با سلام یه سوال چرا پاورهای گرین سنگین وزن هستن؟
Printable View
با سلام یه سوال چرا پاورهای گرین سنگین وزن هستن؟
به نام آنکه جانشین همه نداشتن هاستنقل قول:
دوست خوب من؛
سلام،
به صورت کلی، وزن بالای پاور، شرط کافی برای کیفیت و کارآیی نیست ولی شاید یکی از پارامترهای تشخیص ظاهری کیفیت و کمیت قطعات داخلی پاور به شمار رود.
به عنوان مثال؛برخی قطعات داخلی پاورها (مانند قطعات بخش EMI Filter یا بخشی از فیلترینگ خروجی) در صورت برداشته شدن، تاثیر محسوسی (از نظر کاربر عادی) در کارکرد پاور نخواهند داشت و وزن پاور گاها تا 300 گرم کمتر خواهد شد. یا در صورت استفاده از ترانسفورهای Non Safety در یک پاور، وزن آن در مقایسه با حالتی که دارای ترانسفورمرهای Safety باشد، تقریبا 200 گرم کمتر خواهد شد. یا تفاوت در شکل ظاهری هیت سینک ها و استفاده از هیت سینک های با سطح مقطع کم و نازک، موجب کاهش وزن پاور تا 400 گرم خواهد شد و...بسیاری موارد دیگر.
اگر پاور گرین را با سایر پاورهای استاندارد و مطرح بازار خارجی مقایسه فرمایید، شاهد خواهید بود که تفاوت وزن زیادی ندارند (این تفاوت وزن به شرایط طراحی مدار بر می گردد) ولی اگر پاور گرین را با پاورهای معمول بازار مقایسه فرمایید، این تفاوت وزن تقریبا فاحش خواهد بود.
با تقدیم احترام
خیلی ممنون از راهنماییتون یه سوال دیگه داشتم اینکه میگن پاور گرین 535 وات این چه نوع واتیه؟مقدار متوسطه دیگه آره؟آیا ملاک برای قدرت پاور فقط همین مقدار متوسط هست یا مقدار ییک تو پیک هم مهمه؟درضمن این وات های پاورهای گرین واقعا دقیقه؟
من از پاور گرین استفاده میکنم.
بعد از بازی کردن به مدت طولانی واقعا پشت کیس به شدت گرم میشه.
به نظر شما ایرادی نداره در طولانی مدت ؟
یک سوال دیگه. من یه قسمتی از کیسم ( قسمت cd drive) بهز هست و هوا بشورت مستقیم وارد کیس میشه.
میخواستم بپرسم بدلیل وجود گردو غبار احتمال بوجود امدن مشکل هست یا خیر؟
به نظر شما باز بودن این قسمت به خنک کاری لوازم داخلی کمک میکنه ؟
آقای عمرانی بنده دیروز یه کیس گرین رو خریداری کردم و شروع به نصب کردیم. منتهی چند مورد پیش اومده ممنون میشم راهنمایی کنید.
مهمترین مشکل پیش اومده مربوط میشه به نصب پاور: پاور من گرین 780 هست. ولی قسمت پاور براش کم بود و فن 14 سانتی سقف مانع وارد شدن کامل پاور شد (2 سانتی از پاور بیرون میموند) که در نهایت مجبور شدیم فن 14 سقف رو در بیاریم.
میشه در این مورد یه توضیح بدین؟
من ماه بعد میخام پاور 1235 بخرم آیا اندازه اون هم همینطوری هست و فن 14 منیزاره پاور کامل داخل کیس شه؟
مورد دوم اینکه از قسمت جلوی کیس احتمالن در بعضی وقتا لرزشی ایجاد میشه و وقتی دور فن رو روی Cool میزارم این لرزش تشدید میشه.
مورد سوم اینکه : بااینکه فن پشتی به نقل از سایت گرین 1500 دور رو روی کیس 1200 دور ذکر شده ولی سرعتش خیلی کم هست. و میشه گفت از یه 1000 RPM هم کمتر هوا رو بیرون میده.
البته من اون رو به برق پاور وصل نکرد و برق سه پینش رو به مین وصل کردم. البته باز هم با وصل کردن برق سه پین به من توی بایوس سرعت فن نشون داده نمیشه
به نام آنکه جانشین همه نداشتن هاست
دوست خوب من؛نقل قول:
سلام،
به طور خلاصه و در بحث توان خروجی منابع تغذیه، دو نوع روش اعلام توان وجود دارد:
- توان حقیقی یا Real Power یاContinuous Power به حداکثر توان خروجی و پیوسته پاور گفته می شود که کلیه شرایط ایمنی، کارآیی و پارامترهای وابسته آنها در شرایط استاندارد و صحیح باشد و مشکلی برای سخت افزار ایجاد ننماید. هرچند بهترین کارآیی پاور در محدوده 50% الی 80% میزان اعمال بار یا لودینگ آن است و معمولا تست های کارایی پاور در استاندارد ، حداکثر در حالت 80% اعمال بار انجام می پذیرد.
- توان پیک (PEAK) یا حداکثر توان خروجی به میزان توان نهایی پاور قبل از فعال شدن پروتکشن Over Power Pritection گفته می شود و معمولا این توان در محدوده 10 الی 20 درصد بالاتر از توان حقیقی پاور است. در این محدوده توان پیک ، موارد فنی مهمی همچون Ripple, Efficiency, Regulation,... در محدوده خطر و خارج از استاندارد قرار می گیرند و امکان آسیب سخت افزار به صورت تصاعدی افزایش می یابد.
معمولا کمپانی ها و برندهای معتبر در دنیای منابع تغذیه کامپیوتر، صرفا اقدام به ذکر توان حقیقی پاور خود می کنند و ممکن است از گزینه Peak Power نیز به صورت نامحسوسی در اعلام مشخصات فنی پاور خود استفاده نمایند. اما متاسفانه در ایران مشاهده می شود که گاها پاورهای سطح پایینی با ذکر توانهای غیر حقیقی (حتی فراتر از توان پیک) توزیع می گردند و مصرف کنندگان عادی قادر به تشخیص این موضوع نمی باشند.
گرین در طی دوسال اخیر، برروی تمامی پاورهای خود، صرفا اقدام به ذکر توان حقیقی در خروجی پاورهای خود می نماید و به عنوان مثال پاور GP535A درای حداکثر توان پیوسته 535W می باشد در حالی که این پاور تا مرز 650 وات نیز قادر به تامین انرژی است ولی همانطور که عرض کردم در شرایط بالاتر از توان حقیقی، پارامترهای فنی پاور از استاندارد خارج می گردند.
دوست خوب من؛نقل قول:
سلام،
- به صورت کلی، طراحی کولینگ پاور فقط برای خنک سازی فضای داخلی خود پاور در نظر گرفته می شود. لذا اگر شرایطی به وجود آید که گرمای اضافه تری (در صورت استفاده از کیس نامتناسب با تهویه سخت افزارمان) برهوای ورودی به فضای داخلی پاور داشته باشیم، موجب بالا رفتن دمای هوای خروجی پاور و کاهش کارآیی پاور خواهد شد. اگر اغلب تخلیه بار گرمای خروجی سیستم، بر دوش فن پاور گذاشته می شود و یا پاور مورد استفاده ، متناسب با سخت افزار نباشد، در نهایت دمای هوای خروجی پاور افزایش نا متعارف خواهد داشت. معمولا و در شرایط استاندارد ، حداکثر دمای هوای خروجی پاورها ، بین 50 تا 60 درجه سانتی گراد می باشد و اگر دمای هوای خروجی پاور شما، بیش از این مقادیر باشد، جای نگرانی وجود دارد. در این صورت و در صورت امکان، یک عکس از نمای داخلی کیس خود برای بنده قرار دهید تا با کمک یکدیگر، نسبت به رفع این مشکل اقدام نماییم.
- باز گذاشتن فضای زیر اپتیکال درایوها برای ورود هوای خنک ، کمک چندانی به شما نخواهد کرد. بیشتر مشکل گرمایشی سیستم شما، مربوط به بحث خارج نمودن گرمای داخلی کیس شماست و قسمت پشت کیس (فن پشت کیس) این وظیفه را برعهده دارد.
- ورود زیاد گرد و غبار به داخل سیستم، تاثیر مسقیم بر افزایش دمای داخلی و کاهش عمر و عملکرد فن های داخل سیستم شما خواهد گذاشت.
دوست خوب من؛نقل قول:
سلام،
- احتمالا کیس شما، مدل ونگارد است و ما برای رفع این مشکل، یک پلیت مجزا از کمپانی Lian Li تهیه نموده ایم و آن را به طور رایگان برای خریداران محترمی که از پاورهای با عمق بیش از 20 سانتی متر برروی این مدل کیس استفاده می نمایند، ارسال خواهیم نمود. لطفا و در صورت امکان یک عکس از کیس خود به همراه آدرس دقیق و شماره تماس خود را در قسمت پیغام خصوصی برای بنده قرار دهید تا در اولین فرصت نسبت به ارسال این پلیت برای شما اقدام نماییم. با وجود این پلیت ، شما هیچ مشکلی در نصب پاورهای با عمق بالا نخواهید داشت.
- در مورد لرزش ما تاکنون گزارشی نداشته ایم. اگر برایتان مقدور است کیس خود را به آدرس دفتر مرکزی گرین (با هزینه شرکت آینده سیما و نزد این حقیر) بیاورید تا آن را بررسی و نهایتا حل نماییم و حتما گزارش آن را در همین تاپیک باطلاع سایر دوستان محترم خواهیم رساند.
- میزان دور فن پشت کیس مطابق با اعلام سایت لیان لی و تست هایی که ما انجام داده ایم، در حالت حداکثر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] است و در صورت اتصال به مادربرد قابل نمایش خواهد بود. انشاا.. اگر کیس خود را برای ما بیاورید، تمامی این موارد را برای شما تست خواهیم نمود تا نگرانی شما از بین برود.
با تقدیم احترام
سلام آقای عمرانی.نقل قول:
دوست خوب من؛
سلام،
- احتمالا کیس شما، مدل ونگارد است و ما برای رفع این مشکل، یک پلیت مجزا از کمپانی Lian Li تهیه نموده ایم و آن را به طور رایگان برای خریداران محترمی که از پاورهای با عمق بیش از 20 سانتی متر برروی این مدل کیس استفاده می نمایند، ارسال خواهیم نمود. لطفا و در صورت امکان یک عکس از کیس خود به همراه آدرس دقیق و شماره تماس خود را در قسمت پیغام خصوصی برای بنده قرار دهید تا در اولین فرصت نسبت به ارسال این پلیت برای شما اقدام نماییم. با وجود این پلیت ، شما هیچ مشکلی در نصب پاورهای با عمق بالا نخواهید داشت.
- در مورد لرزش ما تاکنون گزارشی نداشته ایم. اگر برایتان مقدور است کیس خود را به آدرس دفتر مرکزی گرین (با هزینه شرکت آینده سیما و نزد این حقیر) بیاورید تا آن را بررسی و نهایتا حل نماییم و حتما گزارش آن را در همین تاپیک باطلاع سایر دوستان محترم خواهیم رساند.
- میزان دور فن پشت کیس مطابق با اعلام سایت لیان لی و تست هایی که ما انجام داده ایم، در حالت حداکثر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] است و در صورت اتصال به مادربرد قابل نمایش خواهد بود. انشاا.. اگر کیس خود را برای ما بیاورید، تمامی این موارد را برای شما تست خواهیم نمود تا نگرانی شما از بین برود.
بله ونگارد هست. آدرس برای دریافت پلیت رو به صورت پیغام خصوصی براتون ارسال کردم.
خوشبختانه لرزش اصلن از کیس نیست نه از در جلو که فن ها باشن و نه از فن عقب. صداش مربط به فن هست که انگار لاش چیزی گیر کنه و نه سه فن جلو هست و نه فن عقب. یا فن رم ها هست یا CPU Cooler.
