشناسی به نظرت چه جور ادمی هستم؟ سه تا از بدتری خصوصیات منو میتونی بگی؟
چه حالی میده سوال پرسیدن چرا زودتر نیومدم ...
حق آب و گل داره
اولین باری که تو چت روم کلمه ی "asl " و "web" رو دیدی چی فکر کردی ؟
اگه نزدیک ترین دوست که همیشه باهاشی پیش خودت بد دوست دخترت رو بگه یا اگه ببینی با دوست دخترت داره بد حرف میزنه و زیاد هم حق با دوستت (پسر ) نباشه برخوردت چجوریه ؟
اگه یه روزی خدای نکرده حالت از زنده بودن به هم خورد و به نقطه ای رسیدی که فک میکنی زندگی بی ارزشه و دوست نداری زنگی کنی اونوقت چیکار می کنی تا نظر در موردش تغییر کنه و زندگی رو خوش ببینی؟
وقتی دلت گرفته یا وقتی احساس می کنی تنهایی چی کار می کنی تا زا اون حالت در بیای ؟
حق آب و گل داره
منو چقدر میشناسی به نظرت چه جور ادمی هستم؟ سه تا از بدتری خصوصیات منو میتونی بگی؟
چه حالی میده سوال پرسیدن چرا زودتر نیومدم ...
حق آب و گل داره
کسی بیاد تو اتاقت بیشتر از همه چی توجهش ا جلب می کنه ؟
حق آب و گل داره
اگه میگفتن یه نفر رو برا مدیریت بخش متفرقه انتخاب کن کیو انتخاب می کردی؟
از چت کردن خوشش میاد به نظرت خوبه ؟
اخرين کتابی که خوندی چی بود؟
چرا اين نامه کاربريو برايه خودت انتخاب کردی؟
|
|
حق آب و گل داره
خسته نشدی؟ بپرسیم؟
1) چرا گاهی یه سری پست پاک میشه؟
2) نظرت راجع به طنز ایران چیه
3) گرافیکی هم کار میکنی؟ در چه سطحی
4) دوست داری کار رو با چه برنامه ای یاد بگیری؟
سلام سعيد جون خوبيبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Emperatour
بلي تو منزل با زبان محلي صحبت ميكنيم
قبل از اينكي بپرسه هميشه سعي ميكنم كه به گذشته من فكر نكنه يه جور هاي از يادش ميبرم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من ميخام 1 تا پسر و يه دختر داشته بام
دوست دارم خانمم خانه دار باشه اگه شاغل بود كه ديگه دهنم سرويسه من از آشپزي متنفرم
هر كدومش نزديكتر بود ... يا يه كاري ديگه اي هم ميشه كرد خودم ميرم پيش مادر خودم و همسرم رو ميفرستم پيش مادري خودش بعدش من ميرم پيش مادر زنم و همسرم ميره پيش مادر من بعدش هردو ميريم پيش مادر هاي همديگه !!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Emperatour
مردونه
نه بابا لباس هاي منو ببين هر گكدومش يه سبكي خاستي خوديشو داره
نه دين مذهب خانمم مهيم نيست فقط مسلمان باشه ديگه مهيم نيست برام
خفن حرف آمپول نزن كه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید درميرمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Emperatour
آره بعضي موقه ها كه يادم ميره ديگه بد عادت ميشم و يه مدتي نميزنم
از بنيامين خوشم مياد
سايز پاه من 43 هستش
از سفر با هواپيما !!! نه زيادبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Emperatour
چلو كباب
IE .7
سر پاي خودم ميستام و ميرفتم تو كار فروش كامپيوتر
اينجوري برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نه من خيلي اعصاب آرومي دارم ازم شكايتي نشده تا حالا
گوشي w 1000
نه تو فكر خودكشي نبودم هيچوقت
وقتي عصباني ميشم ميان اينترنت با بچه ها درد دل ميكنم كه اعصابم آروم شه
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks