سلام .
مهندس عمرانی عزیز اون کیس خفنی که توی امضاتون هست چه مدلی هست ؟
امکان نصب 5970 یا مخصوصآ 295GTX رو داره ؟
در صورت امکان حدود قیمتش و اینکه چه موقعی به بازار عرضه میشه رو هم بگید
تشکر فراوان ......
سلام .
مهندس عمرانی عزیز اون کیس خفنی که توی امضاتون هست چه مدلی هست ؟
امکان نصب 5970 یا مخصوصآ 295GTX رو داره ؟
در صورت امکان حدود قیمتش و اینکه چه موقعی به بازار عرضه میشه رو هم بگید
تشکر فراوان ......
-----------------------------
Just PCN
-----------------------------
J.Omrani (06-03-10), mohammad1985 (23-02-10), reza76622201 (24-02-10)
کاربر شهرسختافزار
با سلام .جا دارد از جناب مهندس عمراني بابت پيگيري مكرر ايشان قدرداني و تشكر كنم.جناب مهندس من كه قصد دشمني با شما را ندارم حرف من اين است ،حالا كه ما در ايران تونستيم همچين شركتي راه بندازيم و باعث اشتغال زايي در ميهن عزيزمون شديم كيفيت اجناسمون رو هم خوب كنيم مگر ما از كشور هايي مثل اندونزي و مالزي و سنگاپور چي كم داريم. با اين همه جوون فعال.اگر ميشود يك برنامه ترتيب بدهيد كه هر كي از شركت گرين كيس و پاور ميخرد شركت گرين توسط متخصصين خود سيستم را اسمبل كند كه مثل دوستمون در اسمبل دچار مشكل نشوند ،هزينشم بگيرند مسئله اي نيست ولي خيال آدم راحته كه سيستم درست اسمبل شده به عنوان نمونه خدمتتون كيس(orbit) را مثال ميزنم خيلي از جاها اصلا بلد نيستند كه اين كيس را سر هم كنند ودرست مثل تصوير سيم هارو جمع و جور در بياورند.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
J.Omrani (06-03-10), masoomiyat (25-02-10), mohammad1985 (23-02-10)
خوشبختانه مشکلات شما هم با پیگیری های همیشگی مهندس برطرف شده است . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
J.Omrani (06-03-10), mohammad1985 (23-02-10)
کاربر شهرسختافزار
سلام یه سوال از مهندس عمرانی در مورد کیس مگنوم گرین که پنل های دی وی دی رایترش خیلی بد نصب و خرابی زیاد دارند و چرا توی کیس های گرین حداقل یدکیشو نمیزارید؟
از جایی میشه تهیه کنیم؟
AMD>INTEL (25-02-10), J.Omrani (06-03-10), rostamiani (25-02-10)
من هم کاملا موافقمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rezaaghili برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خیلی بهتر می شد اگه قطعه یدکی قسمت های پلاستیکی کیس ها قابل تهیه بود
من هم یکی از بست های نگهدارنده کارت های PCI توی کیس Silent Storm م شکسته .نه یدکش رو دارم و نه تونستم اونو با پیچ محکم کنم (شاید پیچ مناسب نداشتم :) )
با سلام خدمت مهندس عمرانی
من این هفته می خواستم سیستمم رو بخرم که متوجه شدم پاور های گرین از سال آینده با 50 ماه گارانتی تعویض ارائه میشن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای همین تصمیم گرفتم تا اون موقع دست نگه دارم ... ولی نمی دونم تا اون موقع قراره افزایش قیمت داشته باشید یا نه ؟
در ضمن اگه ممکنه ببینید پاور GP535B برای سیستم من مناسب هست یا نه :
CPU : Athlon II X4 630
M.B : Gigabyte MA785GT-UD3H
Ram : OCZ DDR3 1333MHz 2GB Gold Edition CL 9
HDD : Western Digital Black 1TB 32MB
Power : Green GP535B
Case : Green Orbit
Monitor : Samsung P23500
DVD RW : HP 1270i
متشکرمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط rostamiani در تاریخ 25-02-10 انجام شده است
J.Omrani (06-03-10)
سلام
با تشکر از همگی دوستان
یکی از امکانات خیلی خوب کیس Orbit فیلتر هوای این کیس هست
ولی چون پاور در ثیمت پایین قرار می گیره که هیچ فیلتر همایی هم نداره احتمالا پس از مدتی کثیف میشه.
1.آیا این گرد و خاک می تونه برای پاور مشکل ایجاد کنه یا صدای فن رو افزایش بده؟
2.آیا امکانش هست که پاور رو برعکس نصب کنیم تا از هوای داخل کیس استفاده کنه ؟؟
متشکرم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
J.Omrani (06-03-10)
اگر پاور مدار active pfc داشته باشه لزومي بر داشتن محافظ عادي نيست ولي اگر نداشته باشه بودنش بهتر از نبودنشه
J.Omrani (06-03-10), rostamiani (26-02-10)
خیلی متشکرم
پاور من EPS هست .پس محافظ رو از سر راهش بر می دارم
در مورد بقیه وسایل وضعیت چطوره ؟ مثل پرینتر ، اسکنر ، مانیتور و مودم و ...
در مورد تجهیزات غیر کامپیوتری مثل تلوزیون و یخچال چی ؟
اگه این دستگاه ها کلا فایده ای ندارن کلا بزارمشون کنار :)
متشکرمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
J.Omrani (06-03-10)
ببینید خیلی ساده هست !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط rostamiani برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما روی لیبل دستگاهاتون رو نگاه می کنید اکثرا دستگاهای الکترونیکی محدوده ولتاژی بین 100 تا 240 ولت ( دارن نه همه و مخصوصا خیلی از ایرانیا اینطوری نیست ) برای اینگونه دستگاها احتیاجی به محافظ نیست چون اونها ولتاز رو زیر 180 قطع می کنن که این اصلا احتیاج نیست !
اما در مورد خیلی از دستگاهای الکترو مکانیکی یا مکانیکی مثل یخچال کولر و ... که دارای موتور هستن چون برای این ولتاژ سیم پیچی شدن اینگونه نیست ( تا حالا ندیدم مثلا یخچالی با 110 و 220 همزمان کار کنه شایدم باشه !)
موضوع اینه که وقتی ولتاژ کم بشه اینها نمی تونن کار کنن و آمپر زیادی می کشن و میپوکن ! ولی در یخچالها یعنی موتورشون اور لود داره که در این صورت موتور رو خاموش میکنه که اگه زیاد اورلود کنه در دراز مدت صدمه میزنه به موتور همچنین وقتی اورد میکنه موتور خاموش میشه و اگه بلافاصله برق درست بشه به دلیل فشار بالای گاز در مدار موتور نمی تونه استارت کنه و بازم اور لود میکنه !
ولی در وسایلی که اور لود ندارن پدرشون درمیاد !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
DX400
germ (27-02-10), J.Omrani (06-03-10), rostamiani (27-02-10)
3 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 3 میهمان)
Bookmarks