AMD>INTEL (23-02-10), D J V A H I D (23-02-10), J.Omrani (06-03-10), mohammad1985 (23-02-10), reza76622201 (24-02-10), rostamiani (26-02-10)
سلام به همه ی دوستان و همینطور جناب آقای عمرانی عزیز,
من چند روز پیش یه سیستم بستم که برای کیس و پاور از محصولات گرین استفاده کردم, کیس رو مگنوم2 و پاور هم 685b بستم, با توجه به این گفته ها, چند تا سوال دارم:
من کیس مگنوم 2 رو از نمایندگیتون تو شیراز خریدم, که کارتونش باز بود و خودش گذاشتش تو کارتون و درش رو چسب زد, حالا سوالم اینه که آیا نباید کیس پلمب باشه؟ (اینو فقط برای آینده میخوام بدونم, چون الان دیگه کیس رو خریدم و ظاهرا سالم هم هست)
راستی این گرین پوینت چی هست که فروشنده از روی کارتون کیس جدا کرد؟
سوال بعدیم درباره ی فن های داخل کیس هست:
چرا برای فن پشتی, فیش اتصال به مادربورد رو نذاشتید؟ ظاهرا امکان اتصال مستقیم فن پشت کیس به پاور هم وجود نداره, با توجه به این نکته آیا مشکلی پیش نمیاد اگه هر دو فن رو به هم متصل کنیم؟
در مورد وسایل اضافی که همراه کیس و پاور هست هم سوال دارم, راستش من توی بستن و اسمبل سیستم یه آماتور هستم و وقتی که در جعبه ی کیس و پاور رو باز کردم یه کم گیج شدم, البته از نظر اتصال گرها و کابلها توضیحات کامل بود و از این بابت مشکلی نبود, مشکل اصلی من در مورد پیچها و چیزهای اضافی دیگه هست که من رو سردرگم کرد. ممنون میشم در موردشون یه کم توضیح بدید.
مثلا این که, این پیچ ها کجا باید بسته بشوند؟,( من پیچ وسطی رو روی مادربورد بستم)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یا اون واشر وچیزهای دیگه برای چه کاری استفاده میشن؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD>INTEL (23-02-10), D J V A H I D (23-02-10), J.Omrani (06-03-10), mohammad1985 (23-02-10), reza76622201 (24-02-10), rostamiani (26-02-10)
اون پیچهای اضافی برای اینهکه یک وقت پیچ کم نیارید . بعضی پیچ ها هم مال بستن هارد وسی دی رام است
اون قطعه فلزی که کنار واشر قرمز گذاشتید بهپشت کیس وصل میشه طوری که یک شیار روی قسمت عقب در کیس هست که این میره توش میتونید کیس رو چفت وبست کنید یعنی یک قفل چمدان بزنید اصولا برای کاربر شخصی قطعه ضایعی هستش.
اون قطعه سفید هم به بدنه کیس میچسبه از توش بستهای کمربندی رد میشه برای جمع کردن کابلها کنار بدنه کیس هستش
BestBoy1 (30-12-11), Cyberhero (24-02-10), D J V A H I D (23-02-10), J.Omrani (06-03-10), mehransss (23-02-10), mohammad1985 (23-02-10), reza76622201 (24-02-10), rostamiani (26-02-10)
سلام .
مهندس عمرانی عزیز اون کیس خفنی که توی امضاتون هست چه مدلی هست ؟
امکان نصب 5970 یا مخصوصآ 295GTX رو داره ؟
در صورت امکان حدود قیمتش و اینکه چه موقعی به بازار عرضه میشه رو هم بگید
تشکر فراوان ......
-----------------------------
Just PCN
-----------------------------
J.Omrani (06-03-10), mohammad1985 (23-02-10), reza76622201 (24-02-10)
با سلام .جا دارد از جناب مهندس عمراني بابت پيگيري مكرر ايشان قدرداني و تشكر كنم.جناب مهندس من كه قصد دشمني با شما را ندارم حرف من اين است ،حالا كه ما در ايران تونستيم همچين شركتي راه بندازيم و باعث اشتغال زايي در ميهن عزيزمون شديم كيفيت اجناسمون رو هم خوب كنيم مگر ما از كشور هايي مثل اندونزي و مالزي و سنگاپور چي كم داريم. با اين همه جوون فعال.اگر ميشود يك برنامه ترتيب بدهيد كه هر كي از شركت گرين كيس و پاور ميخرد شركت گرين توسط متخصصين خود سيستم را اسمبل كند كه مثل دوستمون در اسمبل دچار مشكل نشوند ،هزينشم بگيرند مسئله اي نيست ولي خيال آدم راحته كه سيستم درست اسمبل شده به عنوان نمونه خدمتتون كيس(orbit) را مثال ميزنم خيلي از جاها اصلا بلد نيستند كه اين كيس را سر هم كنند ودرست مثل تصوير سيم هارو جمع و جور در بياورند.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
J.Omrani (06-03-10), masoomiyat (26-02-10), mohammad1985 (23-02-10)
خوشبختانه مشکلات شما هم با پیگیری های همیشگی مهندس برطرف شده است . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
J.Omrani (06-03-10), mohammad1985 (23-02-10)
سلام یه سوال از مهندس عمرانی در مورد کیس مگنوم گرین که پنل های دی وی دی رایترش خیلی بد نصب و خرابی زیاد دارند و چرا توی کیس های گرین حداقل یدکیشو نمیزارید؟
از جایی میشه تهیه کنیم؟
AMD>INTEL (26-02-10), J.Omrani (06-03-10), rostamiani (26-02-10)
|
من هم کاملا موافقمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rezaaghili برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خیلی بهتر می شد اگه قطعه یدکی قسمت های پلاستیکی کیس ها قابل تهیه بود
من هم یکی از بست های نگهدارنده کارت های PCI توی کیس Silent Storm م شکسته .نه یدکش رو دارم و نه تونستم اونو با پیچ محکم کنم (شاید پیچ مناسب نداشتم :) )
با سلام خدمت مهندس عمرانی
من این هفته می خواستم سیستمم رو بخرم که متوجه شدم پاور های گرین از سال آینده با 50 ماه گارانتی تعویض ارائه میشن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای همین تصمیم گرفتم تا اون موقع دست نگه دارم ... ولی نمی دونم تا اون موقع قراره افزایش قیمت داشته باشید یا نه ؟
در ضمن اگه ممکنه ببینید پاور GP535B برای سیستم من مناسب هست یا نه :
CPU : Athlon II X4 630
M.B : Gigabyte MA785GT-UD3H
Ram : OCZ DDR3 1333MHz 2GB Gold Edition CL 9
HDD : Western Digital Black 1TB 32MB
Power : Green GP535B
Case : Green Orbit
Monitor : Samsung P23500
DVD RW : HP 1270i
متشکرمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط rostamiani در تاریخ 26-02-10 انجام شده است
J.Omrani (06-03-10)
با تشکر از اطلاعات خوبتونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط J.Omrani برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یک سوالی برام پیش اومده :
تنها دستگاه هایی که به عنوان محافظ کامپیوتر توی بازار دیدم کارشون فقط اینه که در صورتی که برق قطع بشه تا چند دقیقه جریان برق رو قطع نگه می دارن و همینطور در صورت زیاد یا کم شدن بیش از حد ولتاژ هم جریان برق رو قطع کنند که البته مطمئن هم نیستم درست عمل کنن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید قیمت این دستگاه ها هم حدود 5-7 هزار تومنه
می خواستم بدونم اصلا این دستگاه ها فایده خاصی دارن یا نه و اینکه آیا بهتره این دستگاه ها رو به پاور وصل نکنیم ؟
خیلی متشکرم
J.Omrani (06-03-10)
سلام
با تشکر از همگی دوستان
یکی از امکانات خیلی خوب کیس Orbit فیلتر هوای این کیس هست
ولی چون پاور در ثیمت پایین قرار می گیره که هیچ فیلتر همایی هم نداره احتمالا پس از مدتی کثیف میشه.
1.آیا این گرد و خاک می تونه برای پاور مشکل ایجاد کنه یا صدای فن رو افزایش بده؟
2.آیا امکانش هست که پاور رو برعکس نصب کنیم تا از هوای داخل کیس استفاده کنه ؟؟
متشکرم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
J.Omrani (06-03-10)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks