پاسخ: بحث، گفتگو و انتقادات شما از محصولات GREEN (لطفا مطالب مرتبط با GREEN را در این بخش عنوان فرمایید)
نقل قول:
با سلام جناب آقاي مهندس عمراني
من يك پاور 380A دارم كه بعد از 2 سال كاركرد امدم با فشار باد تميزش كردم بعد از اتصال كابل برق به پشت پاور ديگه سيستم روشن نشد كه نشد و يك صداي سوت از داخل پاور شنيده ميشود آيا كلا باورها با فشار باد مرخص ميشوند اگر جواب مثبت است پس چگونه پاورها را بايد تميز كرد با تشكر
حتما فشار باد خیلی زیاد بوده و باعث صدمه دیدن یکی از قطعات شده معمولا کمپرسورهای باد 6 تا 7 بار فشار دارند اگه با این فشار باد گرفته باشی خوب میتون از این اتفاقات بیفته یا پایه یکی از قطعات لوز شده باشه
من خودم هزاران بار این کار رو انجام دادم و تا به الان این اتفاق نیفتاده بهتر ببری مرکز خدمات گرین تا دقیقا بگن چه اتفاقی افتاده
نگران نباش گرین پشتیبان مصرف کننده هست
پاسخ: بحث، گفتگو و انتقادات شما از محصولات GREEN (لطفا مطالب مرتبط با GREEN را در این بخش عنوان فرمایید)
مهندس عمرانی سلام
میخواستم یه پاور بگیرم برای یکی از دوستان .یه سیستم داره که حدود2.5 براش در میاد
قیمت های پاورهای زیر رو اگه ممکنه لطف بفرمایید و اگه بخواهیم از شما به عنوان نماینده معتبر گرین خرید کنیم به چه صورت اقدام کنیم بنده هم در شهرستانم.
نام نمایندگی شما چیه"؟ ایا جنابعالی نماینده مستقیم شرکت اینده سیما هستید؟
GP 885P
GP 1030P
GP1235P
در ضمن توان واقعی هر یک از پاورها چقدر است صرف از نظر از عدد اسمی مندرج در روی ان.
ممنون از لطف شما.
نقل قول:
مهندس عمرانی سلام
میخواستم یه پاور بگیرم برای یکی از دوستان .یه سیستم داره که حدود2.5 براش در میاد
قیمت های پاورهای زیر رو اگه ممکنه لطف بفرمایید و اگه بخواهیم از شما به عنوان نماینده معتبر گرین خرید کنیم به چه صورت اقدام کنیم بنده هم در شهرستانم.
نام نمایندگی شما چیه"؟ ایا جنابعالی نماینده مستقیم شرکت اینده سیما هستید؟
GP 885P
GP 1030P
GP1235P
در ضمن توان واقعی هر یک از پاورها چقدر است صرف از نظر از عدد اسمی مندرج در روی ان.
ممنون از لطف شما.
دوست من جناب آقای عمرانی مدیر بخش تحقیق و توسعه گرین هستند
و مسئول خدمات پس از فروش نیز هستند
پس با این تفاصیل ایشون نماینده نیستند بهتر بگم خود گرین هستند
GP 885P این پاور 885 وات توان حقیقی و مستمر داره که از این مقدار 780 واتش در شاخه 12 ولت هست قیمت حدود 150
GP 1035P این پاور 1035 وات توان حقیقی و مستمر داره که از این مقدار 960 واتش در شاخه 12 ولت هست قیمت حدود 178
GP1235P این پاور 1235وات توان حقیقی و مستمر داره که از این مقدار 1080 واتش در شاخه 12 ولت هست قیمت حدود 199
جناب عمرانی مدیر بخش تحقیق و توسعه شرکت گرین هستن .
لیست نمایندگیهای گرین در ساین شرکت به نشانی : برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] موجود هست .
توان واقعی پاورهای ذکر شده همان توانی هست که روی اونها ذکر شده که به ترتیب 885 1030 و 1235 وات هست که قادرند واتاژ بالاتری رو برای مدت محدود تحمل کنن .
به نام آنکه جانشین همه نداشتن هاست
نقل قول:
سلام آقای عمرانی
یه سئوال
تو کاتولوگ ها و بروشورهای محصولات گرین تعداد کابل های 15 پین ساتا رو برای پاور های 530 چهار عدد نوشته در حالی دوتا بیشتر نداره
من فکر میکنم این برای این مدل پاور یک عیب بزرگ میباشد از طرفی تعداد 4 پین IDE هشت عدد میباشد که اصلا مصرفی ندارد
استفاده از مبدل رو شما توصیه میکنید
دوست خوب من؛
سلام،
ابتدا از تذکر شما سپاسگزارم. پاور GP480A, GP530AB حداقل در طی یک سال اخیر به همراه چهار کانکتور SATA و چهار کانکتور IDE عرضه شده اند ولی ممکن است در برخی کاتالوگ ها ، مشخصات جدید ذکر نشده باشد. حتما پیگیری خواهم نمود.
نقل قول:
جناب عمراني كمي در مورد اين كيسي كه عكسش رو در امضاتون گذاشتيد توضيح ميديد؟
در كدوم كلاس هست و مشخصات؟
دوست خوب من؛
سلام،
نام این مدل کیس جدید "FUSION" است و انشاا.. به زودی مشخصات کامل آن معرفی خواهد شد.
نقل قول:
با عرض سلام و خسته نباشيد.
جناب عمراني ميخواستم بدونم آيا كيس 6C60 از چرخه توليد خارج شده؟ (چون داخل سايت نيست) اگر جواب مثبته و به تازگي توليدش قطع شده آيا امكانش هست كه هنوز بعضي از نمايندگان موجود داشته باشند؟
دوست خوب من؛
سلام،
این مدل کیس تقریبا یک سال پیش از چرخه محصولات گرین خارج شده است. لذا احتمالا در نمایندگی ها نیز موجود نمی باشد.
نقل قول:
سلام
منم مشکل وحید جان رو دارم پاور من 780 هستش در مسیرش هم محافظ نیست
فکر کنم از برق منطقه باشه
دوست خوب من؛
سلام،
به صورت کلی دو عامل برای این موضوع وجود دارد و تقریبا برای همگی پاورهای مطرح ممکن است اتفاق بیفتد.
- مشکلات برق شهری و لرزش سلف های مدار PFC
- مصرف بیش از حد از یک شاخه خاص و لرزش سلف های خروجی (لطفا پست شمارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]این تاپیک را مطالعه فرمایید.)
نقل قول:
با سلام جناب آقاي مهندس عمراني
من يك پاور 380A دارم كه بعد از 2 سال كاركرد امدم با فشار باد تميزش كردم بعد از اتصال كابل برق به پشت پاور ديگه سيستم روشن نشد كه نشد و يك صداي سوت از داخل پاور شنيده ميشود آيا كلا باورها با فشار باد مرخص ميشوند اگر جواب مثبت است پس چگونه پاورها را بايد تميز كرد با تشكر
دوست خوب من؛
سلام،
همیشه به یاد داشته باشید که برای تمیز نمودن هر نوع فن، یا آن را از مدار خارج نمایید (سیم آن را جدا فرمایید) و یا اینکه مانع چرخیدن آن در هنگان بادگرفتن شوید.(با کمک یک وسیله ، پره های آن را نگاه دارید و مانع چرخش آن شوید).
برای رفع مشکل فعلی، می توانید از خدمات گارانتی گرین استفاده فرمایید. (آدرس: خیابان سمیه، بین قرنی و ویلا، جنب دادگاه شهید بهشتی، پلاک 215)
با تقدیم احترام
اقا عمرانی اخه این چه گارانتییه واسه گرین گذاشتید!!!!!!!!!!!!
دوستم یه 580 وات اورده بود واسه گرین بعد سه روز معطلی دوباره رفته همون پاور خراب رو بهش دادن!!!!!!
پیگیری شود لطفا!!!:gasp:
خوب اون دوستتون هموجا نمی تونست بپرسه چرا ؟! اومدید اینجا اعلام می کنید ؟ یا با تانک از روی پاور رد شدید انتظار داشتید درستش کنن ؟ :1. (27):
فکر نمیکنم قصدی در کار بوده که چنین برخوردی بشه . یک سوال پرسیدن که در صورت لزوم مهندس پاسخ میدهند . یکی از کارهای qc تست محصوصل زمانی که به دست مشتری میرسه . این مشکل ممکنه برای هر شرکتی اتفاق بیوفته و قابل حل هست .
بهادر جان می دونم منظوری نداشتند ! منتها حتما زمانی که دوستشون به شرکت مراجعه کرده بودن حتما قبل از تحویل بهشون دلیل عدم تعمییر یا عدم شرایط استفاده از گارانتی رو گفتن !
نه خیر!پاور رو بهش گفتن تعمییر کردیم اورده خونه دیده خرابه هنوز!
در ضمن:ما که تانک نداریم از رو پاور رد شیم!!!!!!!!!