پاسخ: بحث، گفتگو و انتقادات شما از محصولات GREEN (لطفا مطالب مرتبط با GREEN را در این بخش عنوان فرمایید)
نقل قول:
جالبه....
من یه دونه پاور بهت میدم ببر گارانتی گرین سیم هاش رو هم قیچی میکنم ببین چی بهت میگن>>.
اون اتفاق یک بار اتفاق افتاد اونم چون آقای عمرانی قبول کرد نه گارانتی گرین دوم اونم فقط یه تبلیغ بودو این نشان از هوشمند بودن مدیریت گرین میباشد که در افکار همه بچه ها چه پی تی چه لیون چه پی سی شکل بسته
آقای عمرانی بسیار شریف و دوست داشتنی هستند.. اما تا به حال با مجموعه گارانتی ایشون برخورد داشتید..
مثل همه گارانتی کنند ها اول دنبال یه چیزی میگردن که از سرشون باز کنند(تکرار میکنم حرف شخص نیست یک مجموعه هست)
ببین دوست منم ساکن اصفهانم تا رفتم نمایندگی گرین و از آقای عمرانی حرف زدم
طرف جلوی پای من ایستاد... من بدی از نمایندگی ها ندیدم !
شما نکنه با مغازه دار سروکله میزنید ؟؟؟
هروقت پاورت خراب شد من قسم میخورم که پاور سوخته شما رو ازت بخرم به قیمت نو
جلوی همه ی بچه های فروم!!!!
من سر گارانتی گرین قسم میخورم
پاسخ: بحث، گفتگو و انتقادات شما از محصولات GREEN (لطفا مطالب مرتبط با GREEN را در این بخش عنوان فرمایید)
نقل قول:
تمام تایپیک رو به انحراف کشیدی رفت !!!!! آقای محترم ! آخه کدوم نرم افزار میتونه دمای داخل پاور رو نشون بده ؟ که اینطوری حساسی ؟ پاورتون مسلما هیچ مشکلی نداره !
در مورد گارانتی گرین هم بازم من روی حرفم هستم و هر چند به دلیل کیفیت بالای پاورهاشون من تا حالا کارم به گارانتی گرین نرسیده ! کارمون هم با یکی دو تا پاور نبوده ! البته نمی گم خرابی نداره ما نداشتیم .
بازم میگم اگه پاورت خراب شد من اونو به همون قیمتی که خریدی ازت میخرم !
هیس هیس هیس.شیطونی نکن.:lol::lol:
عزیز دل .:1. (27):هنوز معلوم نیست که این دمای چی هست.غیر از یک نفر که حدس میزنه دیگران چیزی بیشتر از خودم نمیدونند.تا الان که اینطوری بوده.
بعد از اینکه مشکل من حل شد دوستان این پست ها رو حذف میکنند.چون دوستان اینجا جواب دادن و مواردی رو اشاره کردن من سوالاتم رو اینجا مطرح کردم که به نتیجه برسم.
شما هم اینقدر زود جوش نباش.مگر بچه ای شما؟
شما اگر چیزی بشتر از من میدونی این مجهول رو حل کن :
نرم افزار 5 تا دمای مختلف رو نشون میده.(3 نرم افزار مختلف)
از این 5 تا 4 تاش معلومه که چی هستند:
1.هارد
2.سی پی یو
3.مادربورد
4.گرافیک
5.؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
میخوام بدونم 5 مال چی هست.دعا میکنم مال پاور باشه.چون اگر بعدا سوخت یکی دیگه میخرم از یک مارک دیگه.
تمامی قطعات نو خریداری شده.دمای اون 4 تا هم نرمال هستند.
یک سیستم غیر از اون 4 تا دو قطعه ازم دیگه داره که باید باشه :
1.رم
2.پاور
این دما از رم که نیست.خوب پس از چیه؟
میشه که مادربورد 2 تا دمای جدا داشته باشه؟
در نرم افزار pc wizard جلوی عبارت power aux temperature میزنه 78 درجه.
من هنوز نفهمیدم این دما مال چی هست.پس نه به کیفیت گرین توهینی شده و نه به شما.
این رو آینده مشخص میکنه.حالا به جای اینکه پولت رو به رخ همه بکشی کمک کن که ثواب داره.
نرم افزارش رو دانلود کن و ببین اون 5 چی هست؟:give_rose:
نقل قول:
ببین دوست منم ساکن اصفهانم تا رفتم نمایندگی گرین و از آقای عمرانی حرف زدم
طرف جلوی پای من ایستاد... من بدی از نمایندگی ها ندیدم !
شما نکنه با مغازه دار سروکله میزنید ؟؟؟
هروقت پاورت خراب شد من قسم میخورم که پاور سوخته شما رو ازت بخرم به قیمت نو
جلوی همه ی بچه های فروم!!!!
من سر گارانتی گرین قسم میخورم
نشد دوست من....
معلوم شد مطلب من رو خوب نخوندی.....
من گفتم منظورم آقای عمرانی نیست منظورم مجموعه هست شما آقای عمرانی رو میشناسید یادتون باشه وقتی نام آقای عمرانی رو بردید طرف جلوی شما ایستاد پس به خاطر ایشون بوده نه شما..
اما در مورد پاور سوخته و خرید شما...
دوست من تفکر شما چیه واقعا فکر میکنید گرین خرابی نداره هر محصولی در دنیا حتی بهترین ها هم دچار ایراد میشوند و خدمات پس از فروش هم یعنی این دیگه.....
در ضمن من یوزر هستم و با هیچ مغازه داری سر و کله نمیزنم
و بارها هم گفتم شخصیت آقای عمرانی رو دوست دارم بعنوان مدیر تحقیق و توسعه
دوست عزیز اگر نرم افزار برای شما دمایی رو نشان میده معلوم نیست برای دیگران هم اینطور باشه
چیپ مانیتورینگ ها در مادربرد های مختلف با هم تفاوت دارند
بعلاوه شما اصلا به دماهای نرم افزار توجه نکنید چیپ مانیتورینگ روی مادربرد هست
برای مانیتورینگ دمای پاور باید حتما یک سنسور برای این کار در نظر گرفت و اون رو توی پاور کار گذاشت
در مورد اون دمای بالا هم به احتمال زیاد یا مربوط میشه به SB که در پایین مادربرد است یا سیستم PWM پردازنده
در آخر هم :
چیپ های ماینتورینگ انقدر دقیق نیستن که بهشون بشه اعتماد کرد و احتمال خطا در نمایش عدد زیاد دیده شده :yes:
موفق باشید امیر
:1. (35):
میدونم که پاورهای گرین دارای پروتکشن های ایمنی در مبانی ورود و خروج هستند
OTP
در صورت افزایش حرارت((حرارت غیر طبیعی))در فضای داخلی و یا از کار افتادن فن پاور بصورت اتوماتیک عمل نموده و پاور رو خاموش میکنه
حالا خروجی یا سنسوری برای مادربرد جهت اعلام حرارت داره رو بعید میدونم
نقل قول:
نشد دوست من....
معلوم شد مطلب من رو خوب نخوندی.....
من گفتم منظورم آقای عمرانی نیست منظورم مجموعه هست شما آقای عمرانی رو میشناسید یادتون باشه وقتی نام آقای عمرانی رو بردید طرف جلوی شما ایستاد پس به خاطر ایشون بوده نه شما..
اما در مورد پاور سوخته و خرید شما...
دوست من تفکر شما چیه واقعا فکر میکنید گرین خرابی نداره هر محصولی در دنیا حتی بهترین ها هم دچار ایراد میشوند و خدمات پس از فروش هم یعنی این دیگه.....
در ضمن من یوزر هستم و با هیچ مغازه داری سر و کله نمیزنم
و بارها هم گفتم شخصیت آقای عمرانی رو دوست دارم بعنوان مدیر تحقیق و توسعه
کجای دنیا ؟؟؟
ایران یا خارج از ایران ؟؟؟
خرابی های مرزی رو با برون مرزی میشه مقایسه کرد
اما !
گارانتی های درون مرزی رو با برون مرزی نمیشه مقایسه کرد
شرکت گرین تنها شرکتیه که من در زمینه محصولات و گارانتی بهترین شرکت
و حتیخیلی بهتر از شرکت های برون مرزیه !
بعدشم در مورد اونچه که شما میگید مجموعه !
شرکت گرین که نمیتونه از نمایندگیاش تست اخلاق بگیره
شما هر بدی دیدی بیا اینجا به آقای عمرانی منعکس کن اگه جواب نگرفتی !
"برای مانیتورینگ دمای پاور باید حتما یک سنسور برای این کار در نظر گرفت و اون رو توی پاور کار گذاشت
در مورد اون دمای بالا هم به احتمال زیاد یا مربوط میشه به SB که در پایین مادربرد است یا سیستم PWM پردازنده
در آخر هم :
چیپ های ماینتورینگ انقدر دقیق نیستن که بهشون بشه اعتماد کرد و احتمال خطا در نمایش عدد زیاد دیده شده :yes:"
من کاملا با امیر آقا موافقم
چیپ SB من تا 58 هم رفته در حالیکه مین من ASUS MAXIMUS II هست و سیستم خنک کنندگیش خیلی عالیه!
نقل قول:
کجای دنیا ؟؟؟
ایران یا خارج از ایران ؟؟؟
خرابی های مرزی رو با برون مرزی میشه مقایسه کرد
اما !
گارانتی های درون مرزی رو با برون مرزی نمیشه مقایسه کرد
شرکت گرین تنها شرکتیه که من در زمینه محصولات و گارانتی بهترین شرکت
و حتیخیلی بهتر از شرکت های برون مرزیه !
بعدشم در مورد اونچه که شما میگید مجموعه !
شرکت گرین که نمیتونه از نمایندگیاش تست اخلاق بگیره
شما هر بدی دیدی بیا اینجا به آقای عمرانی منعکس کن اگه جواب نگرفتی !
"!
اصلا حرف سر مقایسه گارانتی درون مرزی و برون مرزی نیست چون من اصلا از ایران خارج نشدم
چند وقت پیش رفتم گارانتی ویستا یه هاردداشتم برای گارانتی در عرض 5 دقیقه هاردم رو عوض کردن دادند
جالبه تعمیر ندارند و تعویض میکنند بدون معطلی و علافی ولی حالا دیجیتال رایان بدر باید دو روز معطل بشی و...
شما و من ایشون رو میشناسیم بقیه مردم چی؟؟؟؟؟
اونائی که برای گارانتی دو روز کاری باید وقت بگذارند
بخاطر همین گرین یه بخش داره بنام روابط عمومی اگه مشکل داشتی با اونا درمیون بگذاری من یک بار مشکل اساسی داشتم که با روابط عمومی در میون گذاشتم خودشون حل کردن بدون اینکه نامی از مهندس ببرم
لفظ شما طوریه که انگار من مخالف گرین هستم
مطلب آخر..
من خودم جز گرین محاله پاور دیگه ائی استفاده کنم
نقل قول:
سه تا سوال داشتم
1-درباره تستر پاور گرین توضیح می خواستم و قیمتش و کجا گیر می آید
2- یک صفحه دیجیتالی دارد برای پاور آیا برای تمام پاورها هست قیمتش چنده نمایشگر پاور
3- درباره خنک کننده گرین می خواستم بیشتر بدونم تستهاشو دیدم خوب بوده البته تست خودش
ممنون
كسي جواب مارو نداد!!!!!!!!!
نقل قول:
دوست عزیز اگر نرم افزار برای شما دمایی رو نشان میده معلوم نیست برای دیگران هم اینطور باشه
چیپ مانیتورینگ ها در مادربرد های مختلف با هم تفاوت دارند
بعلاوه شما اصلا به دماهای نرم افزار توجه نکنید چیپ مانیتورینگ روی مادربرد هست
برای مانیتورینگ دمای پاور باید حتما یک سنسور برای این کار در نظر گرفت و اون رو توی پاور کار گذاشت
در آخر هم :
چیپ های ماینتورینگ انقدر دقیق نیستن که بهشون بشه اعتماد کرد و احتمال خطا در نمایش عدد زیاد دیده شده :yes:
موفق باشید امیر
:1. (35):
سلام.آقا لطفا دقیق بگید قسمت sb کجا هست که در صورت امکان لمسش کنم.در مورد سیستم pwm هم توضیح بدید که اگر 78 از ون باشه مشکلی پیش میاد؟و کلا من بیخیال اون 78 بشم و میگید عادی هست؟:give_rose:
بعدش شرم رو از این تاپیک میکنم.ممنون از همه دوستان
نقل قول:
میدونم که پاورهای گرین دارای پروتکشن های ایمنی در مبانی ورود و خروج هستند
OTP
در صورت افزایش حرارت((حرارت غیر طبیعی))در فضای داخلی و یا از کار افتادن فن پاور بصورت اتوماتیک عمل نموده و پاور رو خاموش میکنه
حالا خروجی یا سنسوری برای مادربرد جهت اعلام حرارت داره رو بعید میدونم
سلام.همه پاورهای گرین این پروتکشن رو ندارند.
ملا من 535 a رو خریدم که اون پروکشن ایمنی دما رو نداره....و من قبل از خرید فکر کردم داره.