infinity بهتره!در ضمن اون 3تا کیس بالا بجز dragon قدیمی شدن!!!!!!!!!!
infinity بهتره!در ضمن اون 3تا کیس بالا بجز dragon قدیمی شدن!!!!!!!!!!
J.Omrani (20-02-10)
|
سلام
تفاوت فن mounted با فن optional که در کیس MAGNUME 2 به کار رفته چیست؟
درضمن در این کیس چند عدد فن به کار رفته
آخرین ویرایش توسط omidt در تاریخ 15-02-10 انجام شده است
J.Omrani (20-02-10)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط omidt برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
mounted یعنی فنی که نصب شده و همه کیس ها دارند
optional یعنی اختیاریه جاش هست و میتونی نصب کنی
مگنوم 2 هم دوتا فن 12 سانتی نصب شده داره در پشت و بالا داره
و میتونی بعد از خرید میتونی یه دونه قسمت جلو و 3 تا هم روی درب بغل نصب کنی
آخرین ویرایش توسط am2 در تاریخ 15-02-10 انجام شده است
J.Omrani (20-02-10), mohammad1985 (16-02-10)
قیمتش چنده منظورم از همون 12 سانتی هایی که رو خود کیس هست همون مارک من هدفمم از تعویض کیس تنها بیصدا کار کردن فنهای داخلی نصب شده بر روی کیس هست و کیس الانم مشکلی از لحاظ گرما نداره ولی شب ها موقع دانلود آفلاین خیلی پر سرو صدا هست به طوری که نمیشه خوابید فن های این کیس بی صداست دیگه....برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط am2 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط omidt در تاریخ 16-02-10 انجام شده است
J.Omrani (20-02-10)
نوع فن ها از نوع سایلنت هست و صدائی ندارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط omidt برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کلا مگنونم 2 از نظر بنده واقعا عالیه
شما چون مشکل گرما ندارید نیاز به اضافه کردن فن ندارید گرین طبق استاندار های پیش فرض فن های لازم و مورد نیاز را بر روی کیس نصب کرده
قیمت این کیس هم حدود ؟4 هست جای علامت سئوال میتونه اعداد 0-1-2-3 قرار بگیره ولی قیمت رسمی گرین 41 هست
آخرین ویرایش توسط am2 در تاریخ 16-02-10 انجام شده است
با سلام و عض خسته نباشید خدمت مهندس عمرانی. جناب مهندس با عرض معذرت کار شما شده دقیقا مثل بساز بفروشای ساختمان .این درست نیست که با سند سازی در یکسری از سایتهای فارسی و مجلات داخلی سعی در بهتر نشان دان این پاور کند.کیفیت در عمل است نه در تبلیغ .خازن های استفاده شده در پور هایی مثل acbel ژاپنی هستند در حالیکه خازنهای استفاده شده در گرین ب علت تحرین 100% چینی هستند من اینرا به شما قول میدهم بعد یک مدت ازچکار افتاده و بوی بدی از آنها متصاعد میگردد.در ضمن نمونه بارز این پاور های میتوان به 535a اشاره نمود که به قول خودتان خازن تنظیم ولتاژ شکسته شده بود حالا اگر سیستم برق دزدی کرده بود و مادر بورد و cpu سوخته بود حاظر به تعویض سیستم 1/5 میلیونی بنده بودید من که از خرید پاور گرین اصلا راضی نیستم چون 100 تا سیستم اسمبل کردم عین 100 تا هم صدا میداد .الان هم میگم پاور فقط acbel با عرض معذرت گرین کلاهبردار است.
J.Omrani (20-02-10)
|
به نام آنکه جانشین همه نداشتن هاستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط omid_eng برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست خوب من؛
سلام،
"ابتدا از کلیه دوستان عزیزم که در طی مدت غیبت بنده در این تالار محترم، اقدام به پاسخگویی نمودند، صمیمانه تشکر و قدردانی می کنم."
در بازار حرفه ای سخت افزار ایران ، چندین سطح فکری قابل احترام وجود دارد که نظرات دو گروه بیشتر نمود پیدا کرده است.
گروه اول، گروهی هستند که با تحقیق و بررسی در پی قطعات و برندهایی هستند، که بهترین کاراآیی را نسبت به قیمت داشته باشند.
گروه دوم، گروهی هستند که صرفا برند باز هستند و ایشان نام برند را در انتخاب قطعه مورد نظرشان ، مهمترین ملاک و شناسه قرار می دهند. قطعا ایشان نیز تحقیقات و بررسی های زیادی در این زمینه انجام داده اند و به همین دلیل وقتی در مورد برند خاصی به نتیجه می رسند، یک صمیمت قلبی با آن پیدا می کنند که کاملا قابل احترام است.
ولی متاسفانه یا خوشبختانه اغلب ما ایرانیان ، دارای افراط و تفریط در عقایدمان هستیم. (مثل خود بنده) و این افراط و تفریط ممکن است در برخی اظهار نظرهایمان تاثیر گذار باشد و حتی متاسفانه ممکن است اینگونه اظهار نظرات ما جنبه به اوج رساندن یا تخریب به خود بگیرد.
بنده تصور می کنم که شما دوست عزیز نیز ، طبق تحقیقات خوب و قابل احترامتان، به این نتیجه رسیده اید که برند AcBel در مورد پاور، یک برند بدون رقیب و خوب است. اما این نیت پاک شما، منجر به گمانه زنی منفی در مورد یک برند دیگر شده است که باز هم قابل احترام است. اما ایا بهتر نیست که در این مورد کمی تحقیق بیشتر نماییم. مثلا بهتر بود سوال می فرمودید که خازنهای پاور گرین متعلق به چه شرکتی است؟ یا موارد دیگر
شاید شما جدیدا اقدام به خرید پاور گرین نکرده باشید. چرا که ما به دلیل اینگونه واکنش های منفی بازار (مثلا عنوان می شد که خازن پاورهای گرین متعلق به فلان کشور است و یا از لاله زار تهیه می شود ... قابل توجه نیمای عزیز و معین عزیز برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ) اقدام به تعبیه یک برگه در مورد مشخصات فنی، قطعات داخلی و... پاورها در درون جعبه های پاور نموده ایم تا به رویت تمامی خریدارن محترم برسد.
در نهایت اگر شما نسبت به هر نوع پاور گرین دارای سوء ظن هستید ، بنده با کمال میل در خدمت شما جهت پاسخگویی هستم.
آدرس: تهران، خیابان سمیه، بین قرنی و ویلا، جنب دادگاه شهید بهشتی، پلاک 215 طبقه همکف واحد تحقیق و توسعه گرین
و مطمئنا اگر با دلیل و مستند بنده را مجاب فرمودید که کیفیت خازنهای گرین در مقایسه با پاورهای هم رده از برندهای معروف بازار ،از کیفیت پایین تری برخوردار است، یک کیس چلنجر به ارزش تقریبی 360.000 تومان به شما (بابت قدردانی) تقدیم خواهم نمود.
در مورد پاور GP535A گرین:
لطفا ابتدا به لینک ذیل مراجعه و کالبدشکافی و مقایسه پاور GP535A را با پاور مشابه خود یعنی کولر مستر 650 وات را ملاحظه فرمایید: (هر دو پاور ساخت یک کمپانی ثالث می باشند)
http://www.pcnetwork.ir/showpost.php...5&postcount=75
در مورد از کار افتادن مدار کنترلر فن این پاور (فقط در سری اول) نیز باستحضار شما برسانم که اشکال مربوط به آسیب دیدگی یک دیود می شد نه یک خازن که البته با همکاری کمپانی سون تیم در سری های بعدی مرتفع گردید. ضمن اینکه گرین با یک فراخوان ، سرویس ویژه ای برای رفع این مشکل قرار داد و به بیش از 78% خریداران ناراضی سری اول این پاور، خدمات ویژه ای همچون تعویض پاور و یا تعویض دیود در نظر گرفت و به بیش از 41% خریداران ناراضی محترم، هزینه ایاب و ذهاب و یا ارسال پاور نیز پرداخت گردید.
و یک مثال ساده:
پاور GP535B گرین و پاور OCZ Fatal1ty 550W هر دو ساخت یک کمپانی ثالث هستند.
شاید باورش برای بسیاری از دوستان سخت باشد که...!
خازن ورودی پاور گرین ساخت ژاپن (Rubycon و یا Nippon Chemi-Con) ولی خازن ورودی پاور OCZ در برخی سری ها ساخت چین (TREC) و در برخی ساخت تایوان (TEAPO) است.
خازنهای خروجی پاور گرین ساخت تایوان (TEAPO) ولی خازنهای خروجی پاور OCZ در برخی سری ها ساخت چین (TREC) و در برخی سری ها ساخت تایوان (TEAPO) است.
لطفا به تصویر ذیل دقت فرمایید:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://www.orthy.de/index.php?option...1&limitstart=1 لینک خازنهای چینی پاور OCZ 550W
http://www.technic3d.com/article-908...en-und-rot.htm (لینک خازنهای تایوانی پاور OCZ 550W
یک مثال بدون شرح برای پاور AcBel:
با تقدیم احترام
.D3VIL. (20-02-10), alirezairan (22-02-10), amir.45 (20-02-10), arash79 (22-02-10), BestBoy1 (30-12-11), D J V A H I D (20-02-10), Extreme (20-02-10), Hamid2547 (22-02-10), javadshahvand (20-02-10), M A H R A D (20-02-10), Mahdi_Moosavi (24-02-10), mehransss (23-02-10), Moein (20-02-10), mohammad1985 (20-02-10), mr.slim (26-02-10), PUMAOC (22-02-10), reza76622201 (22-02-10), rostamiani (26-02-10), Stream (20-02-10), Ultimate Oc (20-02-10), vandelin (22-02-10)
دوست من اگر دلیلی دارید بفرمائید با توهین و تهمت کلاه برداری چیزی رو نمیشه ثابت کرد . به خاطر همین فکر میکنم با آرامش بیشتری میتونید نتیجه بهتری بگیرید
arash79 (20-02-10), D J V A H I D (20-02-10), J.Omrani (20-02-10)
سلام اقای مهندس عمرانی
قیمت پاور 535w گرین الان چنده؟
J.Omrani (22-02-10)
به نام آنکه جانشین همه نداشتن هاست
دوست خوب من؛برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amir.45 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام،
قیمت پاور GP535A در حدود 55.000 تومان و قیمت پاور GP535B در حدود 75.000 تومان است.
دوست خوب من؛برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط omid_eng برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام،
آیا شما از حجم و تعداد فروش پاورهای گرین در سطح کل کشور خبر دارید؟ آیا می دانید در طی عمر 20 ماهه عرضه مدل پاور GP535A چه تعداد به فروش رسیده است؟
شاید منظور از امار و ارقام بنده در پست قبلی را درست متوجه نشده باشید. به همین دلیل یک مثال عددی برایتان قرار می دهم (این اعداد غیر قابل استناد می باشد)
- فرض کنیم که سفارش اول این مدل پاور به تعداد 2800 عدد بوده و 259 خریدار از این مشکل اعلام شکایت نمودند که به 202 نفر آنها سرویس ارائه شده و 83 نفر نیز هزینه ایاب ذهاب دریافت نموده اند. (57 نفر به دلایل مختلف تمایل به اخذ سرویس نداشته اند).
- فرض کنیم که گرین در طی 20 ماه توزیع این مدل پاور، بیش از 60K عدد از این مدل عرضه نموده باشد که درصد کل برگشتی این مدل به خدمات سرویس کمتر از 1.4% باشد.
همچنین در لینک مربوطه که شما قرار دادید، اگر زحمت رویت 4 صفحه ان را بکشید، 5 نفر از دوستان اعلام شکایت نمودند که فکر می کنم همگی این عزیزان به نوعی سرویس دریافت کرده باشند و نکته مهم در تمامی آنها ، زمان تهیه این محصول است که مربوط به همان سفارش اول این پاور می شد.
مشکل واقعی چیست؟
یکی از مشکلات اصلی گرین، حجم فروش نسبتا بالای محصولات آن است. این موضوع باعث می شود که تقریبا در همه جا دیده شود و کاملا طبیعی است که مشکلات آن نیز نسبتا بیشتر دیده شود. پس می بایست دقت بیشتری نسبت به سایر رقبای محترم خود در عرضه محصول داشته باشد. به همین دلیل است که طبق استاندارد متعارف در تمامی دنیا، شاهد فاصله زمانی حداقل سه ماهه بین سفارش اول هر کالای گرین از تامین کنندگانش تا سری سفارشات دوم همان کالا هستیم. تا درطی سه ماه اول، اقدام به اخذ مشکلات دیده نشده در تست های فنی نماییم و سپس با همکاری تامین کننده اقدام به اصلاح در سفارشات بعدی شود.
موضوع آسیب دیدگی این دیود نیز از همان دسته اشکالاتی بود که با تست های فنی قابل رویت نبود ولی پس از اخذ بازخورد، سریعا مرتفع گردید.
بنده نیز این موضوع را خودم در لینک ذیل باطلاع دوستانم رساندم:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط omid_eng برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://forum.sakhtafzar.com/showpost...4&postcount=11
اما خود شما با رویت تصویر ذیل، قضاوت فرمایید:
اگر شما دو کابل مودولار 6 پین داشته باشید که رنگ کانکتور یکی آبی (PCI-E) و رنگ کانکتور دیگری مشکی (SATA) باشد و بخواهید کانکتور مشکی SATA را به این پاور متصل فرمایید، کدام یک از دو کانکتور آبی یا مشکی بالا را انتخاب می فرمایید؟ (فرض کنیم که هیچ برچسبی هم برروی پاور نباشد! )
اما با تمام این اوصاف بنده یک متن در همان وبلاگ برای این دوست عزیز قرار دادم به شرح ذیل: لینک
به نام آنکه جانشین همه نداشتن هاست
دوست خوب من؛
سلام،
این حقیر یک مسئولیت کوچک در شرکت GREEN دارم . از بابت اتفاق پیش آمده متاسفم و آمادگی خود را جهت برطرف نمودن خسارات ناشی از این مشکل اعلام می نمایم.
انتقاد صریح و گویای شما را کاملا به جا و منصفانه می دانم ، چرا که GREEN ادعا دارد ، با سایر رقبای ایرانی خود متفاوت است و بالطبع از شرکت GREEN انتظار بیشتری می رود که حداقل یک بروشور یا یک راهنما درون پاورهای خود قرار دهد. این پیشنهاد شما را در دستور کار قرار داده و به زودی آنرا اجرا خواهم نمود.
دوست من،
طبیعتا هیچ بدی ، بد مطلق و هیچ خوبی ، خوب مطلق نیست. خود انسان جائزالخطاست چه برسد به محصولی که توسط او تولید می گردد.
ما در ابتدای عرضه این مدل پاورها ( که البته مربوط به بیش از دو سال پیش بود و اکنون نزدیک به یک و نیم سال است که از دور تولید خارج شده است ) به بازار ، فکر می کردیم که تفاوت رنگ کانکتورهای خروجی مشابه و همچنین برچسب نوع استفاده از کانکتور ، می تواند برای مصرف کننده عزیز ایرانی که به ما منت گزارده و به محصولاتمان اطمینان کرده و این مدل را خریداری نموده ، کافی و گویا باشد. ولی پس از یک ماه اول عرضه ، متوجه شدیم که اینطور نیست!
چرا که همه ما و حتی خود من ، به دلیل شوق اولیه خرید و استفاده سریع از محصول خریداری شده ، معمولا توجه کمتری به موارد استثنایی و جدیدی که ممکن است این محصول جدیدا خریداری شده داشته باشد ، داریم. نا گفته پیداست که رنگ کانکتور آبی با رنگ کانکتور مشکی کاملا متفاوت است ، ولی این شوق اولیه خرید بوده که باعث شده شمایی که شاید تجربه اسمبلینگ سیستمتان ده برابر من حقیر باشد ، به این تفاوت رنگ توجه خاصی نداشته باشید. قطعا وجود هشدارهای متعدد و یا بروشور ویژه ، می توانست درصد به وجود آمدن این اشتباه ناخواسته را کاهش دهد. از این رو ما اقدام به چاپ برچسب ویژه هشدار برروی این مدلها نمودیم و به جرات حدود 90 تا 95 درصد این مدل پاور را با برچسب هشدار به بازار عرضه نمودیم و خوشبختانه مشکل خاصی تا این لحظه نداشته ایم.
http://tinypic.com/view.php?pic=2nbzw5h [IMG]http://i18.tinypic.com/2nbzw5h.jpg[/IMG]
تا این که حدودا دو هفته پیش یعنی اواسط فروردین ماه 86 ، توسط یکی از دوستان عزیزم در یک فروم سخت افزاری ، به این مشکل خاصی که برای شما به وجود آمده برخوردم.
دوست خوب من، خدا را شاهد می گیرم که همکاران بخش خدمات گارانتی GREEN از مورد شکایت شما کاملا جا خوردند و متعجب از اینکه چرا این مشکل را مستقیم با خود ایشان مطرح ننموده اید. خیلی وقتها طرح شکایت مشتری باید از مبانی خاص خود وارد شود و شاید در این مورد اگر شما به خود گارانتی شرکت مراجعه می نمودید، ایشان به راحتی می توانستند بهتر از یک مقام مدیریتی مشکل شما را حل نمایند. قطعا روی نظر کارشناسی ایشان ، هیچ مقام بالاتری حق اعمال نفوذ ندارد و مشکل شما می توانست خیلی راحت حل گردد.
در پایان مجددا عرض می نمایم که من حقیر ، به نمایندگی از شرکت GREEN ابتدا از بابت مشکل به وجود آمده برای شما پوزش می طلبم و در صورت صلاحدید شما آمادگی پرداخت هرگونه خسارتی که به شما وارد شده است را اعلام می دارم.
پس انشاا.. منتظر زیارت روی گل شما در شرکت GREEN خواهیم بود و مطمئن باش اگر نتوانیم خسارت معنوی شما را جبران نماییم ، حتما خسارت مادی شما را جبران خواهیم نمود.(آدرس : تهران، خیابان سمیه ، بین خیابان سپهبد قرنی و خیابان ویلا ، جنب دادگاه شهید بهشتی ، پلاک 157 )
با تقدیم احترامات ویژه
عمرانی
نیما جان؛برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام،
ابتدا تاسف بنده را بابت این موضوع پذیرا باشید.
این موضوع در حال حاضر نیز اغلب با تفاوت رنگ کانکتور هشدار داده می شود (مثل اغلب پاورهای ترمال تیک، کولرمستر، سیلوراستون، ...). ولی برخی تولید کنندگان نیز در برخی محصولاتشان اقدام به استفاده از کانکتورهای خاص می کنند. مثل سری Revolution برند معتبر Enermax و...
معین جان؛برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط BaRaN برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام،
کلیه کیسهای گرین اگر دچار آسیب فیزیکی شوند، (مشروط به اسمبل نشدن سیستم) در همان نمایندگی تعویض خواهند شد.
با تقدیم احترام
amir.45 (22-02-10), arash79 (22-02-10), esyoo (22-02-10), javadshahvand (22-02-10), Labyrinth (22-02-10), Moein (22-02-10), mohammad1985 (22-02-10), PUMAOC (22-02-10), rostamiani (26-02-10), vandelin (22-02-10)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks