Google Earthبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Pooya007 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خیلی زیاد...!!نباید همچین كاری كنن...!
کاربر افتخاری انجمن
Google Earthبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Pooya007 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خیلی زیاد...!!نباید همچین كاری كنن...!
King of the Arcade
Leader of Leaderboard
|
|
لطفا یکی ازمدیران مدیریت این تاپیک رو به عهده بگیره.
سلام خمت دوستان عزیز برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چند تا نکته هست که بگم:
1- دوستان لطف کنن سوالات خوشونو چندتا چندتا پشت سر هم ارسال نکنند و همه رو در یک پست بگن اگر یک دفعه هم یادشون اومد ویرایش....
2- مدت صنلی داغ چند ماهست؟؟ چون من تا سال دیگه نمیام می خوام برای همین چند هفته ای صندلی رو بگیرم! (حالا پارتی بازیو این حرفا..) برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آقا این صندلی یکم داغه میترسم بسوزی.
میگیم یکم صبر کن توی انجمن پوستت کلفت تر که شد بعد بشین.
عزیزم من از اولین باری که این انجمن تاسیس شد و چند بار خوابید و دوباره پا شد باهاشم!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Amirhossein برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از نظر پوستی مشکل ندارمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پس کسایی که میخوان رو صندلی داغ بشینن وایسان تو صف
منم نفر دوم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
C U L8R
|
|
پس الان نوبت کی شد؟؟منم؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حق آب و گل داره
کاربر افتخاری انجمن
نفر بعدی شایان باشه...گناه داره...راستی باید قول بدی که تند تند بیای و جواب بدی...مسه من!!!!!! اوکی؟!
بهنام
King of the Arcade
Leader of Leaderboard
منتظر سوالات هستم...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط X Ray برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks