پاسخ: بحث، گفتگو و انتقادات شما از محصولات GREEN (لطفا مطالب مرتبط با GREEN را در این بخش عنوان فرمایید)
با سلام خدمت اقا ی عمرانی یه سوال از شما داشتم من یک پاور 885 دارم بعضی وقت ها که PC v رو روشن می کنم پاور شرو به صدا های شبیه اینکه 2 تا سیم با هم اتصالی داشته باشن میده و بعد از 2-4 دقیقه صدا از بین میره و یه مشکل دیگه اینکه وقتی به PC دست میزنم برق منو میگیره که مجبور شدم سیم ارت به لوله گاز نصب کنم حالا به نظر شما پاورم مشکل داره؟؟
اینم عکس سیستم که ببینید مشکلی از نظر سیستم ندارم جایی که با قرمز مشخص کردم سیم ارت هست
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
پاسخ: بحث، گفتگو و انتقادات شما از محصولات GREEN (لطفا مطالب مرتبط با GREEN را در این بخش عنوان فرمایید)
نقل قول:
با سلام خدمت اقا ی عمرانی یه سوال از شما داشتم من یک پاور 885 دارم بعضی وقت ها که PC v رو روشن می کنم پاور شرو به صدا های شبیه اینکه 2 تا سیم با هم اتصالی داشته باشن میده و بعد از 2-4 دقیقه صدا از بین میره و یه مشکل دیگه اینکه وقتی به PC دست میزنم برق منو میگیره که مجبور شدم سیم ارت به لوله گاز نصب کنم حالا به نظر شما پاورم مشکل داره؟؟
اینم عکس سیستم که ببینید مشکلی از نظر سیستم ندارم جایی که با قرمز مشخص کردم سیم ارت هست
به نام آنکه جانشین همه نداشتن هاست
دوست خوب من؛
سلام،
- متاسفانه اینگونه نمی توانم در مورد پاور شما و مشکل موجود قضاوت کنم. لطفا آدرس خود را بفرمایید (پیام خصوصی) تا یک عدد پاور نو برایتان ارسال کنم تا ببینیم با تعویض پاور مشکل حل می شود یا خیر!
یا اینکه با جناب آقای بارانی در اصفهان هماهنگ فرمایید تا در صورت امکان ایشان با رویت سیستم شما، نتیجه را به بنده اطلاع دهند.
- اما در مورد برق دار بودن سیستم، همانطور که می دانید با وجود خانهای Y برروی پاورهای استاندارد، نیمی از ولتاژ ورودی (حدودا 100 ولت ولی با جریان بسیار پایین) به بدنه پاور منتقل می گردد و به دلیل اینکه ما در سیستم برق کشی ساختمانها در ایران، شاهد ارت نیستیم، این ولتاژ بر روی بدنه بیرونی سخت افزار نمود پیدا می کند. بهتر است در اینگونه موارد، یک سیم به زیر پیچ بدنه پاور ببندیم و سر دیگر آن را حتی امقدور به یک لوله آب متصل نماییم.
با تقدیم احترام
1 :تعداد فایل پیوست
نقل قول:
دوست خوب من؛
سلام،
امیدوارم این مشکل لرزش ، به زودی حل گردد و البته خوشحالم که موضوع مربوط به کیس نبود و اطلاع رسانی فرمودید. در مورد پلیت تبدیل هم انشا.. تا روز یکشنبه خدمت شما خواهد رسید.
دوست خوب من؛
سلام،
ابتدا از بابت انتقاد منصفانه شما و اطلاع رسانی موضوع ، تشکر می کنم.
- فن استفاده شده در پاور GP1230B (که البته از چرخه محصولات گرین خارج شده است) متعلق به کمپانی Young Lin Tech است که تامین کننده فن 135 میلیمتری برای پاورهای دو کمپانی Seventeam, Enhance است و طبعا برروی پاورهای برندهای GREEN(GP785B, GP885B, GP1230B), SilverStone(ST85EF, ST75EF, DA1200, OP1200), Cooler Master(Real Power Pro 850, 1000, 1200) نیز از همین مدل فن استفاده شده است. ولی در اینکه ممکن است این فن دچار مشکل شده باشد، با شما موافق هستم که در این صورت خواهشمند است پاور خود را برای بنده ارسال فرمایید تا آن را تعویض و نتیجه این مشکل را در همین تاپیک باطلاع سایر دوستان برسانم.
اما محدویت هایی در مورد تامین کنندگان فن در سایز 135mm وجود دارد. چرا که سایز خاصی است و مثل سایز 120mm نیست که تقریبا همه تولید کنندگان فن ، آن را دارند.
- خبر خوب برای دوستان این است که فن 135 پاورهای جدید GP1235B, GP1035B دقیقا همان مدل فن پاوهای Enermax سری Revolution 85 و متعلق به کمپانی GLOBE Fan می باشد.(با این تفاوت که بدنه آن شفاف نیست) و حقیقتا یکی از ویژگی های این دو مدل GP1035B, GP1235B و مدل GP535B بحث کم صدایی آنها است و در اغلب بررسی های این پاورها (البته با برندهای دیگر ... که بعدا اطلاع رسانی کامل خواهد شد) به این ویژگی خاص اشاره شده است.
- قیمت GP1230B از ابتدا در حدود 245.000 تومان و قیمت GP10300B در حدود 200.000 تومان بوده است ولی انشاا.. قیمت های GP1035B و GP1235B مناسب تر و پایین تر خواهد بود.
با تقدیم احترام
به به مرسی آقای عمرانی!:lol::merci:
کارتون حرف نداره( برند گرین هم همین تور:1. (38):) خب کاش زود تر اینو می گفتید پاور به اون عظمت از دستم نمی پرید.:1. (8)::1. (8)::1. (38)::1. (38): فروختمش 200!!!!!!! (واقعن عقلم کم بود) به گوشم اعتماد کردم. یعنی برم از نو از خودش بخرم بازم تعویزش می کنید:1. (23)::1. (23): (اگه آره که باید گرین رو به تخت خدمات نشوند:yes::yes:)
ان شا الله 1530 تونو ببینیم:1. (38): با قیمت مناسب(البته گرین همیشه قیمتاش نرماله)
اشتباه چاپی بود شرمنده:cry::cry::slap: 250000 به بالا. بعدش هم نمایندگی رسمی تو اهواز دارید؟؟ می شه بگید؟؟:1. (1):
یه چیز دیگه GREEN کانتینر LN2 برا cpu داره آماده؟:1. (27): که قمتش نزدیکای همین 200 250 خودمون باشه؟:1. (27)::whistle:
بای بازم ممنون:1. (10):
پاسخ : بحث، گفتگو و انتقادات شما از محصولات GREEN (لطفا مطالب مرتبط با GREEN را در این بخش عنوان فرمایید)
با عرض سلام وخسته نباشید خدمت شما ، یه سوال در رابطه با پاور Green 1500 داشتم. من چند ماه پیش که می روفتم روی سایتتون این پاور رو زده بودید و اگر هم اشتباه نکنم نوشته بودید Coming in October البته دقیقا یادم نیست چه ماهی اما سوال اصلی بنده این هست که جدیدا دیگه این مدل رو روی سایت نمیبینم. میخواستم بدونم آیا شرکت Green قصد ارائه همچین پاور قدرتمندی رو داره؟ و اگر جواب مثبت بود چه زمانی به بازار عرضه خواهد شد؟
با تشکر از شما.
نقل قول:
به به مرسی آقای عمرانی!
