منم همین سوال را برای کیس دراگون داشتم راستی اگر به دفترتون مراجعه کنیم شما فن اضافه برای اون هم میفروشین ؟
بعدش ایا اون کیس fusion که توی امضای شماست از لحاظ جاداری در حد و اندازه این کیس دراگون هست؟
با تشکر
منم همین سوال را برای کیس دراگون داشتم راستی اگر به دفترتون مراجعه کنیم شما فن اضافه برای اون هم میفروشین ؟
بعدش ایا اون کیس fusion که توی امضای شماست از لحاظ جاداری در حد و اندازه این کیس دراگون هست؟
با تشکر
J.Omrani (02-02-10)
|
ممنون از مهندس که مثل همیشه که به کاربران و کلا مشتریان که به گارانتی مراجعه میکنند با صبر و حوصله برخورد میکنند . به خاطر همین گفتم که محمد جان صبر کنید که مهندس خودشون رسیدگی کنند .
باز ممنون از دقت نظر مهندس عمرانی عزیز
J.Omrani (02-02-10), lorn (31-01-10), mehransss (04-02-10), mohammad1985 (31-01-10)
اقای عمرانی
بنده به یک پاور1235p نیاز دارم جهت یکی از دوستان.
به چه صورت می تونم خرید کنم و لطفا قیمت نهایی رو اعلام فرمایید.
ممنون
J.Omrani (02-02-10)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط RaFa برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر قصد خريد از طريق اينترنت رو داريد تاجايي كه يادمه مهندس گفته بودن كه بايد به www.lioncomputer.ir مراجعه كنيد. اگر قصد خريد حضوري داريد بايد تشريف ببريد به آدرس يكي از نمايندگيهاي گرين.(آدرس نمايندگيها در سايت شركت موجود است)
بنده میخوام حضوری بخرمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط arash79 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ادرس نمایندگی شرکت کجاست؟
J.Omrani (02-02-10)
اگه تهران هستیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط RaFa برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میدان ولیعصر . مجتمع کامپیوتری ایران طبقه دوم نمایندگی گرین
در ضمن اکثر فروشگاه ها دارند
|
با سلام میخواهم یک کیس عالی و بی صدا از محصولات گرین بخرم اما بین این چند مدل موندم که کدوم مدل بهترین است
اینفینتی - گالکسی - تونیک 3 - دراگون به نظر شما کدامیک از این کیسها بهترین هست برای خرید چون هر کدام
یک ویژگی دارد و انتخاب را مشکل میکند . متشکرم
J.Omrani (20-02-10)
من به شخصه دراگون را ترجیح میدم چون نگهداری از اون پنل آکریلیک Infinity دردسر خاص خودش راداره .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط gazaleh123 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اما جریان هوا توی Infinity بهتر از دراگون هستش.
در ضمن اون کیسهای تونیک 3 و گالاکسی درست محصولات قدیمیتر هستند ولی اینکه بگوییم از دور خارج شده اند یک ذره بی انصافیه . و میشه گفت از بیش از 80-90 درصد کیسهایی که الان در بازار به فروش میرسد بهتر هستند.
سلام دوستان
من قصد خرید پاور خوب برای این مشخصات دارم:
q9550 سی پیو
4 گیگ دی دی آر3 ژل
یک گرافیک ati سری 5
4 تا هارد سگیت 500 که رید شدن
یک دی ویدی رایتر سامسونگ
یک تیوی کارت
2 تا خروجی esata
مادر برد گیگا p45t_ud3lr
2 تا فن 12 ولت
از تمام پورت های usb استفاده میشه
یک دونه کولینگ PCCOOLER 1216X
حالا ]چند سوال برام پیش آمده
من الان برای این قطعات از پاور 380 گرین استفاده میکنم.الان برای قطعات ضرر داره؟
بعد از بستن پاور جدید ممکنه برای قطعات مشکل پیش بیاد؟
نیاز هست بایوس رو دوباره آپدیت کنم؟
داخل تنظیمات بایوس یک حات 32بیت و 64بیت داشت برای پاور این برای چی هست؟(به ویندوز ها ازتباط داره؟)
نظر خودم این هست POWER GREEN GP685B
ممنون از توجه شما
آخرین ویرایش توسط esyoo در تاریخ 15-02-10 انجام شده است
شیر کن تا شیر ببینی!
واقعا نپرسیدن عیب نیست ندونستن عیبه
پس عادت کنیم که عادت نکنیم(فکر هم بکنیم)
J.Omrani (20-02-10)
خوب معلومه بار زیادی رو پاورت هست هرچه زودتر عوضش کنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط esyoo برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حدودا سیستم شما 650 وات توان مصرفی داره
بیشترین ضرر متوجه پاور هست بله ممکنه برای قطعات مشکل بیاد
به نظر من هم 685 کافیه
هیچ دلیلی نداره بعد از بستن پاور برای سیستم شما مشکل بیاد از همه مهمتر تازه سیستمت یه نفسی میکشه
آبدیت بایوس لازم نیست
esyoo (15-02-10), J.Omrani (20-02-10), mohammad1985 (16-02-10)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks