پاسخ: بحث، گفتگو و انتقادات شما از محصولات GREEN (لطفا مطالب مرتبط با GREEN را در این بخش عنوان فرمایید)
نقل قول:
این رو هم یادتون باشه که سی پی یو مادربورد من جدید هستند و به همین خاطر احتمالا برای اون دما ها عبارت TMPIN رو میزنن.
برای شما دو تا دما میزنه ولی برای من 3 تا.
شما در نرم افزار HWMonitor به منوی Help رفته و سپس About HWMonitor رو بزنید و سپس از اون قسمت عکس بگیرید
این تصویر نسخه ای که من تست گرفتم
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
بعلاوه اگر شما به مدل سنسور دقت کنید میبینید که مدل سنسور مین من و شما یکی هست ( ITE IT87 )
اگر مین شما AMD باشه این مسله عادی هست و قبلا یکی دیگه از بچه ها همین مشکل رو داشت
واژه TMPIN هم مربوط میشه به زمانی که نرم افزار نتونه تشخیص بده دما مربوط به چه قطعه ای هست
در این مورد هم کار زیادی نمیشه غیر از گذاشتن یک فن اختصاصی بر روی هیت سینک ( اطمینان داشته باشید تفاوت فن داشتن و نداشتن در بعضی مواقع به 20 درجه خنک تر هم میرسه )
امیدوارم موفق باشید
پاسخ: بحث، گفتگو و انتقادات شما از محصولات GREEN (لطفا مطالب مرتبط با GREEN را در این بخش عنوان فرمایید)
با عرض سلام و خسته نباشيد
جناب عمراني يك سيستم با كيس DOMESTIC براي يكي از دوستان بستم. امروز به من زنگ زده و ميپرسه چرا كيس دكمه ريست نداره؟ منم راستش جوابي براش نداشتم. ممنون ميشم اگر عدم وجود دكمه ريست روي اين كيس دليل خاصي داره راهنمايي بفرمائيد.
نقل قول:
با عرض سلام و خسته نباشيد
جناب عمراني يك سيستم با كيس DOMESTIC براي يكي از دوستان بستم. امروز به من زنگ زده و ميپرسه چرا كيس دكمه ريست نداره؟ منم راستش جوابي براش نداشتم. ممنون ميشم اگر عدم وجود دكمه ريست روي اين كيس دليل خاصي داره راهنمايي بفرمائيد.
به نام آنکه جانشین همه نداشتن هاست
دوست خوب من؛
سلام،
در گذشته ای نه چندان دور و به دلیل محدودیت هایی که هاردهای PATA یا همان هاردهای IDE داشتند، کاربر مجبور بود به دلیل جلوگیری از آسیب هارد IDE در زمان هنگ نمودن سیستم، از کلید RESET استفاده نماید تا به یکباره ولتاژ از سر هارد برداشته نشود. این عملیات RESET کردن، هرچند برای جلوگیری از آسیب پذیری هارد IDE بود ، ولی دارای ریسک بالایی برای آسیب رسانی به سایر قطعات سخت افزاری بود.
با ورود نسل جدید هاردها معروف به SATA I و در ابتدای این نسل ، قابلیت Hot-Plugable یکی از موارد اختیاری در این سری به شمار می رفت که به مرور و با عرضه سری SATA II این آیتم به یکی از ویژگی های اصلی هاردهای SATA II تبدیل شد. با این قابلیت Hot-Plugable در هاردهای SATA ، دیگر کاربر نگران آسیب هارد در زمان قطع ولتاژ نخواهد بود و در زمان هنگ نمودن سیستم، می توان به راحتی و با نگاه داشتن 2 تا 3 ثانیه ای کلید POWER کیس، سیستم را خاموش و مجددا روشن نمود. با این روش، ریسک آسیب دیدن قطعات سخت افزاری نیز کاهش خواهد یافت.
با توجه به این موارد، کلید RESET از روی برخی از مدل کیس های جدید برداشته شده است.
با تمام این موارد، هنوز هم وجود کلید RESET برروی کیس ، برای بسیاری از کاربران جهانی (به دلیل عادت در رویت و استفاده از آن) به یک نیاز تبدیل شده است. به همین دلیل سازندگان کیس و طراحان پنل در دنیا، بر سر دو راهی گذاشتن یا نگذاشتن این کلید برروی محصول خود مانده اند.
با تقدیم احترام
نقل قول:
دوست خوب من؛
سلام،
در گذشته ای نه چندان دور و به دلیل محدودیت هایی که هاردهای PATA یا همان هاردهای IDE داشتند، کاربر مجبور بود به دلیل جلوگیری از آسیب هارد IDE در زمان هنگ نمودن سیستم، از کلید RESET استفاده نماید تا به یکباره ولتاژ از سر هارد برداشته نشود. این عملیات RESET کردن، هرچند برای جلوگیری از آسیب پذیری هارد IDE بود ، ولی دارای ریسک بالایی برای آسیب رسانی به سایر قطعات سخت افزاری بود.
با ورود نسل جدید هاردها معروف به SATA I و در ابتدای این نسل ، قابلیت Hot-Plugable یکی از موارد اختیاری در این سری به شمار می رفت که به مرور و با عرضه سری SATA II این آیتم به یکی از ویژگی های اصلی هاردهای SATA II تبدیل شد. با این قابلیت Hot-Plugable در هاردهای SATA ، دیگر کاربر نگران آسیب هارد در زمان قطع ولتاژ نخواهد بود و در زمان هنگ نمودن سیستم، می توان به راحتی و با نگاه داشتن 2 تا 3 ثانیه ای کلید POWER کیس، سیستم را خاموش و مجددا روشن نمود. با این روش، ریسک آسیب دیدن قطعات سخت افزاری نیز کاهش خواهد یافت.
با توجه به این موارد، کلید RESET از روی برخی از مدل کیس های جدید برداشته شده است.
با تمام این موارد، هنوز هم وجود کلید RESET برروی کیس ، برای بسیاری از کاربران جهانی (به دلیل عادت در رویت و استفاده از آن) به یک نیاز تبدیل شده است. به همین دلیل سازندگان کیس و طراحان پنل در دنیا، بر سر دو راهی گذاشتن یا نگذاشتن این کلید برروی محصول خود مانده اند.
با تقدیم احترام
آقای عمرانی البته به نظر من وجود این دکمه از نبودش بهتر است برای اینکه بارها برای من اتفاق افتاده که بعد از هنگ کردن سیستم فشردن و نگه داشتن کلید Power باعث خاموش و روشن شدن کامپیوتر نگردیده ولی کلید Reset به عملکرد خود ادامه داده و سیستم را Restart کرده است.
نقل قول:
آقای عمرانی البته به نظر من وجود این دکمه از نبودش بهتر است برای اینکه بارها برای من اتفاق افتاده که بعد از هنگ کردن سیستم فشردن و نگه داشتن کلید Power باعث خاموش و روشن شدن کامپیوتر نگردیده ولی کلید Reset به عملکرد خود ادامه داده و سیستم را Restart کرده است.
دوست خوب من؛
سلام،
بله، ممکن است این اتفاق بیفتد و خصوصا اینکه مصرف کننده محترم روی این موضوع حساس شود. (البته خودم شخصا با این مورد برخورد نکرده ام و گزارشی نیز دریافت نکرده ام) و بنده نیز صرفا دلایل فنی این موضوع را تشریح نمودم.
با تقدیم احترام
سلام آقای عمرانی. امکانش هست یه عکس از پاور 1035 یا 1235 نصب شده روی کیس ونگارد قرار بدید.(میخام وضعیت قرار گیریش رو با توجه به بلندیش ببینم.
الان پاور 885 دارم ولی متاسفانه بعضی وقتا و توی بعضی بازیا صدای وز وز باز میده.(اولاش ساکت بود)
نقل قول:
سلام.همه پاورهای گرین این پروتکشن رو ندارند.
ملا من 535 a رو خریدم که اون پروکشن ایمنی دما رو نداره....و من قبل از خرید فکر کردم داره.
آقای عمرانی
معمولا کدوم مدل از پاورها otp دارند
نقل قول:
آقای عمرانی
معمولا کدوم مدل از پاورها otp دارند
دوست خوب من؛
سلام،
در بین محصولات گرین ، پروتکشن OTP از مدل پاور GP480A به بالا وجود دارد. اگر مایل به رویت عملکرد این پروتکشن در هر کدام از این مدل پاورها بودید، ازمایشگاه گرین جهت تست این امر در اختیار شما خواهد بود.
با تقدیم احترام
سلام آقای عمرانی بنده یک انتقاد و یک پیشنهاد دارم خدمتتون :
پیشنهاد : اگر بین محصولاتتون پاوری با حداقل قیمت 15 هزار تومان هم وجود داشته باشه خیلی خوب میشه به این دلیل که سیستمهای ارزان قیمت و یا سیستمهای قدیمی هم میشه از این رنج قیمت بجای پاورهای بی کیفیت موجود در بازار استفاده کرد .
انتقاد : آیا میشه برای کارتن هایی که کیسهاتون درش قرار میگیره یک طراحی زیباتر با یک کیفیت بهتر(مثلا کارتن رنگی) و از همه مهمتر درست کردن یک دستگیره بر روی کارتن جهت حمل آسانتر قرار داد که فکر میکنم اگر هزینه آنرا روی کالا بکشید بهتر از این باشه که کارتن حاوی کیس رو در کنار بقیه قطعات خریداری شده به سختی در بغل بگیریم .
با تشکر :11():
نقل قول:
سلام آقای عمرانی بنده یک انتقاد و یک پیشنهاد دارم خدمتتون :
پیشنهاد : اگر بین محصولاتتون پاوری با حداقل قیمت 15 هزار تومان هم وجود داشته باشه خیلی خوب میشه به این دلیل که سیستمهای ارزان قیمت و یا سیستمهای قدیمی هم میشه از این رنج قیمت بجای پاورهای بی کیفیت موجود در بازار استفاده کرد .
انتقاد : آیا میشه برای کارتن هایی که کیسهاتون درش قرار میگیره یک طراحی زیباتر با یک کیفیت بهتر(مثلا کارتن رنگی) و از همه مهمتر درست کردن یک دستگیره بر روی کارتن جهت حمل آسانتر قرار داد که فکر میکنم اگر هزینه آنرا روی کالا بکشید بهتر از این باشه که کارتن حاوی کیس رو در کنار بقیه قطعات خریداری شده به سختی در بغل بگیریم .
با تشکر :11():
دوست خوب من؛
سلام،
ابتدا از بابت توجه و لطف شما سپاسگزارم.
- رسیدن به قیمت پایین تر از قیمت کنونی پاور GP330A مستلزم کاهش کیفیت محصول خواهد بود که به صلاح کاری ما نمی باشد.
- معمولا تعبیه دستگیره روی کارتن کیس، برای حمل خود کیس (کیس بدون سخت افزار) مناسب است و در صورت اسمبل سیستم و حمل کیس با استفاده از این دستیگره، دارای ریسک بالایی است. این مورد حتی برای بهترین کیفیت جعبه نیز وجود دارد. متاسفانه ما حتی برای کیس هایی مثل سایلنت استورم که دارای کیفیت جعبه مناسب و دستگیره محکم هستند، شاهد حمل سیستم کامل بودیم که منجر به آسیب دیدگی سیستم شده است. لذتا به نظر می رسد اگر این موضوع عمومیت بیشتری پیدا کند، خطرات و تبعات آن نیز افزایش یابد.
در پایان بابت به اشتراک گذاشتن نظرات خوب خود ، از شما سپاسگزارم.
با تقدیم احترام