کارتون حرف نداره( برند گرین هم همین تور) خب کاش زود تر اینو می گفتید پاور به اون عظمت از دستم نمی پرید. فروختمش 200!!!!!!! (واقعن عقلم کم بود) به گوشم اعتماد کردم. یعنی برم از نو از خودش بخرم بازم تعویزش می کنید (اگه آره که باید گرین رو به تخت خدمات نشوند)
ان شا الله 1530 تونو ببینیم با قیمت مناسب(البته گرین همیشه قیمتاش نرماله)
اشتباه چاپی بود شرمنده 250000 به بالا. بعدش هم نمایندگی رسمی تو اهواز دارید؟؟ می شه بگید؟؟
یه چیز دیگه GREEN کانتینر LN2 برا cpu داره آماده؟ که قمتش نزدیکای همین 200 250 خودمون باشه؟
بای بازم ممنون
دوست خوب من؛
سلام،
- بنده نمی بایست از نوع و سبک خدمات گرین تعریف نمایم و نظر دوستان مهم است. اما مطمئن باشید که خدمات در نظر گرفته شده برای دوستان عزیزم در این انجمن، دارای ویژگی های خاصی خواهد بود و این نیز هیچ کار خاصی نیست. چرا که کمک های فکری شما (انتقاد، بحث و پیشنهاد) برای ما ارزشی فراتر از این موضوعات ناقابل دارد و ما در حالت معمولی و برای به دست آوردن این اطلاعات، چه بسا نیاز به هزینه های بسیاری داشتیم.
- در مورد پاور هم هر طور که صلاح بدانید در خدمتم. پیشنهاد بنده این است که تا زمان رسیدن محصولات جدید صبر فرمایید تا آنگاه پاور شما را با GP1235B تعویض نمایم.
- نماینده گرین در اهواز ، شرکت رفاتک می باشد:
- متاسفانه گرین برنامه ای برای عرضه کانتینرهای LN2 ندارد و این موضوع در برنامه ما وجود نداشته است. پیشنهاد می کنم تا در برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] شرکت فرمایید تا انشاا.. برنده یک کانتینر King Pin شوید.
نقل قول:
با عرض سلام وخسته نباشید خدمت شما ، یه سوال در رابطه با پاور Green 1500 داشتم. من چند ماه پیش که می روفتم روی سایتتون این پاور رو زده بودید و اگر هم اشتباه نکنم نوشته بودید Coming in October البته دقیقا یادم نیست چه ماهی اما سوال اصلی بنده این هست که جدیدا دیگه این مدل رو روی سایت نمیبینم. میخواستم بدونم آیا شرکت Green قصد ارائه همچین پاور قدرتمندی رو داره؟ و اگر جواب مثبت بود چه زمانی به بازار عرضه خواهد شد؟ با تشکر از شما.
دوست خوب من؛
سلام،
طرح پاور 1500W کمپانی سون تیم، از مدتها پیش آماده شده بود (اگر یادتان باشد در ابتدا قرار بود اوایل سال 88 به بازار بیاید) . ولی با توجه به رکود اقتصادی بازار و نرسیدن به تیراژ قابل قبول برای تولید توسط خودشان، (تا جایی که بنده اطلاع دارم) این طرح به یک کمپانی تولیدکننده دیگر فروخته شده است و متاسفانه فعلا از چرخه کاری ما خارج شده است.
با تقدیم احترام
سلام آقای عمرانی.
ممنون از بابت پلیت جدید ونگارد. رسید و نصب کردم.
هر چند کیس تا حدودی زیباییش رو از دست داده ولی الان فن سقف هم کار میکنه.
آیا پاور 1235 هم که ماه آینده میاد برای نصب روی این کیس نیاز به این پلیت داره و از کیس بیرون میزنه؟ یا مثل 885 هست و نیازی به اون نیست؟
راستی من دلیل اون لرزش رو فهمیدم. از همون وقت که کیس رو تحویل گرفتم این لرزش می اومد.
این لرزش مربوط میشه به سه اسلات PCI آخر پشت کیس که نگهدارنده ها به صورت / / / / / هست!!!
شل هستن و بازی میکنن. جالب اینجاس که پیچشون سفته از اون سمت یعنی ته بازی میکنن.
سلام :
من یک پاور 480 وات خریدم که دو عدد فن 8 سانتی داشت ...
وقتی روشنش کردم باورم نمی شد این پاور روشن هست !!!
بقدری بی صدا بود که واقعا معنی یک پاور سایلنت رو فهمیدم ...
حالا جناب مهندس عمرانی عزیز از این فن ها رو میشه تو بازار پیدا کرد ...
تو سایت لیون هم یک مدلی برای فروش گذاشته بود بنام Ultra Silent گرین ...
درضمن آیا گرین خودش سازنده این فن ها هست یا گرین فقط مارک میزنه ؟
با تشکر ...
اقای عمرانی این پاور 1035 شما اول اکتبر میاد یا اواستش
نقل قول:
سلام آقای عمرانی.
ممنون از بابت پلیت جدید ونگارد. رسید و نصب کردم.
هر چند کیس تا حدودی زیباییش رو از دست داده ولی الان فن سقف هم کار میکنه.
آیا پاور 1235 هم که ماه آینده میاد برای نصب روی این کیس نیاز به این پلیت داره و از کیس بیرون میزنه؟ یا مثل 885 هست و نیازی به اون نیست؟
راستی من دلیل اون لرزش رو فهمیدم. از همون وقت که کیس رو تحویل گرفتم این لرزش می اومد.
این لرزش مربوط میشه به سه اسلات PCI آخر پشت کیس که نگهدارنده ها به صورت / / / / / هست!!!
شل هستن و بازی میکنن. جالب اینجاس که پیچشون سفته از اون سمت یعنی ته بازی میکنن.
دوست خوب من؛
سلام،
- عمق پاور GP1235B در حدود 22 سانتی متر می باشد که برای نصب آن برروی ونگارد، نیاز به این پلیت می باشد.
- این پلیت ها کاملا صاف هستند و برای رفع این لرزش، پیشنهاد می کنم آنها را درآورده و کمی انحنا بر روی آنها ایجاد فرمایید تا پس از نصب، در جای خود ثابت گردند.
نقل قول:
سلام :
من یک پاور 480 وات خریدم که دو عدد فن 8 سانتی داشت ...
وقتی روشنش کردم باورم نمی شد این پاور روشن هست !!!
بقدری بی صدا بود که واقعا معنی یک پاور سایلنت رو فهمیدم ...
حالا جناب مهندس عمرانی عزیز از این فن ها رو میشه تو بازار پیدا کرد ...
تو سایت لیون هم یک مدلی برای فروش گذاشته بود بنام Ultra Silent گرین ...
درضمن آیا گرین خودش سازنده این فن ها هست یا گرین فقط مارک میزنه ؟
با تشکر ...
دوست خوب من؛
سلام،
- فن های Ultra silent گرین (که دربسته بندی و به صورت مجزا عرضه می شوند) ، مخصوص نصب برروی کیس و در ابعاد 12 سانتی متر هستند.
- همانطور که مستحضر هستید، پاورهای GP480A, GP530AB گرین ، توسط کمپانی Hec تامین می گردند و فن های موجود برروی آنها نیز متعلق به همین کمپانی است.(اگر به لیبل آن توجه فرمایید، لوگوی ان را مشاهده خواهید نمود)
نقل قول:
اقای عمرانی این پاور 1035 شما اول اکتبر میاد یا اواستش
دوست خوب من؛
سلام،
کانتینرهای پاورهای GP535B, GP1035B, GP1235B انشاا.. روز دوم اکتبر بارگیری خواهند شدو انشاا.. 25 تا 30 مهر به گمرک بندعباس خواهند رسید و با در نظر گرفتن حداقل یک هفته زمان ترخیص، انشاا.. 10 الی 15 آبان ماه آماده توزیع خواهند شد. پس احتمالا زمان عرضه اش در آخر اکتبر خواهد شد.
با تقدیم احترام