پس واجب شد ايشون رو زيارت كنيم :1. (38):
متاسفم اگه اسپم ولي بايد اين حرف رو مي زدم .
Printable View
پس واجب شد ايشون رو زيارت كنيم :1. (38):
متاسفم اگه اسپم ولي بايد اين حرف رو مي زدم .
سلام
من اکثر کیس های گرین رو استفاده کردم و شاید تا بحال نزدیک به 300 400 تا گیس گرین بستم و بیشتر مواقع راضی بودم اما در مورد کیس Domestike که به تازگی به محصولات گرین اضافه شده باید بگم که واقعا نا امید کننده بود و از 5 عدد کیسی که 2 روز پیش از این مدل تهیه کردم 2 تای اونها خارهای پنل جلو شکسته بود و یکی هم پنل روی سی دی رام شکسته بود و به غیر از موارد فوق سوراخها و پیچهای کیس هم اصلا به مدل های دیگه نمیرسید و در هنگام اسمبل اذیت می کرد. البته کیس Magnum 2 که اون هم بتازگی به محصولات گرین اضافه شده کیس بسیار خوبی هست و کیسی که از این مدل بستم بسیار راضی کننده بود.
یک سؤال هم از آقای عمرانی داشتم که کیس Magnum 2 بصورت پیش فرض دارای چند پنل سی دی رام هست؟ شکل موجود تو سایت گرین همراه با دو پنل هست اما داخل کیسی که به تازگی من تهیه کردم فقط یک پنل موجود بود.
ممنون
نقل قول:
من دوهفته پيش پيش براي يكي از دوستان از همين مدل بستم و خيلي هم راضي بود. فقط در مورد نداشتن دكمه ريست از من سئوال كرد كه من هم بعد از توضيحات فني كه جناب عمراني فرمودند موضوع رو براي ايشون روشن كردم. ولي چند روز پيش كه دوباره يك نمونه ديگه از همين مدل تهيه كردم بعد از اسمبل سيستم و هنگام نصب ويندوز وقتي كه درايو با سرعت زيادي ميچرخيد كيس صداي لرزش ميداد (با اينكه پيچها رو سفت بسته بودم) ولي توجه نكردم و سيستمو تحويل مشتري دادم ، تا اينكه به من زنگ زد و گفت اين كيس لقي داره و من هم مجبور شدم براش يك عدد 6c28 بخرم. ولي وقتي كه داشتم قطعاتو به كيس جديد منتقل ميكردم متوجه شدم كه مشكل لرزش بخاطر اين بوده كه پرچهاي قسمت پشت سيني كيس و محفظه درايوها كاملا شل هستند و به اصطلاح خوب پرچ نشدن. من اين اسكلتو خيلي دوست دارم ، ولي مثل اينكه در مونتاژش دقت كافي به عمل نمياد.
به نام آنکه جانشین همه نداشتن هاست
دوست خوب من؛نقل قول:
سلام،
- انتقاد شما را در مورد کیس Domesticحتما بررسی خواهم نمود و نتیجه را باطلاع شما و دوستان عزیزم خواهم رساند.
- اگر هر کیس خریداری شده تا قبل از اسمبل قطعات دارای شکستگی باشد (ناشی از حمل و نقل نادرست) ، نمایندگی گرین وظیفه تعویض آن کیس با یک مدل نو و اکبند را برعهده دارد. یا برای جلوگیری از رفت و آمد اضافی، بهتر است هنگام خرید، کیس را از نظر فیزیکی چک فرمایید.
- کیس مگنوم و مگنوم 2 دارای 2 درب مخفی در قسمت اپتیکال درایو هستند. ولی به جهت سهولت در اسمبل، یکی از این درب ها را داخل کیس و درون یک پلاستیک قرار داده ایم.
دوست خوب من؛نقل قول:
سلام،
در صورت مشاهده اشکال فنی در هر مدل کیس گرین (مثل اشکال در مورد پرچ ها) ، لطفا جهت تعویض آن با یک مدل جایگزین از طریق نمایندگی گرین اقدام فرمایید و اگر مشکلی در هنگام تعویض (به دلیل اسمبل شدن سیستم) به وجود امد، حتما با شماره تلفن 88911378 داخلی 144 یا 150 (عمرانی یا اقای شیرخان) تماس فرمایید تا مورد پیگیری و هماهنگی واقع شود.
دوستان توجه فرمایند که تیراژ تولید این اسکلت و قانون 1/10 (از هر 10 عدد یک عدد) در بخش کنترل کیفیت، ممکن است منجر به بروز یک سری مسائل خاص در مونتاژ شوند که البته در مقیاس تولید بسیار ناچیز و تقریبا غیر قابل رفع است و برای تمامی تولیدات با تیراژ بالای تمامی کمپانی ها وجود دارد. لذا استدعا دارم در صورت برخورد با چنین مواردی، حتما به جهت حل مشکل، با بنده هماهنگ و اطلاع رسانی فرمایید.
ضمن تشکر مجدد از بابت اطلاع رسانی خوب شما عزیزان، بنده حتما موارد فوق را پیگیر خواهم شد و حتی در صورت لزوم، کیس Domestic از چرخه محصولات گرین حذف خواهد شد.
با تقدیم احترام
میخبشید آقای عمرانی،
فن core contact عرضه شد؟
با سلام جناب آقاي مهندس عمراني و تمامي دست اندركاران شركت محترم آینده سیما
آيا به نظر شما بهتر نيست كه تمامي كيسهاي گرين در قسمت خروجي هوا به محافظ سيمي مجهز شوند كه هم كولينگ بهتر و هم صداي كمتري داشته باشد با تشكر
من بین دو کیس مگنو2 و کیس برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] موندم
بودجه هم 40 تومنه(با کمی بالا پایین)
کودومش بنظر خودتون بهتره
کیس مشکی ساده میخوام که USBو اسپیکر جلو بخوره
با تشکر
به نام آنکه جانشین همه نداشتن هاست
دوست خوب من؛نقل قول:
سلام،
انشاا.. کولر Core Contact Freezer از شنبه هفته آینده مورخ 10/19 در شبکه توزیع گرین قرار می گیرد.
دوست خوب من؛نقل قول:
سلام،
فرمایش شما کاملا صحیح است و حتی در سال گذشته مقاله ای در این رابطه نوشتم که در ماهنامه محترم رایانه خبر منتشر گردید. ولی برای استقرار Fan Guard به صورت اصطلاحا سیمی (مثل محافظ فن پاورهای فن بزرگ) نیاز به طراحی قالب متناسب برای سینی پشت و ضخامت ورقی بالاتر از 0.8mm است. به همین دلیل نمی توان این روش را در عموم کیس ها اجرا نمود. چرا؟
به این دلیل که اگر از نزدیک و با دقت بیشتری به سینی پشت کیس نگاه نمایید، ملاحظه خواهید فرمود که این سینی دارای حداقل دو یا سه تکه مختلف است که به یکدیگر پرچ شده اند. همچنین دارای شکاف های مختلفی است (مثل شکاف های بالای اسلاتها و خود اسلاتها) لذا حتی در این حالت نیز در مقایسه با سایر قسمتهای کیس، از استحکام کمتری برخوردار است. حال فرض نمایید که یک دایره به قطر 10 سانتی متر (جای فن) از داخل این سینی برداشته شود و به جای ان یک محافظ با چهار عدد پیچ گذاشته شود. آیا استحکام سینی پشت کیس (منظور کیس های متداول با ضخامت های کمتر از 0.8mm) با مشکل روبرو نخواهد شد. به همین دلیل است که اغلب سازندگان مطرح کیس های متداول، نهایتا به جهت بحث کاهش صدا، اقدام به بزرگتر در نظر گرفتن سوراخهای محل نصب فن می کنند که خود یک راهکار مناسب جهت کاهش صدای فن ضمن حفظ استحکام کیس می باشد.
دوست خوب من؛نقل قول:
سلام،
به نظر بنده کیس مگنوم 2 با قیمت 41.000 تومان، از هر نظر بهتر از کیس تولیپ با قیمت 42.500 است و پورتهای خروجی پنل جلوی این دو مدل، در سمت راست پنل جلو تعبیه شده است.
با تقدیم احترام
سلام اقای عمرانی حالتون خوبه؟؟؟
من یکی از دوستام یه پاور 580w green داره میگه سوخته!!!برای تعویضش باید چه کار هایی انجام بده.لطفا توضیح کامل بدید.
خیلی ممنون.
اقا کسی نمیخواد جواب بده!!!!!!!!!!!!!