سلام آقای عمرانی
از فن Core-Contact Freezer خبر نشد؟
سپاس
Printable View
سلام آقای عمرانی
از فن Core-Contact Freezer خبر نشد؟
سپاس
به نام آنکه جانشین همه نداشتن هاستنقل قول:
دوست خوب من؛
سلام،
متاسفانه به دلیل مشکلات گمرکی در ترخیص، این کالا 35 روز است که در گمرک مانده است. انشاا.. ظرف چند روز اینده مشکل حل شده و سریعا به بازار عرضه خواهد شد.
با تقدیم احترام
خمیر سیلیکون های TUNIQ هم رسید مهندس ؟
با سلام خدمت مهندسنقل قول:
امروز مورخ 1388/10/7 رفتم نمايندگي هاي گرين در ميدان ولي عصر از پاساژ رضا تا بيا بالا 2-3 تا نمايندگي هيچكدوم نه اين كولر رو مي شناختن يا نمي دونستم كي مياد
بنده مي خواستم حول حوش يه تاريخي رو اعلام بفرماييد براي عرضه به بازار (علت اين همه تاخير چيه ؟)
تا ما تكليفمون رو بدونيم
پوزش مي طلبم از اين همه گستاخي كه كردم:1. (29):
سلام آقای عمرانی
در مورد گارانتی یه سئوال داشتم معمولا چند درصد پاورهائی که گارانتیش تموم شده و خراب میشه قابل درست شدن هستند؟
معمولا در گرین گزینه غیر قابل تعمیر هم وجود داره؟؟
با توجه به اینکه 3 سطح تعمیر برای تعمیرات تعریف شده
تا حالا من 2 مورد بردم که غیر قابل تعمیر بوده امروز هم سومی رو بردم که یه 430 وات بود که متصدی گارانتی که یه آقایه مسنی هست که موهاش ریخته((خیلی خیلی آدم خوبیه)) گفت اگه درست بشه:
من تقریبا تو این 6-7 سالی که برای دوستان آشنایان کسبه و ...... سیستم جمع کردم فقط پاور گرین انداختم
البته تک و توک ردمکس ای سی بل و .... انداختم که یواش یواش دارن بر میگردند الان هم حدود 10-15 تا پاو ر خراب 450 وات (پیک) دارم که جمع شده
اما.....
من دوهفته پیش یه پاور گارانتی دار رو بردم شرکت و لیبل پلمبش رو کندم فقط برای اینکه یه حالی به این دوستان بدم((مدعیان گرین و طرفداران گرین))نقل قول:
اول متصدی همون آقا خوبه گفت گارانتیش باطله و باید 7000 تومن در صورت تعمیر پرداخت کنی گفتم فقط باز کردم که فیوزش رو ببینم که قبول نکرد و پائین برگه نوشت که باید 7000 تومن بدی
خوب منم همین انتظار رو داشتم البته خدائی پاور دست نخورده بود فقط پلمب رو فک کرده بودم
خلاصه روز موعود رسید ما رفتیم و پاور رو بگیریم پاور تعمیر شده بود و باید مبلغ رو میریختم به حساب که یه خانوم چادری اونجا بود و من گفتم خانوم من فقط بخاطر فیوز دست به پلمب زدم در کمال ناباوری حرف من رو قبول کرد و گفت مشکلی نیست و نمیخواد پول بدین
تو اون لحظه یه احساس خاصی به من دست داد فقط بخاط اعتمادی که نسبت به مشتری دارند
امروز میتونم بگم گارانتی گرین هدفی جز خدمت به مشتریان نداره اونم بدون چشم داشت مالی
در اخر میخواستم تشکر کنم از گروهی گارانتی گرین به خصوص اون خواهر محترم در گارانتی گرین
به نام آنکه جانشین همه نداشتن هاست
امید جان؛نقل قول:
سلام،
این خمیرها انشاا.. تا اواسط بهمن ماه به بازار عرضه خواهند شد. (اگر انشاا.. مشکلی از نظر ترخیص و ... به وجود نیاید)
دوست خوب من؛نقل قول:
سلام،
همانطور که پیشتر عرض نمودم، انشاا.. به زودی مشکل گمرک و ترخیص این کولر حل می شود و تا اوایل هفته آینده به بازار عرضه می گردد. دوستانی که در نمایشگاه تهران حضور داشتند، شاهد بودند که یک روز قبل از شروع نمایشگاه (یعنی دوم آذر ماه) کانتینر این کولرها و کیس Acrylic به گمرک سیرجان رسیده بود اما هنوز با گذشت بیش از یک ماه، مشکلات مربوط به گمرک و ترخیص این کالا مرتفع نشده است. امیدوارم با همکاری مسئولان محترم گمرک، به زودی شاهد ترخیص این کانتینر باشیم.
دوست خوب من؛نقل قول:
سلام،
اگر ملاک کار را بر تعمیر یک پاور بگذاریم ، از نظر ما تمامی پاورها قابل تعمیر هستند. چرا که قطعات یدکی تمامی انها را موجود داریم. اما اگر ملاک کار را بر تعمیر و برگشت محصول به شرایط استاندارد و با هزینه معقول بگذاریم، (در مورد پاورهای خارج از گارانتی) شرایط متفاوت است. یعنی در برخی موارد ممکن است هزینه تعمیر یک قطعه خارج از گارانتی ، معادل یک سوم قیمت مدل نوی همان قطعه شود یا ممکن است آسیب دیدگی برد به گونه ای باشد که شرایط کاری قطعه را حتی پس از تعمیر با مخاطره روبرو سازد. معمولا در اینگونه شرایط ، تعمیر قطعه به صلاح نیست. اما اگر چنین شرایطی برای یک قطعه دارای گارانتی پیش آید، شاهد تعویض ان قطعه خواهیم بود.
ابتدا از لطف شما سپاسگزارم. اما توجه فرمایید که هر گارانتی دارای شرایط کاری خاص خود است. ممکن است برخی این شرایط را ناعادلانه و برخی عادلانه قلمداد نمایند. گرین هم مانند سایر شرکتهای محترم داخلی، سعی می کند که مصرف کننده از خدمات ارائه شده راضی باشد اما قطعا نمی توان همه را راضی نگاه داشت. متاسفانه در کشور عزیز ما، بیشتر نواقص کار دیده و بیان می شوند. در نهایت از اینکه زحمت تشریح واقعه را کشیدید از شما سپاسگزارم و امیدوارم با اینگونه حرکتهای تشویقی شما مصرف کنندگان عزیز، شاهد ارائه خدمات بهتری از طرف شرکتهای داخلی باشیم.نقل قول:
با تقدیم احترام
با درود به شما اقاي عمرانينقل قول:
دوست خوب من؛
سلام،
همانطور که پیشتر عرض نمودم، انشاا.. به زودی مشکل گمرک و ترخیص این کولر حل می شود و تا اوایل هفته آینده به بازار عرضه می گردد. دوستانی که در نمایشگاه تهران حضور داشتند، شاهد بودند که یک روز قبل از شروع نمایشگاه (یعنی دوم آذر ماه) کانتینر این کولرها و کیس Acrylic به گمرک سیرجان رسیده بود اما هنوز با گذشت بیش از یک ماه، مشکلات مربوط به گمرک و ترخیص این کالا مرتفع نشده است. امیدوارم با همکاری مسئولان محترم گمرک، به زودی شاهد ترخیص این کانتینر باشیم.
ما در هر صورت حامي گرين و محصولات شما هستيم چون هر چي باشه يجورايي made in iran ديگه :1. (26):
در ضمن مهندس ايا قيمت قطعي اين قطعه معين شده؟ ( قيمت ورود به بازار)
درصورت مشخص نبودن حداقل يه رنج رو بيان بغرماييد
با تشكر:11():
دوست خوب من؛
سلام،
- از لطف شما سپاسگزارم. همانطور که مستحضر هستید ، گرین یک برند ایرانی است ولی ساخت ایران نیست! کلیه محصولات گرین همچون سایر برندهای معتبر و محترم، در کشور چین یا تایوان طراحی و ساخته می شوند و بسته به تیراژ تولید ، برخی مدل کیس های گرین (مثل 2002, 2005 , MD121,...) ، فقط در ایران مونتاژ می شوند. اما نکته مهم این است که تعداد زیادی از جوانان ایرانی در این مجموعه مشغول به کار هستند.
- قیمت این کولر Core Contact freezer 120 از یک ماه پیش مشخص و اعلام شده است. حداکثر قیمت فروش این کولر در کلیه نمایندگی های گرین، معادل 39.000 تومان خواهد بود.
با تقدیم احترام
متاسفانه امروز زنگ زدم و گفتند این پاور هم غیر قابل تعمیر میباشدنقل قول:
پس نتیجه گیری شخصی اینه اگه پاورت سوخت و گارانتی نداشت بهتر تعمیر نبری چون غیر قابل تعمیره
دوست خوب من؛
سلام،
در صورت امکان شماره قبض پیگیری پاور خود را برای بنده PM فرمایید تا موضوع را دقیقا پیگیری نمایم و نتیجه را به باستحضار شما برسانم. همچنین مطمئن باشید که هر گاه از گارانتی گرین ناراضایتی داشته باشید، بنده در یک طبقه بالاتر (طبقه همکف - واحد R&D) در خدمت همه مراجعین محترم هستم تا در حد توانم نسبت به رفع مشکل ایشان اقدام نمایم.
با تقدیم احترام