در مورد دور فن هم با امتحان کردن سه پین های مین بلخره یکیشون دور رو توی بایوس نشون داد و ما بین 1400 تا 1450 در گردش هست.
ممنون از راهنمایی خوب شما
جسارتا وسط بحث اساتید فضولی میکنمنقل قول:
شما cd درایوتون رو تست کردین ؟ چون بعضی مواقع یه همچین صدائی ایجاد میکنه
پیشنهاد میکنم اگر منبع صدا رو پیدا نکردید یک مرتبه برق cd یا dvd درایوتون رو قطع کنید ببینید صدا قطع میشه یا خیر
موفق باشید
سلام:give_rose:
پاورای گرین عالین! وای:1. (27)::1. (27):
مدلای حرفه ایش از نظر من چند تا مشکل دارن
مثلان همین مدل1230 که خدا بگم چیکارش کنه!:1. (38): فنش کولاک می کنه :gasp::gasp: کر می شه آدم.
کاش سری جدیدشو با فن سایلنت کار می کردین!!:1. (28):
اگه صداش کم بود من نمی رفتمsilver ston st 1000nv رو از اجنبیا بگیرم:1. (38)::1. (38): اما ....
لطفا 1530 رو با صدای کمتر بسازین:1. (26)::1. (26):
یه چیز دیگه تمام نمایندگی های اهواز 1230 رو گرون می دن:1. (27): 250000 به بالا؟! چرا؟
من پاورمو (silverston(205000 با هزینه ی ارسال خریدم؟ و 1030 رو هم به خاطر کم بودن pci-e نگرفتم.:yes:
یا حق
به نام آنکه جانشین همه نداشتن هاست
دوست خوب من؛نقل قول:
سلام،
امیدوارم این مشکل لرزش ، به زودی حل گردد و البته خوشحالم که موضوع مربوط به کیس نبود و اطلاع رسانی فرمودید. در مورد پلیت تبدیل هم انشا.. تا روز یکشنبه خدمت شما خواهد رسید.
دوست خوب من؛نقل قول:
سلام،
ابتدا از بابت انتقاد منصفانه شما و اطلاع رسانی موضوع ، تشکر می کنم.
- فن استفاده شده در پاور GP1230B (که البته از چرخه محصولات گرین خارج شده است) متعلق به کمپانی Young Lin Tech است که تامین کننده فن 135 میلیمتری برای پاورهای دو کمپانی Seventeam, Enhance است و طبعا برروی پاورهای برندهای GREEN(GP785B, GP885B, GP1230B), SilverStone(ST85EF, ST75EF, DA1200, OP1200), Cooler Master(Real Power Pro 850, 1000, 1200) نیز از همین مدل فن استفاده شده است. ولی در اینکه ممکن است این فن دچار مشکل شده باشد، با شما موافق هستم که در این صورت خواهشمند است پاور خود را برای بنده ارسال فرمایید تا آن را تعویض و نتیجه این مشکل را در همین تاپیک باطلاع سایر دوستان برسانم.
اما محدویت هایی در مورد تامین کنندگان فن در سایز 135mm وجود دارد. چرا که سایز خاصی است و مثل سایز 120mm نیست که تقریبا همه تولید کنندگان فن ، آن را دارند.
- خبر خوب برای دوستان این است که فن 135 پاورهای جدید GP1235B, GP1035B دقیقا همان مدل فن پاوهای Enermax سری Revolution 85 و متعلق به کمپانی GLOBE Fan می باشد.(با این تفاوت که بدنه آن شفاف نیست) و حقیقتا یکی از ویژگی های این دو مدل GP1035B, GP1235B و مدل GP535B بحث کم صدایی آنها است و در اغلب بررسی های این پاورها (البته با برندهای دیگر ... که بعدا اطلاع رسانی کامل خواهد شد) به این ویژگی خاص اشاره شده است.
- قیمت GP1230B از ابتدا در حدود 245.000 تومان و قیمت GP10300B در حدود 200.000 تومان بوده است ولی انشاا.. قیمت های GP1035B و GP1235B مناسب تر و پایین تر خواهد بود.
با تقدیم احترام